Hejsan!
Det har vart universums jobbigaste vecka, okej inte så jobbig men lite. Vi hade biologiprov i tisdags, jag hade pluggat sönder för det, men ändå gick det inte så jätte bra. Samma med matteprovet vi hade idag. Spanska läxan hade jag inte heller gjort...
Idag var det flourlackning och stelkrampsspruta, härligt va?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ugh måndag idag.
När jag försöker vara positiv och tänka att den iaf är över nu kommer pessimisten inom mig fram och jag inser, att tisdagar är ännu värre så imorgon blir värre.
Vi har biologi prov i morgon. Jag pluggar hela tiden men fattar ändå ingenting.
Hoppas ändå det går helt ok.
Insåg nyss att om bara ett år så ska jag välja gymnasium(?!) vilket ger mig lite paniiik. För jag blir ju aldrig nöjd. Tänk så kommer jag inte in på linjen jag vill gå? Vad gör jag då?

Likes

Comments

Hej! I helgen har vi spelat en fotbollsmatch mot de äldre i våran klubb, vi förlorade med 2-0, vilket ändå var bra då vi är yngre och sämre osv.
Sen har vi tältat. Det var super mysigt.
Jag gör det gärna igen. Det var dock lite kallt.,

Likes

Comments

Guess whos back? Back again...
Vart har jag vart? Jo jag har för det mesta vart i min säng. Jag har nämligen hunnit med att ha både feber och kräksjuka under dessa två veckor.

Jag har haft massor med läxor och plugg att göra.
Jag, sandra och Zanna sov hemma hos mig fredag till lördag förra veckan. vi badade i poolen och hade det jätte mysigt. På söndagen var jag på en gudstjänst i Bergskyrka. På kvällen var jag med en kompis tills jag hade somnat heh.

Från onsdag till torsdag så sov sandra, zanna och en till hemma hos mig, vi hade första lektionen inställd dagen efter så vi fick sovmorgon.
På torsdag eftermiddag hade vi orienterings prov. Ja det var ett prov. Vår klass startade sist. För mig gick det ganska bra, jag har ju gått i orientering en hel del som yngre. Förutom att jag har stukat foten. Det gör fruktansvärt ont just nu. Men min vinnarskalle sa helt enkelt åt mig att fortsätta.
Men gissa vad? De satte på riktigt upp allas tider i korridoren numrerade från 1 till 100 ish.
Jag kom på ca plats 30 eller nåt sånt, jag är inte alls nöjd med det resultatet..
vi alla visste våra tider så att numrera dom och sätta upp dom var riktigt onödigt. Och jag vet att det är fler än jag som tycker det.

Igår (fredag) var jag zanna och sandra på en spökgrej i Mariestad. Det var kul. Det var inte den bästa jag vart på men inte heller den sämsta. Den var mitt i mellan typ. Men vi hade jätte kul. Jag sov hos zanna sen:*

Likes

Comments

Hej!
Tisdagen är den segaste dagen på veckan ju. Vaknade klockan 4 i morse, Utan anledning..
Jag är fortfarande jätte förkyld.
Hoppas alla mår bra idag

Likes

Comments

Hejsan hoppsan.
Idag har jag suttit i spelhålan hela dagen. Det va ju kul, typ.
Jag är förkyld som vanligt så jag gick inte på fotbollen. Men tog en snabbare promenad istället..

Likes

Comments

Hejsan!
Jag hatar ju söndagar i vanliga fall men idag var det bra. Jag skulle ut och springa på morgonen, började springa klockan halv 12...
Sen på eftermiddagen var vi på ett konfirmationsmöte. Det började med en gudstjänst sen fick vi fika och träffa grupperna och leka lite lekar. Det va kul.

Likes

Comments

Hejsan!
Jag hatar ju söndagar i vanliga fall men idag var det bra. Jag skulle ut och springa på morgonen, började springa klockan halv 12...
Sen på eftermiddagen var vi på ett konfirmationsmöte. Det började med en gudstjänst sen fick vi fika och träffa grupperna och leka lite lekar. Det va kul.

Likes

Comments

Hej! Jag har verkligen inte velat göra någonting idag. Tog en promenad och fotograferade, sen möblerade jag om i mitt rum. Jag lyssnar konstant på Macklemore & Ryan Lewis musik.

Jag har frågat ganska många om detta och får alltid olika svar så ja undrar om det är möjligt att sträcka smalbenet (asså inte själva sklettet utan brevid)? För jag har haft ont där (i olika grader) och i höften i över en månad nu. Haha tror nog att min No lärare snart tröttnar på att jag frågar honom om varenda skada jag lyckas få.


Likes

Comments

Hej! Idag var jag i skolan. Är fortfarande förkyld men det va skönt att va i skolan iallafall.
Jag fick sluta spanska lektionen tidigare för att jag inte hade gjort läxan (va inte där när vi fick den) hur skönt?
Efter skolan åkte jag och några kompisar till stan och fikade. Vilket va super mysigt, längtar redan till nästa gång.

Likes

Comments