View tracker

Gårdagen var så himla bäst! Det var dagen med stort D! 👑 JUSTIN BIEBERS world tour. Hade biljetter sen långt tillbaka och känns som en dröm som kommit sann.
Dagen började med att köa så kom till tele2 arena vid 7 och de var redan 200 pers där och sen framåt 13 kom de ju ännu mer. Insläppet var KAOS!? De va folk som pressa som fan och de vart trång men kom nära scen och de gick bra men började tyvärr må illa så backade bak och jag såg så mycket mer där bak!
Tyckte dock att Believe tour var så mycket häftigare. Man var närmare han och inte lika mycket press men han har ju blivit mer poppis så antagligen därför.
Fattar sedan att folk inte kan visa respekt till förbandet.. Det jag hörde när förbandet som förövrigt var riktigt bra var att fuck you we want Justin och hörde även massa fuck you?? Asså visst man är där för att se Justin men man behöver inte vara så respektlös mot förbandet!
Gårdagens summering: Trött efter allt köande och inte nog med energi och ont i hela kroppen! Fast de var så värt det! 👑

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En regnig dag och jag har bara legat i sängen. Har inte direkt haft någon lust att göra något och haft lite smått panik för imorgon börjar skolan igen. Detta år måste jag verkligen lägga ner mer tid på plugg vilket jag ska försöka att göra. Har även betalat och anmält mig till högskoleprovet denna höst. Första gången och tror det kommer bli 0 poäng för min del.

Känner att dem höga kraven på mig själv börjar ta över vilket inte är bra, försöker ändå tänka att jag plugga mycket och göra det som krävs för att få mestadels A iår men jag vet att det inte kommer gå för kommer bara bli besviken på migsjälv om jag inte klarar det. För jag känner att jag behöver A i de flesta ämnena nu för att komma in på högskolan, men allt handlar inte om betygen. Jag kan komma in med högskoleprovet också.

Regniga dagar får mig att tänka mer, är inte lika pigg och har definitivt inte lika mycket energi som jag brukar ha. Så vi får se hur dagen ser ut men vill bara att dagen ska vara slut.

Det är vissa som ser fram emot skolan och på ett sätt så är jag också den typen men det jag ser mest fram emot är dem nya kurserna och att få lära mig nya saker. Låter som jag börjar årskurs 6 i grundskolan men ser fram emot att lära nytt och skapa fler roliga minnen med klasskompisarna och se hur skolan verkligen är.

Så idag är de bara chill för imorgon blir det att gå upp 07:00 för att sedan åka 08:00 till skolan. Ingen sovmorgon här. 

Likes

Comments

View tracker

​Söndag idag och imorgon börjar vardagen igen. 

Har varit ledig i 2 veckor från ett av jobben och nu går jag vidare till nästa jobb som börjar imorgon. Det har varit skönt att vara ledig men samtidigt blir de att när man börjar jobba igen vill man bara vara ledig längre för att man vill ha friheten att bestämma själv hur dagarna ser ut. 

Jobbet som väntar är ett på Södersjukhuset i Stockholm och eftersom jag flyttade ut till skogen typ ( Ösmo, ca 10 min från nynäs ) så bor jag hos mammas jobbkompis som bor närmre stockholm. Man tackar ju inte direkt nej då det ska ta 30 min från mammas kompis än om jag skulle vara hemma då det skulle ta 1,5h.

Så idag packade jag kläder och sånt jag behöver för att kunna vara här i 4 veckor. Känns lite läskigt att vara hos en och bo hos en man inte riktigt känner men känner mig ändå hemma här. 

Såå jag jobbar 4 veckor och sedan börjar skolan veckan efter så inte mycket ledigt och inte långt kvar till skolan börjar. 

Hoppas eran vecka innehåller mer slappande för det sägs att de kommer sommarvärme nu. 

Likes

Comments

​För 2 år sedan åkte jag iväg på en resa som förtrollade mig, som gav mig inblick hur livet funkar men även att att det är ens utvecklingar som spelar roll. Jag åkte med STS till Brighton UK i 3 veckor och det är mycket jag ångrar från den resan, saker som jag inte gjorde som jag borde gjort men samtidigt är jag väldigt glad att jag åkte på resan. Den var värd alla pengar som gick åt och efter 2 år saknar jag stället lika mycket som jag gjorde när jag åkte hem efter mina 3 veckor. 

