Fritid

Jeg arbejder i weekenderne som bartender og ansvar på Zwei Grosse Bier Bar i Fredericia, de har en årlig skiitur til de østrigske alper i samarbejde med Carlsberg. Jeg var med sidste år, hvor jeg som 22-årig tog min første tur på ski nogensinde, og lad os bare sige, at jeg næppe er noget naturtalent (jeg faldt på røven hele tiden).... Men det viste sig at være en rigtig god tur alligevel!

I år gav jeg det et skud til - Og det var pissefedt!


Nu er jeg jo som sagt ikke den helt store skibums, og det bliver jeg nok heller aldrig. På trods af at jeg var blevet en del bedre end sidste år, så mangler talentet stadig - Men der var børnebakker og blå pister de fleste steder, så det er muligt at komme ned, selv hvis man er en klodsmajor som mig!

Vi boede i Bad Gastein på Hotel Alpenpost. Selve hotellet er ikke noget at prale af, små værelser, toiletter og brusere var placeret i opgangen og fælles. Maden var forfærdelig!! Vi tog ud og spiste den sidste aften på en italiensk restaurant, vi var gået forbi hver dag, og det var til gengæld vanvittigt lækkert. Specielt hvis man sætter pris på autentisk italiensk mad, og så var det ikke engang dyrt.

Maden på pisterne var bestemt heller ikke noget at prale af! Dyrt cafeteriamad som man kun spiste, fordi der ikke var andet... Vi fandt et frokoststed i Stubnerkogel, lige på børnebakken, der hed Rossalm, og det var super lækkert, så der spiste vi de 2 sidste dage!

Vi var som sagt dernede med Zwei Grosse, så der hvor den fik mest gas, var til afterski - Silverbullet blev vores yndlingssted, vi kunne huske det fra sidste år, og det var der, der var mest fest.

Det er rimelig dyrt at gå i byen dernede, så jeg holdt mig for det meste til Aperol spritz, de er billige og de smager godt.

Om mandagen var der en instagram konkurrence, hvor det bedste billede vandt en flaske på Silverbullet - Og jeg vandt sgu!!

Dette var vinderbilledet, og det var slet ikke så koldt som det ser ud ;-)

Uheldigvis kom der lige 5 snowboardere forbi, idet vi begynder at tage tøj på igen - Men jeg tror vi gjorde deres dag lidt bedre haha!

Alt i alt var det en super fed tur, og lur mig om jeg ikke tager afsted igen næste år.

Likes

Comments