Äckligt.
Ska jag behöva må såhär efter alla saker jag har gått igenom?
Jag anmälde idioten och han sitter inne nu, blev de bättre för mig? Nej de blev bara sämre.
Dom säger att det blir bättre i samhället men hur fan kan de bli bättre i samhället när dom ger en våldtäktsman 2,5 års fängelse.
Jag mår skit, kan inte ens kolla på min kropp längre, vill inte ha några pengar. Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv.
Jag önskar att de va som förut. Jag rökte inte, jag tränade, spelade fotboll och va med människor som fick mig att må bra.
Jag har förlorat vänner efter den här händelsen.. vänner som betydde mycke för mig. Men nu betyder jag inget för dom.

Jag är dum mot mina syskon och föräldrar, vill inte prata med någon. Psykologer tjänar pengar på att lyssna på förstörda ungdomar som mig.
Självklart vill jag sitta o berätta för dom.

Jag vill bort härifrån, vill byta kropp, vill ta bilen långt åt helvete och aldrig komma tillbaka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Beauty for real

tjingeling!

Måste bara ta min tid och skriva om denna underbara mudmask!

Jag ÄLSKAR den! Perfekt julklapp, perfekt för dom med finnar, acne och röda fläckar!

Tills den är månaden är slut så bjuder jag på frakten!
Hojta till i kommentarerna eller skriv på facebook till "Beauty for real"KOLLA HUR DEN ARBETAR!!

Likes

Comments

hejsan..
är inte sådär super taggad på att lägga ut de här men.. Jag orkar inte med att folk ska dra sina egna slutsatser osv..
Håll era äckliga kommentarer för er själva, tack :)


Here goes nothing......


4 December 2012 (tror vi)

19 januari fyller jag 13 år.. Äntligen börjar jag bli stor, snart moppekort och snart börjar killar bli ett ämne. Nära julafton, den känslan, det pirret i magen och det blir bara fler och fler presenter underjulgranen.
Jag älskar julafton! Eller.. aa.. jag gjorde de i alla fall..

Jag bodde hemma med mina systrar och ena systerns pojkvän bodde här också. Då min pappa fixade jobb åt honom på häradsvallen(fotbollsförening). Vi busade alltid och jag tänkte inte riktigt på att han va 24år.. Han va då 12 år äldre än mig..

Vi spelade fotboll i samma förening, vi va hemma ungefär samtidigt, vi skämtade om samma saker….. tills de blev grövre… Könsord började komma in i bilden…

Jag låg i min systers rum med henne och hennes kille. Vi kollade på en julkalender, myste i sängen och jag hade ont i ryggen….

Min syster hade zumba med skolan för att samla in pengar till någon cancer/wwf eller vad det nu var. Hon säger

- Jag drar nu, ska på zumba! Hejdå!

- Hejdå
Hejdå
Sa både jag och hennes kille….

Jag frågade honom om han kunde massera min rygg, då jag har ryggproblem för att min byst är så tung. Han masserade och gick längre och längre fram mot min mage (jag låg på sidan). Han började gå neråt mot mitt underliv. Han knäppte upp mina jeans och drog av mig byxorna. Han börjar massera mig i mitt underliv, kan man ens kalla de för massage, jag kommer ihåg de så illa då de gjorde fruktansvärt ont… Jag va öm flera dagar efter de..

Jag la en arm över mina ögon. Jag bara längtade av att få tillbaka mina byxor på mig igen…
Den känslan jag hade då, var att jag ville skära av nederdelen av min kropp för att den obehagliga känslan jag fick var så jävla vidrig.

Jag hörde lättnaden från nedervåningen….

- Det finns glass!! Ropade mamma.

Då sa min systers pojkvän ”Gå ner och hämta glass åt oss”!!!
Jag sa bara ”Ne, jag ska gå och lägga mig” med den sorgsna rösten som jag hade…

Jag kände mig äcklig, utnyttjad, dum i huvet, slampig, horig och mest av allt så kände jag att jag förstörde min systers förhållande. Jag trodde att mamma och pappa och hela min släkt skulle tycka att ja var äcklig.

