Ny vecka och det har hänt mycket sedan jag skrev här sist. Denna veckan är det nya former av träning som jag ska testa. Motevationen är på topp och känna som denna veckan kommer bli kanon.

Måndag:vila

Tisdag:Bodypump

Onsdag:Springa

Torsdag:Trx

Fredag: Bodypump

Lördag: Cykel

Söndag: Bodypump


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var en tentan för språk och kommunikation inskickad och det är endast en opponerig kvar som sker på torsdag sen är det bara att hålla tummarna att texten blir godkänd.

Likes

Comments

​Idag var sista dagen som jag var ledig och tar tillbringat hela dagen vid datorn. Körde ett bodypump pass nu på kvällen och åkte och handla. Har som mål att gå 10 000 steg per dag och idag Hr jag lyckas gå 7 200 steg. Blir roligt att se vad jag lyckad med imorgon på jobbet

Likes

Comments

Då började första veckan på det nya året. Denna veckan kommer bestå av väldigt mycket tenta skrivande då min sista tentor ska in. Sedan är tre och halvt års studier slut,


Måndag: vila

Tisdag: Bodypump

Onsdag: Gymma eller springa

Torsdag: Gymma

Fredag: Bodypump

Lördag: Cardio och CXWORX

Söndag: Bodypump


Denna veckna blev det väldigt mycket bodypump på schemat då det är dessa pass som funkar bäst för mig denna veckan. Den 18/1 börjar jag och mamma en kurs på 8 veckor med två tränings pass i veckan så då blir upplägget annorlunda.

Likes

Comments

Det är svårt att förstå att 2016 börjar komma till sitt slut. Detta år har varit bland de känslosamma åren jag har upplevt. Detta år fick jag säga hej då till min underbara häst Grållan, det var bland det tungaste jag har gjort. Jag fick möjligheterna att rida lotus som var helt underbart men nu i veckan sa jag hej då till henne för att hon ska flytta till Öland. Det har gjort att resan med hästar ta just nu slut för att tiden inte räcker till.

Jag har fått komma igång med träningen och insett att det finns en otroligt gemenskap där. Jag fick springa mitt första OCR lopp på 3,6 km med 120 hinder och insett att jag kan så mycket mer än jag tror. Detta året har jag gråtit tårar för att jag har förlorat många kompisar på grund av att vi vuxit ifrån varandra men jag har även fått nya vänner som jag aldrig trott jag skulle umgås med.

Jag har vuxit som person både fysiska och psykiskt både med mina positiva sidor och med mina negativa sidor. Jag har insett jag vill bli en bättre människa än den jag är idag. Jag har gråtit över min kropp att inga kläder passar längre, att min mage krånglar och att jag mår så dålig. Jag har upplevt att jag har kraft att förändras och det är det jag vill göra nu. Jag vill inte ha några löften vad jag ska göra 2017 utan jag vill ha mål

Mina mål för 2017 är

 • -Springa alla 6 OCR-loppen men är nöjd med 3
 • -Jag vill gå över 10 000 steg per dag
 • -Jag vill klara de sista tentorna
 • -Jag vill springa midnattsloppet
 • -Jag vill springa vårruset
 • -Jag vill lyckas köra 200 pass innan 2018
 • -Jag vill vara lycklig
 • -Jag vill flytta in i vårt nya hus
 • -Jag vill göra en annan människa glad
 • -Jag vill vara med min familj och vänner
 • -Jag vill njuta av varje dag som den är

Likes

Comments

Mörkret kommer redan krypande och snart är detta året förbi. Började förmiddagen med ett svettig bodypump pass där det ett tag kändes som jag skulle död. Men träningsvärken börjar faktiskt krypa iväg och jag känner mig redo för ny års firande. Hoppas ni är lika taggade som mig på 2017. 


Gott nytt år alla där uteLikes

Comments

Det är häftigt när man tror sig inte klara något och sedan så gör man det. Detta är ju min resa och min utveckling som jag gör och ser. Förra våren sa jag att jag klara inte saker som jag gör idag. Jag är smitare, starkare och njuter mer av träningen. Igår gjorde jag ett pass som heter happeningen det är ungefär tre olika gruppträningspass i ett. Vi körde challeng, box och yoga i 90 min. Det var roligt och jobbigt men på kvällen mådde jag så bra, jag hade klarat av ett pass i 90 minuter.


Idag har jag otrolig träningsvärk men känner mig stark och lugn i huvudet. Imorgon laddar jag om för bodypump:) längtar redan en massa dit

Likes

Comments

Min plan var att träna hela denna veckan men min näsa är helt tätt så vågar inte riktigt komma iväg till gymmet för att jag inte vill bli sämre. Om den blir bättre kommer jag försöka köra på detta

Måndag: sjuk

Tisdag: sjuk

Onsdag: vila

Torsdag: ev happning

Fredag: vila

Lördag: bodypump

Söndag: Tabata

Likes

Comments

​Det var länge sedan jag tittade in här och skrev och önskar jag var bättre på att skriva. Sedan sista jag skrev har jag kommit igång med träning och sedan blivit sjuk, snart inne på 2,5 månad med tre olika virusinfektion. Det går segt med att träna nu:( hoppas att jag snart blir frisk så jag kan komma igång igen.

Likes

Comments

I början av veckan skaffade jag ett stc kort för att få mer möjligheter att träna. Detta beror på att stc är det okej att träna på alla anläggningar över hela landet för ungefär samma pris som Friskis har för ett gym.

Passet jag testade idag var ert högintensiv pass på 30 minuter och jag är helt slut i benen efter passet. Instukören var grymt duktig och väldigt peppande. Till min hjälp har jag min underbara kompis Sofia som ska hjälpa mig träna på stc och se till att jag kommer iväg.

Efter gymmet har jag käkat och ska nu hoppa in i duschen.

Likes

Comments