View trackerGodkväll alla snyggingar!
Jag sitter här och njuter av en grön soppa, mixade broccoli med ärtor och massa kokosfett toppad med kokta laxtärningar. Bästa jag ätit? Kanske inte men bra smakar det. Annars sitter jag och jobbar på bloggen som kommer upp i Januari, creepyblogg. 😉

Annars har jag inte gjort så värst mycket idag, blir väll att fixa mig lite för ikväll. Ta en långdusch, städa lite och ta det lugnt. Egentligen skulle jag behöva sova en liten stund, fruktansvärt trött de senaste dagarna. Orkar knappt lyfta ett finger.

Jag tror jag kommer bli mer aktiv på bloggen här och youtube i Januari någonstans där!
Jag vet inte om ni märkt det, men jag har inte mått bra det senaste. Det har hänt mycket som tagit väldigt mycket på psyket. Tyvärr. Men det är bara att fortsätta kriga och se glad ut! Man måste verkligen bara hålla ut, för efter regn så kommer solsken, sedan massa j*vla skurar men tillslut så ska ni se.

För övrigt så har jag faktiskt börjat kolla om på Glee! Jag är ju så musikkär så det är knäppt så detta är ju en perfekt serie för mig. När jag kollade på Glee första gången så kollade jag upp varje skådespelare i detalj, är tyvärr verkligen sådan, så kan ha avslöjat slutet för mig själv och sedan slutat kolla på serien. 😳 Men nu j*vlar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Glöm inte att ibland unna dig något ibland. En ansiktsmask är en bra start på dagen då och då innan din sminkning.

Likes

Comments

View tracker

Usch, har varit fruktansvärt svårt att blogga det senaste. Oehört. Det har verkligen varit konstant upp och ner det senaste. Men ikväll har det faktiskt känts lite bättre efter jag ordnat upp en del problem som behövde lösas. Dock glömde jag helt av att det var onsdag idag och skulle egentligen be om tider till ett slags möte.. Som var idag på dagen..
Jag var verkligen helt inställd på att det var tisdag idag.. Så det kan gå.

Jag och @feliciawastfelt bestämde oss för att avsluta våran gemensamma blogg.. Inte helt dock, för efter 1 Januari kommer vi starta en helt ny blogg.. En skräckfylld blogg, en blogg om det paranormala. Vi båda är sånna suckers för det övernaturliga, älskar sanna och icke sanna historier, allt! Så vi ville helt enkelt starta en hel blogg om ämnet.
Ni som har egna historier att dela med er av kan skicka in dem till oss och sedan publicerar vi dem. Tillsammans med massvis av andra historier som antingen jag och Felicia skriver själva eller historier från internet med självklart länk till källa och så vidare.

Likes

Comments

I helgen fick jag för mig att bara ta ut mitt löshår, så nu har jag axellångt hår,
känns hur skumt som helst men jag diggar det ändå lite. Vad tycker ni? Som tur växer det ju ut tillslut igen.
Jag kommer dock nog alltid trivas bättre i långt hår.

Likes

Comments

Idag tänkte jag göra något lite "annorlunda" från min vanliga blogging här. Jag tänkte visa upp lite av mina foton jag tagit, dessa bilder är tagna 3/11-16.

Så jag gjorde ett fotojobb för ett företag 3/11, företaget verkade jätte nöjda så jag hoppas verkligen dom gillade bilden, det var en väldigt svår bild på ett reningsverk.
Som ni nog kan se på bilderna så är miljön runt det jag fotade väldigt vacker. Jag hade inte så mycket tid att ta bilder på omgivningen, men den korta stunden hann jag ta några snabba bilder och jag har 1 max 2 bilder av samma motiv av dessa bilder, så att de blev såpass bra som de blev är jag personligen väldigt imponerad och glad över. Med dessa tre bilder blev jag extremt nöjd med.

Som ni kan se så är alla dessa bilder tagen ur liknande vinklar, alltså tagna åt nästan samma håll, fast olika ljus. Kände verkligen för att leka lite med solen i bakgrunden, jag är väldigt svag personligen för bilder med en lysande sol och alltid varit, tycker att det är väldigt roligt att ha solen som ett motiv. Ger bilden en perfekt personlighet i rätt miljö.

