Efter att ha rökat alldeles för många år så håller jag på att sluta. Från att ha rökat minst ett packe ner till 5 cigg/dag (i snitt, vissa dagar blir det en eller två mer eller mindre). Jag trappade inte alls ner en cigg i taget utan började tävla mot mig själv efter en dag då jag bara hade rökat 5 cigg. Nu har jag hållt det i ca 2 månader och nu kan jag säga att det börjar bli tufft som fan. Kroppen vill ha nikotin vilket en får från min elcigg (kanske inte det bästa alternativet enligt många men det enda som fungerar för mig). Nu har jag dock börjat få världens sötsug mellan mina "dagliga" cigg. Sötsuget leder till ett jävla humör och huvudvärk från helvetet.. Godis i all ära, men det är billigare att hålla hullet jämt än att köpa nya kläder, så då är te med lite socker mitt nya "godis". Så ja, utan dom två sakerna så hade jag fallit tillbaka till ett packe om dagen. Jag tänker dock inte stressa med att få bort som sista 5 ciggen. Det får ta den tiden det tar, för nu ska jag sluta röka - en gång för alla! 👊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tror ni jag är nojig eller? Jag känner ingen där uppe, vet ingen som är där och den enda som hade mitt lösenord till min facebook är min mamma och vad jag vet så är hon inte där uppe iallafall.. Tror aldrig jag har fått så bråttom att byta lösenord samt ringa mamma och säga till henne att jag loggade in på hennes facebook och ändrade hennes lösenord också haha.. Och sen för att göra det hela ännu bättre så ringde det på min mobil direkt efter och det var ett nummer jag inte kände till så jag svarade inte, men ja.. Det var bara arbetsförmedlingen som skulle säga att mitt möte imorgon hade blivit inställt.. Nu ska jag bara lära mig mitt nya lösenord, vilket är lättare sagt än gjort. En guldfisk har bättre minne än vad jag har 😰

Men iallafall, duktig idiot.. Synd att jag inte kan ta reda på vem det är som har försökt ta sig in *netty klappa kålhuvud fint och försiktigt på huvudet med en slägga* 😡

Likes

Comments

✨ Jag är livrädd för clowner. Börjar gråta och får panik om jag ser en eller hör den där melodin som brukar spelas när där finns clowner.

✨ Jag är rädd för att dö. Rädslan att ingen skulle sakna mig, eller att jag skulle vakna medan jag kremeras eller ligger i kistan under jorden är enorm.

✨ Jag är extremt svartsjuk & blir kolsvart i ögonen om någon kommer i närheten av min sambo. Jag ser alla tjejer som ett hot fram tills jag har pratat med dom och själv skaffat mig en uppfattning om dom, efter det har jag ingenting emot tjejen ifråga. Detta blir dock bättre hela tiden då jag känner mig trygg i mitt förhållande och litar på min sambo till 110%!

✨ Klarar absolut inte av att få smuts på händerna. Står helt handlingförlamad tills jag får tvätta händerna eller någon tar bort det.

✨ Skäms över min kropp. Inte för att den är otränad eller så, men har fullt av utslag, röda prickar och ärr efter utslagen över hela kroppen. Detta har gett mig en extrem rädsla för att åka och bada och behöva visa mig i bikini för folk samt visa mig i underkläder eller naken inför min sambo.

✨ När jag är ledsen, arg eller allmänt upprörd trycker jag alltid in naglarna i armarna så där blir sår. Jag gör det istället för att skrika eller slåss.

Likes

Comments

Genom att gå med i DENNA gruppen på facebook (som jag är administratör för) så kan du länka din blogg när du har skrivit ett nytt inlägg. Till skillnad från många andra bloggrupper på facebook så är det inget tvång till att lägga till ett visst antal människor för att få länka, bra va? Det enda som krävs är att man sköter sig och inte missbrukar länkningar (dvs länka utan att där är ett nytt inlägg)

Likes

Comments

Politik. Ett känsligt men väldigt hett ämne. Imorgon är det tid att rösta. Första gången för mig. Lite nervös faktiskt, men varför? Det enda jag ska göra är att kryssa i (eller hur det nu är man gör, minns inte i skrivande stund.. ) och lägga min lapp i en låda. Varför är jag nervös? Är det för att jag är rädd för att just min röst kanske är avgörande? Väldigt liten chans att just jag skulle avgöra vilket parti som ska leda vårt land i fyra år, men ni förstår hur jag tänker.

Jag tillhör den gruppen som ogärna talar om vilka jag ska rösta på. Varför? Jo, för det finns inte en enda människa förutom jag själv som har med det att göra. Inte min sambo, inte mina föräldrar, inte mina vänner - INGEN förutom jag. Det handlar inte om att jag är rädd för att tala om det, men alla har olika åsikter angående vilket parti som är bäst respektive sämst. Jag har hört folk berätta att dom har sagt upp kontakten med både familj och vänner bara för olika åsikter inom det politiska och det tycker jag är så otroligt sorgligt. För mig är det en självklarhet att rösta på det parti som passar mig bäst efter hur min livssituation ser ut, inte för att jävlas med någon. Jag skulle väl knappast vara så dum att jag röstar på ett parti som inte kommer göra något positivt för mig?

Det är klart att jag respekterar mina medmänniskor oavsett hur dom röstar, men jag skulle inte gå upp i en diskussion och tala om att det är ren idioti att rösta si och så. Mina tankar om olika parti håller jag för mig själv och tar hellre ett steg tillbaka när politik kommer på tal då jag inte vill att det ska bli bråk pga olika åsikter.

Äeh, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta egentligen. Jag behövde mest bara skriva av mig. Jag är bara så trött på allt tjafs och alla glåpord som kastas åt alla håll och kanter. Varför kan vi bara inte respektera att alla tycker olika och har olika värderingar här i livet? Vi lever bara en gång, ska vi verkligen ödsla vår tid på att hata och spy galla över dom som inte har samma åsikter? 

Likes

Comments


1. Om du fick välja en tv-serie att leva i, vilken skulle du ha valt då? Helt klart desperate housewives! 

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? Prinsessa.. Gick dock inte så bra med det. 

3. Vilken är din favoritdoft? Dofter som får mig att känna mig trygg, alltså min sambos doft & mina föräldrars dofter.

4. Om du var en stor stenbumlig, var skulle du ligga då? Någonstans med fin utsikt eller ovanpå människor som saknar hjärna & hjärta.

5. Om du fick veta att världen skulle gå under om 12 timmar, vad hade du gjort då? Råna en bank, shoppa som aldrig förr, ta alla mina nära och kära till ett varmt och fint land där vi levde loppan dom sista timmarna. Skulle väl även tala om för folk vad jag tycker och tänker om dom.

6. Vad tror du skulle vara annorlunda om du hade varit det motsatta könet? Mamma har sagt att jag skulle hetat Emil om jag blev en kille.. Och sen skulle jag stått upp och kissat - bara för att jag kan! 

7. Vilket är ditt favoritverktyg? Hammare kanske? Bra att ha när man är sur och behöver slå på något (döda ting såklart) och inte vill riskera att bryta en nagel.. 

8. Vad gör du om tio år? Lever ett underbart liv med min sambo, har hus, barn, djur och ett jobb jag älskar!

9. Vilken är din bästa danslåt? Haha, alltså.. Jag ALDRIG då det alltid slutar med att jag skadar mig..

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då? Oj.. Typ allt? 

11. Hur skulle du hantera det om du vann 108 560 000 euro? Hade först svimmat, men när jag hade vaknat igen så hade jag först sett till att alla räkningar, avbetalningar, eventuella skulder för både mig och mina nära och kära hade blivit betalda. Sen köpt en stor herrgård, all inredning jag vill ha, kläder, skor, djur, resor - guuud. Vill inte ens tänka på det. 

12. Vad tycker du om ordet hen? Det är väl bra? Men tänker alltid på hönor när någon säger det. 

13. Vilket är ditt bästa recept, får vara mat eller bakverk? Ett recept på sockerkaka.

14. Vad tycker du om köttkonsumtion? Jag älskar kött, men tycker det är vidrigt hur djuren behandlas. Dessvärre hade jag aldrig klarat mig som vegetarian. Försöker dock att tänka på att t.ex bara ta en skiva skinka istället för två osv.

15. Är du beroende av något? Kaffe, nikotin, nagellack och kärlek. 

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför? Smurfarna, disneylåtar, och sen en hel del annat. Har växt upp med all sorts musik så där finns en hel del som liksom väcker både bra och dåliga minnen men som ändå är betydelsefulla.

17. Vad gör dig riktigt förbannad? Mycket.. Kan bli förbannad över det mesta om jag ska vara ärlig. 

18. Har du något riktigt bra husmorstips? Nej inte direkt. Googlar eller ringer mamma när jag behöver tips.

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra? Älskar ICA reklamerna!

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn? Utseendemässigt så är det mesta sig likt, bara lite större och mer utvecklat. Allt annat har nog förändrats genom åren efterhand som jag tagit mig igenom kriser.  

Likes

Comments

Jag är beroende av weheartit & pinterest.. Utan att överdriva så kollar jag dom två sidorna minst 5 gånger om dagen och sparar massor av bilder på saker man kan göra hemma. Varför köpa liknande grejor i butik när man kan göra det själv liksom? För det första så är det mycket roligare att kunna säga att man har gjort det själv (nu har jag förvisso inte haft möjlighet att göra något av det jag har hittat, men ja.. det ska göras!) och sen kommer det inte finnas fler som har exakt likadana saker. Jag menar - vad är oddsen att någon gör exakt likadant? 😉

Iallafall.. Häromdagen hittade jag denna bilden på pinterest tror jag. Kan ju inte vara så svårt att göra, ellerhur? Ska helt klart testa när jag får möjlighet till det ☺

Likes

Comments

JAG ÄR EN OTROLIGT STOLT DOTTER TILL VÄRLDENS FINASTE MAMMA! ❤

Efter att ha upplevt cancer på nära håll så kunde jag inte bli något annat än glad, stolt & rörd över vad min mamma nyss skrev.

Jag citerar det mamma har skrivit: "Jag har pratat med Cancerfonden och fått tillåtelse att sälja smycken och göra en privat insamling och skänka pengar till dem. Alla smycken som innehåller rosa pärlor kommer säljas till förmån för cancerfonden. Min tanke är att skänka 35 kronor om du/ni köper ett smycke som kostar 50 kr. Så kom igen nu gott folk och köp rosa smycken. De två översta armbanden tänkte jag sälja som ett par o ta 50 kr för. De andra smyckena kostar 50 kr/ st".

Kontakta Stina Kårmark @ facebook (klicka på hennes namn för att komma till hennes facebook) för att beställa eller ställa frågor. Är ni själva inte intresserade av smycken så har ni garanterat någon i er närhet som är det! Kan även tillägga att hon har massor av andra smycken också! 

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw