We are all in need of a little inspiraton when monday comes!

// Vi är alla i behov av lite inspiration när måndagen checkar in!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Good Morning My Lovlies!

Sunday is a day to just relax and figure stuff out.. Oh and Maybe take a walk and clean some stuff out!

But most Importantly S U N D A Y is a Lazyday!

// Söndag är en dag för avslappning och rannsakning.. Och kanske ta en promenad och städa lite!

Men de mest viktigaste S Ö N D A G är en Latdag!

Likes

Comments

Travel Inspo
Summer Love 
Barcelona
Italy
Greece
Croatia


Lite sugen på att resa nu under våren, kanske dags att börja planera? Underbar inspiration ovan på potentiella resmål! Just nu som det ser ut med både priser och tillgänglighet så är Barcelona i ledningen men det utesluter inte de andra resmålen, vart hade ni velat resa någonstans?

To Travel Is To LIVE!

Likes

Comments

Office Inspo

När man spenderar halva livet på kontoret så kan man ibland behöva lite inspiration kring olika stilar och kläder. Ovan har jag plockat fram lite stilar jag fastnade för, stilar jag kan tänka mig kombinera fram! Kreativiteten brukar snabbt försvinna för många av oss när man vaknar varje morgon trött och ska klä på sig eller när man ska plocka fram kvällen innan.

We Allways need Inspiration! 

Likes

Comments

14 Tips and Tricks 

Nummer 1 👉

Tips vid Bas smink, Lägg aldrig concealer eller foundation på ögonlocket! Det orsakar veck vid ögonmakeup.

👈 Nummer 2

Applicera maskara med en plastsked! Med en plastsked kan du enkelt applicera maskara på nedersta ögonfransar utan att det kommer "utanför" och så kan du även applicera tjockare lager utan några problem.

Nummer 3 👉

"Kattögon" med hjälp av tejp! Tejp hjälper både till vid eyeliner och ögonskugga, för nybörjare kan detta vara till stor hjälp för att få till "kattögat" och för andra som har lite bråttom men samtidigt inte vill slarva med sminket!

Go Tejp!

Nummer 5 👉

För er med små pannor. Lugg kommer omedelbart att fylla gapet mellan ögonbryn och hårfäste MEN om ni inte vill klippa lugg så kan ni med hjälp av matt Bronze och en stor puderborste skapa en skugga över de områden ni vill ska verka mindre.

👈 Nummer 4

Använd nedåtgående rörelser! även om du använder uppåt slag när du applicerar fuktighets kräm efter att du tvättat ansiktet för att bidra till att minska fina linjer och ett slappt ansikte, så gör du tvärtom vid applicering av foundation och puder!

Nummer 7 👉

The 3-D Lip Effect! Så enkelt och fantastisk! Använd ditt finger för att stämpla lite frostat rouge eller ögonskugga i mitten av under och överläppen .

👈 Nummer 6

Få det att hålla! Efter läppstift appliceras, placera en näsduk (alt. mjukt papper) över läpparna och applicera puder över. Det skapar en matt look som varar mycket längre.

Nummer 9 👉

Applicera rouge med ett leende! Vid applicering av rouge, första le och sedan börja på "äpplet" av kinden, dra borsten tillbaka mot toppen av örat och sedan ner mot käklinjen.

👈 Nummer 8

Klumpfri maskara! Vid varje applikation ska du torka av maskaraborsten med en pappersnäsduk. Det gör det möjligt för dig att applicera flera lager sömlöst och klumpfritt.

👈 Nummer 10

Mördar Kindben! För att få de markerade kindbenen så kan du applicera bronze & glow på den ihåliga delen av kinderna (precis under kindbenen) och sedan applicera highlight längs kindbenen. Detta kommer att ge mer definition i ansiktet.

Nummer 11 👉

Eye Highlights! Placeringen av highlight är mycket viktigt när man försöker skapa en naturlig vacker ögonmakeup. Ljusare färger bör appliceras i de inre hörnen, mitt i ögat, och strax under brynbenet. Applicera ALLTID dina ljusaste färgerna först och sedan gå vidare till dina mörkare nyanser.

Nummer 13 👉

Få Ögonen Att Verka Större! Om du inte redan äger en vit penna, investera i en nu bara för detta enkla trick! I stället för att markera din vatten linje med mörk eyeliner, använd en vit penna för att skapa en illusion av ett större öga.

👈 Nummer 12

Smokey Eye Effect! Applicera först "charcoal" grått pulver i form av en båge, sedan blanda det med fransraden, därefter kan du använda eyeliner och sudda den sedan med en bland borste (Blending brush). Applicera därefter en mörkare nyans i den yttre ögonvrån och därefter skugga över hela ögonlocket med en "medel/mitten" nyans. Avslutningsvis för att markera dina vinklar och skapar kontrast kan du dutta liten mängd ljusare skugga.

👈 Nummer 14

For Pouty Lips! Det finns några knep för att få läpparna att se större ut. Försök markera dina läppar något utanför din naturliga läpp linje. Undvik att använda mörkare läppfärger , använd helst naken och blekrosa färg. De kommer göra att dina läppar ser naturligt större ut.

Likes

Comments

Lyx Vs Budget

Ovan har jag gjort en lite jämförelse mellan lyx och budget på varor jag nyligen själv har köpt in. Jag kan tänka mig att många av oss älskar att shoppa men har inte riktigt råd för allt vi vill ha. Någonting man ibland kan glömma är att vi behöver inte alltid lägga 5000 kr på dem skorna och sedan sitta en månad eller två och vänta innan vi får shoppa igen. Vi glömmer ibland att det är stilen vi är ute efter och inte märket. Du tycker inte en tröja sitter fint för att den är "odd molly" till exempel. Den sitter fint för att den är snygg.Likes

Comments

-.-.-Top 4 Eye MakeUp-.-.-

Go easy or go all in, eyeliner or not!

Eyebrow on point, lashes wide and you will never fail! 

Likes

Comments