hej bloggen

idag vil jeg snakke lidt om advent, og hvad jeg har fået i gave.

jeg har fået en bog der hedder gerningssteder, som er skrevet af Peer Kaae. som handler forskellige steder der er begået et mord inde i city, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og Amager. Jeg har fået læst halvdelen af bogen, og jeg fik den igår tihi. Mega fucking fedt at læse om, og skimmede lige alle siderne, og der så jeg at min mormors vej var der, og der var begået et et mord længere nede. Mega fedt, og kunne pege derop, og sige der er begået et mord syntes jeg. Det var alt hvad jeg havde, og sige håber i synes det var fedt at læse om.

i kan følge mig på Instagram nick.alber

XOXO Nick Alber

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

hej bloggen

jeg var til black friday som alle nok var, jeg var ude på fisketorvet. tror vi kom kl 18/19 men er ikke helt sikker, jeg havde set på facebook nogle timer før at der var brand i en bil derude, og alle mennesker blev bedt om at forlade centret, så jeg var, så dum at tænke der er nok ikke, så mange derude nu, så vi kan sagtens køre derud. mig og min mor kører, så derud, og jeg tænker vi skal ud at shoppe i alle butikker. MEN nej da vi kommer derud er der lange køer af biler, og jeg tænker bare are you fucking kiddin me. vi får en parkerings plads, og vi får købt lidt til min far, og min mor køber gaver til sig selv fra andre. mega mærkeligt men det plejer hun åbenbart TIHI, tror vi var der i en lille time også kørte vi hjemad.

det var en lille historie fra Blackfriday, ved ikke hvad i synes om det, men hey det mit første indlæg skal lige lære det. i kan følge mig på Instagram nick.alber

xoxo Nick

Likes

Comments