Dagen efter VIP-REAN, känns alltid som om man har världens baksmälla. Trött, lite seg halvont i huvudet. Jag laddar för en ny dag med grön Smoothie.

Nu ska jag snabbt in till stan och hämta lönelapparna som jag glömde igår, det man inte har i huvudet....Sen blir det Nicco Lifestyle och fixa inför imorgon, och reastarten där. (upptäcker att även nycklarna till Nicco Lifestyle är i stan. Blir så trött på mig själv...

Efter märkning och löneutbetalningar, känns det skönt att göra ett avbrott och fika med sonen och barnbarnet, vi åker för att äta våfflor, caféet är stängt! Så tråkigt, stora skyltar vid vägen. Nybakta Våfflor och sen stängt! Det blev pannkakor och kaffe på Gullbrannagården istället. Där hade de dessutom en fin lekpark så det blev helt ok, även om våfflor är lite godare.

Sen tillbaka och lite mer jobb, dammsugning och fix inför imorgon.

Dagens outfit blir denna superskönt kavaj från J.Lindeberg, det har hunnit bli onsdag innan jag är klar med detta inlägget, så nu kör vi REA på Nicco Lifestyle.  Ånej nu får jag en våg av Karibien igen, återkommer i detta ämnet.

Upptäcker att mascaran fattas, det måste fixas innan jag går.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments