View tracker

Har ni någonsin varit i småland?
Det har jag varit och det är verkligen super fint!
Detta inlägg handlar dock inte om hela Småland utan om en plats som heter Eksjö.
Jag har gjort väldigt mycket i mitt 43 åriga liv vilket är toppen, man har ju inte direkt levt färdigt ännu!
Just idag tänker jag tillbaka på när jag låg på det där fina hotellet med mina vänner, åt god mat och fick en riktigt bra service faktiskt. Det var verkligen värt pengarna även om det inte var dyrt om jag minns rätt..
Vi var på stadshotellet i Eksjö. Det var varmt, skönt och jag saknar verkligen maten. Den var helt galet god!
http://www.eksjostadshotell.se/ är hemsidan för er som kanske är intresserade av att komma hemifrån lite.

Bildresultat för http://www.eksjostadshotell.se/


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!
Hur mår ni? Jag mår bara prima skinka!
Idag tänkte jag faktiskt tipsa er om en sak som en gammal bekant till mig berättade över telefon, hon skickade också även lite länkar till mig privat för att visa. Hon sålde ett dödsbo via http://novaretro.se och det var super bra enligt henne. Tänkte att någon av er kanske testat detta eller är sugna på att göra? Jag är nyfiken! Fungerar de? Det gick ju visserligen jätte bra för min vän men en vän är ingenting emot fler liksom. Berätta för mig!

Hur som helst så ringer man dom helt enkelt och bokar in ett möte för att dom ska värdera ditt dödsbo. Dom säger en viss summa, kontantbetalning.
Dom hjälper dessutom med städning och flytthjälp om det skulle behövas. Jag tycker det låter toppen helt enkelt!
Vad tycker ni? Låt mig veta!

Prylar

Likes

Comments

Hej!
Har ni någonsin funderat på att fåglar förstör, bajsar och äter på de flesta ställen där dom absolut inte borde och visst är det irriterande? Minst sagt!
Visste ni att det faktiskt finns saker man kan göra emot det? http://www.birdblock.se har en massa produkter som håller fåglar borta. Det är både bekämpning och skydd mot fåglar vilket är toppen tycker jag! Jag hatar när man ställer ut en soppåse utanför dörren som man ska gå iväg med till soprummet och man kommer ut genom dörren och ser att en fågel varit där och bitit sönder påsen. Hur irriterande är inte det? Extremt!
Jag tycker därför att birdblock är en jäkligt bra idé. Att man inte tänkt på sådant tidigare?!
Jag har kikat igenom produkter och ska kolla direkt hur det är man gör för att få bästa skyddet! Dessutom hjälper dom även när det kommer till vägglöss. Fantastiskt? JA!!
Bildresultat för birdblock.se


Likes

Comments

Hur mår ni? Jag mår bara toppen!
Just idag gör jag inte speciellt mycket men tanken är väl att jag ska städa och plocka av lite.
Jag kika runt på lite bildelar då jag har väldigt bilintresserade kompisar och jag hittade en sida som tar halva ungefär halva priset för bildelar. Begagnade men jätte bra.Till exempel om en bil krockat så hamnar den där. Dom tar dock endast dom delar som är riktigt fina och riktigt hela. Det är det som är viktigt för dom och självklart för oss som vill köpa delarna.
http://www.autodemontering.se/

Vad tycker ni? Jag tycker det låter as bra! Jag har dock aldrig beställt något, har någon utav er gjort det? Kan ni ge något tips?
Jag har tänkt beställa men jag hinner väl få svar utav er innan leverans kommer, vet inte hur lång tid det tar. Hoppas det går fort dock, det vore kul!
Likes

Comments

View tracker

Hej hur mår ni? Jag mår toppen bra. Jag har massa att göra hela tiden men ska verkligen försöka bli bättre här igen.

Likes

Comments

​Hej!
Jag har precis beställt hem en massa kläder inför vintern. Jag är så himla frusen av mig och hörde faktiskt om en hemsida som gör kläder utav ull och fårskinn. Jag funderade en stund på de där men dom ser riktigt bra ut och inte farligt dyrt. Värt att testa för att inte frysa ihjäl? JA, verkligen! 

titta på dessa bilder ett tag - 
skorna är i fårskinn. Fårskinnstofflor helt enkelt. Dom ser varma och sköna ut och har dessutom en väldigt stilren design ellerhur? Älskar det! 

