Idag när vi vaknade så tog jag med mig min dotter och en av mina söner samt en kompis till han hämtade vi upp innan vi åkte in till Skövde för lite shopping.

Meja köpte bland annat en vinterjacka , mössa , termovantar, fodrade stövlar, två tröjor ett par byxor, en keps m.m ja hon kan handla hon lik sin mamma 😜

Mattias köpte en calvin klein mössa och en bondellid tröja.

Och vad köpte mamma? En ny vinter jacka , två linnen , nagellack, bh m.m

Sen blev det lite till hemmet i vanlig ordning.

Pengarna rullar in men dom rullar ut lika fort 😜

Nu är vi hem komma och mer krypen i soffan. Meja pysslar och jag tar mig en kopp kaffe.

Innan jag ska sätta i gång för lite städning hade jag tänkt. Mindre kul på en lördag. Men efter att jag legat sjuk hela veckan så är det ett måste känner jag.

Ha en fortsatt bra lördag alla här ute 😍


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu känner jag att jag måste ta upp min blogg igen 😐 har varit här ifrån väldigt, väldigt länge nu .

Men känner att jag behöver börja skriva av mig igen. Även om jag inte går in på detaljer här så får jag ändå ut mig en del inombords.

Har haft två tuffa veckor nu. Trodde det var lungt nu. ? Men i kväll fick man ännu mer skit över sig. Hur dåliga vi är och vilket dåligt ryckte vi har här i byn jag bor. Jag förstår inte varför ?

Vi Är inte sämre än någon annan familj?

Så fort jag går ut nu så känner jag mig så ut tittar och utpekad av mönniskor. Är jag så hemsk ?

Om någon bara kunde berätta och tala om ? Nä, men de vågar man inte? Utan man anmäler anonymt man vågar inte ens stå för det man säger! Tyvärr hade ni fel åter igen med erat påhopp! Sen att vuxna människor ringer onykter och häver ur sig saker i mobilen. Och klankar ner. Jag vet att många avskyr oss och pratar om oss. Men i kväll förstod jag ännu mer att det är så. Alltså fick jag det bekräftat ännu mer. Skulle bara vilja skriva om presic allt i detalj. Vad som har hänt men jag är inte sån! Men jag skulle kunna sätta ditt många,många men vad vinner jag på de? Inget?

Men från och med nu så tänker inte jag vara den där snälla Veronica. Tar inte mer skit nu!

Jag är en person som ställer upp kämpar. Inte bara för min familj utan för många andra också. Har aldrig sakt att vi är bättre än någon annan och kommer aldrig säga det heller !För det är vi inte. Vi är presic lika mycket värda som alla andra.

Men om vi bara försvann så hade många mått bättre .! Det är vad ni tror i varje fall. Men problemen hos er försvinner inte bara för de. Tänk på de.!

Men om människor hatar oss. Så får dom göra det! Vi bryr oss inte så mycket igenkligen. Men är inget kul att höra massa skit rent utsakt.

Många av er som häver ur er saker. Så vet jag att ni själva har det inte bra. Utan att ni har problem på olika sätt. Men i stället för att inse eller ta tag i erat eget så måste man klanka ner på andra. Men innerst inne vet ni igenkligen att vi har det för bra.

Säger bara detta året hitt tills har varit ett helvete!

På måndag är det jag som ska ringa lite samtal för ingen ska behöva må så dåligt. Tillslut kanske man inte orkar mer. Har ni tänkt på de? Vi alla är olika känslomässigt.

Jag har mist många vänner som har tagit sitt liv el mista sitt liv i tidig ålder.

Och ingen i min familj ska få må så dåligt. Jag är stark och mina barn är starka och jag är oerhört glad att dom har den egenskapen med sig.

Men hur länge ska man orka höra att man inte är något värt?

Nä...

Måste även berätta att jag miste min älskade pappa den 3maj i år. Han somnade in lungt och stilla i min famn. Jag hade väntat på denna dagen länge. Då jag led så med han 😢 Men denna dagen var nog den värsta dagen i mitt liv. Att både höra och känns hans sista andetag var det värsta jag varit med om.😢

Skrev av panik pappa och ryckte i han. Men han var borta 😢

Jag saknar min pappa oerhört mycket. ❤

Livet är så jävla orättvist 52 år blev han. Och det är absolut ingen ålder. Men igenkligen tog hans liv slut när han bara var 35år.

I år är jag 35 år. Tänker att han hade hela livet framför sig. Han mådde så dåligt av att andra förstörde han presic som människor vill göra för oss nu.

Tanken på detta gör mig bara så ledsen. 😢 varför är en del så elaka. ?

Vet även att vi har massa underbara människor runt om oss och ni är guld värda ❤ och det vet ni om ❤


Likes

Comments

I dag har hag ringt och bytt körskola.

Har funderat fram och tillbaka.

Men har gjort rätt.

Har pratat med två av handledarna i dag på anderssons trafik skola i mariestad. Båda kändes lätta att prata med så detta kommer bli bra. Berätta som det var att jag känner mig väldigt osäker och nervös när jag sitter bakom ratten så vi ska börja köra i ett lungt område.


Började på gamla stan gick handledarutbildningen samt risk 1 där . Men sen har jag funderat angående körning gen. Och min känsla är att jag skulle bli väldigt stressad av att köra med han.

Så där av att jag ringde till Anderssons i dag. Så nu är jag både inskriven och fått teori proven på datorn. Sen har jag bokat in min första Kör lektion på webben. !

Mitt mål har ju varit att jag ska ha körkortet i november i år . Är ju alltid bra att ha ett mål. Men vet att det kommer dra ut på dett lite. Men skiter i det nu !!! bara jag har det inom en snar framtid!

Nu när jag byter jobb 1 okt så måste jag ha det. Inte till en början kanske. Då jag jobbar såna dagar där inte jag har några körningar . Sen kan det ju infalla någon gång men då får vi väl försöka lösa det. För både chef och personal vet om att jag inte har körkort. Då jag nämnde detta både på ansökan och interjuven. Men de valde mig ändå som hag tycker är väldigt kul ☺

De vet att jag är igång och att målet varit november sen att jag inte kan lova att det blir så. Det blir när det blir sen får man lösa problemen efterhand .

Men ska fixa detta... blir lite svårt att få in lektionerna nu bara. Då jag kommer bara vara ledig varannan måndag på mitt nya jobb. Men slutar tidigt en dag i veckan med så får väl bli att jag får köra dom eftermiddagarna med.

Kämpa kämpa nu!!!

Ska fixa detta så enkelt är det!!! Pengarna kommer bara att flyga iväg nu. 

Likes

Comments

​I dag är jag hemma för vab. Får se hon kanske även blir hemma i morgon med. ? Jag har bara på ett möte i morgon så under tiden kunde hon vara hos syrran om det var så. Får se som sagt hur hon är i morgon när vi vaknar.?

I dag har jag tagit kontakt med körskolan.  Så jag kan börja ta lite kör lektioner så jag kan få de där jävla körkortet någon gång.. ! 

Är ju ett måste på mitt nya jobb om jag ska kunna gå in och stötta upp gruppen. !!!! Tar i mot då jag fortfarande är skakis och väldigt osäker när jag kör. 😐😢 men detta ska jag och körskole läraren försöka arbeta bort! 
Likes

Comments

Dagen började med att duscha och lite egentid innan det var dags att väcka barnen. Började inte förens kl åtta i dag. Det är lyxigt ska ni veta.

Har varit orolig i magen hela dagen , huvud värk, skakis ja allt på en gång.
Allt detta pga. att jag i dag skulle gå och ta ett sista farväl av en go vän. Kan liksom inte fatta detta än i dag att personen i fråga inte kommer finnas vid min sida mer. Vi hade så kul när vi väl sågs ☺ pratade i telefonen samt alla medelanden vi skickade till varandra.Att just denna fina omtänksamma människa har lämnat våran värld är ofattbart i mina ögon. Det var en person som alltid ställe upp på andra. Samt en riktig driva människa !
Du var så glad sista tiden. Man trodde verkligen att det hade vänt. Du var så posetiv till allt du såg liksom framåt igen. Allt skulle bli bra.! Senaste gången du sa detta till mig var bara ett par dagar innan allt detta hände.
Kommer ta tid innan jag kommer få in detta.
Trodde att jag verkligen skulle fatta i dag. Men inte...😢 blundar och önskar det vore en dröm.
Har gråtit som en tok i dag .
Tänker även på alla fina anhöriga .
Att gå fram till kistan och lägga sin blomma till dig var såååå ledsamt.
säger inte Hej då utan att vi ses igen en dag ❤
Älskade/älskar dig
vila i frid fina du💕

Nu ska jag ta ett sist syndar bloss för i dag.... måste sluta med dessa dumheter med rökning igen men svårt !!!


Likes

Comments

​Nu börjar det kännas på allvar att jag ska byta arbetsplats.=)

Prata med mina nya kollegor idag .Även chefen slog mig en signal så nu närmar det sig..! =)

Har två möten inbokade nu sen ska jag börja gå bredvid andra veckan i sep . 

Har även plockat bort all min plus tid som jag har haft på mitt arbete där jag jobbar nu. Känns rätt bra annars hade jag ju fått jobbat ihjäl mig i sep med alla intro dagar och möten. Skönt att man legat på plus så man inte blir skyldig kommunen massa pengar. 

I dag har jag jobbat och älsklingen är ledig känns jätte konstigt? 

Han fick besked i söndags kväll att han får jobba nu till helgen i stället, Så blev lite ändringar är hemma denna veckan nu. Jag skulle bland annat ha jobbat natt på nu på tors men fick skicka i väg den eftersom Daniel ska ligga ute på jobb nu. Allt detta pysslande och byten kommer jag slippa sen när jag byter arbete  kommer bli så skönt. ! 

Måste även berätta att vi har en stolt son här hemma nu. ! äntligen fick han en moped igår och han har fått bestämma helt själv vilken han ville köpa.. ! så nu slipper vi tjatet om de... ! fan vad snälla vi är igenkligen =) Daniel har varit trackad till tusen på mobilen av han.. så nu ska det väl vara lugnt i hans mobil ett tag.

nä dags att umgås med lill tösa lite <3 

i morgon börjar även skolan för killarna igen..så nu är vardagen igång på riktigt igen!!! både skönt och inte skönt... Men ,men det är ju detta livet går ut på... 

Likes

Comments

​Ja det är precis vad jag har... 

och jag ska ha det med...!!!

Har börjat röka igen .. rökt nu i en månad nästan och mer och mer cigaretter blir det varje dag.. fy fan ta mig rent ut sagt.. Nu när jag har varit så duktig.. Skulle ha varit 3 år i oktober som rökfri annars ..Men nu sprack det!

Men konstigt nog om man har varit rökare innan och något tragiskt händer i ens liv så hjälper dom där pinnarna konstigt nog..! fattar det inte... vad håller jag på med??? 

Har fyra cigaretter kvar nu sen ska jag försöka lägga av igen.. för vill ju inte röka igentligen är ju bara en ful grej..!!!! 

Är så irriterad på mig själv.. 

ååååååå nu blir det skärpning!

för övrigt om så sitter jag inne och tråkar borde vara ute i det underbara vädret men känner mig inte alls på humör... =( 

killarna är och badar med kompisar vid stenbrottet som det så heter här ,Lill tösen är hos granen och leker och mitt stora hjärta jobbar men i dag kommer han äntligen hem, Saknar han massa samt hans närhet. <3

i morgon är det jag som jobbar natt så vi byts åt hela tiden. men snart så umgås vi varje helg då jag byter arbete. 

nä om man skulle göra ett försök att gå ut lite i solen.. ! 

ha en underbar dag alla i detta strålande väder. <3

Likes

Comments

​Ja gud nu har jag inte skrivit på länge...  

Har hänt väldigt mycket denna sommaren .

Både tragiska , hemska och roliga saker . En lite anorlunda sommar helt enkel!!

Jag har även sagt upp mig under min semester. Och börjar på nytt jobb 1 okt. Men ska vara med på lite möten nu innan och även gå intro. Detta var ett hastigt beslut som gick fort. Sökte ett jobb för skoj skull el visa intresse för det som det så heter nu. Räknade ju inte med att jag skulle få det. Men det kommer bli både roligt och en utmaning för mig. Sen är det dagtid inga helger el röda dagar. Kan ju inte bli bättre.☺ Men att jobba mån-fre blir något nytt för mig då jag aldrig haft något sånt jobb. Så kommer nog vara väldigt trött den första månaden tills jag kommit in i det.

Blev även förfrågan om ett vik ett halvår. Men i dag är jag glad att jag inte fick det för vet inte om jag hade klarat de.? 

Är nöjd som sagt över min nya tjänst. 😉

Vädret i sommar har väl inte heller varit det bästa. Så det har ju inte blivit några bad dagar direkt.  Utan de är väl den sista veckan här som värmen har kommit. Typisk nu när alla har börjat att jobba igen. 

