Header


​​Du vet de nettene hvor det bare ikke under noen omstendigheter går ann å lukke øynene og flyte av sted til drømmeland? Når du bare ligger der, rak i ryggen med blikket i taket, prøver å teller sauer men kommer på at du er for gammel og heller teller dine egne år. Og så får man panikk for alt man enda ikke har gjort i en alder av 24. Jeg har for eksempel ikke vært i Sør-Afrika, eller Cuba - som var målet mitt etter jeg så Dirty Dancing 2, som jeg forsåvidt så før Dirty Dancing the Original. . og så er man på ett helt annet sted enn drømmeland, fordi man har forvirret seg inn i verdens skumleste sted; my mind.Når vekkerklokka ringte var det sånn at jeg egentlig syntes det var helt greit at Trump er president, så lenge jeg fikk sove videre. Ett glass flytende vitamin-boost kombinert med litt magi senere, fant jeg faktisk meg selv på kontoret. Jeg presterte dog å gå inn i veggen på vei ut derfra, men man kan i det minste ikke kalle meg en quitter. Ikke idag.


Håper du har sovet bedre enn meg!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsBli en litt bedre versjon av den du er i dag.
Sett av mer tid til å være kreativ


Jobb med stressnivået ditt. Tiden går som den går, bruk den godt - stress bringer angst, og angst bringer deg ingenting.

Lytt til mer musikk! Høyere, lavere, rarere sjangre og mindre anerkjent!

Lær av, og aksepter, feilene du gjorde forrige år.


Gi slipp på det som holder deg tilbake


Skriv mer. Musikk, låter, tekster.


Bruk mer tid med pianoet. Ingenting er mer hjemme.


Stå opp for deg selv og hva du står for.


Si "fuck it" litt oftere.Likes

Comments


Nett inn døra fra jobb, slenger fra seg jakke og lue, buster gjennom håret: Pose

Livet som blogger, dere. Jeg skreiv jo en hel del om dette med å måtte prestere hele tiden i innlegget mitt fra i går, og idag var jeg i ett litt sånt "fuck it" humør og bare slengte meg rundt og fikk det gjort før jeg fikk lov å sette meg ned å nyte The Kardashians på TV. Det er god underholdning, basta.

Hva syns dere om sveisen min forresten? Jeg har egentlig slutta å gå til frisør etter at min faste frue sluttet for ett par år siden - men nå er hun utrolig nok tilbake, og både jeg og mamma griner av glede - det samme gjør hårtufsene. Da jeg kom inn døra på tirsdag var jeg helt "åhh husker du den gangen for femten år siden da vi lagte den og den frisyren? For den vil jeg ha igjen nå!" Også ble det sånn. Vi fikk nok litt flashback begge to, for det er ikke en sånn haircut som alle har.

For vet du hva? Jeg har ikke egentlig bob. Men nå kan jeg ha det de dagene jeg ønsker


Likes

Comments

Jeg går ut ifra at de fleste av oss ble mer enn overrasket da vi våknet opp til resultatet av presidentvalget i dag. For hva er det den kommende presidenten står for, egentlig? Krig, sorg, oppløsning av ett påståelig fantastisk kontinent? Det har vært spekulasjoner i om mannen har spilt på "seg selv" ved å lage opprør, diskusjon og ikke minst mediareportasjer så det ryker. Uansett grunn, så har det amerikanske "opplyste" folket valgt å gi si stemme til denne personen. 57 millioner mennesker mener at dette er mannen som kan vise vei. En mann som ikke tror på miljøkrisen vi er midt oppe i.

Og hva sier det oss?

Er amerika fylt med rasister, kvinnehatere og folk som bare lever for penger og egen suksess? Er dét hva den amerikanse drømmen dreier seg om? Skal vi bygge en mur rundt ting som er fremmed? Skal kvinner være alene om ansvaret om det blir nødvendig med en abort? Skal hun straffes for dette, mens kjæresten, one-night-standen, eller voldtektsmannen får gå fritt videre uten konsekvenser? Jeg kan ikke få meg selv til å fatte og begripe, at ett eneste kvinnfolk har gitt SIN stemme til en mann som er villig til å gjøre ALT for at hun skal miste sin egen.


Likes

Comments

Jeg syns det er vanskelig å hele tiden skulle plassere seg selv i søkelyset via bloggen. Det blir som å stille seg midt i ett parkeringshus og rope "se på meg!" mens alle egentlig bare vil komme seg til og fra bilen sin, på samme måte som vi som leser blogg gjerne har våre faste folk å følge.