Sommaren var 2014 och jag var taggad till tusan för att få åka iväg utan föräldrar och bo hos någon annan med folk som jag har lärt känna inom bara några veckor. När jag äntligen satt på flyget kändes det inte verkligt. Jag skulle behöva klara mig själv, ångesten som jag hade och dessa negativa tankar jag hade och fick under resan. Det var nog det jobbigaste. Nån dag sa jag att jag mådde dåligt och ville inte följa med på aktiviteten, jag missade bowlingen.. Dem hade jätte kul. 

Mina negativa tankar tog över på resan. Tankarna satte stopp för en del men jag hade ändå den bästa tiden i mitt liv.

Så nu 2 år senare sitter jag här, hade tankar på att plugga i England om några år, förverkliga det jag saknade och missade under språkresan men också för att jag vill uppleva mer av världen som jag gjorde då, fast då lät jag mitt mående ta över det mesta. 

Idag är man starkare än någonsin och längtar efter att få uppleva något liknande. 

Se vart framtiden leder för finns ju mycket som kan förändras dem kommande 2 åren.

Likes

Comments

Denna dag hade man ju helst bara hoppat över, regnigt väder innebär mys framför tv och bara chill dag men för mig innebär det ångest. Oftast så får jag negativa tankar och ångest när det är detta väder. Jag är inte på topp. 

Imorgon påbörjar jag min sista vecka på jobbet och det känns skönt att äntligen vara klar med detta jobb, det har inneburit jobbiga dagar och man har vissa dagar bara velat gråta. Trodde inte jag kunde bli så påverkad av att jobba med gamlingar. Som tur är har jag underbara kollegor och vi samarbetar. 

Sista veckan kommer nog bli den mest stressiga eftersom folk har gått på semester och vi kommer få vara mer självständiga. Så imorgon blir det att börja klockan 9 och jag är så glad att vi ändrade tiden till 9 istället för att börja 8 för det har varit jobbigt. Känner mig sliten. 

Ni som jobbar inom äldreomsorgen, känner ni er lätt slitna efter ett arbetspass eller har ni vant er med känslan? 


Likes

Comments

Vad är inte den svenska midsommaren utan jordgubbar?

Idag är det midsommar och jag har varit till Södertälje för att umgås med pappa, farfar och farmor. Fast det kom även annat folk till pappa kompis så det var kul. Dem hade en liten midsommarstång på tomten och vi fick även god mat och en härlig efterätt. En somrig jordgubbstårta. Det viktigaste var att det fanns sill och potatis och sedan någon typ av jordgubbar. För enligt mig är det just de som symboliserar midsommar.

Trodde det skulle regna men solen tittade faktiskt fram och sen när har de varit soligt på just midsommar? Det har inte varit det så länge som jag kan komma ihåg.

Nu ska jag ta att sova för klockan är ju ändå ganska mycket.

Likes

Comments

Idag tar jag sommarlov. Skolan slutar inte förens den 9:e men jag åker till Finland idag och stannar här ett tag. Så från och med idag är det sommarlov för mig.

Idag har jag klarat av första året på gymnasiet och det har inte varit lätt. Börja på en skola och efter en termin inse att skolan är inte den jag vill ta studenten på, den skolan jag inte passar in på. Så jag bytte till en annan skola. Började på en ny skola i Januari och sedan fått kämpa för att ta igen vissa grejer. Naturkunskap som jag missat en termin på tog jag igen och blev klar med efter 3,5 månad. Andra ämnen har det gått så dåligt i men jag har klarat dem utmaningar som har getts och jag klarade av den mest hektiska månaderna.

När man väl har klarat av de första året vet man vad som kommer förväntas under år 2 och 3. Många säger att år 2 är det mest jobbigaste året men jag tror att det kommer vara första året som är de mest jobbigaste för att man vet inte riktigt vad som förväntas av en, man byter skola och måste ta mer ansvar än man har fått tagit innan. För de är viss skillnad mellan 9:an och första året på gymnasiet.