Töreboda festivalen hade vi här i sommras den var lyckad och just då hade vi toppen dagar. Sen kom det regn och rusk i nästan fyra veckor.  ..😐

Jag och min familj har även varit uppe i Bollnäs i sommar och hälsa på syster jenny med familj.  ❤

Gustavsvik  har det blivit ett par gånger , zoo, och lite dags utflykter .....

Så sommaren har ju inte bara varit skit... men kunde ha varit bättre...

Mist en go vän hastigt och en vän som är otroligt sjuk 😢

.............................

I dag då.... jag och min tös meja har varit på våran Campig och badas i dras utomhus pool. Vi hade sällskap av min väninna jannica och hennes dotter Alicia.  Där efter var det hem och laga middag.  Sen var vi rätt trötta. 

I dag försöker jag även med att mina killar ska försöka vända dygnet . Så i morgon ska jag väcka dom kl 08.00. Elakt kanske men måste. Dom ka dig vid 21.00 I dag men än gar dom inte somnat. Men gör mycket bara man ligger och slappnar av....

Nä nu ska även jag försöka slumra in några timmar. 

Natti natti alla 

Likes

Comments

Jag har inte haft ont i huvudet sen i onsdags... Fick ju akupunktur i torsdag som sagt igen hos sjukgymnasten och denna gå genom gjorde vi längre. Denna behandlingen måste ju ta fruktansvärt bra på mig ?! annars har jag bara tur att jag mår bra nu ?
När jag hade behandlingar sist så funka det ju lika bra då.
ja, jag är över lycklig så länge trycket och huvudvärken håller sig borta !!!!!
på onsdag blir det läkaren nu sen på torsdag sjukgymnasten igen.!
ska bli så skönt att äntligen börja ta reda på varför jag har ett sånt tryck i bakhuvudet så ofta så mycket och så ihållande. ... För de tar ju knäcken på mig.

över till dagen.
Lyft teknik stod det på schemat i dag....

Hade en Markus hemma från skolan i dag. Mag ont som han får i mellan åt. Men han vill inte gå till läkaren han är lik sin mamma när det gäller de där. drar sig in i det sista .
så var hemma med han i dag.

passade även på och övningsköra lite på förmiddagen då jag blev hemma i dag.
Gick super ! blev bortskämd med automat i dag. Gasa /bromsa kan ju inte bli bättre 😉

hade även tatto tid i dag. Så åter en ny tatto på min kropp och jag är såååå nöjd då den verklige symboliserar mig på något viss !

sen har det inte hänt så mycket mer i dag än de vanliga sysslorna som handla , tvätta , laga mat.....

nä, nu måste jag sova lite. . jobb i morgon 7 -17.30


  • 585 Readers

Likes

Comments

Ja denna veckan har det blivit mycket gjort.
älsklingen har bland annat beställt en ny generator som ska i cadillacen och bälte så Meja kan åka med i år lagligt!
jag har varit i kyrkan för att träna med prästen in för mammas bröllop nästa vecka. kommer bli sååå fint 😉
Har även jobbat Mån - tis.
ons - tors ledig haft riktiga mys dagar med meja. I går hade vi en ute dag hela dagen. Var och köpte fika och parkera oss ute i en lekpark. Vi fixade även trädgården här hemma med ännu mer blommor och gräsklippning.
Jag var även hos sjukgymnasten I går. Visa sig att det är något fel på min vänster axel samt fortfarande stel i en del muskler. Ida fråga vad det kommer sig sa att jag vet inte för jag är inte stressad längre , jobbar inte alls mycket !
Fick akupunktur sen ska vi ses nästa torsdag för att gå igenom lite övningar så får vi se om det bli ordning på axeln.?

Huvudvärken kan bero på axeln. Men behöver absolut inte vara det heller sa hon. Men att det är säkert en lite bov också i det hela.

27/5 blir det ju att träffa läkaren . ska bli skönt !

i går avslutade jag dagen med att besöka eve. Men när jag kom så kom alla barn upp och ville även umgås med mig ☺ bara älskar er Joel ,Liam, "gabbe" och Kevin 💖
Eve och jag avslutade det hela med en promenad till Ica.

I dag ska jag gå på och jobba min helg. Börjar 12.00 i dag och går av I morgon 14.30. Sen söndag 14.30-21.

nä dags att ta tag i dagen.

  • 618 Readers

Likes

Comments