Tankar, Träning

Jag blir rädd, börjar se vad det jag stoppar i mig har för kalorimängd och blir mörkrädd. När ens frukost innehåller 500 kalorier och man inser att man helt enkelt stoppar i sig för mycket. Så måste ta tag i maten men kommer välja att gå 100 % in efter resan till Cypern. Men har super svårt att veta vad jag ska stoppa i mig. Blir att läsa på och börja skriva ner vad jag ska äta och laga allt på söndag.

Idag körde jag ett litet mini pass här hemma med

60 sek knäböj
30 sek armhävningar
30 sek mountain climbers
60 sek utfall
45 sek jumping jax

Och ikväll blir det ut och springa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tankar

Jag vill träna, äta hälsosamt men sött suget blir för stort. Om 20 dagar åker vi utomlands men det ända som jag känner är rädsla, ångest för vad jag ska ha på mig. Jag har inga kläder som passar! Men någonstans behöver jag funderar på hur jag ska göra, det finns en mängd olika dieter och hur man ska göra för att gå ner i vikt. Jag har en plan som är att räkna kalorier för att inte ha mat som jag ska säga nej till och därför frossa i det.

Mitt mål är att gå 10 000 steg i 7 dagar
Mitt mål är att vara minst 30 min aktiv i 7 dagar
Mitt mål är att träna på gymmet 4 pass i veckan i en månad


Mitt största mål är att tappa 30 cm på hela kroppen. Detta ska jag ha klarat 31/12 2017

Så nu kör vi

Likes

Comments

Planering

Denna veckan händer det mycket och det är många saker som ska göras. Jag hoppas och vill verkligen att jag kommer hinna med alla dessa passen.

Måndag: Power walk

Tisdag: Intervaller 30 min och bodybalance

Onsdag: PT

Torsdag: MRL på Stc

Fredag: Vila eller gin yoga

Lördag: Vandra i Sundsby

Söndag: SmallgroupLikes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva och jag skriver inte för att någon annan ska läsa jag skriver för att motivera mig själv och tror på att jag kan. Känslan att känna att jag inte får plats i mina kläder eller att min kropp inte längre i min utan den är någon annans får mig att känna mig super dåligt. Jag vill vara mig själv och ha den starka kroppen som jag hade en gång.


Varför gick jag upp?

jo jag blev sambo, förlorade min häst och började tröstäta. Jag åt större portioner mat och annat gott och slutade röra mig. Jag märkte de inte själv och ingen sa något vilket gjorde att jag bara blev rundare och rundare.


Varför vill jag gå ner?

Jag vill gå ner för min skulle, för att känna mig stark och för att komma in mina kläder. Jag började träna och fick mer kraft men vill ännu mera. Jag började testa ocr- lopp och älskar det men min övervikt begränsar mig. Jag vill att min kropps ska klara det som mitt hjärta och min hjärna vill. Jag börjar känna i kroppen och jag vill inte ha ont för jag är förs stor.


Mina mål 2017

OCR- lopp 17 juni

OCR-lopp 26 Augusti

OCR- lopp 22 oktober

OCR- lopp november

5 km lopp ren löpning

200 tränings pass innan 31/12


Det är nu jag kör och visar att jag kan!Likes

Comments