Header
View tracker

Idag va det "fest", i församlingshemmet, det var obligatorisk närvaro för alla konfirmander. Kul (observera ironin)
Efter skolan idag åkte jag och Oliver till fritidsgården i timmersdala. Vi hängde där ända tills vi åkte till "festen",
Vi pluggade till och med en del SO, och chillade.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan hejsan.
Nu är jag frisk igen! Jag var alltså i skolan idag.

Folk tror ofta att jag är teknisk, att jag är bra på datorer osv, men det är verkligen inte sant, jag är sämst. Nån gång för Ett tag sen råkade jag ställa in så att kommentarerna inte visas, det är super irriterande, men jag fattar inte hur man fixar det.
En annan gång låste jag fast musen, det tog en vecka innan jag löste det Hahah. Och jag har till och med råkat stänga av virusskyddet nån gång när jag klickade runt, så nu är det mängder med Virus där. Härligt...
Aja sköt om er <3

Likes

Comments

View tracker

Tomtepromenaden blev succé!
Dock kostade jag på mig en släng magsjuka. Så jag har i princip bara legat i sängen, börjar bli rätt rastlös nu, Aja vi hörs i morgon.

Likes

Comments

Om det är någon som (mot förmodan) missat årets händelse, så vill jag påminna alla om tomtepromenaden i Lerdala ikväll. Det kanske är en bit att åka men tro mig, det är värt det. Insläpp mellan 4-5 det kommer va tomtar (haha min pappa är en Av dom), tipspromenad, julkrubba med en levande åsna (där Elliot är) sen en fin kör, hästar, loppisar, mängder av skumtomtar och pepparkakor, fantastisk chokladhjul och björntombola (där jag, zannapanna, Sandra och Enayat jobbar). Och passa på att köpa korv och bli serverade glögg och saft från delar av andersson släkten (japp min släkt) Och en fantasktisk fin utomhus miljö, och en mysig promenad. Och varför inte gissa namnet på grisen och få möjlighet att vinna ett pris! Kom gärna, alla är välkomna;*

Likes

Comments

Hej!
Skev varken igår eller idag. På Grund av att jag igår morse var hos tandläkaren. Jag gillar tandläkaren av nån anledning. Sen efter skolan var det konfirmationsmöte. Och direkt efter det åkte jag till en fest som en av mina bästa kompisar hade. För att han bott i Sverige i ett år nu. Det var jätte mysigt.
Och idag försov jag mig, så det vart bara till att springa in i duschen och fixa mig snabbt som tusan. Men jag hann.
Som vanligt är jag helt slut efter en hel vecka i skolan.. härligt med helg nu.

Likes

Comments

Okej, jag sa att jag va trött igår, ändrade mig. Det är idag jag är döds trött! Jag sov jätte dåligt i natt av någon (ej godtagbar) anledning.
Nu ikväll har jag varit ensam hemma, jag gillar att va ensam hemma men tycker också att det kan bli lite obehagligt, då jag är mörkrädd. Men som tur va kom Enayat hit och hängde med mig i typ två timmar, så att jag slapp va ensam. Det är väll det vänner är till för?
Snart är det helg! Hur härligt?!
Förresten alla som bor i närheten av Lerdala kommer på tomtepromenaden på lördag. Jag är där i björntombolan och chokladhjulet! Ses vi där?

Likes

Comments

Det känns som att det är söndag idag. Vi hade nämligen studiedag idag.
Igår hade vi som sagt No prov i måndags, och det resulterade i att jag har vart helt slut hela kvällen igår och hela dagen idag.
Har haft några kompisar här men vi har bara gjort ingenting. Vilket är skönt..

Likes

Comments

Hej!
Det har vart en bra dag idag. Började som sagt i kyrkan, det var en jätte trevlig gudstjänst. Efter gudstjänsten åkte vi snabbt hem och jag började direkt att plugga.
Min farbror kom förbi ca en kvart innan jag skulle åka till mamma och undrade om jag ville hänga med honom hem och hälsa på mitt kusinbarn. Och eftersom att jag aldrig träffat den lilla killen innan så ville jag såklart det.
Han var så söt.
Vi åkte sen hem till mormor på adventsmiddag. Det var toppen, med jätte god mat också.
Vi kom hem 20:10 och gick direkt tillbaka till min farbror. Jag fick hålla honom också. Jag är verkligen svag för bebisar.
För ett tag sen var jag och meja yngst i släkten, vi är dom yngsta kusinerna. Men nu har plötsligt nästan alla mina kusiner fått barn de senaste åren. Så det är hur många små som helst nu. Men det älskar ju jag så.

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu ska jag plugga lite granna. Klockan 10 ska jag till kyrkan.
Ikväll/eftermiddag ska vi hem till mormor och morfar. Vilket kommer blir mysigt. Hoppas ni får en bra dag.!

Likes

Comments

Hej!
Älskar lördagar!
Om man inte har prov på måndagen. Jag är ganska upptagen i morgon. Och det har jag vet idag också. Men jag har ändå fått till en del pluggande.
I morgon ska jag till kyrkan då det är första advent <3!!!
Jag älskar julen, mest av allt.
Nu ikväll har vi julpysslat lite. Mer bestämt lagt kristyr på pepparkakor och satt upp ljusstakar.

Likes

Comments