Idag känner jag mig lite depp, alltså vill mer isolera mig från omvärlden och känna att jag gör något bra. Tror att jag måste börja sätta mig själv lite i arbete eftersom min ångest börjar komma oftare i och med att jag är sjuk och lite sånt.

Musiken för mig betyder mycket och det är med hjälp av den jag kan fokusera på viktiga grejer runt om men även ta tid för mig själv. Idag var just en sån dag då jag tröståt och ville bara vara för mig själv men det är okej att ha sånna dagar. Man måste få ha sånna dagar right?

Imorgon kommer en nya dag å då är de bara och börja om på nytt.

Likes

Comments

Gott nytt år kära läsare, om det ens är några som läser.

Tänker mycket på det här med nyårslöften och att man alltid gör löften just inför ett nytt år. Fast hur många är det ens som håller löftena?

Jag personligen har hela tiden brutit mina nyårslöften, kanske har det varit dåliga nyårslöften eller för att jag inte haft orken till att hålla dem. Så hår tänker jag inte ha något nyårslöfte för vadå det är ju bara ett nytt år och jag kommer antagligen utvecklas och växa som person men det kommer alltid med nya året. Så skiter i det här med nytt år och nytt jag för jag kommer nog under tidens gång ändå utvecklas.

Varför ska man sätta upp mål som man ändå inte riktigt går in för helhjärtat eller vet att detta skulle jag kunna uppnå? Tycker att detta med nyårslöften har börjat att handla mer om att man ska ha ett men sedan inte hålla det. Man vill väl ändå kunna uppnå sina löften till en själv. Sedan kan ju personliga saker komma emellan.

Har ni några löften detta år?


GOTT NYTT ÅR!!

Likes

Comments

​Dagen man väntat på länge antar jag, Idag blir jag myndig och vi får se hur dagen kommer att se ut. Mamma har planerat en överraskning till mig så jag är väldigt nervös inför den och sedan kommer de antagligen vänner och familj över så ska äta och dricka massa gott och sedan kanske de bär av till innerstan för lite mer party. Vi får helt enkelt se hur allt går. 

Likes

Comments

Kan inte fatta att det äntligen är jullov nu. Näst sista jullovet man har innan man antagligen måste jobba på sina lov eller har andra saker för sig på dem.

Nu har man gått 3 terminer av 6 terminer på gymnasiet och kan säga att det är helt otroligt vad tiden har gått snabbt. Kan säga att det har ju inte direkt varit jätte lätt med allt men man börjar så småting om känna att allt flyter på. varit ganska många motgångar men man ser att dem har bara gjort en starkare och att mitt psyke har blivit bättre. Fast nu när det blivit mörkt och ganska tråkigt väder har den inte varit direkt på topp men men.

Detta snart 1år jag gått på cybergymnasiet har varit toppen, känns mycket bättre och hoppas att jag fortsätter att känna att det går bra och så.

Ser fram emot dem 3 terminerna man har kvar av gymnasiet, ser mest framemot åk 3 men tror den kommer vara mest stressig. Fast det kan man nog aldrig veta i förtid.

Nu tar jag ett välförtjänt lov.

Likes

Comments

Gårdagen var så himla bäst! Det var dagen med stort D! 👑 JUSTIN BIEBERS world tour. Hade biljetter sen långt tillbaka och känns som en dröm som kommit sann.
Dagen började med att köa så kom till tele2 arena vid 7 och de var redan 200 pers där och sen framåt 13 kom de ju ännu mer. Insläppet var KAOS!? De va folk som pressa som fan och de vart trång men kom nära scen och de gick bra men började tyvärr må illa så backade bak och jag såg så mycket mer där bak!
Tyckte dock att Believe tour var så mycket häftigare. Man var närmare han och inte lika mycket press men han har ju blivit mer poppis så antagligen därför.
Fattar sedan att folk inte kan visa respekt till förbandet.. Det jag hörde när förbandet som förövrigt var riktigt bra var att fuck you we want Justin och hörde även massa fuck you?? Asså visst man är där för att se Justin men man behöver inte vara så respektlös mot förbandet!
Gårdagens summering: Trött efter allt köande och inte nog med energi och ont i hela kroppen! Fast de var så värt det! 👑

Likes

Comments

En regnig dag och jag har bara legat i sängen. Har inte direkt haft någon lust att göra något och haft lite smått panik för imorgon börjar skolan igen. Detta år måste jag verkligen lägga ner mer tid på plugg vilket jag ska försöka att göra. Har även betalat och anmält mig till högskoleprovet denna höst. Första gången och tror det kommer bli 0 poäng för min del.

Känner att dem höga kraven på mig själv börjar ta över vilket inte är bra, försöker ändå tänka att jag plugga mycket och göra det som krävs för att få mestadels A iår men jag vet att det inte kommer gå för kommer bara bli besviken på migsjälv om jag inte klarar det. För jag känner att jag behöver A i de flesta ämnena nu för att komma in på högskolan, men allt handlar inte om betygen. Jag kan komma in med högskoleprovet också.

Regniga dagar får mig att tänka mer, är inte lika pigg och har definitivt inte lika mycket energi som jag brukar ha. Så vi får se hur dagen ser ut men vill bara att dagen ska vara slut.

