Hello girls

Nu er det efterhånden ved at være et stykke tid siden, at jeg svarede på nogle spørgsmål omkring mig selv, så her kommer endnu en Q&A.

1. Hvordan vil du beskrive din stil?

Personligt synes jeg, at mit klædeskab er ret rodet og peger i flere retninger, men jeg arbejder ihærdigt på at få en mere samlet garderobe, hvor tøjet passer bedre sammen. Når det så er sagt, synes jeg, at min stil er en blanding af noget cool/råt og noget feminint. Jeg blander gerne læder, sneakers og oversized items med blonder, nederdele og små toppe.

2. Hvad er dine mål inden slutningen af 2017?

Mit liv vil ikke ændre sig så meget det næste halve år, så jeg håber bare på at klare 2.g. og beholde mit arbejde i Vero Moda! Jeg vil dog gerne tilbringe mere tid med mine venner og prøve at spare lidt op.

3. Hvad forventer de fleste mennesker ikke om dig?

Det er et sindsygt svært spørgsmål, når man ikke helt ved, hvordan andre opfatter en. Jeg tror måske, at det kan være, hvor ligeud jeg er. Nogle gange snakker jeg som et vandfald og glemmer at lægge filter på, det jeg siger. Så kan jeg godt blive lidt for ærlig eller snakke om ting, som andre måske synes er lidt over grænsen.

4. Hvad ser du frem til i løbet af den næste tid?

Det bliver spændende at starte i 2.g og møde de nye 1.g'ere. Det er altid rart ikke at være den nye, uvidende og yngste på skolen. Derudover håber jeg på sommervejr i august!

5. Hvilken dag er den bedste i ugen?

I sommerferien flyder alle dagene sammen, men i skoletiden synes jeg, det er fredag! Jeg skal ofte til fest om aftenen og ser frem til afslapning i weekenden! Derudover har vi tideligt fri om fredagen i 2.g.

Jeg håber, I fik et bedre billede af, hvad jeg er for en. Hvis der stadig er noget, I vil vide om mig, kan I også læse min Q&A #1 og Q&A #2, og så er I selvfølgelig altid velkomne til at skrive en kommentar.

-Kys Nette😘

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello girls

Forleden spottede jeg den smukkeste bikini hos H&M, som med det samme mindede mig om undertøjet fra Love Stories. Jeg har i lang tid haft et godt øje til Love Stories' undertøj, som jeg synes er lidt unikt. Jeg kan godt lide, at de ofte mikser overdel og underdel og så stadig lader kanten matche. Love Stories er dog liiiiiiiidt dyrt, og når man ikke lige danser på den lyserøde sky sammen med prinsen på den hvide hest og samtidig får besøg af tante rød i ny og næ, er det ikke lige det, jeg går ud og bruger 700 kr på. Så hvis det ikke pissede ned 24/7, så havde jeg ikke tøvet et sekund med at bestille denne fine sag hjem fra H&M! Fordelen er jo også, at man faktisk kan vise bikinien frem, hvilket man ikke kan med Love Stories undertøjet. Hvis I alligevel er ligeså forelsket i undertøjet som mig, og har en lidt for tung pung, så har jeg fundet 3 sæt, som jeg personligt er helt vild med!

-Kys Nette💋

H&M Bikinitop HER // H&M Bikinibund HER

Love stories: 1: Top HER Bund HER // 2: Top HER Bund HER // 3: Top HER Bund HER

Likes

Comments

Contains affiliate links

Monki jakke HER // Monki sweatshirt HER (lignende) // Pieces kjole HER // Nike sneakers HER

Hej igen

Efter indlægget i går skylder jeg jer, et indlæg omhandlende det jeg var iført. Et perfekt outfit til de der lumre regnvejrsdage (dansk sommervejr pt). Læderjakken er super, til når det regner, da den er overraskende vandafvisende, og når solen så titter frem, får man et mere let og sommerligt outfit ved blot at tage læderjakken af.

-Kys Nette💋

#nouwoutfit

Likes

Comments