Man får en viss lättnad när man klarat av ett år och kan gå vidare till ett annat. Sommarlovet sitter fint nu för tror inte jag hade pallat med mer plugg. Denna sommar är nog den tråkigaste sommarn jag kommer ha. Blir att jobba om några veckor och sedan inte göra någon ting. Hoppas ändå att sommarn bjuder på nåt gott att titta tillbaka på.

Likes

Comments

​Idag hade jag bara en lektion vilket var jätte skönt. Jag och min kompis drog för efter att vi slutat till sergels torg för att leta efter solbrillor för mina hade blivit helt snea och behövde därför nya. Efter de gick vi runt i olika affärer och efter en stund tänkte vi åka till grönan för att köpa det här gröna kortet fast det var tydligen stängt. Då blev det att åka hem igen efter det. Det bästa var ju att vi tog båten till slussen. 

Bästa dagen på länge. Så som vi har skrattat och drog fett spontant till grönan så var det så himla värt dem timmarna. 

Imorgon är det nationella igen då fast i Engelska och är inte så taggad. Hoppas det blir nåt lätt att skriva om och att det går bättre än det brukar. 

Likes

Comments

​Började dagen med att vakna tidigare än vanligt och åka till skolan tidigare. Började 8:30 med nationella prov och vanligtvis börjar vi 10:50. Såå man kan säga att det var svårt att gå upp i morse. När jag väl kom till skolan försökte jag förbereda mig mentalt för provet för har svårt att sitta i 2 timmar på ett prov utan paus eller nåt. När vi väl fick provet och jag läste frågorna så tänkte jag:

-JAG ÄR KÖRD!?

Fast när jag sedan började svara på dem lätta frågorna så släppte allt. Jag svarade på alla frågorna och jag var orolig under tidens gång att jag inte skulle hinna men jag hann med god marginal och känner mig stolt över min insats.

Tar nya tag inför torsdagen så vi ska ha Svenska nationella prov igen fast i skrivning, alltså vi ska skriva en uppsats. Jag brukar inte vara jätte duktig på det för jag använder samma ord ibland för mycket men jag ska göra mitt bästa och håller tummarna för att jag ska hinna på 3 timmar och skriva klart.

Likes

Comments

Idag är det 3 år sedan jag var på min första konsert, ensam endast med en vän. Den bästa konserten jag någonsin varit på och kommer alltid kunna kolla tillbaka på denna dag med glädje.

Historian bakom är att jag lyssna på Justin Bieber ganska mycket under 2012 och visste att han skulle ha konsert i Sverige då hans Believe Tour skulle komma förbi. Var inte så intresserad av att gå men jag ångrade det stort. Så en vecka innan konserten får jag reda på att dem släpper fler biljetter till alla hans konserter och jag tänkte verkligen att jag måste få biljetter. Tyvärr hade jag skola och kunde inte göra så mycket. Ödet låg i mammas händer då hon fick testa att få biljetter. När jag är påväg hem från skolan ringer jag mamma och vi fick biljetter, jag började skaka i kroppen och känna tårarna i ögonen. Jag skulle få se Justin live.

När dagen äntligen var framme så var det tänkt att jag skulle sluta 16.00 och min kompis tidigare. Jag gick med en annan klass den dagen och gjorde klart mitt arbete och sedan direkt efter att vi slutade åkte vi till Globen för att köa. Vi hade golden circle så vi var nära Justin. Han var försenad över 2h och jag kom hem väldigt sent men det är inget som slår denna konsert och kan inte fatta att det gått 3 år sedan. Dagen efter konserten mådde jag dålig och blev sjuk för hade sovit endast några få timmar och min hals gjorde jätte ont för jag hade skrikit så mycket, fast så värt det.

Nu ser jag framemot Purpose Tour den 29 September då jag äntligen ska få gå och se Justin igen efter 3 år.

Jag är lika taggad som jag var inför Believe Tour. Ända skillnaden är att nu har jag mina biljetter mycket tidigare än förra gången.

Likes

Comments