Det är vissa som ser fram emot skolan och på ett sätt så är jag också den typen men det jag ser mest fram emot är dem nya kurserna och att få lära mig nya saker. Låter som jag börjar årskurs 6 i grundskolan men ser fram emot att lära nytt och skapa fler roliga minnen med klasskompisarna och se hur skolan verkligen är.

Så idag är de bara chill för imorgon blir det att gå upp 07:00 för att sedan åka 08:00 till skolan. Ingen sovmorgon här. 

Likes

Comments

​Söndag idag och imorgon börjar vardagen igen. 

Har varit ledig i 2 veckor från ett av jobben och nu går jag vidare till nästa jobb som börjar imorgon. Det har varit skönt att vara ledig men samtidigt blir de att när man börjar jobba igen vill man bara vara ledig längre för att man vill ha friheten att bestämma själv hur dagarna ser ut. 

Jobbet som väntar är ett på Södersjukhuset i Stockholm och eftersom jag flyttade ut till skogen typ ( Ösmo, ca 10 min från nynäs ) så bor jag hos mammas jobbkompis som bor närmre stockholm. Man tackar ju inte direkt nej då det ska ta 30 min från mammas kompis än om jag skulle vara hemma då det skulle ta 1,5h.

Så idag packade jag kläder och sånt jag behöver för att kunna vara här i 4 veckor. Känns lite läskigt att vara hos en och bo hos en man inte riktigt känner men känner mig ändå hemma här. 

Såå jag jobbar 4 veckor och sedan börjar skolan veckan efter så inte mycket ledigt och inte långt kvar till skolan börjar. 

Hoppas eran vecka innehåller mer slappande för det sägs att de kommer sommarvärme nu. 

Likes

Comments

​För 2 år sedan åkte jag iväg på en resa som förtrollade mig, som gav mig inblick hur livet funkar men även att att det är ens utvecklingar som spelar roll. Jag åkte med STS till Brighton UK i 3 veckor och det är mycket jag ångrar från den resan, saker som jag inte gjorde som jag borde gjort men samtidigt är jag väldigt glad att jag åkte på resan. Den var värd alla pengar som gick åt och efter 2 år saknar jag stället lika mycket som jag gjorde när jag åkte hem efter mina 3 veckor. 

Sommaren var 2014 och jag var taggad till tusan för att få åka iväg utan föräldrar och bo hos någon annan med folk som jag har lärt känna inom bara några veckor. När jag äntligen satt på flyget kändes det inte verkligt. Jag skulle behöva klara mig själv, ångesten som jag hade och dessa negativa tankar jag hade och fick under resan. Det var nog det jobbigaste. Nån dag sa jag att jag mådde dåligt och ville inte följa med på aktiviteten, jag missade bowlingen.. Dem hade jätte kul. 

Mina negativa tankar tog över på resan. Tankarna satte stopp för en del men jag hade ändå den bästa tiden i mitt liv.

Så nu 2 år senare sitter jag här, hade tankar på att plugga i England om några år, förverkliga det jag saknade och missade under språkresan men också för att jag vill uppleva mer av världen som jag gjorde då, fast då lät jag mitt mående ta över det mesta. 

Idag är man starkare än någonsin och längtar efter att få uppleva något liknande. 

Se vart framtiden leder för finns ju mycket som kan förändras dem kommande 2 åren.

Likes

Comments

Denna dag hade man ju helst bara hoppat över, regnigt väder innebär mys framför tv och bara chill dag men för mig innebär det ångest. Oftast så får jag negativa tankar och ångest när det är detta väder. Jag är inte på topp. 

Imorgon påbörjar jag min sista vecka på jobbet och det känns skönt att äntligen vara klar med detta jobb, det har inneburit jobbiga dagar och man har vissa dagar bara velat gråta. Trodde inte jag kunde bli så påverkad av att jobba med gamlingar. Som tur är har jag underbara kollegor och vi samarbetar. 

Sista veckan kommer nog bli den mest stressiga eftersom folk har gått på semester och vi kommer få vara mer självständiga. Så imorgon blir det att börja klockan 9 och jag är så glad att vi ändrade tiden till 9 istället för att börja 8 för det har varit jobbigt. Känner mig sliten. 

Ni som jobbar inom äldreomsorgen, känner ni er lätt slitna efter ett arbetspass eller har ni vant er med känslan? 


Likes

Comments

Vad är inte den svenska midsommaren utan jordgubbar?

Idag är det midsommar och jag har varit till Södertälje för att umgås med pappa, farfar och farmor. Fast det kom även annat folk till pappa kompis så det var kul. Dem hade en liten midsommarstång på tomten och vi fick även god mat och en härlig efterätt. En somrig jordgubbstårta. Det viktigaste var att det fanns sill och potatis och sedan någon typ av jordgubbar. För enligt mig är det just de som symboliserar midsommar.

Trodde det skulle regna men solen tittade faktiskt fram och sen när har de varit soligt på just midsommar? Det har inte varit det så länge som jag kan komma ihåg.

Nu ska jag ta att sova för klockan är ju ändå ganska mycket.

Likes

Comments