I'm back!

Det har varit alldeles för mycket för mig på senaste tiden. Men jag är tillbaka nu, jag kommer dock inte att uppdatera flera gånger per dag.

Vad har hänt under tiden då? Jo jag och killen har äntligen julpyntat klart, på jobbet blev det en uppgradering till coach, så nu coachar jag agenterna.
Försöker dock få ännu bättre position men det gäller att jobba hårt för det!

Är på väg till jobbet nu och kan inte sluta tänka på att det är helg snart!!!!! 👌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag saknar Grekland! Det gör ont.
Men min bästa vän fyller år i januari och nu planerar vi en liten resa till Athen som har bästa nattlivet! Vi är ett gäng tjejer som ska åka och woow vad jag längtar! Vi har ännu inte bokat biljetterna för att jag måste ansöka om semester från jobbet så vi avvaktar till nästa vecka. För att man vet ju aldrig, de kanske nekar(tvivlar på det dock).


Yeaayyyy jag är glad idag..och ja juste, jag slutar kl 5 idag och efter jobbet ska vi alla ut på en AW för att säga hejdå till en kollega som slutar. Det ska bli mysigt❤️
Haaaare!!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma efter en hektisk dag på jobbet.
Mycket som måste fixas innan månadens slut, därav mycket jobb.
Jag skulle visa er en bild på läpparna en timme efter applicering av läpp pennan, men hörni...tror ni att den ens stannade kvar i en timme? Jag hann komma fram till jobbet sen var den borta från läpparna. Det ända som stannade kvar ett par smulor från pennan dåra.. Väldigt besviken måste jag säga!

Men imorgon kan jag ta på mig den igen och visa er då...bra va?Likes

Comments

Vet ni vad jag älskar? Nude läppar!
Eftersom att jag inte passar i starka färger så har jag inte så mycket att välja bland. Men nude är något som passar alla! Det finns nog inte en ända människa som inte passar i den färgen....men det är även väldigt svårt att hitta den perfekta nude färgen, vissa går mot rosa, beige och sen finns det några som blir typ lila. Jag köpte för inte alls så länge sen läpp pennan från H&M i färgen Au natural vilket var en väldigt besvikelse om jag ska vara ärlig. Det är nämligen så att den är jätte fin när man väl tar på sig den men efter 30 minuter börjar den skära sig och ändra färg. Den blir lila!!!!! Förstår ni paniken jag fick när jag kollade mig själv i spegeln efter någon timme och såg att mina läppar var ljus lila?!
Nää det är sista gången jag använder den!

Kolla hur snyggt det ser ut direkt efter applicering..jag kan ta en till bild om ungefär en timme och visa er hur den ser ut då.

Likes

Comments

Är på jobbet fortfarande men slutar äntligen om 15 minuter. Då ska D komma och plocka upp mig för att åka hem fortare och äta middag!

Förresten, älskar denna lilla pärla!

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu är jag på väg till jobbet och jag hoppas att det är lugnt idag! Men även om det blir kaos har jag räddaren i nöden...min fina redbull 👌🏼
Idag slutar jag ganska sent så det blir raka vägen hem för lite vila och god mat.
Slänger snart upp bilderna på polotröjorna jag köpte!

❤️

Likes

Comments

Nu är man hemma igen mätta och glada. Vad tyckte jag om MOS(som jag kallar den)? Den är gigantisk, vi gick vilse typ 10 gånger! Mycket folk trots att det är en tisdag men inte så mycket att man trampade på varandra vilket var skönt!
Vad fick följa med oss hem? Lite vin och öl, samt två polotröjor som jag haffade inne på Salt(visar bild senare & wow vad jag älskar polotröjor!!!).

Vi hörs senare!

Likes

Comments


Vaknade av grannarna som borrade i väggarna precis där sängen är placerad. Kul va?
Nej men lite får man tåla för att området här är ny och det betyder att alla lägenheter är nyproduktion. Jag är väldigt nöjd över att vi är de första som bor här och allt är så fräscht och fint! Det är nog dags för oss också att sätta upp någon fin tavla på väggen i vardagsrummet, men ni vet killar? De säger "ja ja vi fixar det i helgen", tror inte ni att det har gått 4 månader sen den helgen och ännu finns det ingen tavla på väggen.

Men inget blir bättre av att tjata, därför ska vi strax åka till nya gallerian Mall of Scandinavia och kolla om vi hittar något där. Eller kanske dags att köpa julklappar? Vad tycker ni? Är det kanske för tidigt för julklapp shopping? 
Likes

Comments