Spesielt vanskelig er det når jeg ikke har gode bilder å komme med. Innlegget blir bare svart og hvitt, det kommer ikke opp bilde i feeden, og hvem trykker egentlig inn på ett innlegg uten noen form for foto, uten å ane hva det er de går inn i? Det frister jo ikke.

Samtidig syns jeg det er vanskelig å alltid være "on point" med sminke, hår og outfit - for det "må" man jo for å poste bilder på bloggen. Hvem vil se den grå joggebuksa mi? Bustesveisen jeg fortsatt går rundt med fordi jeg har fri idag og fortsatt ikke har orka å vaske håret? Den nye kvisa jeg har på haka?

Jeg elsker å skrive og jeg skulle ønske jeg presset meg til det oftere. Det er noe helt spesielt å ha muligheten til å kunne ta penn til papir (eller fingrer til tastatur i vårt tilfelle) og bare skrive ned hva man tenker og føler. Problemet ligger vel kanskje i at det å blogge gjerne handler om så mye mer enn hva jeg tenker og føler. Man skal i tillegg til sitt eget virvar av tankekaos òg skrive om ting som engasjerer andre. Om det er barn, outfits, interiør eller politikk. Tingen er vel at jeg gjerne føler at det blir veldig lite av alt det som er viktig som havner på topp, og mye av det som er så lite viktig som klatrer.

Thoughts. Jeg vet ikke engang hvor jeg vil med dette. Iblant føler man bare nødvendigheten av å lufte hodet.

Likes

Comments


Helgen har fløyter forbi i rekordfart, men jobb fredag og lørdag, full bursdagsfeiring på lørdag - og så ble det pina meg ekstravakt søndagen og. Så du kan tro jeg har vært i bedre form enn da jeg våknet opp i dag, men det var jo virkelig verdt det. Er sjeldent man rekker å tjene penger og delta på sosiale sammenkomster samme helg - vertfall om du er like innadvent som jeg liker å være. Haha! #egentidtrumferalt

Men jeg har hatt det superkoslig med flotte søskenbarn, flott kjæreste, og en enda flottere samling av katter og hybelkaniner hos S. Jeg er hun som sitter med vinglasset på kjøkkengulvet og holder samtalen gående med katta, for å si det sånn. Nå skal jeg prøve meg på en dårlig etterligning av SmoothieXchange sin dødsgode coconut-granola-greie. #sulten.


Likes

Comments

Hei og god morgen!

Idag finner du meg som du gjør alle andre morgener nå for tiden; i den blå stolen med strikketøyet i full gir. Jeg hadde ikke peiling på hvor avhengighetsskapende det var, men at det skulle bli housewife av meg var vel heller ikke noe jeg hadde i kikkerten. Jeg husker så godt alle jentene som tok strikking som valgfag på folkehøgskolen, og satt der og maste om at "dette teppet skal jeg ha til min første baby" mens jeg løp rundt og drakk tequila og lurte på hva i helvette en haug med 19åringer egentlig skulle med fjorten babytepper ti år før barn egentlig burde vært ett tema (for meg).


Men! Den som ler sist ler best, så her tapte visst jeg. Jeg holder fortsatt ikke på å strikke babytepper da, men egoistiske fine luer til meg selv i veldig fine farger. Gjett hva alle får til jul!


I dag skulle jeg gjerne likt å bli sittende her i pysjen hele dagen - det er jo tross alt tacofredag. Men jobben kaller, trynet må på, og frokosten inntas (som hovedsakelig består av vitaminpiller så jeg ikke dør av sorg pga dette dystre været, får ikke i seg mye D-vitamin av tåke ass). Får kjøre en litt forsinka tacofredag i kveld en gang, sånn for å ivareta både dagens næringsinnhold og denne helligdagen.

God fredag til alle, håper dere har mer sol enn meg!

Likes

Comments


Tidlig oppe, gitt! Punktene på lista som viser tegn til aldring blir bare lengre og lengre for hver dag som går. Har jeg nevnt at jeg har begynt å strikke? Haha! Fy søren jeg blir skremt av meg selv. Men det er faktisk skikkelig koselig å sitte sammen med mamma og littlesiss, se på farmen med pappa, og bare la praten gå mens man holder på med garnet. Jeg skal da, bestille meg bambusgarn - dårlig veganer å bruke ull.

Nå skal jeg hive i meg litt frokost før det er tilbake til arbeidet! Denne gangen har jeg valgt å gå for lue med dusk, selv om jeg aldri har fått til så mye som ett skjerf. Det hander om å starte stort, ikke sant?

Likes

Comments

Jeg husker en gang jeg gikk på barneskolen, og jeg og littlesiss hadde den såkalte "godteriavtalen" med foreldrene våre. Den gikk ut på at om vi holdt oss uten godteri i ett helt år, så skulle vi få 1000kr. Året gikk, og på dagen det hele var over befant vi oss på campingtur i Sverige. De som har vært i Sverige vet nok hvor det gikk videre - Godisfabrikken. Godisfabrikken er som en gigantisk Coop-butikk, bare at de hyllene og kassene som vanligvis rommer frukt, grønt og kornblanding, er fylt opp med alle de godteribitene du noensinne kan tenke deg til. Vi var i himmelen.

Men så hendte noe rart. Etter å ha forspist seg på godteri og ha gått i 12 måneder uten, hadde smaksløkene og sukkerbehovet endret seg betraktelig. Jeg var ikke lenger avhengig av sjokolade på lørdagskvelden. Jeg sluttet å ønske meg smågodt i julestrømpen. Det ble bytta ut med ostepop, salt og nøtteblandinger. Og sånn har det egentlig vært siden.


Frem til i går, da. Det var jo Halloween, skrekkfilm sto på planen, og jeg bestemte meg for å hamstre inn snacks til den store gullmedaljen - inkludert smågodt. Fylte opp posen som en annen drittunge, og løp litt klein bort til kassen. "Det blir 36kr" HÆ?? Hadde jeg kjøpt samme menge yoghurt-nøtter hadde du kunne firedoblet den prisen. Så nå lurer jeg på om jeg ikke skal jobbe mot smaksløkene og unngå konkurs ved å legge tilbake til Godisfabrikken.

Likes

Comments

Om bare to uker fyller jeg skremmende 24 år, og føler nesten det er på tide å sende inn søknad på eldresenteret. Alder er noe jeg har fryktet siden jeg forsto at den bare går i én retning. Den gangen var jeg 3 år. Det som vertfall er positivt, er at man kan drukne sorgene med gaver, kake - og om man har blitt like gammel som meg - alkohol.


En ønskeliste

1:
Jeg kommer aldri til å slutte å skrive hest her. Men akkurat i år har jeg mer lyst på pusekatt. En skikkelig hårete pelsdott av sjanger ordentlig norsk skogkatt. Jeg tror ikke mamma eller pappa blir særlig fornøyd med noen som helst form av husdyr - men vi kan vel alle være enige i at det tar seg bedre ut med en liten pelsdott en enn stor kaldblods på 95kvm i fjerde etasje.


2: Kamerautstyr! Mitt forrige speilrefleks fikk jeg av eksen i 2010, og vi kan vel si det sånn at kamera gikk ut på dato samtidig som han. Jeg fortsetter gjerne med Canon, men har og vært og snust litt på Olympus Pen-modellene. De ser så sabla bra ut, elsker ting med en litt vintage look to it. I tillegg har jeg stor bruk for både kamerastativ og trådløs kontroll til, da jeg ofte ender opp med å ta bloggbilder alene - da er det greit å ha selvhjelps-utstyret på plass!

3: Leilighet. Eventuelt jobb, eventuelt egenkapital på 400 tusen (kanskje jeg kan selge utdannelsen min, den er tross alt verdt like mye). Det klør i fingrene etter å få hånd om nøkler til en eller annen fantastisk løkka-leilighet, med løkka-vindu, løkka-utsikt, og løkka-rosetter i taket. ÆÆÆHHH.
4: Fete glassflasker til å ha whiskey i. Haha. Jeg vet faktisk ikke helt hva de heter, men du vet sånne flotte flasker med krystallkork som man gjerne har to-tre av på hjørnebordet i stua. Det hjørnebordet ønsker jeg meg og, og det skal helst være i form av øltønne som inneholder barskap. Tenk så kult!

5: Denne veldig overprisa rammen:


6:
Alt av vinyl! Jeg fikk jo den aller viktigste plata i fjor da Jamie kom med 1989-albumet på døra, men jeg har jo for eksempel fortsatt ingenting å spille den på. (Om noen lurer selger de veldig kule spillere på Urban Outfitters og Platekompaniet).


7:
Hotelferie. Type i Oslo. Vi har vel alle innsett at det er her jeg liker meg best, og jeg hadde ikke takka nei til en natt eller to på Grand Hotel nå når jeg skal bort for å feire den store dagen. Visste du at de har en egen suite som heter Ringnes? Jeg bare må inn der på ett tidspunkt. Haha!

♥ Så det!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw