Hej på er!
Dålig uppdatering... jag som trodde jag skulle vara väldigt aktiv men ha haft så mycket med jobbet så allt ha liksom glömts bort. Men nu ska ja försöka bli bättre! 😆 Haft hittills en chill idag, umgås med min finaste vän som jag inte har träffat på 2 månader. Vi har alltid lika roligt när vi träffats!
Hoppas ni ha haft en bra dag🌸💎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igårkväll hade vi kräftskiva här hemma hos oss. Vi pyntade fint där ute. Kräftor har alltid varit min absoluta favoriträtt, eller ja, skaldjur över huvud taget när jag var mindre.

Likes

Comments

Är det bara JAG som har så sjukt svårt att lita på folk eller veta när man egentligen kan lita på någon, menar inte att alla litar på mig osv men jag undrar när JAG kan lita på någon..

Hur vet man egentligen när någonting är sant eller inte? Det är lätt att säga tomma ord till någon för vissa, lätt att gå efter "det dem inte vet det lider dem inte utav" det är ett sant citat men något som inte funkar i längden, eller?

Jag är alltid den som går & grubblar på om någon ljuger/ talar sanning. Visst man kan hamna i knepiga situationer då man ljuger, har hänt mig vill jag lova. Men sen i efterhand lär man sig SÅ mycket angående det. Att hur ont det än gör att vara ärlig så är det ju faktiskt det enda rätta, ellerhur?

Jag funderar & funderar, när är en människa ärlig egentligen? Kan en människa svika en annan gång på gång utan att säga något? Kan en människa hålla någonting hemligt hela livet utan att berätta sanningen? Kommer inte alltid sanningen fram? Eller bevaras lögner? Klurigt. Var tvungen att skriva detta inlägg, förvirrad🤔

Likes

Comments

Jag vet inte i hur många år nu som jag har klivit upp för att fånga den stunden och ta in den nya dagen. Reflektera över vilka möten jag har, vilka människor jag ska träffa, beslut som ska fattas, uppdrag som ska genomföras, för att mentalt lägga den bästa grunden för dagen. För mig är det så viktigt att ta vara på varje dag, ingen dag är en mellandag, alla dagar räknas.

Likes

Comments

Kitschigt med känsla av 1800-talet. Här på Roserbergs Slott började familjen Bernadotte sin bana och här finns idag hotell och fint café med en glimt mot Mälaren! Bilderna nedan är ifrån slottet idag.

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag världens finaste present av mina föräldrar i 19 årspresent, som ni kan se på bilden här nedan. Verkligen 100% min drömklocka!

Likes

Comments

Vilket fantastiskt väder vi haft idag också! Det går ju inte att inte ta vara på det hihi. Jag, mamma och pappa åkte till Ulrikdsdal och slottet, strosade runt och njöt av vädret. Vi kikade också in Ulriksdals Slottskapell, för att jag och tvillingsyrran är döpta där. Sedan slog vi oss ned på caféet med varsin paj och kaffe. Mysdag deluxe! Hit får vi åka igen med tvillingsyrran nästa gång!☀️

Likes

Comments

Denna förmiddagen har varit en pappa-dotter irriterande-morgon och mycket fula ord som jag inte skulle säga kom fram istället än att ha det kvar i mitt huvud. Detta är ingen bra kombo.

Älskar pappa mest av allt och vi försöker alltid lösa det men ibland kan jag bli irriterad på mig själv när jag själv är medveten om att jag är en jobbig tonåring... Jag måste börja gå därifrån och ringer min mormor, åker hem till henne när jag känner att det börjar sätta igång med bråk mellan pappa och mig eller undviker jag pappa hela dagen och inte löser det på 12 timmar, barnsligt jag vet men jag gör allt för att undvika mer bråk med honom. Hoppas ni förstår min position och hur det är att bråka med sin familjemedlem."Det är basically bara en jävla skitsak som utlöste det hela Nelina." Nästan sådär skrev mamma till mig när jag berättade vad som hade hänt.

Att läsa en bok gör det någon skada? Att läsa en bok ger näring i själen, sägs det. Att läsa en bok gör ingen skada. Jag njuter av en god bok i solen (Bucketlist av Katrin Zytomierska). Jag ger mig tillåtelse att "flytta in" i en annan värld. Det är vad som händer, när du rycks in i en berättelse. Själv så kopplar jag bort verkligheten och flyter iväg till en annan tillvaro. Vi alla har ju olika åsikter/tankar om det.

Likes

Comments