Hej på er kära läsare!

Idag har vi börjat planera och förbereda oss för vårt studiebesök på Marias änglar som kommer upp snart. Vi har samlat ihop lite frågor och funderingar som vi hoppas att få svar på under besöket. Vi kommer även ta en del bilder för att ni ska få en tydligare bild av deras arbete och om organisationen. Hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som vi!

Kram från oss här på NEVERNAKED

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är affischen som suttit uppe på De la Gardies väggar sedan veckan innan jullovet. Nu fortsätter arbetet med att belysa Marias änglar!

Likes

Comments

Hej kära läsare!

Nu är vi äntligen igång med vårt arbete efter en helg med mycket planering.

För att förtydliga vårt arbete så är detta ett samarbete med Marias änglar. Marias änglar är en ideell organisation som arbetar med att samla in kläder och prylar till behövande runt omkring Lidköping. Vårt arbete är att uppmärksamma Marias organisation samt att hjälpa henne samla in det som behövs. Vår uppgift är alltså inte att ta emot grejer utan vår uppdrag är att marknadsföra för att de som vill ska kunna hjälpa till på ett smidigare sätt. 

Under julen är det extra viktigt att vi finns på plats för de som behöver. Julen är en period då många som har sämre ekonomiska förutsättningar mår dåligt. Därför vill vi ge Marias änglar extra stöd för att de ska kunna göra ett så bra arbete som möjligt och så många som möjligt ska få hjälp.

Likes

Comments