Header

1: HER 2: HER 3: HER 4: HER 5: HER 6: HER

Et af de absolut største trends her i 2017 er statement T-shirten!
Jeg synes det er et godt eksempel på hvordan mode, ikke er så overfladisk som mange mener, men tværtimod dækker over dybere emner som race, kultur og feminisme:)


Trenden er kommet meget frem efter valget USA, hvor der har været mange diskussioner omkring de ovenstående emner (*host, host* Donald Trump). De store modehuse har med T-shirtsene vist hvilke holdninger de har, og givet os chancen for at gøre det samme. Det er en smuk måde at bruge mode på synes jeg!


En af de t-shirts der virkelig er gået i front med denne trend er Diors "we should all be feminist" t-shirt. Tro mig jeg vil ikke have noget imod, hvis den pludselig dukker op på en bøjle i mit skab;)
På billedet ser i nogle af sæsonens nye statement T-shirts.
Enjoy!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

HEY ALLE!

Som i kan se på titlen, går det her indlæg nok mest ud til jer, som ikke har huller i ørerne. Jeg har personligt selv ikke huller i ørene, da jeg ikke lige pt, føler jeg har brug for det (Det skal dog lige siges, at jeg synes det er rigtigt pænt!).

Vi har også earcuffs med i indlægget, som alle kan bruge! De shiner virkelig et outfit op, og gør det også mere feminimt(: De vil alle klæde næsten et hvert outfit så here you go:

NR. 1: HER NR. 2: HER NR. 3: HER NR. 4: HER NR. 5: HER NR. 6: HER NR. 7: HER NR. 8: HER

Likes

Comments

Kender i det, når det bliver mandag igen efter en afslappende weekend, og man ikke har lyst til andet end bare at slappe af? Sådan får jeg det alt får tit!

Når jeg er i dette "jeg er for doven til bare at rejse mug op fra sofaen" humør, er Netflix en af mine bedstevenner! Filmene i ser ovenover, er nogle af dem jeg altid kan se, og klart kan anbefale!!

Titler på billedet:

Grease: En film der efterhånden har eksisteret i mange år, og som jeg må have set flere tusinde gange, men stadig giver mig lyst til at springe op fra stolen og danse og synge med på alle sange!

The notebook: Filmen der startede mit evige crush på Ryan Gosling... Det er en supersød film, og en der 100% vil tænde for tåre kanalen!

What happens in Vegas : Denne film er rigtig god til en dag, hvor man måske har følt sig i lidt dårligt humør, da den er super sjov og sød!

Footloose: Ligesom Grease kan man ikke lade være med at danse og synge med på sangene. For at være ærlig kan jeg egentlig bedst lide den nyeste version (der findes også en fra 1984), men det er vel bare smag og behag;)

First wifes club: Girlpower toppet med girlpower, filmen er sjov, sød og fyldt med ikoniske skuespillerinder! What's not to love?

The women: Igen girlpower og venindegoals! Denne film er god at se på en hyggelig aften med veninderne:)

The bling ring: En god film baseret på virkelige hændelser, der både er spændende og alt hvad der hører med!

Almost famous: Foregår i 70'erne og handler om de gamle rock bands, der var på sit højeste. Filmen er meget anderledes end hvad jeg plejer at se og gav mig et nyt perspektiv på den verden der findes inden for musikken.

Ghost: En film der handler om en mand der dør og bliver forvandlet til et spøgelse (ikke ligeså barnligt som det lyder!), for derefter at finde ud af at hans død ikke var en tilfældighed som først antaget, og at "the bad guys" nu er ude efter hans kæreste.

Sliding doors: Jeg er virkelig vild med konceptet bag sliding doors. Filmen foregår i denne "hvad nu hvis" verden, hvor vi følger en ung pige. I det første scenarie når hun det tog hun skulle tage, og i det andet scenarie gør hun ikke, man ser hvordan sådan en lille ting, kan få å stor betydning for hendes liv.

Jeg håber i har fået nogle ideer til hvad i måske skal se, næste gang i er i "mandags" humør.

Likes

Comments

Kender i det, med at man gror fast i den samme morgenmad? Et af mine nytårsforsæt var at spise mere varieret og måske også lidt sundere(; Derudover er det altså også lidt lækre, at spise noget der ser godt ud.

Jeg har over de sidste dage taget nogle billeder, af det du kan spise!

Så idag vil jeg give nogle tips, der kan inspirere jer til, hvordan I kan lave god og varieret morgenmad!

TIP: tryk på billederne for at se nærmere

Billede1:

På billede 1 ser i et stykke ristet rugbrød, og en lækker jordbærskyr med god mysli. Denne morgenmad er meget hurtig at lave, og fungerer derfor godt til hverdagen, men kan også sagtens spises på en travl weekend dag!

Billede 2:

Jordbær smoothies! Dette er klart en af mine favoritter. Jordbærsmoothien er "min egen opskrift", og jeg vil meget gerne dele den med jer her på bloggen, hvis det lyster:) Den fungerer ligesom maden på billede 1 til næsten alle morgener, da det bare er ingredienser i blenderenog derfra over til en kop;)

Billede 3:

Omelet er nok noget man gerne vil have lidt længere tid til. Især hvis man ligesom mig godt kan lide at sove længe. Omeletten er bare dem klassiske opskrift<3

Billede 4:

Bloggerens ven (eller hvad man nu siger) den Tumblr agtige avocadomad. Avocado smager både helt vildt godt, samtidig med at den ser godt ud på billeder. Så hvorfor ikke udnytte dette multitalent?

Jeg håber at i blev inspirerede, og fremover vil have bedre ideer til morgenmaden;)

Likes

Comments

Nogle ville måske tro, at DR mest bestod af ramasjang, tv avis og X factor. Men i virkeligheden er der faktisk mange gode, sjove og lærerige serier, hvis man bare graver lidt dybere ned.

Nu når det er blevet weekend er der også lidt mere tid til at slappe af og se en god serie eller film. Har du set alle serierne på netflix, HBO, viaplay osv.? Så findes der heldigvis DR, som kan redde dig!

Så jeg har lavet en liste over serier, som jeg synes er gode:

DE SMUKKE PIGER:

De smukke piger handler om 4 piger, som har en drøm om at blive model. Så hvis du elsker mode og modeverdenen vil denne serie helt sikkert interessere dig!

HER KAN DU SE DE SMUKKE PIGER

SKAM:

Blev du også sur, da NRK meldte ud, at man ikke kunne se SKAM uden for norges grænser? Jeg syntes, i hvert fald, det var nederen, ind til jeg fandt ud af man kunne se det på DR!

HER KAN DU SE SKAM

FLASHBACK:

Flashback er en serie, der ser tilbage på kendtes fortid med sjove og pinlige øjeblikke. Det er filmet sådan at kendte skuespillere som fx Nicolaj Kopernikus og Laura Christensen spiller rollerne som Joakim Ingvarsen og Inger Støjberg i deres pinlige situationer.

Det er virkelig et grineren program, og det kan helt klart anbefales. Det bliver sendt om lørdagen kl. 20.

HER KAN DU SE FLASHBACK

TAXA:

Trods det er en serie fra 1997, er den stadig vær at tage et kig på! Den handler om en taxacentral med en masse sjove og anderledes karakterer. Man følger deres liv i taxaen og på centralen, hvor der nogle gange kommer nogle lidt underlige personer og dermed opstår nogle vilde situationer.

HER KAN DU SE TAXA

GENERATION HOLLYWOOD:

Drømmer du om at blive skuespiller? Dette program handler om nogle der brænder for det, og vil gøre næsten alt for at nå til tops inde for skuespillerverdenen.

HER KAN DU SE GENERATION HOLLYWOOD

Vi håber i kunne bruge det til noget!

Likes

Comments

1:HER 2:HER 3:HER 4:HER 5:HER 6:HER 7:HER 8: HER

Fredag. Helt klart en af mine ynglings dage, der både er festlig og afslappende fordi man ved at det nu er weekend og at der går lidt tid før skole og arbejde igen kalder;)

Af en eller anden grund dukker ordet Roar/ brøl altid op i mit hoved når jeg drømmer om fredag. Måske fordi et brøl er lidt festligt ligesom fredag?

I hvert fald har jeg valgt at bruge dette som inspiration til de forskellige items ovenover. Og ja jeg ved godt der er meget Kenzo, men det er vel også oplagt når deres logo er en tiger?;)

Enjoy

Likes

Comments

Sweater Calvin Klein// lignende her Bukser Nakd//HER

Her i weekenden var jeg i sommerhus. Selvom det er ærgerligt at man ikke kan bruge alle havens faciliteter nu da det er vinter, er det alligevel dejligt at flygte lidt fra hverdagen.

Min families sommerhus ligger ved vejbystrand og derfor nyder jeg tit lange gåture på stranden, eller i området. Dem var der dog ikke nogen af denne gang, fordi hvis vi skal være ærlige, er stranden ikke det bedste sted om vinteren.

Derfor fik jeg brugt weekenden ved pejsen, med en god te i hånden, og selvfølgelig fik jeg også skrevet på en masse fremtidige indlæg!;)

Tøjet jeg har på, på billederne er noget jeg permanent har liggende i sommerhuset. Og det er også derfor det måske er lidt kedeligt og sort, men det er jo vildt behageligt, og det skal man også have lov til når man er i sommerhus!!

Likes

Comments

En af grundene til at jeg elsker foråret er, at alt begynder at blomstre, og det er sjovt, hvordan man kan mærke på folk, at de bliver gladere af, at solen skinner.

Fornylig så jeg, at zara har lavet en blomster kollektion, som jeg synes, vi skal kigge nærmere på i dette indlæg(:

NR. 1: HER NR. 2: HER NR. 3: HER

Hvis vi starter med bukserne, synes jeg helt klart, det er værd, at kigge nærmere på, at de er meget fint lavet og virkelig feminine.

NR. 3 er dog min favorit, da den ser meget afslappet ug men oven i købet passer perfekt ind i min stil, men alt i alt er de alle super lækre!

NR. 1: HER NR. 2: HER NR. 3: HER

De har virkelig et stort udvalg af blomstrede bluser, så det blev næsten svært at vælge hvilke 3 jeg skulle fremhæve. Jeg endte med at vælge disse 3, da de var meget specielle (hvilket de alle var men alligevel).

Den første har denne meget intense blå farve, som virkelig kan være pæn, til både fest og hverdag.

Den sidste asymetriske bluse, ser meget let og flavrende ud, hvilket jeg synes er virkelig flot!

NR. 1: HER NR. 2: HER NR. 3: HER

Trods de høje hæle, er det virkelig tiltrækkende at træde ned i disse sko.

De er super lækkert designet og passer til foråret og sommerens fester.

Derudover vil den fine, lille og lidt vintage lignende taske også passe godt ind i et outfit, kombineret med et andet item fra deres kollektion!

NR. 1: HER NR. 2: HER NR. 3: HER

Jeg er helt vild med trenden med de "gennemsigtige bluser", og det gør mig ikke endnu mindre vild, når de går skridtet længere ud med "gennemsigtige kjoler"!! Jeg skal helt klart have fat i en af dem!

Likes

Comments

1: HER2:HER 3:HER 4:HER 5: HER 6:HER 7: HER 8: HER 9:HER 10: HER

Farverige detaljer er noget der kan pifte alle outfits op! En sort trøje med en farverig taske, eller et helt normalt par jeans stylet med et kulørt bælte kan sætte prikken over I'et, og få et ellers kedeligt outfit til at være helt fantastisk!

De farverige detaljer passer også mega godt til 80'er trenden, der er her i 2017- og hvem vil ikke være med på moden?;)

Nikoline//NE^Writings

Likes

Comments

HEY ALLE!

Som i nok kan læse ud fra titlen, kommer vi i denne serie til at dele vores erfaringer og yndlingsteder i København!

I dette indlæg vil vi fortælle jer om en virkelig hyggelig café i københavns sidegader kaldet "Fars dreng". Den ligger et meget roligt sted, og indretningen er super hyggelig. Derudover er servicen i top, og dem der arbejder der er søde og imødekommende.

Vi fik også taget nogle billeder af caféen:

Der var også en overetage, men vi valgte at sidde i "kælderen"

ELISABETH:

Jeg fik lemonade, og jeg må ærligt indrømme, at jeg blev overrasket. Den smagte virkelig godt! Den var meget sur, men alligevel præcist som den skulle være!

Jeg skal helt klart der hen igen og evt. prøve deres morgenmad/ brunch (:

NIKOLINE:

Jeg er en stor fan af iskaffe, og derfor var det selvfølgelig, hvad jeg skulle have;)

Og det fortrød jeg virkelig ikke! Den smagte vildt godt, og gjorde mig ekstremt ærgerlig over, at vi ikke var kommet lidt tidligere, så vi også kunne nå at få noget at spise ( Jeg mener, når de kan få en iskaffe til at smage som himlen, så må deres mad da også smage vildt godt!).

Jeg skal 100% tilbage dertil snarest muligt;)


Herunder kan i se deres morgen og frokost kort:

- NE^WRITINGS

ADRESSE: Ny Adelgade 7, 1104 København K

HJEMMESIDE: http://www.farsdreng.com

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw