Hälsokost

Super Dren Thermo Compresse

Super Dren Thermo är ett 100% naturligt kosttillskott, baserat på naturliga hälsoextrakt som hjälper kroppen att reglera ämnesomsättningen och fettförbränningen. 60 st.

Förbränner fett, omvandlar fett till energi och minskar upptagningsförmågan av överblivet fett i fettvävnaden vilket minskar glykemiskt index i livsmedlen du äter. Hjälper till att omvandla fett till energi under matsmältningen vilket minskar fettets möjlighet att absorberas och deponeras i fettvävnaden.

I en studie där 30 personer både män och kvinnor som alla har en övervikt på mellan 10-20% där ena halvan använt placeboprodukt och andra halvan använt Super Dren Thermo Compresse fått fantastiska resultat som visar på att gruppen som tagit kosttillskottet fått en minskning av kroppsvikten, en minskning av underhudsfett, en vätskereduktion i kroppen. En minskning i centimeter av buken, höften och lårens omkrets som indikerar en synergistisk effekt mellan en minskning av underhudsfett och förlust av överflödig vätska som funnits i kroppen.
Sammanfattningsvis är detta en effektiv produkt när det gäller minskning av omfång, vätska och fett.

Innehåller bland annat:
Cassia Nomame som är en ärtväxt från Kina som har visat sig besitta en viktig funktion på bukspottskörteln. Det är därför en användbar växt för behandling av just övervikt och speciellt om kosten man äter är rik på fett.

Bönproteinet Phaseolamin inaktiverar Alpha-amylase enzymet, som i sin tur hämmar upptaget i kroppen av stärkelse och resultatet blir en viktminskning.
Det medverkar även i processer som förbättrar det glykemiska upptaget.

I cellerna krävs karnitin för transport av fettsyror i mitokondrierna och för generering av cellenergi. Personer med en låg syntes av karnitin har en tendens att lättare gå upp i vikt och svårt att gå ner i vikt och är kolesterolreglerande och minskar utmattning i musklerna.

Rekommenderas till dig som vill ha hjälp att gå ner i vikt med ett naturligt kosttillskott.

Användning
1 tablett 30 minuter före frukost och 1 tablett 30 minuter före middag.
VARNING:
Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

http://newlife.cosmopharmas.com/produkter/839-Super-Dren-Thermo-Compresse

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hälsokost

Super Dren Depura Blueberry Light 349:-

En avgiftningskur med urindrivande ingredienser som rensar mag- och tarmsystem på ett naturligt sätt. 500 ml. Fri från natrium, tillsatt socker, färgämnen, gluten samt naturligt fri från laktos. Lämplig för veganer. 500 ml.
Beskrivning
Super Dren Depura Blueberry Light är ett 100% naturligt kosttillskott som främjar en minskning av överflödig vätska och samtidigt hjälper till att rena kroppen.
Baserad på Blåbär, Tranbär, Klöver, Tistel, Maskros, Grönt te, Fläder, Björk, Vindruvor, Gurkmeja.
Genom dess urindrivande egenskaper och ingredienser som ökar matsmältningen, samt ingredienser som skyddar och stöder lever och gallblåsa, bidrar produkten till en naturlig utrensning av slaggprodukter.

Den innehåller björklöv och fläder som har en renande och urindrivande effekt. Extrakt från Grönt te kan bidra till viktminskning.
Maskrosrot bidrar till god funktion i lever och gallblåsa. Mariatistel stimulerar produktionen av nya leverceller.
Gurkmeja (Curkuma longa) skyddar levern och har anti-inflammatoriska och avgiftande egenskaper.

Rekommenderas till dig som vill göra en grundlig utrensning av slaggprodukter i mag- och tarmsystem.

