Header

God morgon! Tisdagar är min "hat dag" jag är alltid super trött på tisdagar, och inte har vi några roliga lektioner heller. Vi har typ No, Matte, Spanska, So och tillval. Inget av dom tycker jag är sådär super kul. So kan va kul ibland, dock har vi geografi nu och det är ju långsamt alltså. Efter skolan blir det ännu mer plugg, eller ja jag ska försöka i alla fall. Skulle ju ha haft fotbollsträning, men är ju "skadad"

ha en bra dag :*

Likes

Comments

Hejsan.

Min mattebok har vart borta i en och en halv månad, jag har letat överallt! Den låg i mitt skåp, hela tiden. Jag vet att jag har kollat där, flera gånger. Blir så trött på mig själv.

Nått mer jag blir trött på är ju skolan. Direkt när jag kom hem satte jag mig och pluggade och det är i princip det jag gjort idag. Jätte tråkigt, men antagligen väldigt nödvändigt. Vi har So prov på fredag, och nästan ingen har börjat plugga. I morgon så har vi 50 glosor i förhör, som vi skulle välja ut själva. Jag har valt ut 20. Hur ska jag hinna lära mig alla dom tills imorgon. Och vi fick typ universum längsta spanskaläxa tills i morgon också. Ha nu är jag klar med mitt gnällande. Hoppas alla haft en bra dag, kram

Likes

Comments

God morgon!

Det är alltså dags att gå till skolan. Att vakna var inte helt enkelt.

Vi börjar dagen med en timme mattelektion, och matte är ju inte riktigt mitt starkaste ämne. Men det blir nog bra, försöker vara positiv. Även fast jag måste släpa mina härliga kryckor till skolan, mysigt (ironi dock) vill verkligen inte ha ont längre, finns det ens något tråkigare... vill verkligen kunna va med och träna nu när jag är helt frisk från förkylningar, jag blir förkyld hela tiden.

Likes

Comments

Hej! Nu är sportlovet precis slut. Känns rätt tungt med skola imorgon, jag har flera kompisar som har lov denna veckan, det känns minst sagt surt.

Men mitt lov har varit bra, vi har varit i Säfsen och åkt skidor, ja jag skadade mig på sista åket. sen har jag spenderat en dag åkandes mellan vårdcentralen, runtken och akuten. det vart ju inte lika kul. Jag har även sovit över med Zanna och Oliver några nätter. Och igår var jag på dop, det var jätte mysigt. Idag kom Sandra hem från sin semester. Så vi passade på att umgås, det absolut sämsta med lov är ju att alla kompisar är borta. Jag har saknat alla så mycket.

Likes

Comments

Jag älskar att prata, jag älskar att stå på scen, jag hamnar ofta i bråk och olika små tjafs, jag gillar uppmärksamhet, jag är inte rädd för att säga vad jag tycker, jag gillar att argumentera för mina åsikter.
Gör det mig till en pojke? Nej.
Även fast jag inte blir en pojke för det så är det något jag fått höra, länge.
"Filippa, du kanske borde tagga ner lite mer som dom andra tjejerna". "Filippa, du är ganska pojkig". " Filippa, det är fler än du som vill synas här, alla vågar bara inte ta så mycket plats" mm är meningar som ekat i mitt huvud varje gång jag pratar för mycket, tar för mycket plats eller hamnar i bråk.
När jag ser någon behandla någon på ett dåligt sätt kan jag inte låta bli att säga ifrån. Men på senare tid har jag börjat fundera om det är värt det?
Ska jag kanske tagga ner lite? Ska jag försöka smälta in? Bara prata när jag blir tilltalad? Inte ifrågasätta? Låta killarna vara i centrum hela tiden? Nej, det ska jag inte. För det är inte sån jag är. Att ta bort allt ovanstående från min personlighet vore som att ändra hela mig.
När jag och en kille i min klass pratar i klassrummet är det oftast jag som blir tillsagd. Killarna får prata rakt ut, men som tjej borde jag veta bättre.
Jag har nästan bara killkompisar och folk hatar mig för det. Men jag bryr mig inte. Så länge jag är den jag är och den jag vill vara så är det bra för mig.
Vill bara uppmana alla tjejer, icke binära och killar (som håller sig i bakgrunden) att ta ett steg framåt och inte ta någon skit!

Likes

Comments

Herregud vad stressad jag har varit på sistone. Prov, läxor, kompisar, träning och förhoppningsvis lite familj ska man hinna med. Behövde en paus...
Men nu är jag tillbaka och jag tänkte verkligen stanna nu. Har saknat allt detta, massor. Just nu är jag skadad och kan därför inte träna fotboll denna veckan iaf.
Jag har länge fått mycket näthat, men på sista tiden har det varit kaos. Och ärligt talat så tär det på mig. Inte för att jag bryr mig vad folk säger eller så utan bara för att det är jobbigt att få mer negativt än positivt. But what doesn't kill you makes you stronger.

Likes

Comments

Hej. Vi har äntligen bytt ut slöjden mot hemkunskap! Jag hatar syslöjd, jag menar vad är det ens bra för? Vill jag lära mig brodera kan jag ju googla. Mat är ju iaf bättre att lära sig, man måste ju äta liksom. Och det är roligare att laga mat än att sy.
Aja i vilket fall har kvällen varit super. Min pappa hade lite gäster, dom skulle åka på bandy, så jag fick ta hand om deras hund. Och jag älskar ju hundar. Jag och Ernst (hunden) hade super mysigt, vi har vart ute på två promenader ikväll. En lång och en kort, det regnar och blåser en massa dock. Sen somnade jag och Ernst framför teven.

Likes

Comments

Hej. Skolan suger. Asså jag kom inte på det nu, ville bara påpeka det. Jag råkade skära upp min rygg på ett skåp idag, det gör skit ont, och är svullet, kan inte ligga på ryggen. Vi har fått massa läxor. Spanskan har trappats upp 20 nivåer, så jag fattar inget och Jag höll på att somna hela No lektionen. Kul, verkligen jätte kul.
Jag önskar att det va helg snart. Men det är bara tisdag. Orkar inte.

Likes

Comments

Godmorgon. Idag börjar jag som sagt skolan igen. Vet att de flesta började igår, men då hade vi studiedag. Fick ju inget studerande gjort iallafall. Vi börjar hårt idag, slutar inte förens 15:30. Jaja hoppas alla får en fantastisk dag!

Likes

Comments

Det är skola i morgon.
Jag skulle nästan göra vad som helst för att slippa. Men jag har inte råd att missa något i skolan, så det är bara att ta och gå dit. Okej det positiva är väll då att det är jätte långt kvar till sportlovet.

Likes

Comments