Header

Hej. Vi har äntligen bytt ut slöjden mot hemkunskap! Jag hatar syslöjd, jag menar vad är det ens bra för? Vill jag lära mig brodera kan jag ju googla. Mat är ju iaf bättre att lära sig, man måste ju äta liksom. Och det är roligare att laga mat än att sy.
Aja i vilket fall har kvällen varit super. Min pappa hade lite gäster, dom skulle åka på bandy, så jag fick ta hand om deras hund. Och jag älskar ju hundar. Jag och Ernst (hunden) hade super mysigt, vi har vart ute på två promenader ikväll. En lång och en kort, det regnar och blåser en massa dock. Sen somnade jag och Ernst framför teven.

Likes

Comments

Hej. Skolan suger. Asså jag kom inte på det nu, ville bara påpeka det. Jag råkade skära upp min rygg på ett skåp idag, det gör skit ont, och är svullet, kan inte ligga på ryggen. Vi har fått massa läxor. Spanskan har trappats upp 20 nivåer, så jag fattar inget och Jag höll på att somna hela No lektionen. Kul, verkligen jätte kul.
Jag önskar att det va helg snart. Men det är bara tisdag. Orkar inte.

Likes

Comments

Godmorgon. Idag börjar jag som sagt skolan igen. Vet att de flesta började igår, men då hade vi studiedag. Fick ju inget studerande gjort iallafall. Vi börjar hårt idag, slutar inte förens 15:30. Jaja hoppas alla får en fantastisk dag!

Likes

Comments

Det är skola i morgon.
Jag skulle nästan göra vad som helst för att slippa. Men jag har inte råd att missa något i skolan, så det är bara att ta och gå dit. Okej det positiva är väll då att det är jätte långt kvar till sportlovet.

Likes

Comments

Den andra Januari åkte jag till Stockholm. För att jag skulle hälsa på Klara, min kompis från kusten. Det va tänkt att jag skulle åka hem igår (fredag) men jag stannade en extra dag. Vi har haft jätte mysigt. Vi har shoppat, åkt skridskor, ätit på vapiano, ätit på Jensens, kollat på skräckfilm, sjungit karaoke och skrattat en massa.

När vi hade lagat plättar, första dagen. Efter att vi försökt scanna avokado i en halvtimme för att sedan upptäcka att allt va helt i onödan haha.

Bilderna från vårt älskade vapiano. Där vi spenderade flera kvällar.

Vi var på Hötorget och vi skulle till gullmarsplan. Vi hamnade på Odenplan. Och när vi väl kom till T-centralen fick vi hjärnsläpp och fattade inte hur vi skulle komma hem. När vi frågat lite folk lyckades vi tillslut ta oss till gullmarsplan.

En av alla gånger vi höll på att missa bussen.

Donuts

Kungsträdgårdens skridskobana på kvällen

En jordgubbe som är doppad i choklad (den ser inte alls lika god ut som den va) några sekunder innan jag tappar den rakt på min mobil.

Och helt enkelt Tyresö där det är som bäst.

Likes

Comments

2016 var inte riktigt mitt år. Visst har det varit bra oså, men det har vart absolut funnits bättre år. Aja 2017 blir nog bättre.
På nyårsafton var jag först hemma hos Enayat och Abull. Efter det åkte jag hem och firade själva kvällen hemma hos oliver. Det var mysigt. Jag somnade dock innan klockan 12. Och var bara vaken för att skåla och somnade igen därefter. Är super taggad för 2017. I år ska jag verkligen satsa på matten, jag gjorde det förra året också men nu ska jag lyckas. Jag ska också försöka att inte ställa så höga krav på mig själv när det gäller skolan. Insåg att det lät som en hel del dubbelmoral här men ni förstår nog vad jag menar.

Likes

Comments

Lets talk juldagen! Att gå och lägga sig sen på julafton är ju tradition. Vilket är kul, dock är det inte lika kul när det är dags att vakna på morgonen. Vi skulle nämligen på julottan. Det var jätte mysigt, men jag kunde inte hålla mina ögon öppna. Pappa fick sitta och putta på mig hela tiden för att jag skulle klara det. Men min favorit präst va där! Efter det åkte vi direkt hem till sängen. Fram emot klockan fyra kom släkten hem till oss. Jag har en ganska stor släkt, och det är inte ofta vi alla är tillsammans. Men när vi väl är det så är det jätte mysigt. Dagarna efter det njöt jag och mina kompisar bara av ledigheten. Vi var inne i stan en hel del. Och sov över massor.

Likes

Comments

Julafton var senast jag skrev något här. Sen dess har det hänt en massa saker. En massa bra saker. Jag har skrivit en hel del inlägg som jag inte känt att jag haft tid eller ork att publicera. Jag är ju som sagt en sån person som känner massa prestationsångest. Men nu får det va nog. Allt behöver ju faktiskt inte va perfekt, och perfekt ät det ju inget som blir heller så. Och jag hat saknat att få lägga ut små inlägg här. Så nu när jag ändå sitter på detta tåget (med förvånansvärt bra internet) i flera timmar så kan jag lika gärna skriva ihop mina små anteckningar som jag gjort under tiden. Dock glömde jag min laddare i stockholm så jag får se hur länge batteriet håller. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp detta dock. För ingen kommer ju palla läsa allt.

Likes

Comments

Vad händer idag då?
Jo först blir det gröt frukost. Sen är det så att vi får gäster vid 13:00 ish, det är min "bonussläkt" Jag vet inte hur länge dom kommer stanna men efter det ska vi i vilket fall som helst hem till mormor& morfar. Där vi träffar min morbror och hans familj. Det är roligt för den släkten har gått från 2 barn (jag och meja) till 8 helt plötsligt, med alla "bonussyskon"
Vi ska sova hos där i natt, förr i tiden bodde vi mycket längre ifrån mormor och sov alltid där på julafton. Nu bor vi dock nära varandra men vi sover ändå där :).
Och i morgon bitti (juldagen) så är det ju julotta. Så pappa kommer och hämtar mig så åker vi till Lerdala och går på det där, för där är min favorit präst stig.
Klockan 4 i morgon kommer hela släkten hem till pappa. Det blir mysigt.

Likes

Comments

God jul!
Hoppas alla mår bra.
Jag vet många som tycker julen är jätte jobbig, eller ja många va kanske att ta i men några iallafall.
Och till er vill vi skicka lite extra omtanke. Och så hoppas vi att ni får en så bra dag som möjligt ändå.

Likes

Comments