Hallå. Jag har haft ett par jätte bra dagar,till och med så bra så hade jag inte hunnit med att blogga. Haft något att göra i stort sätt hela tiden. Umgåtts med mina fina vänner och hittat på massa äventyr. 

Jag har jobbat nu under förmiddagen, och börjar jobba 13.00 igen. Lite ovärd dag, kunde lika gärna ha jobbat hela dagen menmen, inte jag som bestämmer sånt. När jag slutat jobbet för dagen så blir det att ta en promenad med  Evelina och senare ikväll kanske jag ska träffa Sarah en sväng. Men nu ska jag snart laga mat och ta det lugnt. Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Igår så fick jag äntligen träffa Sanna, efter flera veckor ifrån varandra. Hon har varit i USA och firat jul/nyår och med sig hem hade hon lite amerikanskt godis till mig eftersom jag alltid velat testa det godiset. Nu får ju inte jag äta det dock, eftersom jag försöker hålla mig borta ifrån sötsaker iallafall på vardagarna och en del helger med. Men på lördag nästa vecka då ska jag unna mig och då ska jag äta massor av detta godiset. 
Har ni varit i USA någon gång? Vad tycker ni om deras godis?

Gillar

Kommentarer

Hej. Jag har bara varit hemma några timmar, igårkväll träffade jag ju mina tre fina tjejer och satt och pratade i några timmar hemma hos Sarah. Jag stannade även kvar hos Sarah och spenderade natten där, var så längesen så det kändes verkligen behövligt att bara ligga i sängen framför varsin dator och prata bort massa timmar. 

Idag händer det inte alls mycket, är fortfarande sjuk så ska väl försöka ta det lite lugnt. Ska åka och handla om en liten stund och kanske träffa Evelina en sväng ikväll annars blir det bara att slöa framför någon serie. 

Gillar

Kommentarer