Jag har ingen blogg inspiration över huvud taget, så jag skall börja med att be om ursäkt att jag inte uppdaterat på ett tag. Mörkret och regnet gör mig låg, energilös, ledsen och uttråkad... Trots att jag har alla verktyg jag behöver har jag svårt att hitta dem just nu. Jag drömmer mig bort, vill inte alls vara i nuet, längtar bort och det paradoxala i det är att när jag är borta längtar jag hem.. Smått förvirrad... Nåväl jag har ändå något väldigt roligt att se fram mot och det är Marrocko om en vecka :) Åh, vad spännande det skall bli att förvandla mitt liv till "tusen och en natt", för en hel vecka :) Kanske blir det en yoga resa dit, jag skall utforska och lovar att ta massa bilder...

Hoppas att ni får en fantastisk dag i dag, själv flyger jag till Umeå, till snön...xoxo

Likes

Comments

27 - 30 APRIL Reser vi till en av Frankrikes absolut vackraste platser - Camargue. Möt våren i hänförande vackert landskap bland vita hästar, tjurar, rosa flamingos och salta hav, blir denna plats magisk och som skapt för att ha retreat på. Vi bor på ett noga utvalt hotell i dubbel eller trippel rum, yogar, hänger vid poolen och rider långa stunder under dagarna. Däremellan trollar hotellets kock fram frukost, lunch och middagar baserat på lokala råvaror - Det blir en oförglömlig upplevelse och bättre förutsättningar för några spännande och lekfulla dagar blir svårt att hitta.

Den härliga försommaren i april är en magisk tid i Frankrike då vårens dofter blandas med den värmande solens strålar. Långritterna sträcker sig från slingrande vägar längs olivträd, gamla gårdar och stenhus till de vita sandstränderna i Camargues nationalpark.

Min passion för yoga är nyskapande och det färgar av sig på de klasserna som hålls före och efter ridningen. Yogan är anpassad för dig som ryttare under dagarna på hästryggen, intentionen är att skapa balans av motsatser - Vilda galopper på stränderna v/s återhämtning på yogamattan, Magi eller hur?

Vi rider under två dagar varav ena dagen blir en heldag ca: 6 timmars ridning med lunch på stranden, och den andra halva dagen rider vi ca 3 timmar. Du behöver kunna kontrollera din häst i trav och galopp. Alla kan yoga, så några förkunskaper behövs inte, men ta gärna med en egen yoga matta.

I priset på 10 500 sek ingår;

 • 3 nätter på ***** Hotell, del i dubbel/trippel rum.
 • Frukost buffé.
 • Lunch.
 • 3 rätters Middag.
 • Pool & Jacuzzi.
 • 6 st Yoga pass.
 • En hel dag på hästryggen.
 • En halv dag på hästryggen.
 • Transfer till och från flygplatsen i Montpellier.

Ingår ej; Flygresa och övrig dryck. En anmälningsavgift på 2000 kr, kommer att debiteras.

Flyg till Montpellier med norweigan.se som flyger direkt eller momondo.se.

MAILA DIN ANMÄLAN TILL:  info@kiroyoga.com Läs om våra andra event på http://kiroyoga.se/event/​ 

http://kiroyoga.se/event/​

Likes

Comments

"I wonder if the snow loves the trees and fields, that it kisses them so gently? And then it covers them up snug, you know, with a white quilt; and perhaps it says, "Go to sleep, darlings, till the summer comes again" - Lewis Carroll / Alice in the wonderland.

Kanel, saffran och doftljus i en salig blandning. De senaste veckorna har jag kommit på mig själv med att jag yogar till Michael Bublé och dricker glögg och äter pepparkakor till kvällsmat. December är så tillåtande, man kan shoppa lite extra mycket, en klapp hit och en klapp dit, choklad & skumtomtar blir vardag och att bli sittande i soffan hela kvällen och mysa blir mer regel än undantag. December finns till av en anledning.


Sluta stressa - Naturen vill att vi skall dra oss tillbaka, ta det lugnt och ladda batterierna. Yin Yoga och tid för reflektion för att återkoppla till oss själva, för att kunna hantera december ruset.
Yoga praktiken sker på mattan, men själva Yogan sker alltid utanför mattan. Det är utanför mattan vi möter det "riktiga" motståndet. När andetaget sviker har vi gått för långt, då är det dags att hämta hem sig själv igen. Precis som på mattan, när du tappar andetaget, har du gått för djupt in i positionen. Backa, hämta hem och kontakta din kärna.

