Postad i: Random

Känslan ångest är så svår att förklara men idag är en sån dag då jag känner ångest, den jobbiga känslan som gör att jag börjar övertänka. Övertänka är inte kul och det är verkligen att jag vrider på saker och jag blir negativ i mitt tankesätt.

Detta är just varför jag tränar, för att undvika ångesten. Ta ut ilskan på något sätt men ibland funkar det inte alltid. Sånna dagar då man måste lära sig att stå ut med ångesten för den går inte att träna bort. Dom dagarna hatar jag men nån gång måste de ju bli bra? Eller?

Träningen är det som får mig att på något sätt må bättre även fast jag bara tränar en gång i veckan, en gång i månaden eller bara när jag känner för det. Jag kan "leva" länge på endast ett besök till gymmet. Det jobbiga är när de inte går bra så får jag ångest att jag inte klarar av att vara på gymmet längre. Så jag ger upp och drar hem. Egentligen borde jag stanna och bara ta de lite lugnt och fortsätta men den mentala biten är inte riktigt på plats än. Antar att jag borde börja med rutiner på gymmet först... Då kanske ångesten försvinner..

De är väl antagligen bara å vänta bort denna ångeststorm för nån gång måste de bli bättre. Sen har det varit lite halvkasst väder och vädret påverkar mig ganska mycket så känner att det är nog bara å vänta på solsken och lite mer värme.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Random

Gårdagen var ju superb, var på Danny Saucedo's show på Hamburger Börs.
Det började med mat och trevligt sällskap! Maten var ju toppen, mycket grönsaker och thai infusion vilket var jätte intressant att smaka på! Lite dricka och små snack tills showen började, den började runt 21:00 och höll på till 22:55.
Jag njöt som fan, de va toppen och han var så himla duktig. Vilken röst han har och vilken energi!! Detta var en höjdpunkt verkligen!! 💗


Rekommenderar verkligen att gå och kolla på hans show och tycker verkligen de va värt pengarna.

Likes

Comments

Postad i: Träning

tjena!

Fy vilken frihet de är med att ha körkort nu. Hade längtat efter gymmet ett tag men eftersom jag varit sjuk så har de inte riktigt funkat att åka dit. Fast idag blev de gym.

Började på löpbandet och fy vilken terapi i själen de va. Nackdelen var att jag blev väldigt skakis efter så körde lite armar och ben sen blev jag ganska yr så valde att då lämna. Skulle även köra hem så ville inte förvärra allt genom att fortsätta.

Nu är jag hemma, duschat och redo för dop.

Likes

Comments

Jag har hållit på och övningskört i snart 1år och i måndags klarade jag teorin, idag var även uppkörningen.. Klarade även den så nu har jag äntligen fått körkort. Nu håller jag bara tummarna för att jag får köra bilen som vi har hemma.

Fast gud va skönt de känns med att ha körkort. Det har känts tufft eftersom att jag kuggade teorin och uppkörningen i början av månaden vilket gjorde att jag kände att jag inte riktigt skulle ta körkortet inom en snar framtid men nu efter 3 veckor med övning igen och pluggandet på teorin så klarade jag mig. Se när min första tur själv blir.

Nu blir det att ta det lugnt i trafiken men kan äntligen känna mig lite mer fri.

Likes

Comments

Hade utgång med några vänner och jag har inte haft såhär roligt på skit länge. Vi började med att åka in till Lion Bar på Sveavägen för att sedan skynda iväg till Colosseum som ligger vid tele2arena. När vi väl var där hade inte dansgolvet inte öppnat men de öppnade ganska snabbt. Dansgolvet öppnade klockan 23 och vi åkte hemmåt efter 03. Så det var en riktigt lyckad utgång.

En drick jag rekommenderar är P2:a som är väldigt god (drycken på bilden som är vit/ljusgrön i verkligheten, den rosa är en P3:a) Den var god men nästa gång blir de nog en p4 då jag tyckte att p2:an saknade något. Så testa den drinken när ni är ute.

Idag mår jag faktiskt bra, drack inte så jätte mycket vilket gjorde att jag är inte jätte bakis idag. De va dock ett tag på klubben då jag kände mig lite små full men inte så att jag kom hem dyngrak sen. Blir nog att ligga i sängen nu resten av dagen för att vila.

