​Heeeeej!

Igår bestämde jag och Jonna att vi skall gå upp tidigt och delta i en gratis park workout i Botanic garden. Detta betydde att vi fick sätta alarmen på 5:45 för att ta oss in till stan för träningen. Jag tycket det är otroligt fint och roligt att de erbjuder olika slags aktiviteter gratis i Brisbane. Det finns allt från vattensporter till yoga.  Det vi gick på kallas "8 week weight loss challenge", trots namnet så ville vi faktist bara gå på en bra cirkelträning. Då vi kommer dit var det ju dock bara vi två och två andra hahaha. Men detta betydde att instruktören kunde koncentrera sig på att hjälpa oss.

På kvällen var det meningen att jag skulle gå på min första handbolls träning på 6 år (!), men den var tyvärr inställd :(

Denna vecka har jag rätt mycket skoluppgifter som jag måste göra. Skolan närmar sig sitt slut (REDAN?!?!) och alla slutarbeten samlas till de kommande veckorna. Men efter dessa hektiska veckor blir det lite semester;)

Jag skall återkomma med lite inlägg om vad jag hunnit se och göra här i Australien, har ju varit så dålig på att uppdatera att jag skäms :D

Seee yaa!

En bild från Botanic garden som jag tog min första dag i Brisbane.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

AUSTRALIEN!!!

Jaa alltså det är en tid sedan jag senast bloggat. Men alltså jag befinner mig för tillfället i Australien, i Brisbane mera exakt. Ja kommer att utföra mina utomlandsstuder här som varar i cirka 5 mån. I Australien har jag varit redan lite på en månad, så har hunnit se och göra en hel del redan. Men ska berätta om allt jag varit med om i fler inlägg ;)

Likes

Comments

Idag bestämde jag och min kille att vi skulle gå på brunch. Jag har aldrig varit på brunch i Helsingfors vilket är väldigt konstigt! Jag satt igår och försökte googla fram bra ställen i H:fors men kom till sist och slut fram till vårt första val, Fazer. Måste nog säga att maten var riktigt god! Det fanns mycket att välja på och kan inte komma på något som jag skulle ha saknat. Vi lyckades inte boka bord i förväg, men vi fick bord väldigt snabbt då vi gick på plats.

Tycket det är så himla skönt att bara gå i stan! Idag var det massor med folk som bara gick i parker och längs med havet och njöt av solen. Blir så himla glad när det är soligt väder!

Likes

Comments

Tänkte göra ett inlägg om plagg jag tycker är såå snygga i vår! Är medveten om att det är lite tidigt (speciellt eftersom det har snöat konstant och är typ -10 grader här hemma i Finland), men eftersom butikerna fylls med vårkläder så blir man ju sugen på att köpa .

Bomberjacka

1//2//3

Alltså först älskade jag inte alls bomberjackorna, eftersom jag är rätt liten och ifall jag sätter en liten och rund jacka på mig, kommer jag automatiskt att se liten och rund ut. MEN nu har jag fallit pladask för min bomberjacka jag inskaffade mig här några veckor sedan.

Suede

1//2//3

Alltså mocka <3 Jag har börja älska mocka så mycket! Vill typ ha allt i det! Men så har det typ blivit på senaste tiden. Boots äger jag ju redan 2 par, men en kjol i mocka måste jag skaffa, så himla snygga! Tror faktist att mocka kommer att vara väldigt in på våren.

White

1//2//3

Vitt är ju alltid snyggt på våren/sommaren! Alltså det kan ju inte gå fel! Alltså kombinationen av blazern och kostymbyxorna, LOVE <3 Kanske måste köpa de... Få se men i alla fall, tycker det är väldigt snyggt med all white. Gillar även att kläderna är helvita och sedan har man klackar eller en handväska som sedan är en grann färg.

Likes

Comments

Första dagen på praktiken! Jag är såååå nervös!
Förmiddagen har gått riktigt bra, mycket nytt att lära sig:) Har dock svettas som en liten fet pojke på disco och mina händer bara darrar eftersom jag är så nervös! :))))) Vill bara göra rätt och ge en bra bild av mig själv, för jag vill verkligen vara bra på detta!

Men berättar mera senare! Puss

Likes

Comments

Hello!
Äntligen hemma! Som sakt ska jag vara 5 veckor här och göra min praktik. Så sköönt! Har saknat min kille och familj mycket så det är så trevligt att få vara en längre tid här.
Puss


Likes

Comments

Abi Abi Abi, Hej Hej Hej!
Alltså kan inte förstå att det är redan exakt 2 år sedan vi hade penkkis! 2 ÅR! Känner mig så gammal, haha :D Alltså vilken dag! I Finland åker de äldsta studerande i gymnasiet flak denna dag och slänger godis till folkmassan som samlat sig runt gatorna för att kolla på de glada studerande. Oftast brukar Abina även ordna lite program i skolan som i mitt gamla gymnasium brukar vara en parodi video om lärarna som man själv filmar in och sedan volleyboll mot lärarna.

Det gäller då de äldsta i gymnasiet som firar sin "sista" skoldag. Efter att man kört runt på flak så för lastbilarna oss till hamnen och sedan far alla rakt på studentkryssning. Alltså måste nog säga att bästa var att åka flak eftersom man var så trött när man kom till båten, men det stoppde inte oss;)


Ja just det, overrallerna vi har på oss går ut på att alla får en helvit och sedan skall man prydna den som man vill.

Dagen heter på svenska bänkskuddardagen.

På sista bilden är min lillasyster som hade sin penkkis igår, hoppas de hade det lika kul som vi!

Likes

Comments

Moikkamoi!

Hahha vilket töntigt hej😄 Jaaa alltså de nämaste dagarna har varit fyllda med plugg. Känns inte som jag gjort något annat... Men igår körde vi lite after plugg på Tugg här i Borås. Alltså man borde unna sig mera middagar och roligheter på vardagar!
Imorgon har jag sista tenta (wohoo) tills typ nästa höst. Rakt efter tentan åker jag hem❤️ Alltså kan inte förstå att på måndagen börjar min praktik!!!! Är så ivrig och nervös!

Men nu måste jag sätta näsan fast i boken igen! Puss

Likes

Comments