Julklappen du aldrig glömmer är upplevelser, så här kommer mina bästa tips;

1. NYHET! YogaSHARE 1,5 tim - Kom igång yoga. Bjud in dina vänner, dina grannar eller ditt företag och dela med dig av yogan. Jag blir er guide genom yogaklassen.

2. Yogahelg i Nice. Bjud dig själv på en helg över kristihimmelfärd. En rivstart för yogapraktiken och vårgaranti utlovas.

3.Yoga och Häst. En upplevelse för livet. Välj bland tre långhelger i Frankrike - Camargue/Nice.

4. Klippkort på KIROYOGA. "Health is the new wealth"

Vi ses på mattan,
Crea diem // Netti

CAMARGUE - YOGA & RIDNING

27 - 30 APRIL Reser vi till en av Frankrikes absolut vackraste platser - Camargue. I hänförande vackert landskap bland vita hästar, tjurar, rosa flamingos och salta hav, blir denna plats magisk och som skapt för att ha retreat på. Magi utlovas. Vid intresse maila; info@kiroyoga.com

YOGA & livet

Följ med till Nice i Maj, där dagarna under en helg kommer att förvandlas till en bubblande coctail -
Yoga, matupplevelser, fantastiska platser & himmelska croissanter väntas. Vid intresse maila; info@kiroyoga.com

CAMARGUE - YOGA & RIDNING

21-24 SEPTEMBER Reser vi tillbaka till paradiset Camargue. Den härliga sensommaren i september är min absoluta favorittid i Frankrike då sommaren fortfarande är närvarande, det är lugnt och härligt och den värmande solen är ödmjuk. Långritterna på hästryggen sträcker sig från slingrande vägar längs olivträd, gamla gårdar och stenhus till de vita sandstränderna i Camargues nationalpark. En oförglömlig upplevelse. Vid intresse maila; info@kiroyoga.com

26 - 30 SEPTEMBER Reser vi tillbaka till paradiset Camargue. Den härliga sensommaren i september är min absoluta favorittid i Frankrike då sommaren fortfarande är närvarande, det är lugnt och härligt och den värmande solen är ödmjuk. Långritterna på hästryggen sträcker sig från slingrande vägar längs olivträd, gamla gårdar och stenhus till de vita sandstränderna i Camargues nationalpark. En oförglömlig upplevelse. Vid intresse maila; info@kiroyoga.com

För mer info om event och retreats. http://www.kiroyoga.com

Likes

Comments

Följ med till Nice i Maj, där dagarna under en helg kommer att förvandlas till en bubblande coctail - Yoga, matupplevelser, fantastiska platser & himmelska croissanter väntas.

Nice andas magi. Den sprudlande staden har den optimala blandningen av hav, berg, stad och strand. Maten är av världsklass där många restauranger enbart jobbar med lokala odlare. Under helgen besöker vi mina absoluta favoriter. Med det sköna klimatet och det exceptionella ljuset samt lite yoga på toppen av det så har Nice mer att erbjuda än vad vi kan drömma om.

Vi yogar utomhus under bar himmel, vid havet eller ovanför havet på berget Colline du chateau. Min passion för yoga är nyskapande och med lekfullhet som färgar av sig på klasserna. Solens strålar, doften från havet, fjärilar och fåglar får tillföra magi till vår yoga.

Hotellet vi bor på 4 stjärnigt och nyrenoverat. Det ligger i City med ett stenkast från havet, läget är tipp topp, nära till allt. Vi bor två personer i ett dubbelrum. Rummen är av typen "juniorsvit" vilket innebär härligt luftiga och rymliga.

ANMÄL DIG TILL : Info@kiroyoga.com

Begränsat antal platser. En anmälningsavgift på 1500 kr, kommer att debiteras.

Pris 6 500 kr / person. I priset ingår;

 • 4*Hotell inkl. frukost för 3 nätter.
 • Yoga 2 timmar / dag.
 • Guidning till magiska platser.
 • Avslutnings middag.

I priset ingår ej flyg, transfer och övriga måltider.
Du hittar bra biljetter om du bokar långt i förväg på: www.norwegian.com, www.sas.se

Vi ses i paradiset :)
Namasté //Netti

Likes

Comments

Wish you a beautiful weekend , take care, go outside, yoga, eat well and be generous with hugs and kisses  😘 🤗 ​

Likes

Comments