View tracker

I början av veckan skaffade jag ett stc kort för att få mer möjligheter att träna. Detta beror på att stc är det okej att träna på alla anläggningar över hela landet för ungefär samma pris som Friskis har för ett gym.

Passet jag testade idag var ert högintensiv pass på 30 minuter och jag är helt slut i benen efter passet. Instukören var grymt duktig och väldigt peppande. Till min hjälp har jag min underbara kompis Sofia som ska hjälpa mig träna på stc och se till att jag kommer iväg.

Efter gymmet har jag käkat och ska nu hoppa in i duschen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sommaren går emot sitt slut och vädret börjar bli sämre men jag är äntligen ledig och detta är jag tacksam för. Denna veckan kommer bestå av att umgås med nära och kära och fixa klart renoveringen här hemma. Sedan ska jag komma igång med träningen som tyvärr har hamnat på hyllan. 


På fredag börjar jag min fasta förskollärare tjänst och det ska bli så roligt​

Likes

Comments

View tracker

Ja den här månaden gick sådär med all utmaningar. Har vunnit över mamma med sådär 15 träningspass, detta är jag super nöjd med men började bra med träningen och sedan har den blivit sämre hela tiden.


Den 1 juli börjar jag om youtub utmaningen och hoppas att jag lyckas lite bättre denna månaden so,m kommer.

Likes

Comments

​Igår var det tisdag och äntligen kunde jag springa igen. Har varit dålig de senaste två veckorna med förkylning samt en sträckning i baksida lår. Som tur är har det äntligen släppt och jag är back on tack med träningen. 


Intervallerna igår var sjukt jobbiga och det kändes att jag tagit det lugnt för länge. Blir nervös hur det ska gå på lördag när jag inte har fått tummen ut och springa 5 km men blir väll bara att jämföra tills nästa gång. 

Likes

Comments

Hur många träningstillfällen har jag lyckas med fem dagar in i månaden och det är hela 6 pass. Två promenader, två pass på gymmet och sedan två ridpass. Är så nöjd med detta hoppas att jag fortsätter på detta viset genom hela månaden. 

Likes

Comments

har lyckas att ta mig till gymmet två dagar denna veckan. Har blivit 2,5 km löpning och sedan lite styrke övningar 

Likes

Comments

Som rubriken lyder ska jag tävla emot min mamma för att komma igång med träningen. Har haft en längre förkylning och haft svårt att komma igång efter det. Detta gjorde att jag och mamma bestämde att den som tränar mest i juni månad måste köpa kläder till den andra för1000kr. Haha måste vinna😍😍


Ett träningspass ska bestå av pw, springa, cykla, simma samt gym och grupp pass. Äter man onödigt måste man skriva upp det och den som har minst sträck där kommer få lägga till pass. 


Den 1/6 drar det igång för jag ska vinna detta. 

Likes

Comments

I onsdags körde Jag med S på gymmet vi höll på i lite mer än en timme och körd med fokus på överkroppen men även lite ben. Testade på lite ny övningar och de kändes i axlarna. 


I går red jag lektion på fina lotus och hon går från klarhet till klarhet så ska börja se efter lite tävlingar så ska vi nog ut och starta. Blir nog några lb och la innan vi rider medelsvår till hösten:) lyckan att ha en sådan fin häst att rida och få möjlighet att tävla är så grym. Tackar av hela mitt hjärta att få denna chans. 


Idag har jag gått en promenad med hunden och sedan kört hemma lite övningar. Ska iväg till banken och hämta ut lite paket innan jag ska träffa J ikväll för en riktig tjejkväll

Likes

Comments

I ett annat inlägg står det om hur jag sköter mitt ansikte och dessa produkter använder jag ca en gång i veckan. Det är en skrubb och en återfuktande kräm som hjälper huden att läka efter skrubbning.

​Dessa två använder jag när jag börjar bli förr torr i huden, det hjälper till att min andra hudkräm verkligen kan komma in och återfukta på djupet. 

Likes

Comments