Ullkofta tunn lång svart
och detta är en sak jag verkligen älskar! Detta är alltså en lång kofta i ull. Mysig, varm och älskad. Alla dagar denna vinter, självklart om den nu är så mysig som den ser ut! 

Vill ni också hitta någonting som håller er varmt? Isåfall tycker jag att ni ska kika in här! http://www.ebbesbutik.se/

Likes

Comments

HejHej!
Min mamma har ju blivit lite halv dålig på det här med att blogga vissa gånger så nu när hon är upptagen så slänger jag in ett litet inlägg med en hälsning ifrån mig. Jag är alltså dotter till hon som äger bloggen. Många av er vet redan vem jag är. Jag driver egen blogg, egen youtube, jag har eget företag och jag finns nästan överallt!

Jag är 19 år och ensamstående mamma åt en flicka på 8 månader. Hon är verkligen ljuset i mitt liv och min mamma är en underbar mormor! Min tös ÄLSKAR henne!

Så.. get to know me better? Here i am. http://www.finest.se/mikkizliljaLikes

Comments

Hej!
Har ni någonsin funderat på att börja studera igen? Jag har gjort det då en vän till mig sedan länge tillbaka, skickade en länk till mig om att plugga juridik! Jag tänkte först liksom nejnej, mina dagar i bänken ÄR avklarade men sen lät det faktiskt rätt spännande ändå. Hur kunde jag inte välja juridik ifrån start?

Denna sida erbjuder olika kurser i entrepenadjuridik (ganska spännande ord också haha.)
Och det är olika saker man får lära sig och även får hjälp med.
Dom är ju välutbildade advokater så dom vet ju vad som gäller ifall du nu skulle lyckas fastna i någonting så man kan ju alltid få hjälp att komma vidare. Jag borde hittat denna sida för länge sedan. Jag är inte helt hundra än men jag är väldigt väldigt sugen på att testa så jag funderar på ifall jag kanske ska fundera ett litet tag till och sedan bestömma mig.

Vad tycker ni? Är ni också sugna? Ni kan ju få läsa själva så ser ni ju om intresset lockar er eller om ni tycker att det är värt det för lilla mig att komma vidare?

http://www.wa-advokat.se/sv/kurser-entrepenadjuridik.html

Likes

Comments

​Hej på er! 
Hur mår ni? Livet rullar på för mig. Det har varit lite halv stressigt sådär nu ett litet tag då gubben opererade sig, jag är så himla glad att allt gick bra och att han är på bättringsvägen! Nu är det ju inte just hans operation som varit stressande utan saker runt om. Har barn, barnbarn, djur, vänner och allmän fritid. Min dotter och hennes dotter (barnbarnet) ska flytta hemifrån så självklart måste man gå igenom allting som ska med där och vad dom inte vill behålla. Det kan ju liksom ta ett tag. 

Iallafall. Om jag säger verkstad.. vad tänker ni då? Självklart tänker ni på bilar men vad finns i själva verkstaden som är väldigt nödvändigt? Ja verktyg är faktiskt lite rätt men ordet jag sökte var UTRUSTNING. Verkstadsutrustning till... fordon!
Om man har en verkstad så vill man förmodlingen ha den till mer saker än att bara ställa bilar i eller förmodligen ha 100% utrustning som inte pajar bara man tittar på den som man kan tro om en hel del man ser ifall man lämnar in sin bil t.ex. 

http://Sunmaskin.se  är en väldigt bra sida för att hitta just 100% utrustning som både är snygg, billig och har galet bra kvalitét! Dom räddade faktiskt mig med hjulbalansering och däckmontering. Det var verkligen viktigt att jag fick det gjort så det känns verkligen helt underbart att jag kunde hitta just dom! Jag vill så gärna dela med mig av när jag är nöjd med någonting sånt här. Det är viktigt för mig att kunna tipsa andra om vad jag tycker är bra!  Bildresultat för sunmaskin
Likes

Comments