Denne buksen var genial og enkel å lage! Kjøpte mønsteret for kun 64kr hos needlefishpatterns på etsy.com. Mønsteret kommer i str. 0 til 5 år! Genialt.

Det er kun 2 like hovedstykker, 2 små til enden på bena og 1 stort stykke til livet. Er perfekt til Jersey, men kan brukes med andre stoffer! Stoffet har jeg fått på Stoff&Stil

Er du nybegynner så var ribben litt vanskelig i begynnelsen, men etter bukse nr 2 fikk jeg ganske god kontroll over det. Til og med med min enkle Janome Easy Jeans symaskin som jeg låner av mor min.

Buksene er perfekt til barnehage bruk! Sitter godt på for det om hun sitter å drar seg rundt på rumpa. (Å krype var aldri hennes ting) 🙈

Hvilke mønster foretrekker du i bukse? 

- NEWBIEDIY

Likes

Comments

Det nyeste prosjekte mitt er luer sydd med mønster fra Hallonsmula Design (kan kjøpes på etsy.com) Fantastisk enkelt og greit mønster til og med for en nybegynner som meg!

Jeg startet med en lue til min kusine sin sønn, når det var en suksess begynte jeg på en til min egen datter!

Som du ser på bildene har jeg kun en veldig simpel symaskin; Janome Easy Jeans. Kan egentlig ikke så mye om den annet enn stretch stitch som er grei når du syr Jersey og siksak søm for å unngå at stoffet rakner. Sømmene ser ikke så nydelige ut for å være ærlig.

Sløyfen sydde jeg forhånd og festet med brystnål for å kunne ha muligheten å fjerne. Stolt skulle jeg nå teste denne på min 11mnd gammel datter Sofie. *trommevirvel* Den passet ikke! Jeg sjekket mønster igjen og der så jeg; 4-9mnd var det jeg hadde brukt, jeg hadde bommet helt på størrelsen. Litt flaut. Jaja, da må jeg tilbake foran symaskinen, heldigvis var det et kjekt mønster å sy og jeg elsker det blomster stoffet fra Stoff&Stil! 

- NEWBIEDIY

PS. Ble akkurat ferdig med en liten firkantlue i str. 0-1 mnd til min kusine som skal komme til verden om 1 uke ❤️

Likes

Comments

For 1 år siden startet jeg å lage hårsløyfer til datteren min og startet min egen lille hobby bedrift ved å selge dem. Utrolig kjekt! Fortsatt fantastisk kjekt etter 1år. Med dette kom masse rot da men!

Bånd lå strødd ut over. Jeg satt ofte i sengen å lagte sløyfer for det var ikke andre plasser. Men så flyttet vi! Endelig en sjangs til å få meg en liten arbeidskrok i huset som er dobbelt så stort som leiligheten vi solgte!

Jeg satt å lekte meg med IKEA sin PAX-garderobe når jeg så mulighetene for å lage akkurat den arbeidsbenken jeg trengte.

Jeg kjøpte:

4 garderobe stenger (i svart for hvit var utsolgt.)

4 små glasshyller

2 små vanlige hyller

1 stor og en liten uttrekkbar hylle

Og masse plastikkbokser fra IKEA og Europris.

Jeg har dør på den lille delen for at datteren min ikke skal komme til lett. Så skal jeg skaffe rullegardiner til å dekke den store delen når den ikke er i bruk!

Håper noen leser dette og blir selv inspirert!

- NEWBIEDIY

Likes

Comments