Var jag äcklig?
Var jag bara luft?
Jag vågade inte kolla honom i ögonen. Han äckliga bruna ögon fulla av lögner.När jag trodde att de va nog….

Vi brukade alltid jaga varandra fram och tillbaka till rummen och kulla varandra. Han sprang och kullade mig i mitt rum och jag sprang till min systers rum och kullade honom osv..

En dag så kommer jag inte ihåg om vi var ensamma hemma eller om någon var på nedervåningen.

Jag kullade honom i min systers rum och han sprang efter mig och skulle kulla mig i mitt rum. Vi slängde oss alltid i sängen så att den andra inte fick tag på en. Jag slängde mig i sängen och la mig på mage/snett mot väggen och kollade ner i kudden och bara skrattade.

Det jag kommer ihåg är att han vänder på mig.. knäpper upp mina byxor, drar upp min tröja, tar på mina bröst. Jag lade armen över ögonen igen… Han klämde på mina bröst så att de gjorde ont, han sög på dom så att när han va klar så var de helt blodfyllt, de gjorde ont i dagar. Jag kunde inte ha på mig bh.. Fick panik, jag trodde att han hade tagit sönder något i mitt bröst, de tror jag fortfarande på…

Han tog i mitt underliv igen, den här gången så kände jag mig äckligare.. Jag vet inte vad som gjorde att de slutade… Jag kommer på saker i efterhand när jag bearbetar de här… då jag hade förträngt de här innan.. Han tröck in sitt finger i min mun…. Jag kommer ihåg de att jag har aldrig känt mig så äcklig som jag gjorde just i den stunden…

De flyttade och skaffade sig lägenhet. Lättnaden….

Han fick mig att känna mig nedvärderad och han fick mig att inse att jag inte kunde vara själv med honom. Jag kände att min syster var en trygghet då. Varje gång han frågade mig om jag skulle komma till deras lägenhet och kolla på manchester united så skrev jag alltid till michelle och kollade om hon skulle vara hemma. Skulle hon vara hemma så kom jag förbi, skulle hon jobba kväll/natt så sa jag till honom att jag hade mycke plugg.

Livet var inte lätt som tonåring för mig och ingen i min familj mådde bra nu när vi tänker efter. Den idioten förstörde mer än vad många förstår.

Han hade smeknamn för mina bröst… de höra och de vänstra va frisbee tutte och tur tutte. Han fick mig att testa snus så att jag höll på att spy. Han fick mig att blir rädd för människor, jag va rädd för hans vänner,familj och jag blev rädd för att spela fotboll…

Jag har idag slutat med fotboll för att de påminner mig om mitt förra liv.. Fotbollen va de jag älskade mest i hela mitt liv.. Det fanns ingenting bättre än träning för mig..
Mitt liv har vänt upp och ner.. Jag är inte den tjejen som pluggar stenhårt för att bli polis. Jag är inte glad längre.. Jag är äcklad av min egna kropp, mig själv, mitt rum, mitt hus och gamla kläder..

Jag är stolt över min familj som har funnits där för mig.

Jag minns den dagen då jag berättade för Denise och mamma,deras blickar var sten.. Min själ lämnar min kropp när jag tänker på de…

Vi va utomlands då och skulle åka hem dagen efter.
Jag kom hem och jag vägrade vara ensam, jag söp mig as packad för att jag va fett rädd för o vara ensam hemma, jag hade massor av människor hemma, vi söp,vi sjöng, vi åt frukost tillsammans, vi garvade tillsammans och jag mådde bra.


Min syster och hennes kille började ana att någonting va fel.. Mamma och pappa va kvar i bulgarien när jag va hemma.

Min systers kille blev arg och skrev en massa saker till mig. Jag blev rädd och jag trodde att han skulle åka hem till mig och göra de igen.