Användning
Skaka flaskan väl före användning. Blanda 20 ml med 1 - 1½ liter vatten och drick blandningen utspritt under en hel dag. För bästa resultat rekommenderas att dricka totalt 2-3 flaskor Super Dren Depura. En flaska räcker till 25 dagar och rekommenderad dos är 3 flaskor; 75 dagar var 6:e månad.
VARNING: Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Gravida och ammande bör undvika produkten. Kan ha en laxerande effekt.
http://newlife.cosmopharmas.com/supplements/weight

Likes

Comments

Blandat

PASSA PÅ !! Februari och Mars !!

Få produkter för över 2500:- , du betalar endast 595:-
och efter din registrering har du ytterligare 3 veckor på dig att
handla för 50%
klicka in på newlife.cosmopharmas.com/bli-konsulent

OBS! Starterbjudandet gäller endast 1 gång och endast under 3 veckor efter registrering.

Likes

Comments

X3

Vi är ett snabbväxande företag med 1000 tals nöjda kunder och har allt under ett tak; Hälsokost, Hudvård, Makeup, Parfymer,
Färg & Stilanalys :-)
Här hittar du både naturliga och ekologiska/organiska produkter.
Du kan sälja våra produkter via homeparty, på salong, i butik, eller så använder du dig av vår enkla tjänst Orderservice och Onlinekatalogen
Vi erbjuder dig som tar steget och blir konsulent:
- Produkter som är fria från parabener och mineraloljor
- En 100% naturlig och ekologisk/organisk produktserie
- En egen kostnadsfri webbshop
- Möjlighet att bara sälja och tjäna pengar och slippa hantera varor.
- Upp till 30, 40 och 50% rabatt beroende på försäljnings summan.
Det är enkelt, kravlöst och fördelaktigt att starta som medlem/konsulent hos oss idag. De tre första veckorna (efter registreringen) får du handla allt vad du vill och hur mycket du vill till 50%. Välkommen att Registrera dig här:
http://newlife.cosmopharmas.com/bli-konsulent

Likes

Comments

Håll ögonen öppna !!

Snart kommer nya produkter 😊👌

Likes

Comments

Hälsokost

Aloe Vera Power Juice 250 ml

Juice som ger dig ditt dagliga behov av vitaminer, mineraler, aminosyror och enzymer.
En naturlig organisk Aloe Vera juice framställd av färska, hela blad från Aloe Barbadensis. Den har bearbetats med hjälp av en ny revolutionerande köldprocess där hela bladet av plantan utnyttjas. En process som ger optimal effekt.
Bladen filtreras direkt då de inkommer på laboratoriumet och där tar man bort den gröna yttre delen som innehåller aloin; för att på så sätt få fram gelen som finns i bladen. (Aloin är ett besksmakande ämne och utgör 5 – 10 % av gelen). Efter bara några få minuter kommer enzymerna i gelen bryta ner strukturen till en flytande vätska i stället för en sammanhängande gel.
Därefter stabiliseras juicen då Aloe Vera måste stabiliseras för annars kan bakterier och andra mikroorganismer kan annars ta sig an den. Plantan innehåller inte några kemiska gödningsmedel, eller spår av andra kemikalier.

Aloe Vera Power Juice verkan på kroppen:
Tarmsystemet suger upp energi från maten vi äter. Men dessvärre får vi i oss olika näringsämnen som kroppen inte klarar av att få ut. Detta kan lägga sig som en hinna på tarmen och hindra den till att suga upp näring som kroppen behöver. Och det är här Aloe Vera juice kommer in i bilden.
Aloe Vera juice innehåller naturliga ämnen som bidrar till att skilja ut dessa oönskade slaggprodukter. Resultatet blir att tarmen lättare suger upp näringen och detta kan ge ökad energi. Aloe Vera juice innehåller en mängd ingredienser som är bra för kroppen, fler än 75 kända näringsämnen.

I dag har många människor väldigt lite tid till att äta hälsonyttig mat. När vi vet att kroppen förnyar två miljoner celler varje dag, betyder det att kroppen behöver en kost som ligger till grund för den processen.

96% är nöjda med denna produkt!
I en undersökning bland 176 personer som har provat denna produkt svarade 96% att är nöjda med den här produkten, och 52% svarade t.o.m. att de är extremt nöjda!

Rekommenderas till dig som vill få i dig din dagliga dos av vitaminer, mineraler, aminosyror och enzymer för att må bra.
Immunförsvaret byggs upp och man kan undvika influensor och även bli av med allergier. Mag- och tarmsystemet får igång magen och rensar ut slaggprodukter samt sätter fart på en trög mage. Juice lugnar också ner magen och magsyran vid ex. magkatarr eller magsår. Vid maginfluensaepedimier kan hela familjen dricka juicen under flera dagar så kan det motverka att man insjuknar. Mot uppsvullen buk och orolig mage och vid mensvärk då den tar bort överskott av vätskan och kramperna lindras. Mot halsbränna och sura uppstötningar hjälper det också att dricka juicen morgon och kväll.
Man får ökad energi och den kan även verka viktminskande. Hud, hår och naglar blir starkare och finare.
Smärtlindrande - kan verka positivt vid reumatism/fibromyalgi. Är man stel i sina leder och drar på sig vätska, så prova juicen. Aloe Vera hjälper till att reducera vätskan så att lederna känns mjukare. Har en mycket god effekt mot eksem och psoriasis då den har en utdrivande effekt (kan alltså bli värre i början innan den når kulmen och blir bättre).
Acne, torr hud - drick juicen för att få en jämn balans invärtes. Alla vitaminer och mineraler behövs för att hjälpa kroppen att fungera riktigt. Urinvägsinfektion, drick dubbel rekommenderad mängd så försvinner symptomen snabbt.
Har en anti-inflammatorisk effekt så den är perfekt till att badda/tvätta sår med.
Hårbotten – massera med juicen om du har problem med t ex skorv, psoriasis, håravfall.
Nagelsvamp - badda naglarna i juicen regelbundet.
Blåser i munnen, blödande tandkött, irriterad hals - gurgla juicen och spotta sedan ut.

Till djur: Hund, Katt, Häst smådjur mm. Blanda juicen i dricksvattnet för att få bättre pälskvalitet och hälsa.

Användning
Vuxen: 2 korkar 1-2 gånger dagligen.
Detta är det rekommenderade dagsbehovet och bör inte överskridas.
Det går inte att överdosera Aloe Vera Juice. Kroppen tar endast upp det som kroppen behöver och resten drivs ut. Om du dricker mycket juice på en gång kommer du att märka av att du behöver uppsöka toaletten oftare. Det som sker då är en sköljning av tarmsystemet.

Viktigt: Gravida och ammande kvinnor bör konsultera läkare innan användning av denna produkt. Skakas ordentligt innan användning. Förvaras kyld efter det att den öppnats och bör användas inom två månader.

http://newlife.cosmopharmas.com/webshop?keyword=Aloevera+juice

Likes

Comments

Övriga produkter

En anti-cellulitgel med dränerande effekt på vätskesamlingar i huden. Förbättrar mikrocirkulationen i huden och minskar överflödig vätska och celluliter. 200 ml.

Gelén drar snabbt ner genom huden och lämnar inga spår på kläder. Ger en kylande effekt. Ger synlig förbättring på celluliter eller så kallad ”apelsinhud” och lämnar huden mjuk och fast.
Den speciella mentolberikade formulan ger omedelbar känsla av friskhet på huden.
Rekommenderas till dig som vill bli av med oönskade celluliter, vätska i huden och få en spänstigare figur. Super Dren Anti-Cellulite Gel är idealisk för känslig och skör hud.
Användning
Smörjes på cellulitområdet dagligen på morgonen. Behöver inte sköljas av utan masseras in i huden och kladdar inte.
Rekommenderas inte till gravida kvinnor.

http://newlife.cosmopharmas.com/produkter/221-Super-Dren-Anti-Cellulite-Gel

Likes

Comments