​Glöm inte följa den nya bloggen också! 

@VargadottraWastfelt  <--- Klicka in här och börja följa! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God förmiddag alla kära läsare. Jag ligger på min säng med hunden och chillar, hostar och snorar som ett as fortfarande. Suger så hårt när jag blir sjuk då jag oftast är sjuk så länge. Nu har jag varit sjuk sedan förra lördagen.
Så igår.. Jag var ju på ett möte igår morse. Varför jag blev så utmattad var för att jag träffade en psykolog. Inte blottat mig så mycket psykiskt för någon på väldigt länge, man blir fruktansvärt utmattad, gamla saker kommer även fram. Men det känns fruktansvärt mycket bättre efteråt. Varför jag prata med psykologen från hela början håller jag dock för mig själv sålänge, men känner faktiskt att jag kanske ska fortsätta med detta. Dags för mig att släppa och gå vidare. Har försökt prata med psykologer länge men ingen har nått mig eller ens fått mig att öppna upp mig, alls. 

Likes

Comments

Mötet tog på mig psykiskt helt och hållet, låg och sov i ett par timmar, inte hunden emot som låg och supergosade. Så startar typ dagen nu skulle jag vilja säga.
Ikväll är det tvättning av två maskiner, dra t affären, sedan hem och dö i sängen igen efter en promenad. ❤️

Likes

Comments

Godkväll, sitter i min säng hos mormor och morfar, skall strax ta kvällsrundan med Leia och lägga mig. Möte imorgon, vid 8. Whyyy, why så tidigt. Suger.

Varit på huveröds idag med min morbror, fixat ett stort tuggben, hundmat, hö, pellets till kaninlådan, klosax och sådant.

Likes

Comments

Jag bör redan stå i duschen, men fastnade här framför datorn. Idag skall jag, morbror & min hund in till Göteborg, köpa hundmat, och hö till kaninen. Även se om jag kan byta mitt nya sett av tangentbord och mus, köpte trådlösa och musen funkar inte ens. Fruktansvärt irriterande när det är så. Tangentbordet funkar jätte bra och är jätte skönt att skriva på iallafall. 
​Efter det så skall jag till mormor och morfar och sova där över natten inför att jag skall på möte imorgonbitti där borta i de krokarna.

Har massa annat roligt nytt jag tänkt blogga om sedan, men nu får jag nog hoppa in i duschen innan jag fastnar helt.
Pussar.

Bild på mig och Jespers bakhuvud för ett tag sedan, höh.

Likes

Comments

Halloj everybody! Varit fullt upp det senaste, legat sjuk sedan förra lördagen och blö. Antingen så har jag varit ute på långpromenader eller inte orkat resa mig på hela dagen.
Hur som helst så var jag hemma hos @feliciawastfelt hela dagen igår, påvägen hem hamnade jag hos en annan polare och två och en halv timme av att bara sitta och prata flög iväg. Var nog hemma vid 1 tiden igen. Smådöd efter det, men idag är det nya äventyr som gäller.

Förövrigt så håller jag och Felicia på att starta upp en ny, gemensam blogg där vi kommer rikta in oss mer på skönhet och hälsa, alltså mer åt hållet jag bloggade innan, Felicia är utbildad MUA och jag kan säga att många av mina grundkunskaper kommer från henne under dessa 3 år som vi nu känt varandra. Men denna blogg kommer fortsätta som personlig blogg och jag är själv rent av jätte taggad, hehe.
Två lite äldre bilder på mig och Felicia. Lite mer än 1 år gamla till och med. 

Likes

Comments

Igår var det äntligen gjort! Tatueringen är klar och jag är fruktansvärt nöjd! Jag hann inte alls blogga igår, kom hem väldigt sent efter jag åkt ganska tidigt. Var sååå nervös, men det var inte så illa som jag trodde, är lite smååått öm över tatueringen annars känner jag inget. Så är helt klart taggad inför nästa, tror det blir på låret! Självklart hemlis.😏 Hade inte tänkt att att ha den så långt bak egentligen men den blev verkligen perfekt där den sitter och det går att bygga vidare på sedan ner på armen. 😍😍 Dock ingen aning riktigt vad jag skulle vilja göra mer faktiskt ner på högerarmen, men det kommer väl. 😳 Vill väl egentligen fylla min vänster sen också, men det är en annan femma, haha.  Börjar med höger hehe. 

Den sitter ner över en bit på axeln emot bakarmen. 

Likes

Comments

Äntligen hemma, blev inte tatuering idag men skall bli imorgon. (Hoppas jag.) Det är "bra" anledning av tatueraren att ställa in och jag är inte sur eller något så, sålänge tatueringen sen blir snygg.
Jag träffade iallafall Theresé innan jag åkte hem från mina morfärldrar.
Jag har egentligen varit hemma i 2 timmar nu, blir ju distraherad hela tiden, kollar på lite Dr Phil och myser.

Igårkväll innan kvällspromenaden

​Imorse, och mitt på dagen när Leia fick hälsa på ett får C: 

Likes

Comments

God eftermiddag! Ligger i min morfars säng bredvid min mormor med hunden mellan oss och kollar på tvn! Bara jätte slökväll. Snapchar lite med folk typ.
Gick upp vid 9 och började blogga men blev avbruten hela tiden. Skall väll ut på längre promenad senare med Leia.
Vet inte om jag skrivit något om det men det är tatueringsdags imorgon!! 😍💦

Likes

Comments

Gissa vad jag skall göra på tisdag? Min första tatuering! Åh, jag är såå nervös. Har velat tatuera mig i evigheter nu men aldrig riktigt vetat vad jag skall göra, självklart tänker jag ju inte avslöja det här och nu vad det blir. 😉 Men så fort det blir klart så får ni se! 👼
Jag är ju sååå taggad. Har redan flera saker jag sedan skall göra sedan hehe. Har tänkt täcka kroppen ganska mycket sedan faktiskt. 😳

Likes

Comments