Planering

Denna veckan händer det mycket och det är många saker som ska göras. Jag hoppas och vill verkligen att jag kommer hinna med alla dessa passen.

Måndag: Power walk

Tisdag: Intervaller 30 min och bodybalance

Onsdag: PT

Torsdag: MRL på Stc

Fredag: Vila eller gin yoga

Lördag: Vandra i Sundsby

Söndag: SmallgroupMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva och jag skriver inte för att någon annan ska läsa jag skriver för att motivera mig själv och tror på att jag kan. Känslan att känna att jag inte får plats i mina kläder eller att min kropp inte längre i min utan den är någon annans får mig att känna mig super dåligt. Jag vill vara mig själv och ha den starka kroppen som jag hade en gång.


Varför gick jag upp?

jo jag blev sambo, förlorade min häst och började tröstäta. Jag åt större portioner mat och annat gott och slutade röra mig. Jag märkte de inte själv och ingen sa något vilket gjorde att jag bara blev rundare och rundare.


Varför vill jag gå ner?

Jag vill gå ner för min skulle, för att känna mig stark och för att komma in mina kläder. Jag började träna och fick mer kraft men vill ännu mera. Jag började testa ocr- lopp och älskar det men min övervikt begränsar mig. Jag vill att min kropps ska klara det som mitt hjärta och min hjärna vill. Jag börjar känna i kroppen och jag vill inte ha ont för jag är förs stor.


Mina mål 2017

OCR- lopp 17 juni

OCR-lopp 26 Augusti

OCR- lopp 22 oktober

OCR- lopp november

5 km lopp ren löpning

200 tränings pass innan 31/12


Det är nu jag kör och visar att jag kan!Likes

Comments