Detta är helt klart en av mina favoritfrukostar, hembakat frukt/myslibröd med pesto och soltorkade tomater <3
Nästan all snö har regnat bort och plusgraderna är tillbaka, inget jag tackar nej till. Dagen har varit fri från jobb så har fått en hel del saker gjorda. Även denna helgen blir det dubbelutgång, hur kroppen ska klara två bakisdagar är ännu oklart. Claudia fyller 20 på fredag och Amanda ska ha Hade-fest på lördag, kul blir det i vilket fall!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag bokade vi första destinationen på vår asien-resa! Första stoppet blir Singapore, flyget lyfter från Arlanda den 8 januari. Fyfan vad kul! Nu är det dags att börja kolla runt på backpackerväska och andra ting som är vettigt att ha med sig. Om någon där ute har något bra tips så mottages det gärna! Någonting som inte är lika positivt är att det endast är 42 dagar kvar tills jag flyttar hem ifrån Oslo, detta gör SÅ ont i mig.

Likes

Comments

På en ynka morgon har jag känt ett helt år av känslor. Det är 43 dagar kvar tills jag åker tillbaka till Sverige för ytterligare ett roligt äventyr som väntar runt hörnet. Inte visste jag att något så roligt kunde skapa så mycket oro, är både förväntansfull och nervös. Nervös över vad jag kommer förlora på att lämna Oslo, vill att tiden ska stå stilla här under tiden jag reser och får nya erfarenheter. Egoistiskt tänkt, men jag har byggt upp så mycket här som jag inte har råd att förlora. Träffat de bästa människorna man kan tänka sig, och mått bättre än någonsin förut.

Likes

Comments

​Att detta kommer vara min arbetsplats i ynka 61 dagar till är både skrämmande och otroligt härligt. Ångrar inte en liten millisekund att jag tog mitt pick och pack och bosatte mig i grannlandet. Evigt tacksam för alla underbara människor jag lärt känna här. 

Likes

Comments