​Idag var en intressant dag....

05.00 Upp och äta en hejdå frukost med Adam.

08.15 Mamma kommer och hämtar upp mig för att köra till Arlanda.

10.00 framme på Arlanda.

10.30 Flyget som skulle gå 12.25 är framskjutet till 16.00....😥 så jag och mamma tar och käkar lite mat.

11.30 Går in till gaterna trots att mitt flyg inte har någon gate än.

15.25 Ny avgångstid 16.30 men ingen gate.

16.00 Ny avgångstid 17.00 fortfarande ingen gate.

16.20 ÄNTLIGEN en gate... 😆

17.15 Take of! 🛫

Fem timmars försening första gången jag flög själv. Min mage som inte tål nervositet och ängslan mådde lite sådär.
Själva flygturen gick bra jag kollade på filmer och lyssnade på ljudböcker typ hela resan.
Starten gick bra och jag höll mig lugn. Landningen gick bra men jag spände mig så hemskt att jag blev åksjuk...
Men nu är jag framme och ligger i min säng klockan är snart 00.00 här i NY så dags att sova!
Natt natt!

​KRAMIS! 💚

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart sitter jag på planet efter några timmars försening med sockor på fötterna och serier redo!
Planet lyfter och jag kommer inte tillbaks på tre månader. Jag har aldrig varit borta så länge utan att träffa familj, vänner eller min fästman och sambo Adam.

Fyra år har vi varit förlovade, det firade vi i tisdags med fin mat på Hattfabriken. Han och mina föräldrar har pushat och peppat mig till att våga åka iväg såhär och leva min dröm. Utan dem så skulle jag inte sitta på planet nu.

Alla spännande saker jag gör kommer jag lägga ut här!
Så följ med på mitt äventyr och upplev allt vad New York har att bjuda på med mig!

New York the big apple, here i come!

KRAMIS!💚

Likes

Comments

När SAS skickar sms för att påminna mig om att jag kan checka in så börjar fjärilarna i magen att dansa av lycka och oro. Fjärilarna har inte låtit min mage vara ifred på en vecka nu. Det är dock bra att jag har haft svårt att sova då jag ändå behöver vända på dygnet, haha.

Packa var inte så enkelt som jag trodde... "Det är bara att packa ner lite träningskläder". Väskan blev lite för full så jag fick leta reda på saker som jag lika gärna kunde packa ur igen. Nu är väskan äntligen färdigpackad och även handbagaget. De nya avsnitten av Elementary nedladdade och lika så är några Agatha Christie böcker.
Lägenheten är städad så att Adam inte behöver göra det själv. Då allt stök var från när jag packade så kändes det inte så sjyst att bara dra. 😜

Pratade precis med Hans och Rosanna som jag ska bo hos om allt från vilket rum jag ska ha till vart man har WiFi runt om i staden. Nu känns allting mestadels spännande! 😃

För om mindre än 24 timmar så sitter jag på planet!

Kramis! 💚

Likes

Comments

9 Dagar!

Idag sjönk det in... När jag växlade mina svenska kronor till amerikanska dollar. Jag ska faktiskt åka! 😝 Drömmen om New York är inte längre bara en dröm! Flygbiljetter, visum, pass och så mycket mer är fixat och ready to go!

För dig som inte alls fattar vad jag skriver om så ska jag åka till New York och dansa så mycket som bara möjligt i tre månaders tid. Jag åker den 15 januari på den resan jag drömt om i många år. Jag ska flyga dit själv (direktflyg tack och lov), bo på Manhattan hos min pappas kusin med fru och leva min dröm.

Packningen har börjat lite trögt men jag har alltid varit en "sista minuten" packare så det blir nog bra. Väskan ser ut lite som jag känner mig tom och redo att fyllas med nya erfarenheter. Samtidigt som den ser lite ängslig ut för hur allt ska gå (bild nedan).

Jag kommer försöka lägga ut ett inlägg varje eller varannan dag i New York för att hålla alla hemma uppdaterade. Tveka inte att skicka ett medlande eller kommentera! Tycker du att det låter spännande så följ mig gärna på resan!

Kramis 💛

Likes

Comments