Torsdag 11 Maj
God Morgon!! <3

Nya inlägg

Förlåt att jag inte har bloggat idag men det är det säkert ingen som bryr sig om. Idag i skolan har ju vi haft syslöjd och vi gör förkläden & jag blev klar med den idag!!! JIPPI!!!!!! Den är jättefin men kan inte visa bild på den fören nästa vecka på Torsdagen för den är på en utställning i skolan. Och till mellanmål åt jag choklad pudding (i den finns det inget tillsatt socker och det är 20 g protein) och iden hade jag banan. Jag och min lillasyster har precis varit ute och kickat boll. Nu ska jag in i duschen så kommer säga godnatt efteråt (om jag kommer ihåg). Hejdå då för stunden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter nere och väntar på bussen & det är så sjukt kallt!!🤧🤤😫

Likes

Comments

Det skulle bli en före efter bild men efter gympan/fysen regna det😝😢 Så gick bli en efter bild ute men blev en i bilen👌

Likes

Comments

Nu ska jag till gympan med bästa konståknings gruppen!! Och som sagt kommer jag förmodligen att göra ett inlägg på väg hem. Så Hejdå!!

Likes

Comments

Jag lyssnar på musik och de bästa låtarna är... Me Too,Meghan trainor, Solo Dance,Jensen, Paris, The chainmokers, Shut up and dance,WALK THE MOON, Dör för dig,Danny saucedo, Lips are movin,Meghan trainor, Lot to learn,Luke christopher, Starving,Hailee Steinfeld, Thumbs, Sabrina Carpenter, Ghost, Ella Henderson, Jackson, Manfred, Upyown funk,Mark Ronson. Haha det blev många låtar!!

Likes

Comments

😂😂Bästa asså😂😂

Likes

Comments

Nu har jag och Mamma fikat klart och det var super duper gott! <3(nu försvann mina emojis bort också, morr,) Vi gick också in på Lindex och köpte några grejer. Nu sitter jag på Mammas jobb och dricker te. Mamma slutar inte förrän 17:00 (suck). Kommer vara inne på Nouw tills Mamma slutar för sedan ska jag på gympa men kommer förmodligen att göra ett inlägg på väg hem! <3

Sitter på Mammas skönaste stol asså!!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bussen på väg till skolan.  Men i idag ska vi till badhuset med klassen.   Jag tycker det är ganska tråkigt och jobbigt även fast jag inte har några problem med att simma. Jag tänkte säga Hejdå nu så kommer jag tillbaka efter skolan eftersom vi inte får använda vår mobiler i skolan.           Så Bye!

Likes

Comments

Tänkte säga hejdå och godnatt för att min pappa ska sova över hos sin kompis och min mamma springer VårRuset och kommer inte hem förrän 21:00. Så jag och min lillasyster ska gå till min låtsas mormor och äta. Så jag säger hejdå och godnatt så att jag inte glömmer det!! BYE BYE!!😍👋

Likes

Comments

Prat

Ni som kan och vill får gärna ge mig tips om hur jag kan förbättra mitt skrivande och vad jag ska skriva om. Ni kan också ge mig frågor som jag kan svara på. Det här har jag skrivit i ett annat inlägg också men vill verkligen fortsätta blogg och få ideér om vad jag ska skriva. Tack för att ni tar er tid och läser min blogg.

Nu har jag ätit frukost och det blev mannagryns gröt och vatten!!

Hej! (igen) Jag ska berätta lite om mig så att ni får en liten överblick. Jag har en hund, bor granne med in morfar som har massa hästar, till sommaren kommer vi skaffa hönor och varje sen-sommar har vi grisar. Så det är typ som en bondgård! (HAHA) Idag hade vi musik och vi valde vilken låt vi ska ha till skolavslutningen. Tänker inte avslöja vilken låt.

Ni får gärna ge mig tips om hur jag kan förbättra mitt skrivande och vad jag ska skriva om! Kommer inte skriva mer för stunden men, Hejdå!