Några varianter av Belle... mix av Disney och egen tolkning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


ritade denna för en tid sedan... Blev en thumbnail som visar ungefär halvvägs?? Kanske var då bilden såg bäst ut? 😃

Likes

Comments

Likes

Comments

Så söta de är ❤️❤️ plaskar och leker ❤️❤️

Likes

Comments

Priset för tråkigaste blogg går till... månader har ju hunnit gå sedan senaste inlägget 😂

3-6 juni var vi iväg till Paris! Där var Seine flera meter högre i nivå än i vanliga fall. Synd om de som drabbades av det! Men samtidigt är det en upplevelse att se hur det kan bli. Vi människor styr mycket på denna planet, skadar den, men naturen är mäktig.

Trotsade höjdrädslan genom att besöka högsta våningen i Eiffeltornet. Åkte hiss upp. På vägen ner så gick vi ner från våning 1. Tror det är 100 meter? 


Likes

Comments

Årets första bild påbörjad... Inte klar än. Fick bara ett infall att skissa nåt på ett papper utan tanke om vad det skulle bli. Någon del av mig kände uppenbarligen för att rita en drakliknande varelse ;)

Likes

Comments

Vad hände egentligen med utmaningen att göra dagliga bilder? 😜 rann ut på nåt vis bara! Eller så kan ju sjukdagar, vab och julledighet ha nåt med saken att göra? 🤔 kom helt enkelt inte igång igen! Nåja... Blev inte riktigt nöjd med bilderna... Hade inte riktigt tid att göra en varje dag. Haha nu blev det visst en rad med ursäkter här! Sorry! Vitsen var ju att komma igång igen med att rita och även om kravet aldrig var att alla skulle bli bra utan just utförda! Det var ändå bra att testa på, påminde mig ändå om hur bra det kan kännas att arbeta fram en bild! När inspirationen och tiden finns! Får nog ta och se till att rita nån dag i veckan iallafall 😊
Nehe... Nu är jag trött men har missat "sömntåget"... Behövde duscha och piggnade då till en aning,annars hade jag kanske redan somnat (fast... Somnar ju aldrig speciellt tidigt). Får se när nästa går!
Hade bra och god fortsättning på detta nya år!

Likes

Comments

Har för första gången beställt från personligalmanacka och fick hem den i brevlådan idag :) man kan ladda upp en egen bild som omslag men jag valde en av deras. Det följde dock med en plastficka som man kan sätta var man vill i kalendern. Så vill man byta omslag går det ju att använda den till det. Man väljer även färg på band och linjal vid beställningen och utseendet på inlagan... Jag tycker den blev fin, nu gäller det att inte lägga den på "något bra ställe" 


Likes

Comments