Med oss själva, med vår kropp. Vår TIDS största utmaning.

Vara närvarande i nuet. Hur ofta är vi närvarande i nuet? För de flesta inte alls så ofta.

Kommunicera med kroppen, kan man det. Ja, om du börjar lyssna utan att bli störd från yttre brus, kan du börja uppfatta att kroppen kommunicerar, kan berätta hur den vill ha det. Vi är så vana att berätta för kroppen hur vi vill att den ska vara. gör si gör så. Lite snabbare, lite bättre. När vi pressar kroppen för mycket och får olika symtom på det, då klagar vi på kroppen att den är fel.

För att lyssna måste vi vara lyhörda, våga vara ensam med oss själva, tillåta oss att skala av allt yttre brus, lyssna på vad kroppen vill förmedla. Kroppen vet så mycket hur vi skulle kunna vara och i det varande, mer i balans.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har en stark känsla att många problem i våra relationer beror på kommunikation och brist på kommunikation och att kunna lyssna på varandra, vara närvarande med din partner, vän. Jag tar ett exempel, hur ofta sätter du dig ner och verkligen har fokus på den du samtalar med.

Likes

Comments

​Få balans i livet.  För mig är det viktigt att hitta balans för att kunna må bra fysiskt, psykiskt och själsligt. Vi är komplexa individer som tar in våra upplevelser både i vår fysiska kropp och mentalt. Våra kroppar signalerar när saker inte är i balans med det/där vi vill vara. 

Likes

Comments