Hej alla.
Som många säkert säger efter nyårsafton så är det ”nytt år ny mig” typ något i den stilen och alla säger att Åhh jag ska börja träna och äta nyttigt osv...
Sjävklart ska jag också komma med de nu (följer strömmen), haha japp nu är semestern över och de är dags för nya veckor med nya scheman. Jag vill bli mer fast i kroppen och även bygga mer muskler! Är dock sämst på allt som har med gym och träning att göra, men vill gärna lära mig så om ni har tips eller råd hit me up!
Även om du känner att du vill va min PT så är det bara att höra av sig.

Jag började rätt skönt igår med att jag gick upp tidigare på morgonen och körde lite intervaller på bandet hemma, vilket allt är skönt. Sen försöker jag även tänka på vad jag äter, och helst äta så nyttigt som möjligt är mitt mål! Så min lunch igår blev lite nästan som en frukost, men gott var de!
Det fick bli en propudmix

Ingredienserna:
Vanilj propud -njie
Müsli - pauluns​
Banan
Cocosflarn - smiling

Sen blandar man bara, så fruktansvärt gott :) skulle kunna äta detta varje dag typ, eller nej kanske inte varje dag men det känns så gott men ändå lite nyttigare än mackor typ. Annars älskar jag att bara äta min specialgröt och sen ha två ägg vid sidan typ. Mums..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments