Sensommar och massa planer...

Jag hoppas att du har en fantastisk sommar och att du fortsätter att fylla på dig själv med mängder av energi. Det är fortfarande sommar kvar, men vi vet också att hösten närmar sig med stormsteg. Till hösten skördar vi, då behöver vi ett rejält förråd att plocka i från, så fortsätt att fylla på ditt energi förråd så mycket du orkar.
Jag tänker att vi kan vara vårt eget lilla solsystem och hitta lustfyllda saker som vi fyller på oss själva med även när inte solen skiner. Mer utav lust och längtan i stället för rutiner och förpliktelser, försök att ha ett lättsammare förhållningsätt till allvaret och lite mer allvarsamt förhållande till det som gör dig upprymd och glad.
Fylls du också på av yoga, resor, naturen, massor av god mat och givetvis härliga och kärleksfulla människor ? Jag planerar ett retreat i maj, som kommer att innehålla allt ovan, vet du redan nu att du är intresserad så maila mig.

"Man får inte leva om sitt liv, det är det som är själva grejen"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Everyone can be a guru, you don't choose to be one. People choose you to be their guru. Guru - a person you can talk to, a wise guy, someone who brings in the light into your life, someone who inspires you. Some one who is honest with you no matter what. Who is your guru?

Likes

Comments

... Att olika matkombinationer kan vara antingen giftiga eller rena hälsokicken. Att kombon proteiner och frukt är no no tillsammans... I helgen har jag träffat "min" doktor i kinesisk medicin, och min mag/matvärld har vänts upp och ner. Visste du att kombinationen banan och yoghurt producerar gifter i kroppen :( Jag har fått mer information än jag egentligen vill ha, men jag förstår nu att känslan i kroppen, välbefinnandet (Mage, huvud, allergier, astma, tyngdkänsla, ledproblem, irritation, vrede och samtliga sjukdomar) kommer från störningar i magen som blir av att olika enzymer i vårt matintag krockar. Nu vet jag varför jag alltid får ont i magen när jag äter ost och frukt tillsammans, det är två olika enzymer som bryter ner dessa livsmedel, vilket gör att det blir en enzymkrock i magen och det blir tilt, som att blanda kokande vatten med kallt vatten, det blir ingenting.. Samma sak i smoothies, blanda för allt i världen inte frukt och grönsaker i samma smootie ;)....Suck, jag som älskar den kombon, men visst jag älskar ju inte effekten efteråt " Man kan ju äta vad man vill, man kan också välja hur bra man vill må, genom att förstå orsak och verkan. Jag kommer att grotta lite till i det här men jag kommer också fortsätta äta vissa saker som ostar, lakrits, choklad som är så gott., det kan vara värt lite magknip och gifter i kroppen :).. I går kväll när jag kom hem, hade Stefan gjort råraka med löjrom, och öppnat en flaska vin, min absoluta favorit - En kombination av gift och kärlek <3 "I am here on a journey of selfdiscovery and growth"

Likes

Comments

My friend told me to say, Kiss Archie... he turned his head away. He doesn't use to kiss strangers, she said. What an intelligent dog 🐶

Likes

Comments

Jag älskar hösten, det är min absolut härligaste, friskaste, mest energigivande och bästa årstid. Jag älskar att ta på mig kläder. I London var det också lite av höst i luften, men i dag tillbaka i Sthlm, dök jag ner i Acnes nya kollektion. OMG 😱

Likes

Comments

Spring rolls. Bilden är lånad av bestofvegan på insta 💕 Mina rullar blir inte så här snygga, men jag jobbar på det. Min absolut bästa snabbmat just nu. Köp hem allt du gillar plus rispapper. Mixa blanda rulla och ät. Yammi

Likes

Comments