Mulighederne er mange, jeg kunne jo skrive om Yoga, de 5 Tibetanere, fitnessbolde eller iPhones...

Måske jeg skulle skrive om mig selv, eller hvordan du når dine mål i 2017. Det må jo siges at være det rigtige tidspunkt på året, at skrive sådan et indlæg. Der er så mange muligheder, og jeg tror enhver blogger ønsker, at blog indlægget bliver læst af så mange som muligt. Hvis man er heldig endda få det delt, blive kendt for sine inspirerende og skarpe indlæg. Måske endda blive "opdaget" og få en endeløs strøm af penge på sin konto, fra alle dem der ønsker at man skal skrive om dem.

Skal det egentlig være nyhedsrelevant, eller kan man fange folks opmærksomhed med anekdoter fra en svunden tid?
​Hvis du ikke allerede har opfanget det, så er mit første blog indlæg her på Nouw, et indlæg om at blogge.
Det vigtigste hvis du vil være blogger, er at du har noget på hjertet, og få det ud på tekst.
Skriv om alt hvad der falder dig ind, når det falder dig ind og del det. Gør det personligt og for guds skyld, lad være at ligne alle de andre!

De færreste af os kan spå om fremtiden, eller hvad der vil blive et hit på nettet næste gang. Du kan derfor lige så godt skrive om din Mormors Madam Blå, som den nyeste iPhone eller Android telefon. Sandheden er at sandsynligheden for at Mormors Madam Blå bliver læst af flere end hvis du skriver om en lige gyldig version af et Apple produkt.

Det siges at et billede siger mere end 1000 ord, men omvendt kan et ord også skabe tusindvis af billeder i dit sind, tænk bare på ordet "Kærlighed". Har du læst en god bog, eller set en god film, så anmeld den i et indlæg, giv den stjerne eller bogart hatte og leg du er filmkritikker (for er vi ikke alle det?).

Bliv ven med Google, for Hun bestemmer i stor udstrækning hvem der skal se dine indlæg. Der findes masser af værktøjer der kan hjælpe dig, med at udforme dine tekster så de er mest attraktive for Google. Samtidig så Del dine indlæg, selv om du måske er den eneste der gør det til at starte med, så skal en jo starte, det kan lige så godt være dig.

Hvis du lige er begyndt som blogger og går med en drøm om at det skal blive til noget stort, så sæt dig et mål om at skrive minimum X antal indlæg om ugen, det næste år. Vent med at evaluerer dit resultat til året er omme, for at skrive indlæg er som at sætte penge i banken til en god rente. De indlæg du skriver i dag, kan blive et hit om 2, 3 eller 8 år. Det eneste du ikke kan forvente, er at det du skriver i dag bliver den mest delte artikel på nettet i morgen.

God vind med bloggeriet, du kan følge mig her på nouw og på personligpower.dk

Med Power Hilsen

Tim


Likes

Comments