Header

Hejsan! Vaknade i morse med feber, skyndade mig iväg till sjukgymnasten, som sa att mitt knä såg super bra ut. Efter det gick jag och mamma och åt sushi på spice and Rice, jätte gott.
En stund senare så mötte jag upp Zanna och Sandra och vi har bara gått runt på stan, jag köpte bara ett par nya jesnsshorts från Levis, super sköna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Västtrafik har varit knäppt denna veckan, i onsdags kom bussen 20 minuter sent, körde fel flera gånger och glömde hämta upp folk... idag skulle jag ju åka och ta bort stygnen, med bussen som gick 13.05 skulle jag hinna precis i tid, men vad händer då, jo bussen ändrar tid till 13.35. Så pappa får köra och hämta mig snabbt som sjutton, nu sitter jag på en buss som är jätte sen den också, enligt snapchat har vi åkt i 30 hela vägen. Jaja det är i vilket fall sånt här som ger mig inspiration till att ta AM körkort till hösten, flera av mina kompisar har den typen av körkort men det funkar ju inte i längden att bara lita på att dom kan skjutsa mig.
En sak till det går typ en buss per dag här ifrån (lite överdrivet men) så är det att bo på landet ;)

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag gjorde en titthålsoperation på mitt vänstra knä för 11 dagar sedan. Och idag ska jag ta bort stygnen. Det kommer bli skönt att bli av med dom så jag äntligen kan bada igen.
I övrigt ska jag nog bara chilla lite idag, jag är så trött

Likes

Comments

Idag fick jag sommarlov, jag klarade klass 8. En stor anledning till att jag klarade 8an va tack vare min Mentor Ingela. Hon har hjälpt mig med allt. Idag var hennes sista dag, min favoritlärare slutar efter våra 3 fina år tillsammans (ja jag hade henne i sexan). Hon har vart på många möten för min skull, med föräldrar, BUP, rektorn, lärare, elevassistenter. Hon har gått långt med mig och mitt skadade knä. Hon har tröstat mig när jag rymt till hennes arbetsrum under lektioner. Alla mina utvecklingssamtal har dragit ut på tiden för att mina föräldrar ser henne som en kompis. Min (och många andras) förebild slutar, så nu när vi inte kan kämpa tillsammans längre kommer vi att kämpa för dig.
Detta låter ju konstigt, jag vet, men jag såg henne som mer än bara en mentor, som en vän, en utomstående vuxen som alltid lyssnar försöker förstå.
Skolavslutningen var fin, men med så mycket tårar, jag har gråtit hela eftermiddagen och det är med tårar i ögonen jag skriver detta nu.
Sommaren har precis börjat så tårarna är också utav lättnad, nu passar vi på att njuta!

Likes

Comments

Hej, här har jag inte varit inloggad sedan februari, det har varit tufft den senaste tiden, skolan tar kål på mig, jag har precis fått veta om min adhd, eller ja, vi har vetat om den ganska länge, utredningen har gått jätte långsamt, vi var i Varberg då det var cirka 4 års kö i Skövde, och om 4 år har jag redan tagit studenten... Men i Varberg vågade dom inte sätta diagnosen, så svaren skickades tillbaka till Skövde där dom tyckte att det var fel bedömt. Det tog tid att få gruppen här att kolla på alla tester också, men nu tillslut är det klart, jag har Adhd, men jag är fortfarande jag, ända skillnaden är att från och med nu så kan jag (förhoppningsvis) sitta stilla, konsentrera mig och kanske inte störa alla hela tiden.

Likes

Comments

Hej.
Det där med att skriva varje dag gick ju bra... jag glömde bort det, direkt.
Men helgen har varit toppen! Verkligen. Dock är jag helt slut nu.

Likes

Comments

Jag har inga kläder, asså jag har verkligen ingenting att ha på mig. Jag har nästan alla helt okej kläder hemma hos mamma, så det är verkligen tur att jag ska dit ikväll. Jag kollar på kläderna jag har nu och inser att jag vet verkligen hur jag tänkt när jag köpt sakerna. Det är ju en sak med kläderna som fortfarande passar som jag köpte för 3 år sen. Men det jag har köpt nyss. Vissa saker i min garderob skulle jag aldrig ha på mig, asså aldrig. Behöver verkligen rensa ur garderoben snart, det får bli min helgsyssla.

Likes

Comments

Idag är det onsdag. Men inte vilken onsdag som helst, det är nämligen Mammas födelsedag! Så mamma om du ser detta så får du ha den bästa dagen någonsin och så ses vi ikväll <3 älskar dig

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Hela dagen har känts som en fredag och när man inser att det bara är tisdag...

Men det har vart en bra dag trotts allt. Jag höll på att ramla med kryckorna idag, men jag "räddade" det med att hoppa in i ett element, det gjorde extremt ont, blir så trött på mig själv, varför kan jag inte bara vara försiktig med det stackars knät.

hoppas ni har haft en bra dag iaf.

Likes

Comments

God morgon! Tisdagar är min "hat dag" jag är alltid super trött på tisdagar, och inte har vi några roliga lektioner heller. Vi har typ No, Matte, Spanska, So och tillval. Inget av dom tycker jag är sådär super kul. So kan va kul ibland, dock har vi geografi nu och det är ju långsamt alltså. Efter skolan blir det ännu mer plugg, eller ja jag ska försöka i alla fall. Skulle ju ha haft fotbollsträning, men är ju "skadad"

ha en bra dag :*

Likes

Comments