Mamma va utomlands och grät på hotellrummet helt själv för att hon sa till pappa ”Jag går upp och sover en stund” bara för att hon behövde gråta… (pappa visste ingenting än)

Det äckligaste av allt var ju att den här snubben såg jag som en bror, han manipulerade mig….

Så fort som min syster fick höra vad som hade hänt så lämnade hon honom.
Jag trodde aldrig att min familj skulle tro på mig. Jag läste om massor av historier där föräldrar bara skiter i de. Jag har kommit närmare min familj nu men det är svårt när jag ibland inte mår så bra.

Släkt och vänner har varit ledsna…

Jag har tyvärr varit så ledsen att jag ställt mig bredvid tågspåret och kollat på rälsen… Det ända som stoppade mig från att hoppa ner va min familj och min hund….
nu när folk har insett att jag faktiskt inte mår så jävla bra som ni tror så har folk börjat ”bry” sig.

Ska man vara tvungen att vara nära på att dö tills folk ska bry sig?

Får väl försöka må bra helt själv. De sägs att de starkaste människorna har jobbat med sig själva.

Får väl ta o göra de….

Likes

Comments

Beauty for real

Hejsan!

Ni som har svårt att välja julklappar :D
Varför inte testa något nytt?
Vi har en fantastisk box där man får hela 7 produkter vid priset av 4!!!!

På bloggen så tänkte jag ge ut en kod som gör att ni får boxen för 400kr billigare!!
Kod: Beauty4

Kolla bara så våra produkter jobbar hårt!!!

Kolla "beauty for real" på facebook.
eller
maila mig "Nicolestonham4@gmail.com

Puss&Kram <3

Likes

Comments

Vad gör ni peeps? :*

Jag har haft 2 prov idag och läger mig i sängen för att jobba och blogga lite.
Jobbet tar inte upp mycket tid alls, jag har tid för en massa annat men det är bara det att jag är så himla lat :/

Jag har varit ute med vovven och hon blir alltid så himla trött så nu ligger och däckad i min säng bredvid mig. Jag har tänkt lite på det där med musik. Många olika musik smaker, jag älskar rap och RNB.. Det finns inget bättre än en fet bas och lite MGK!! :D 

Rulla runt i en fet bil och känna basen ända in i hjärtat, dröm känsla. 

Jag har tänkt lite på det där med mitt mående och så många som kallar mig uppmärksamhets hora.. hmm
Jag vill visa er hur ont de gör, jag vill visa er hur skadad jag är och jag vill visa er att jag faktiskt har känslor. Innan ni säger något dumt, tänk efter. Inte så kul att ha någons död på en egna händer, eller vill ni de?

Jag vill visa att jag mår dåligt för att då vet ni att om jag är dryg eller dum nångång så finns det faktiskt en anledning till varför.
Är ingen dryg människa, älskar bara att driva med folk.


Likes

Comments

Hej!

Trodde inte att det fanns pundare och idioter som läste min blogg men tydligen! Hahahaha Folk tror inte att jag inte ser era namn men snälla ni.. jag ser eran ip adress och eran mail...
Den människa som kommenterade mitt inlägg "Fredag" Heter Rufus cool17 fett coolt eller hur?

Så mycke luft från en sån töntig människa. Passa er idioter innan jag anmäler er så sitter ni där tillsammans med eran kompis. Ni verkar vilja stötta alla idioter då kan ni väl lika gärna gå och hångla med en clown när ni väl håller på.


Så skönt att jag har blockat hon idioten för att hon fick mig att må piss när de va hon som drog in sig i skiten helt själv så fort som hon började dejta honom.Hon lägger skiten på mig att jag drar in hennes dotter men nej tyväär. Du drog in dig själv och eftersom att du har tagit bort honom på facebook och allting.. Betyder de då att du blivit sårad?
Orkar inte ens bry mig på vilket sätt han har sårat dig för att du är lika vidrig.
Skönt att ungen får höra "Din mamma mobbade en 17-åring över internet när hon själv är dubbelt så gammal.

