Hej igen!

Idag tänkte jag skriva lite om homofobi. Vad är det egentligen homofober stör sig på så mycket att dom måste trycka ner än, misshandla och behandla en människa så illa att den knappt orkar mer? I mina öron låter allt det helt absurt, och att överhuvudtaget trycka ner en människogrupp för ens läggning! Det är för i helvete kärlek. Ska vi tillåta det? Isåfall kan ju tillåta att trycka ner folk med annorlunda kultur mm. Har själv vart med om att bli kallad "bög jävel" "fyfan vad äcklig du är" "rör mig inte bög jävel".. Visst jag tar att folk inte tål oss "bögar" och inte vill att vi ska röra dem, men det är onödigt att uttrycka sig så tycker jag. Det är förfan 2016 och pride flaggor eldas upp på skolar, kan bara säga JÄVLA KRYP vissa är!!


"Jag är bög för att Gud ville ha en bög och därför gjorde en. Alla som har synpunkter på det får väl vända sig till honom, men stör inte mig!"Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var i mitten av nian och allt var som vanligt, jag och en vän satt vid cafeterian och då hände det! Jag vart kär vid första ögonkastet. Det var väldigt speciellt för den personen var bara 13 år och är en kille (vi hade aldrig sex). Den underbart söta killen lade först inte märke till att jag kollade på honom dag efter dag, men tillslut märkte han och vi fick ögonkontakt! Det var en konstig känsla, hans blick liksom stack till i hjärtat på mig. Jag tog sedan reda på hans namn och började söka efter honom på Facebook och Instagram. Vi fick sedan kontakt och blev nära vänner, så nära att vi båda berättade att vi var lagda åt "det andra" hållet. Vi båda hade börjat bli intresserade av varandra och 23 April 2013 blev vi ett par. Men det varade bara i 2 månader och 3 veckor, hans anledning var att han tappat känslorna och var rädd för att komma ut, som ioförsig är förståligt. Men det dröjde bara 3-4 timmar sen ville han ha mig tillbaka. Och sedan höll det till 25 september 2013 (alltså i 5 månader och 2 dagar).  

Jag var olyckligt kär i honom i 3 år efter allt och blev självmordsbenägen.

Men nu har jag träffat den rätta och inser hur illa behandlad jag blev av mitt ex!

Men finns en sak att tacka honom för, och det är att jag träffade min absolut bästa vän. :) 

Här är en liten del av hur mitt liv förändrades och blev trassligt

Likes

Comments