Long time no see! I know! Jeg er ked af, at jeg ikke har opdateret herinde i 1,5 måneder, men jeg har bare ikke haft lysten eller energien til det, og så skal man ikke gøre det vel? Men lad os så komme til sagen:

Jeg er ud af det blå kommet på den ide, at jeg vil gå i flere farver. Jeg har gået og tænkt på, hvordan jeg skulle bære mig ad, og er kommet frem til, at jeg vil udfordre mig selv til ikke at købe sort tøj indtil 2018 (udover de forhåbentligt skønne støvler der kommer om et par dage).

Inden jeg skrev indlægget her, søgte jeg lige på nettet, for jeg kunne vel ikke være den eneste med denne tanke. På youtube fandt jeg faktisk en challenge med samme titel, hvor de skaber outfits uden sort tøj, så helt det samme er det vel ikke. Jeg vil i hvertfald give det et skud og se hvordan jeg klarer den!

Kunne i finde på at gøre det samme?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Jeg synes, det er synd, at vi ikke går mere i farver, specielt om vinteren. Med accessories er det nemmere at få lidt farver ind i garderoben, og det ser virkelig bare så meget federe ud! Derudover skrev jeg et indlæg med vinter-accessories på budget og følte, at jeg skyldte et indlæg med varer i en lidt højere prisklasse, så her er det.

Likes

Comments

Jeg elsker at bruge min søndag i sengen, mens jeg hører lækker musik og scroller ned ad Tumblr! Egentlig burde jeg lave lektier og støvsuge huset, men lige nu nyder jeg bare at ligge her, og så må resten vendte!

Likes

Comments