Header

Muoti, lookbook


TAKKI Lindex
NEULE Kirppis
HOUSUT GinaTricot
KENGÄT TenPoints


Olen salaa odotellut hieman kovempia pakkaspäiviä, joita on ollut tämän talven aikana melko vähän. Syy odotteluun on kuvissa esiintyvä vaaleanpunainen takkini!

Villakangastakki on alelöytö kolmen vuoden takaa. Oversize mallinen takki on todella lämmin, sillä se on suureksi osaksi villaa. Pohjemitta pitää myös jalat lämpimänä työmatkoja kävellessä.

Olen aikaisemmin pukenut takin värien kanssa, yhdistänyt sen kokoharmaaseen ja hautautunut siihen täysin pakkasella. Kiinnostaisiko teitä nähdä esimerkiksi joku postaus teemalla yksi takki, kolme erilaista kokonaisuutta?

-M

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

sisustus


Viime viikonlopun järjestelyn yhteydessä päivittyi myös makuuhuoneen ilme. Huoneeseen siirtyi sinisävyinen matto ja tummat printtiverhot.

Nautin suuresti tummasta ja kutsuvasta makuuhuoneesta. Tummat sävyt rauhoittavat ja kutsuvat juurikin nukkumaan ja lepäämään.


Tällä hetkellä (tai no oikeastaan jo syksystä saakka) olen innostunut suuresti tummansinisestä sisustuksessa. Ja mitä enemmän kyseisiä sävyjä, sen parempi. Maalasin syksyllä makkarin keskiharmaalla tavoitellen juurikin tummempaa ilmettä (aikaisemmin seinät oli vaaleansiniset). Jos olisin saanut valita sävyn vapaasti (vuokralla mahdollisuudet ovat rajalliset) olisin ehkä kallistunut ehkä tämän kaltaiseen tummaan siniseen.

Nykyinen harmaa on onneksi monipuolinen ja väri vaihteleekin paljon valon mukaan. Näin talviaikaan makuuhuoneeseemme ei tule kovin paljoa valoa, joten myös kokonaisvaikutelma on selvästi tummempi. Kesällä huone on taas todella valoisa.

Mitäs pidätte tästä tammikuisesta tummasta makkarista?

-M

Likes

Comments

Muoti, elämä, sisustus


Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt?
Olen kotoisin Joensuusta. Muutimme viime keväänä poikaystäväni kanssa Kouvolasta Lahteen, jossa olemme asuneet nyt vajaan vuoden.

Onko teillä lemmikkejä?
Omistamme poikaystäväni kanssa kaksi löytökissaa.

Mitkä kolme adjektiivia kuvaavat hyvin sinua?
Iloinen, järjestelmällinen ja reipas.

Millä adjektiiveillä poikaystäväsi kuvailee sinua?
Huolellinen, hymyilevä ja aikaansaava.

Lempivärisi?
Valkoinen, keltainen (ja keltaiseen taittava oranssi) sekä tummansininen.

Mitä olet opiskellut?
Valmistuin ylioppilaaksi 2013, jonka jälkeen lähdin yliopistoon opiskelemaan maantiedettä. Jätin kuitenkin yliopisto-opinnot kesken, sillä pääsin syksyn (2013) yhteishaussa Kouvolaan opiskelemaan muotoilua. Aloitin designer-stylistin opinnot Kouvolassa tammikuussa 2014 ja valmistuin nyt viime vuoden lopussa.

Mitä teet työksesi?
Aloitin opiskelun ohessa työt eräässä miesten vaateliikkeessä ja olen tehnyt kyseisiä töitä pian jo kolme vuotta. Vaikka juuri valmistuin, jatkan samassa työpaikassa, koska viihdyn siellä todella hyvin.

Mitä odotat tulevaisuudelta?
Toivon, että keksin "mitä haluan tehdä isona". Tiedän jo nyt, että suunta on oikea, mutta haluan edetä työtehtävissäni joko nykyisessä yrityksessä tai sitten löytää tulevaisuudessa koulutukseeni paremmin sopivan työpaikan. Asioilla ei kuitenkaan ole kiire, sillä pitkän opiskeluputken jälkeen on mukava ottaa hieman rennommin.

Mistä haaveilet?
Haaveilen omasta asunnosta, omasta yrityksestä ja muuttamisesta takaisin kotipaikkakunnalleni.


Millainen pukeutuja olet?
Olen ihan rohkea pukeutuja, asussa pitää aina löytyä jokin juju. Tosin on niitäkin päiviä kun simppeli kokomusta tuntuu parhaalta.

Mitä vaatekaappisi kaipaa?
Tällä hetkellä metsästyksessä on mustat teräväkärkiset nilkkurit, joilla jaksaa kävellä koko päivän töissä.

Viimeisin vaateostoksesi?
Väljät ja korkeavyötäröiset liituraitahousut.

Mitä puet päällesi kun olet yksin kotona?
Kotona tärkeintä on mukavuus. Yleensä päälläni on pehmeä jättikokoinen neule ja väljät samettihousut. Sekä pörrösukat, aina!

Viime hetken lempiasusi?
Musta poolopaita, väljät housut (joko mustat tai kuviolliset mustalla pohjalla) ja näyttävät korvakorut. Myös yhtä printtikuosia oleva asu päästä varpaisiin toimii aina!

Luottoasusi töissä?
Musta röyhelöpaita ja suorat housut tai yksinkertainen mekko ja leikkisät korvakorut.


Millaisessa kodissa asutte?
Asumme tällä hetkellä vuokralla kerrostalo kaksiossa.

Mihin ihastuit asunnon ensi kertaa nähdessä?
Toimivaan ja avoimeen pohjaratkaisuun, hyvän kokoiseen makuuhuoneeseen, ikkunoiden määrään, vaaleisiin pintoihin ja ikkunalautoihin.

Mitä haluaisit muutta asunnossa?
Muovimatto lähtisi ensimmäisenä ja sitten keittiö kaipaisi uudistusta.

Millaisesta asunnosta haaveilet?
Tällä hetkellä haaveilen tilavasta asunnosta kaupungin läheisyydessä, jossa on avara pohjaratkaisu, paljon valoa ja jotain vanhaa fiilistä. Haaveilen, että saisin rempata asunnon itse mieleiseksi värimaailman ja pintojen avulla. Ja haaveilen myös, että joskus kaukana tulevaisuudessa asun keskellä metsää kaunissa maisemaan istuvassa omakotitalossa, jossa on suuret ikkunat.

Millainen on sisustusfilosofiasi?

Sopiva sekoitus uutta, vanhaa ja värikästä.

Viimeisin sisustusostos?
Aikaisemmassa postauksessa olleet värikkäät Marimekon tyynynpäälliset.

Mitä kotoa on aina löydyttävä?
Sopiva sohvanurkka ja tai mukava tuoli, tarpeeksti torkkupeittoja ja leikokukkia.


-M

Likes

Comments

sisustus


Konmarin ja tammikuun sisustuslehtien inspiroimana pyöräytin kodin viikonloppuna raikkaaksi joulun jäljiltä (tekisi jo mieli puhua keväisestä, vaikka talvi ei ole kunnolla edes alkanutkaan). Olkkarin ja makkarin matot sekä verhot vaihtoivat paikkoja keskenään. Lisäksi hankin Marimekon alesta uuden koristetyynyt ja hinnoittelin ison kasan kirppistavaraa. Oikein tehokas viikonloppu siis takana!

Olkkarissa näyttää nyt varsin raikkaalle. Värimaailma perustuu kirjavaan mattoon, josta löytyy sävyjä keltaisesta oranssiin ja ruskeaan. Ja pinkkiä.


Omia suosikkijuttuja olkkarissamme on nyt Marimekon uudet tyynynpäälliset, pinkki nojatuoli (joka löydetiin äitin kanssa kierrätyskeskuksessa monia vuosia sitten, edelleen suuri aarteeni), Marimekon Hetkiä verho ja tietysti tuo matto!

Meidän olkkarista ei ole kovin paljoa kuvia vielä näkynytkään täällä blogin puolella. Joitakin kulmia ja yksityiskohtia kylläkin, mutta ajattelin tällä kertaa jakaa myös tilan kokonaisvaltaisempaa ilmettä, jotta jatkossa osaatte yhdistää paremmin, mistä nurkasta mikäkin kuva on.

Pidän olkkarimme avoimesta ratkaisusta, jota melko harvoin vuokra-asunnoista löytyy. Pinkin nojatuolin takaa löytyykin meidän ruokapöytä ja tila jatkuu keittiöön saakka avoinaisena. Ruokailuryhmän ja eteisen olen blogissa jo aikaisemmin esitellyt jokusen kuvan muodossa, mutta niistäkin tulee tässä lähiaikoina vielä lisää.


Onko raikkaampi sisustus teidän mieleen heti joulun jälkeen, vai kaipaatteko vielä talven ajan tummempia sävyjä?

Ja niin, mitäs pidätte ensimmäisestä kurkkauksesta (täällä Nouwilla) meidän kotiin?

-M

Likes

Comments