Likes

Comments

Postad i: Random

Idag känner jag mig lite depp, alltså vill mer isolera mig från omvärlden och känna att jag gör något bra. Tror att jag måste börja sätta mig själv lite i arbete eftersom min ångest börjar komma oftare i och med att jag är sjuk och lite sånt.

Musiken för mig betyder mycket och det är med hjälp av den jag kan fokusera på viktiga grejer runt om men även ta tid för mig själv. Idag var just en sån dag då jag tröståt och ville bara vara för mig själv men det är okej att ha sånna dagar. Man måste få ha sånna dagar right?

Imorgon kommer en nya dag å då är de bara och börja om på nytt.

Likes

Comments

Gott nytt år kära läsare, om det ens är några som läser.

Tänker mycket på det här med nyårslöften och att man alltid gör löften just inför ett nytt år. Fast hur många är det ens som håller löftena?

Jag personligen har hela tiden brutit mina nyårslöften, kanske har det varit dåliga nyårslöften eller för att jag inte haft orken till att hålla dem. Så hår tänker jag inte ha något nyårslöfte för vadå det är ju bara ett nytt år och jag kommer antagligen utvecklas och växa som person men det kommer alltid med nya året. Så skiter i det här med nytt år och nytt jag för jag kommer nog under tidens gång ändå utvecklas.

Varför ska man sätta upp mål som man ändå inte riktigt går in för helhjärtat eller vet att detta skulle jag kunna uppnå? Tycker att detta med nyårslöften har börjat att handla mer om att man ska ha ett men sedan inte hålla det. Man vill väl ändå kunna uppnå sina löften till en själv. Sedan kan ju personliga saker komma emellan.

Har ni några löften detta år?


GOTT NYTT ÅR!!

Likes

Comments

​Dagen man väntat på länge antar jag, Idag blir jag myndig och vi får se hur dagen kommer att se ut. Mamma har planerat en överraskning till mig så jag är väldigt nervös inför den och sedan kommer de antagligen vänner och familj över så ska äta och dricka massa gott och sedan kanske de bär av till innerstan för lite mer party. Vi får helt enkelt se hur allt går. 

Likes

Comments

Kan inte fatta att det äntligen är jullov nu. Näst sista jullovet man har innan man antagligen måste jobba på sina lov eller har andra saker för sig på dem.

Nu har man gått 3 terminer av 6 terminer på gymnasiet och kan säga att det är helt otroligt vad tiden har gått snabbt. Kan säga att det har ju inte direkt varit jätte lätt med allt men man börjar så småting om känna att allt flyter på. varit ganska många motgångar men man ser att dem har bara gjort en starkare och att mitt psyke har blivit bättre. Fast nu när det blivit mörkt och ganska tråkigt väder har den inte varit direkt på topp men men.

Detta snart 1år jag gått på cybergymnasiet har varit toppen, känns mycket bättre och hoppas att jag fortsätter att känna att det går bra och så.

Ser fram emot dem 3 terminerna man har kvar av gymnasiet, ser mest framemot åk 3 men tror den kommer vara mest stressig. Fast det kan man nog aldrig veta i förtid.

Nu tar jag ett välförtjänt lov.

Likes

Comments

Postad i: Random

Gårdagen var så himla bäst! Det var dagen med stort D! 👑 JUSTIN BIEBERS world tour. Hade biljetter sen långt tillbaka och känns som en dröm som kommit sann.
Dagen började med att köa så kom till tele2 arena vid 7 och de var redan 200 pers där och sen framåt 13 kom de ju ännu mer. Insläppet var KAOS!? De va folk som pressa som fan och de vart trång men kom nära scen och de gick bra men började tyvärr må illa så backade bak och jag såg så mycket mer där bak!
Tyckte dock att Believe tour var så mycket häftigare. Man var närmare han och inte lika mycket press men han har ju blivit mer poppis så antagligen därför.
Fattar sedan att folk inte kan visa respekt till förbandet.. Det jag hörde när förbandet som förövrigt var riktigt bra var att fuck you we want Justin och hörde även massa fuck you?? Asså visst man är där för att se Justin men man behöver inte vara så respektlös mot förbandet!
Gårdagens summering: Trött efter allt köande och inte nog med energi och ont i hela kroppen! Fast de var så värt det! 👑

Likes

Comments