Header

Hej.
Det där med att skriva varje dag gick ju bra... jag glömde bort det, direkt.
Men helgen har varit toppen! Verkligen. Dock är jag helt slut nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har inga kläder, asså jag har verkligen ingenting att ha på mig. Jag har nästan alla helt okej kläder hemma hos mamma, så det är verkligen tur att jag ska dit ikväll. Jag kollar på kläderna jag har nu och inser att jag vet verkligen hur jag tänkt när jag köpt sakerna. Det är ju en sak med kläderna som fortfarande passar som jag köpte för 3 år sen. Men det jag har köpt nyss. Vissa saker i min garderob skulle jag aldrig ha på mig, asså aldrig. Behöver verkligen rensa ur garderoben snart, det får bli min helgsyssla.

Likes

Comments

Idag är det onsdag. Men inte vilken onsdag som helst, det är nämligen Mammas födelsedag! Så mamma om du ser detta så får du ha den bästa dagen någonsin och så ses vi ikväll <3 älskar dig

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Hela dagen har känts som en fredag och när man inser att det bara är tisdag...

Men det har vart en bra dag trotts allt. Jag höll på att ramla med kryckorna idag, men jag "räddade" det med att hoppa in i ett element, det gjorde extremt ont, blir så trött på mig själv, varför kan jag inte bara vara försiktig med det stackars knät.

hoppas ni har haft en bra dag iaf.

Likes

Comments

God morgon! Tisdagar är min "hat dag" jag är alltid super trött på tisdagar, och inte har vi några roliga lektioner heller. Vi har typ No, Matte, Spanska, So och tillval. Inget av dom tycker jag är sådär super kul. So kan va kul ibland, dock har vi geografi nu och det är ju långsamt alltså. Efter skolan blir det ännu mer plugg, eller ja jag ska försöka i alla fall. Skulle ju ha haft fotbollsträning, men är ju "skadad"

ha en bra dag :*

Likes

Comments

Hejsan.

Min mattebok har vart borta i en och en halv månad, jag har letat överallt! Den låg i mitt skåp, hela tiden. Jag vet att jag har kollat där, flera gånger. Blir så trött på mig själv.

Nått mer jag blir trött på är ju skolan. Direkt när jag kom hem satte jag mig och pluggade och det är i princip det jag gjort idag. Jätte tråkigt, men antagligen väldigt nödvändigt. Vi har So prov på fredag, och nästan ingen har börjat plugga. I morgon så har vi 50 glosor i förhör, som vi skulle välja ut själva. Jag har valt ut 20. Hur ska jag hinna lära mig alla dom tills imorgon. Och vi fick typ universum längsta spanskaläxa tills i morgon också. Ha nu är jag klar med mitt gnällande. Hoppas alla haft en bra dag, kram

Likes

Comments

God morgon!

Det är alltså dags att gå till skolan. Att vakna var inte helt enkelt.

Vi börjar dagen med en timme mattelektion, och matte är ju inte riktigt mitt starkaste ämne. Men det blir nog bra, försöker vara positiv. Även fast jag måste släpa mina härliga kryckor till skolan, mysigt (ironi dock) vill verkligen inte ha ont längre, finns det ens något tråkigare... vill verkligen kunna va med och träna nu när jag är helt frisk från förkylningar, jag blir förkyld hela tiden.

Likes

Comments

Hej! Nu är sportlovet precis slut. Känns rätt tungt med skola imorgon, jag har flera kompisar som har lov denna veckan, det känns minst sagt surt.

Men mitt lov har varit bra, vi har varit i Säfsen och åkt skidor, ja jag skadade mig på sista åket. sen har jag spenderat en dag åkandes mellan vårdcentralen, runtken och akuten. det vart ju inte lika kul. Jag har även sovit över med Zanna och Oliver några nätter. Och igår var jag på dop, det var jätte mysigt. Idag kom Sandra hem från sin semester. Så vi passade på att umgås, det absolut sämsta med lov är ju att alla kompisar är borta. Jag har saknat alla så mycket.

Likes

Comments

Jag älskar att prata, jag älskar att stå på scen, jag hamnar ofta i bråk och olika små tjafs, jag gillar uppmärksamhet, jag är inte rädd för att säga vad jag tycker, jag gillar att argumentera för mina åsikter.
Gör det mig till en pojke? Nej.
Även fast jag inte blir en pojke för det så är det något jag fått höra, länge.
"Filippa, du kanske borde tagga ner lite mer som dom andra tjejerna". "Filippa, du är ganska pojkig". " Filippa, det är fler än du som vill synas här, alla vågar bara inte ta så mycket plats" mm är meningar som ekat i mitt huvud varje gång jag pratar för mycket, tar för mycket plats eller hamnar i bråk.
När jag ser någon behandla någon på ett dåligt sätt kan jag inte låta bli att säga ifrån. Men på senare tid har jag börjat fundera om det är värt det?
Ska jag kanske tagga ner lite? Ska jag försöka smälta in? Bara prata när jag blir tilltalad? Inte ifrågasätta? Låta killarna vara i centrum hela tiden? Nej, det ska jag inte. För det är inte sån jag är. Att ta bort allt ovanstående från min personlighet vore som att ändra hela mig.
När jag och en kille i min klass pratar i klassrummet är det oftast jag som blir tillsagd. Killarna får prata rakt ut, men som tjej borde jag veta bättre.
Jag har nästan bara killkompisar och folk hatar mig för det. Men jag bryr mig inte. Så länge jag är den jag är och den jag vill vara så är det bra för mig.
Vill bara uppmana alla tjejer, icke binära och killar (som håller sig i bakgrunden) att ta ett steg framåt och inte ta någon skit!

Likes

Comments

Herregud vad stressad jag har varit på sistone. Prov, läxor, kompisar, träning och förhoppningsvis lite familj ska man hinna med. Behövde en paus...
Men nu är jag tillbaka och jag tänkte verkligen stanna nu. Har saknat allt detta, massor. Just nu är jag skadad och kan därför inte träna fotboll denna veckan iaf.
Jag har länge fått mycket näthat, men på sista tiden har det varit kaos. Och ärligt talat så tär det på mig. Inte för att jag bryr mig vad folk säger eller så utan bara för att det är jobbigt att få mer negativt än positivt. But what doesn't kill you makes you stronger.

Likes

Comments