Hej Bloggen
Jeg har fået dette spørgsmål rigtig meget "Hvordan er dit forhold til din mor", så tænkte jeg at jeg ville lave et blog indlæg, hvor jeg fortæller det istedet for at fortælle det 1000 gange. Så håber i vil læse med, og svarer gerne på spørgsmål omkring det.

Mit forhold til mine forældre har ikke altid været det bedste. Det her været gået meget op og ned. Da jeg var ca et halvt år gammel gik de fra hinanden. Jeg boede hos min far i den periode, men da han ikke var så gammel så fik han hjælp, så han kunne passe sin skole.

Jeg flyttede hjem til min mor da jeg var blevet lidt ældre, kan ikke huske hvor gammel jeg var lige præcis.

Jeg blev ældre og jeg fik en lillesøster, der ændre rigtig mange ting sig. Min mor begyndte at overse både min bror og jeg rigtig meget, jeg følte at alting handlede om min lillesøster (men hun var da også rigtig sød). I den periode flyttede jeg fra min mor igen og hjem til min far, som bor sammen med min papmor, som hjælper/hjalp mig rigtig meget.

Jeg startede på efterskole i 2014, der boede min mor sammen en mand, som jeg ikke brydes mig så meget om, så der blev mit forhold til min mor igen ødelagt. Jeg besøgte hende ikke fra oktober 15 til oktober 16, jeg valgte slet ikke have noget kontakt med hende i det års tid jeg ikke var hos hende. I febuar 16, fortalte jeg hvorfor jeg ikke brydes mig om hendes kæreste, hun gik så fra ham og flyttede et andet sted efter nogle måneder.

Den dag i dag, snakker vi meget sammen, vi undgår at snakke om alt det der har været negativt i vores forhold og istedet for ser vi det positive. Jeg elsker min mor over alt på denne jord, men nogle gange efter alt der er sket, bliver man bare nød til at passe på, så man ikke bliver skuffet igen.

Håber I kunne lide indlægget, det hat været et indlæg, som hat været svært at skrive.


~Knus~Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments