mode

Likes

Comments

mode

Sitter i sängen och tuggar på ett äpple i hopp om att komma på något att skriva om.. Tänkte att jag skulle berätta om min dag, men jag inser att den är alldeles för tråkig för att skriva om.. "Har varit i skolan, åkte hem och pluggade..", så ser onsdagar ut för mig. Nu pratar jag inte bara om att det har hänt två onsdagar i rad, utan det här är verkligen en klassisk onsdag. Ojuste jag brukar träna också på onsdagar, benpass. Gör det alltid sent på kvällen innan jag ska sova så att jag inte behöver gå runt för mycket med skakande ben. Jag äter alltid ett äpple efter träningen, jag inbillar väl mig att det är bra eller något sånt. Ja, vad kan jag mer berätta..? Mina rosor börjar vissna och det känns som att det är ett tecken på att hösten verkligen är här, även fast de står inomhus i en vas. Min moppehjälm blev stulen idag vilket var riktigt synd, förstår dock inte varför nån skulle vilja ha den.. Det är en mattsvart repad hjälm med sprickor i visiret så inte direkt ett fynd för tjuven. Mamma bad mig iallafall att ringa till polisen för att kunna få en ny hjälm på försäkringen. Så jag sitter och har ringt till polisen i över en timme, jag är just nu på köplats 15 men det har jag varit i typ en halvtimme så det säger mig inget.

Okej, för att avsluta det asdeppiga inlägget la jag in lite minst sagt coola looks :)


Likes

Comments

INREDNING

Om 1 år får jag ett helt nytt rum att inreda, och såhär vill jag ha det! Mitt rum i new york kommer vara ganska litet så därför tänker jag mig att jag har ganska lite möbler, jag kan till exempel sminka mig i badrummet. Har alltid velat ha en sån här "Puff" eller vad det heter haha.. Men alltså vill jag ha en sån sammetspuff i en snygg blå färg (tänker mig blått o grått i färgskalan), sen har jag alltid velat ha nattduksbord i glas så det tänkte jag att jag kan ha om jag hittar några snygga. Vi får se om jag kan ha en säng med gavel eller inte men jag hoppas på att jag kan få en sån för det är ju så himla snyggt, sen i sängen vill jag bara ha vita påslakan och lite mer speciella prydnadskuddar! I mitt nuvarande rum känner jag att det är så tomt på väggarna och därför vill jag antingen måla väggarna i någon färg (mörk isåfall) eller ha tavlor hängandes på väggarna. Jag tycker det är så coolt med lite "fashion" tavlor, typ vouge covers i svartvitt så om jag hittar några såna kommer jag vilja ha dom!!

Likes

Comments

mode

Är inte den här skon bara super-wow!?? När jag först började intressera mig i Isabel Marant var de inte sisådär jättepopulära, jag tror att många tyckte de såg ut som krockkuddar haha.. Men nu är folk som insnöade på just den skon. Jag ser det överallt, äkta & kopior. När jag såg modellen "Bobby" blev jag kär. Den har lika hög klack som dem andra men de ser ut att vara lägre vilket är bra för mig som är kort. Dessutom är de ankellåga så de passar mycket bättre till jeans och sånt än den andra modellen. Funderar vilken färg jag ska köpa dem i.. Igår var jag inne i Isabel Marant butiken på NK och provade, de hade inte inne den ljustaste färgen eftersom den blev smutsig så lätt så "den var inte lämplig i Sveriges klimat". Men eftersom jag ska flytta om ett år tänkte jag mig att den kanske blir lämplig i storstaden!? Svart är iallafall alternativ 2 om jag bestämmer mig för att skaffa de ljusa!

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Contains affiliate links mode

(Klicka på bilden)

Nu i höst har jag sett sååå många snygga pälsjackor, det har verkligen blivit en trend. Personligen tycker jag mer om lite mer "speciella" pälsar än bara helt svarta. De tre som jag har med här ovanför tycker jag verkligen verkligen om, tror jag kanske klickar hem nån av dom.. Gillar nog leoparden mest, så cool!

Likes

Comments

mode

Mössa & tofs jag inhandlat på NK

Likes

Comments