Detta är bara första inlägget av 3 eller kanske 4 inlägg med bilder. Har tyvärr inte hunnit redigera klart alla bilderna, men jag tror att dessa tre är mina favoriter. 😍

Xoxo Linnéa 💎

Likes

Comments

Nu är min tredje vlogg ute, och idag testade jag min kamera, videon är filmad idag och uppladdad idag, nu är det dags för att dra mig emot jobbet!

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Psykisk ohälsa är något som inte alltid tas på allvar. Det är ett stort folkproblem vi har i detta avlånga land. Psykologer är något vi verkligen har brist på, att ens kunna få behandling, till exempel KBT-behandling.
Men det handlar inte bara om brist på psykologer, utan att man som individ skall känna sig trygg med sin psykolog. För en människa som inte litar på omvärlden är det väldigt svårt det där med att hitta rätt. Men jag skulle inte vilja säga att detta de jobbigaste med detta. Det är självklart inte samma process för alla, men jag tror att många som lider av psykisk ohälsa kan känna igen sig i detta scenario.
Vi har ofta flera olika steg vi måste gå igenom innan vi ens kan söka hjälp för våra problem.
Först och främst måste man förstå sin egen situation och att förstå man mår dåligt över huvud taget, för det är inte alltid något självklart. Man kanske inte alltid förstår vad det är man känner. Ibland har vi turen att faktiskt veta vad det är vi mår dåligt av, och jag skriver turen för att då vet vi vad vi kan jobba med. Men man vet inte alltid vad det är som triggar igång det. Det kan vara vad som helst egentligen, de kan vara en traumatisk händelse från barndomen eller att man blivit lämnad av kanske en förälder eller inte fått den kärlek man kanske behövt. Det finns så många olika saker som kan ligga gömda under ytan, något som triggar det undermedvetna att känna som det gör.
Att ta steget att börja med att kontakta en psykolog är grymt mycket svårare än man kan tro, inte i alla fall som jag redan skrivit, men oftast är det fruktansvärt svårt att komma så långt.
Fortsättning följer...

Likes

Comments

Psykisk ohälsa är ett stort folkproblem. Jag är en av alla de människor som lider utav psykisk ohälsa. Jag tror jag varit inne i en depression ett tag nu. Ibland inser man inte riktigt att man mår dåligt, utan har lyckats bygga upp en fasad, tills dagen muren ramlar och man gör allt för att mura upp fasaden igen och låtsas som ingenting har hänt.

Jag vill hjälpa människor. Inte bara de som mår dåligt, utan de som inte förstår, att de kanske, men bara kanske, kan få en liten förståelse för oss som lider av psykisk ohälsa.
Jag kommer inte ha en regelbunden uppdatering i denna kategori, jag kommer skriva när jag vill, när jag känner för det eller kanske behöver det.

Att prata om psykisk ohälsa är något man måste göra, inte allra minst för oss själva. För att kunna gå vidare så måste man "Let the past go", för att sedan gå vidare och lyckas i livet. Lära sig älska sig själv.


Likes

Comments

Så sitter man här igen, sömnproblemen är on fleek. Klockan närmar sig halv fem nu på morgonen, ute är det kolsvart. Hunden ligger och sover i sängen och gett upp att vänta på att jag lägger mig och sover nu som en stock. Kaninen hoppar runt i buren som han brukar över nätterna. På min lilla datorskärm spelas Simpsons. Just nu är jag på S7E7.

Mycket tankar snurrar i huvudet, det har ju varit ganska mycket de senaste. Igår var en väldigt jobbig dag, rent allmänt. Antar jag. Hade rent ut sagt en helkass dag, startade med en långpromenad och att ens tala om den j*vla promenaden.. Nopenopenope, inte just nu. Men skall försöka blogga om det, bli inte ledsen på mig om jag inte hinner. *Sadface* Men involverar att jag blev, kan man säga hotad? Har lite annat om detta jag även tänkt ta upp, självförsvar är ju något jag känner att jag behöver lära mig snart.
Men efter en väldigt jobbig dag fick jag besök lite senare fram mot eftermiddagen till kvällen och det kändes bra igen. Att lite sällskap kan göra så gott.. Helt underbart. Underbar människa.

Om man skall gå och lägga sig nu kanske? Eller om jag skall skriva ett till inlägg kanske? Jag gör ju det ibland, skriver inläggen lite tidigare när jag vet att jag absolut inte kommer ha tid att blogga, som imorgon skall jag jobba och vaknar jag sent så blir det ju rent av svårt att hinna blogga.

Likes

Comments