Better Blogging Nouw
Presentation picture
Nicen
Denice Löfstedt, 25 år
Lite snabb info om vem just jag är och varför jag bloggar.. Är en ung gift tre barns förälder på 24, som har lite för mycket fritid ibland och där trillar lite inlägg in här om t.ex. min vardag, barnen, bakning och allt annat där om kring.

 

Instagram: frulofstedt
Videofy

Cyber kram

Det finns stunder då man helst inte vill vara själv och dom brukar oftast vara när man känner sig ensam.

Vet att inte alla känner just så, men om man gör det så kan det oftast vara som så att man kan ringa någon eller smsa.Till alla er som känner er forever alone så skickar jag en mega stor cyber kram 😙

Vänskap ​

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Den där lilla stunden både på gott och ont

Jag kan ibland känna mig så otroligt jävla ensam.. Speciellt på kvällar/nätter när mannen är på jobbet och barnen sover.

Det är då alla mina tankar flyger runt i huvudet där jag liksom ställer mig själv lite emot väggen och frågar varför saker ibland har blivit som det blitt?

Det ända jag får fram efter många om och men är att det:

Är ingenting vi kan göra själva här i livet, utan man föds med hjälp och faktiskt även dör med hjälp vid sin sida. Så till alla er där ute som anser att "ensam är starkast" borde nog ta en redig tankeställare för det finns nog ingen på denna planet som är helt ensam för alltid är det något sorts levande väsen vid ens sida oavsett om det är en människa eller ett djur. 

Jag kan i alla fall berätta att jag älskar att ha vänner, familj och bekanta runt omkring mig för det är något som får mig att må bra, men ibland så kan det även vara riktigt jävla skönt att få ha sin alldeles egna lilla stund för sig själv..

 

Att leva med ångest

Ångest kan komma i alla olika sorters situationer och man kan märka av det på väldigt många olika sätt. även varför man ens kan få en ångest känsla är väldigt olika och det finns faktiskt ingen som egentligen vet varför man får ångest. Kanske kan det vara som så att man får det när man känner sig obekväm?
Eller rent av otillräcklig?

Jag kan fortsätta skriva frågor, men vet att svaren är väldigt få och den enda som kan ta dig ur ångesten är DU och lite hjälp av medicin, men hur bra är det att äta något som kan vara beroendeframkallande?

Kanske inte det bästa i längden, men just nu så hjälper det mig plus att känna ett lung i vardagen äntligen är mina två stärkande saker.


 

Kärlek på denna låt

 

Förlorad vänskap

Jag vet egentligen inte varför jag lägger ner energi på att tänka på saker som har varit och som aldrig kommer att bli igen, men någonting inom mig vill det ändå.. Känns lite som att se, men du får absolut inte röra för då får du stöttar!

Vet att vi alla har någon vi saknar något så sinnessjukt mycket, men samtidigt så kan jag känna att jag gjort rätt för mig, men absolut inte den andra 😕. Hade liksom helst velat ha ett bra avslut, men tji fick jag.. Vart liksom grund lurad till miljarden i stället eller ah lurad och lurad vet jag inte, men sviken däremot.

Det var liksom du som lovade att inte bli konstig, att inte säga upp något och att framför allt att det va vi som va BVFA...

Vet att hela den här texten är så otroligt jävla meningslös och pinsam, men samtidigt så måste jag få ut det här innan jag bli knäpp!

😔

 

26 juli kontra nu ;)
 

Grattis min "stora" fyra åring

Idag har vi firat Tim som vart hela fyra år 😊, men jag vart lite.... Vart tar tiden vägen han va liksom min lilla fillurp för inte så länge sen! 😱
Fast glad är jag att han växer både på längden, bredden, men framför allt som individ.

Men som alla mammor så vill även jag ibland att dom ska stanna lite, så inte mys perioderna försvinner alldeles för fort 😘.

~Tack till min lille bror, hans flickvän och min pappa för att ni kom på Tims "kalas".Han fick även alla presenter han hade önskat sig på sin lista så stolt vart han allt 😝.

Tims önskelista var:
• Kalsonger
• Strumpor
• Något med spindelmannen
• En bil man kan lasta fler bilar
• Tom & Jerry kakor
• En tårta med algrens bilar på och i

Det han fick var:
• Ca 10 kalsonger
• Tre par strumpor
• Ett par mjukis byxor
• En t-shirt med polisbilar
• 40kr (5:en kronor, tre 10:or och en femma) *han vart miljonär enligt sig själv*
• En bil man kan lasta fler bilar
• Påslakanset med spindelmannen
• Två packet Tom & Jerry kakor
• Tårta med algrens bilar i och på
• En sparkcykel
• En godis påse med algrens bilar vanlig och dubbeldäckare

Haha måste berätta att sparkcyken skulle han absolut sova bredvid för att inte drömma mardrömmar för den är tydligen bäst i världen på att åka ifrån monster 😝.

 

Milen

Man kan väl säga att jag tar träningen på allvar när jag körde hörnet igår med att gå en hel mil. Vanligtvis så kör jag på 4-6km, men igår ville jag se om jag pallade och jaa det va jävligt jobbigt i slutet, men tvi den som ger sig 😉.

Vet att jag kommer komma i form, men låter det ta sin tid för likadant som Rom inte byggdes på en dag är det med kroppen också!

Pussilago 💋