Dagen börja kl 04:00 då alarmet tjöt, det blev jobb mellan 5-14 sedan raka vägen till gymmet för ben! Kötta verkligen sönder mina ben. För när jag väl skulle gå och hämta mitt paket som hade kommit så fick jag typ halta fram. Men men tillslut kom jag hem och fick i mig massa mat!

avslutade kvällen med 1timmas promenad i ganska bra takt och plankan. känner att mage är något jag måste jobba stenhårt med för den har verkligen hamnat efter.

Nu har ja nyss fått i mig kvarg, ägg och kollat på lyfta skrot på netflix. den filmen är verkligen något för mig/oss som älskar träning (gymgymgymgym) så den rekommenderar jag : D

Likes

Comments

Här har vi en riktigt grym tösabit(Andreia) som jag både följer på instagram och även hennes videos på Youtube. En av mina förebilder inom fitness!!!! Jag har en lång bit kvar tills jag är på hennes nivå men i will never give up! Det är lite de som lockar en, se hur mycket man kan pressa kroppen och pusha sig själv in till det sista i varje pass, i varje set, i varje rep. 

Likes

Comments

Sitter nu med naglarna in i benen medans Tyskland - Argentina sparkar lite boll. Med tanke på att jag hejja på Holland men dom förlora mot Argentina (i straffar, de är ju som lotto) så stödjer jag Tyskland (nära och bra) i denna VM-FINAL.

Efter matchen är Slut blir det sängen bums, klockan står på 04:00! Ska bli skönt och komma tillbaka till rutinerna efter alla sena fotbollsmatcher på kvällen och tidiga morgontider på jobbet. Äntligen ska men få komma i säng i tid.

Detta var ju även mitt första blogginlägg, vi får se hur bra och roliga/intressanta/inspo inlägg jag kan få till!

Likes

Comments