Var på halloween på Liseberg i torsdags med babe. Hur mysigt som helst! Vi gick de olika spökhusen, spelade lite och allmänt bara mös! Det var vi värda efter vår extrema jobbmånad! Har typ aldrig jobbat så mycket som jag gjorde i oktober. Var bara ledig 3 dagar och hade fått ihop 43 st pass. Det är inte dåligt, hoppas jag får ut en bra lön i november sen!

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska göra med håret.. Ska man färga det platinablont som jag håller på eller ska jag satsa på det gråa?!

Likes

Comments

  • 231 readers

Likes

Comments

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

  • 315 readers

Likes

Comments

Nu börjar kroppen verkligen säga efter. Hög feber, sömnparalys på nätterna och hallucinationer på dagarna. Får se om jag får någon ordning på det här. Ikväll taggar vi jobb igen och imorgon taggar vi återigen en heldag med massvis med jobb. Kommer typ gå under.

  • 318 readers

Likes

Comments

'Maybe we're perfect strangers
Maybe it's not forever
Maybe intellect will change us
Maybe we'll stay together
Maybe we'll walk away
Maybe we'll realize
We're only human'

  • 320 readers

Likes

Comments

Idag fyller min finaste hela 25 år! En riktig tant är hon!! Men tur att hon är min tant i alla fall 😍

Avlider så söt hon är. Världens finaste skatt ❤️

  • 338 readers

Likes

Comments

Då vart det tisdag mina kära vänner och återigen en ny arbetsvecka har börjat. Jag är nu inne på vecka 3 av 4 på Skandia transport! Inte för att jag jobbade speciellt mycket förra veckan.. Endast 1 dag, men jag får betalt de dagarna jag inte jobbar ändå. Dock med sämre lön.. Men att vara hemma med betalt är ju ändå helt okej! :)

I lördags var jag och Fanny på dop/bröllop för Fannys kusin! Det var himla mysigt och fint! Gifta sig borde fler personer göra så jag får gå på bröllop lite oftare! Men sen, vad är finare än när två personer visar sin kärlek för varandra och lovar att alltid finnas för den andre i nöd och lust?

Längtar till den dagen jag får står där uppe med min älskade och lova varandra evig kärlek.💍 💞

  • 342 readers

Likes

Comments

  • 360 readers

Likes

Comments