Härligt. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Beauty for real

Hejsan!
Just nu har jag ett erbjudande där ni får med en super fin sminkväska om ni köper våran Body butter :D
Våran body butter är så sjukt underbar!

Ger näring åt huden med fuktgörande sheasmör och frukten från det afrikanska baobabträdet. Dessa beprövade etnobotaniska växter främjar en smidig len hud hela dagen – samtidigt som den ger bättre motståndskraft inför morgondagen.

För varje såld Body butter så doneras 25 cent till våra Force for Good Foundation och projektet Malawi Seeds of Hope <3
Hjälp inte bara dig själv, utan hjälp världen omkring dig också.
swisha 0707136681
För mat till barnen i Malawi <3

Likes

Comments

Hejsan!

Jag åkte hem efter skolan och satt med mina föräldrar och käka mat. Vi hade även min kompis hund hemma och min kompis följde med hem för att hämta vovven. Vi träffade min Anton ute och åkte till Södertälje för att käka donken. Jag har varit så trött idag så jag vet inte vart jag har mig själv hahaha...

Vi har haft så sjukt mycke plugg nu och jag orkar inte mer asså.. plugget tar kål på mig. Vi hade fotbolls cup med skolan och det äckligaste var ju att när vi mötte Vreta gymnasiet så blev jag taffsad på 5-6 gånger.. I början så tänkte jag "men det är lugnt.. Man kan ju råka springa förbi o slå någon på rumpan eller ta på någon men det är ju en olyckshändelse"..
En olyckshändelse händer inte 5-6 gånger....

Den dagen var rolig i slutet och i början men när de var mitt på dagen så blev man så jäkla äcklad. Pallar inte att folk har så jäkla lite respekt för kvinnor och deras kroppar.

VARFÖR kan inte ni äckliga killar "ni som utnyttjar" bara dra åt helvete. Det är vidrigt, äckligt och sjukt att människor inte har medlidande, att de inte har hjärta till att fatta att det gör ont.

Jag fick veta en härlig sak idag.. tänker bara säga

"VAD VAR DET JAG SA?!?!?!"

Du vet exakt vem du är...

Det roliga är ju att vissa tror att min bakgrund baseras på lögner men tyvärr.. sån tur har inte jag haft..
Tror ni själv att jag skulle vilja ljuga om en sån här sak? Aldrig i hela mitt jävla liv. Tror ni det är kul att folk snackar bakom ryggen om mig för att försöka lista ut exakt hur de gick till, vart det var, hur gammal jag var osv..?

Aldrig. Det är inte kul att höra massa olika historier om hur de "hittat" på massa saker. Typ som viskleken..

Det går bara runt och de kommer tillbaka.. What goes around, comes back around.

Orkar inte höra mer utav erat jävla bullshit, går o lägger mig..
Godnatt haters :*

Likes

Comments

Hej!

Jag söker ENDAST 2 stykna drivna och motiverade människor som skulle vilja jobba med mig 😍

Ny månad!
-våga ta nya tag
-våga tacka ja till något nytt
- Är du motiverad?
- Är du driver?
- Är du en dålig förlorare?
-Vill du jobba hur du vill och vart du vill, ta kontakt med mig eller kommentera under ☺️

Likes

Comments

Beauty for real

Hej! 
Utöver skönhetsprodukter så jobbar vi med Vitameal och vi säljer matpåsar som innehåller viktiga mineraler som ett undernärt barn behöver. Den Vitameal påsen ger mat åt ett barn i en hel månad. Ett barn dör varje 6:e sekund i Malawi och det är dit matpåsen åker. Vill du vara med och medverka.
Den känslan att se ett barn bli så glad över mat, då märker man så bra vi har det här. Så snälla.. ge barn det de behöver ❤
Tack för att just DU vill hjälpa till 😀
Eller swisha en valfri summa till: 0707136681

Likes

Comments