Sitter på denna berg- och dalbana igen och har väl känt att den åker neråt alldeles för mycket. Därav har jag inte haft lust att skriva något..
Förhoppningsvis så lär jag få följa med på åkt turen uppåt snart också, men just nu är det som de är.

Pussilago 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag var inne här och skrev ner lite och mycket har faktiskt hänt sen dess..

* Moa fick göra om sin lagning i fram tanden så nu håller vi tummarna på att det sitter.
* Tim har fått en inhalator för sin astma.
* Max pratar på och kommer med nya ord hela tiden.
* Jag har börjat på en kurs för att få lite mer skin på näsan inför arbetslivet som ska leda till praktik och sedan ungdoms  jobb 😉. Är jätte peppad nu 😄.

Det är våran vecka i korthet haha.

Pussilago 💋

Likes

Comments

Som ett brev på posten har ångesten kommit tillbaka igen enbart för att jag håller på att gräva ner mig igen även om jag själv vet att det är de sämsta jag kan göra, så kan man liksom inte låta bli. Har mest ångest över att inte ha något arbete eller ska jag vara helt ärlig så var det skönt dom första dagarna, men nu är det enbart sinnessjukt jobbigt!
Jag har gjort det man kan göra för att söka jobb så som: skrivit in mig på arbetsförmedlingen och haft möte där, lämnat cv lite här och var och använt platsbanken plus letar på nätet på hemsidor.. Gaaah man blir galen 😩.
Förhoppningsvis när jag minst anar det som lär jag nog hitta något, men denna väntan är olidlig och ångest framkallande 😝.

Nu ska jag försöka släppa alla tankar och ge mig ut i drömmarnas värld innan det är dags att gå upp igen för det är ju en dag imorrn å..

Pussilago 💋

Likes

Comments

Man kan väl säga att sommaren precis har börjat eller ah det har varit riktigt varmt i några dagar nu så att svetten har runnit och glass har varit ens bästa vän plus att fläkten har varit räddaren i nöden när man har försökt sova.
Nu verkar det dock som om att det börjar bli lite kyligare, men inte är jag ledsen över det för de känns faktiskt behövligt.

Imorgon blir det dagis för grabbarna, dottern kör farmor häng och jag ska på något informations grej på arbetsförmedlingen 😣. Borde väl lägga mig, men väntar på att naglarna ska torka och sen blir det en snabb dusch.
Pussilago 💋Likes

Comments

Kan ju börja med att jag startade denna vecka utan någonting att ha som sysselsättning eftersom att skolan ÄNTLIGEN är slut så nu väntar jag på mitt slutbetyg och ett intyg att jag gått kursen butikssäljare :D. Känns skönt, men samtidigt tråkigt att 6 månader gick så sinnessjukt fort som det faktiskt har gjort.

Sen till det här att söka jobb 'r inte riktigt det lättaste, men jag är inne på arbetsförmedlingens hemsida flera gånger om dagen och jag har gått runt med cv så hoppas ju självklart att någon nappar.. Har i varje fall varit på en intervju som gick bra, men jag passade inte riktigt för den personen (var som personlig assistent). Jag håller i alla fall hoppet och humöret uppe och snart lär nog hitta något när jag minst anar det ;)

Pussilago


Likes

Comments

Jag har skrivit och sagt detta förut en massa gånger, men denna gången måste jag ta mig i kragen på riktigt för det funkar inte längre!
Började med kosten idag och imorgon ska jag inta gymmet och detta gör jag för min skull och ingen annan. Så finns det någon där ute är peppade ord något som skulle skänka just mig den där lilla extra pushen.

Nu ska jag glo på tv en stund innan jag somnar.

Pussilago 💋

Likes

Comments

Det mesta känns så otroligt stressigt just nu börjar jag känna även om jag ser ut som lugnet själv så aaah stress är det ända jag tänker på 😩.
Sen att ha en liten herre som blir sjuk lättare än när man knäpper med fingrarna gör inte heller det hela lättare 😕.
Fast vet att pusselbitarna kommer falla på plats förhoppningsvis redan imorgon 😉.

Pussilago så länge alla kaktus citroner 💋

Likes

Comments

Att vara små barns förälder är ibland verkligen en stor utmaning på uthållighet 😩. Har haft alla tre trollen hemma i två dagar nu pga sjukdom, men dom stora kan äntligen gå imorgon 😄 medan den lilla har sovit jätte dåligt igår och även idag pga hosta och sen astma på det, så det blir till att ta det lungt för hans del hemma.
Känns dock som att det alltid är någon som ska bli dålig i denna familj, men så är det i en familj på fem.

Annars så har det väl inte hänt så mycket som vanligt utan det rullar på liksom..
Snart däremot är det flytt och lite pirrig är man fortfarande 😛

Pussilago 💋

Likes

Comments

Idag kan man väl säga att jag var lagom nervös inför provet i skolan, men tredje gången gilt och jag klarade det 😄.
Så nu kör jag bara på som vanligt och ska allt läsa på till slut provet som är om tre veckor typ 😯.

Mer än så här finns det inte att skriva och sängen börjar ropa på mig, men tur har jag att barnen börjar åtta imorgon och jag har endast saker jag ska läsa i morgon.

Pussilago 💋

Likes

Comments


Better Blogging Nouw