Ojoj, jag trodde aldrig jag skulle skriva om detta ämnet då jag tycker det är så löjligt hur arga folk kan bli över detta med kvinnobröst. Varför måste det finnas ett JA eller ett NEJ alltid?? Det kan aldrig vara i mellan. Antingen måste vi förbjuda kvinnobrösten helt eller så måste alla visa sina bröst för alla. Det kan inte vara så att man kan välja? Om jag vill lägga upp på min blogg eller instagram på mina bröst, så varför inte? Det behöver inte göras pornografiskt utan om det görs under vissa omständigheter så why not?

Jag tror många tjej inte vill för att dom endast tänker på vad deras män/pojkvänner kommer titta på. Men är man så osäker på sin partner så måste man nog jobba på andra håll, män ser ändå andra kvinnokroppar på något vis (Om dom vill), filmer, musikvideos, porrfilm/foton m,m.

Så i vilket fall som kan och kommer dom alltid att ha "runkobjekt" som jag läste någon tyckte vi kommer bli om vi visar våra bröst. Men kom igen, detta sysslar män med redan bakom våra rygga eller öppet för oss. Det är inget "konstigt" att män tillfredsställer sig själva samtidigt dom tittar på kvinnokroppar. Dom gör det även utan tillgång till bilder. Så vi måste sluta tänka (Men min pojkvän då? jag vill inte att min pojkvän ser andra, min kille hit, min kille dit och min kille så)

Det är inget ovanligt eller fel att det faktiskt finns kvinnor som gillar sina kroppar och vill visa upp den. Kvinnokroppen kan vara så mycket mer än bara bröst och en vagina. Den är väldigt vacker och genuin.

Så till mitt tycke, vill en kvinna visa sina bröst på sina egna sociala medier så fine do it girl. Men gör det också fint❤


Likes

Comments


Typiskt, vart tvungen att hoppa in och jobba ikväll. Så slutar jag inte fören 22,30. Men imorgon ska jag bara ta det lugnt och inte ens svara i telefonen haha.


Likes

Comments


Lyssnar på lite musik i skolan för att hålla igång idag. Såg på suicide squad igår kväll så fick dessa låtarna på huvudet. Hoppas det kommer en två på den. Tyckte faktiskt den var bra😉Likes

Comments


God morgon mina sötnosar. Äntligen är det fredag. Denna helgen har jag sett fram emot hehe för jag ska bara ta det lugnt och kanske hitta på något med vänner.

Men till något annat, jag har fått sug efter att bli nyttig igen och jag vill börja träna. Så funderar på att gymma igen men sen börjar jag hela tiden tänka (När ska jag hinna det) Det finns alltid tid om man verkligen vill något så jag ska ge mig fan på detta. Äter så sjukt mycket godis och onyttig mat så fortsätter jag, så kommer jag gå upp många kilo per månad. Och då skulle jag bara må psykiskt dåligt. Så jag måste verkligen verkligen få upp min motivation och ork. Är så trött hela tiden och det beror nog på maten. Efter skolan vill jag bara sova, men det är då jag skulle tagit mig till gymmet. Börjar med små förändringar (igen) Jag vill klara detta❤Likes

Comments

Bjuder på lite gamla bilder på mig. Saknar att vara blond *snyft*


Likes

Comments


God morgon sötnosar!

Tänkte tipsa om lite billigt smink jag vet om är bra för att kosta under 100 kr😊

Hoppas ni får en underbar dag. Idag ska jag till skolan och ta tag i det "problemet" men vad gör man när man inte trivs på ett ställe? Man vill inte dit men man vet att man måste. Usch. 


Likes

Comments

God morgon sötnosar.

Idag känns det som om allt bara är upp och ner. Man har så många bollar i luften nu att det är svårt att koncentrera sig på en. Man har så många drömmar man vill ska gå i uppfyllelse så det känns nästan stressande. Vet att det inte ska vara så men känns som man har för lite tid och för mycket på schemat. En sak jag måste få tillbaka så är det kämpar-glöden till skolan, just nu är den helt död och bara jag tänker på skolan så blir jag trött i huvudet och vill lägga mig och sova. Känner mig psykiskt utmattad så idag ska jag göra något jag inte får. Stanna hemma och vila hela dagen så jag orkar upp imorgon och fredag som jag ska. Jag ska klara detta och allt annat jag håller på med. Men det är inte lätt att få ihop två jobb, medicinutbildning, skolan jag går till (ibland) och sen mitt privatliv. Men det är Ok att stanna upp och skrika. Prova.
Likes

Comments

​God morron Sötnosar.

Man kunde juh haft en sämre jobbdag igår😉  Vi var nere vid havet och tittade. Var så fint och lugnt. Så det vart årets första besök nere vid havet. Men idag blir det skola. Orkar knappt men måste ta tag i skolan med. Missat för mycket redan. Så vi får väl se vad dom säger idag. Men nu blir det kaffe och piggna till här. Likes

Comments


Just nu känner jag mig bara så lycklig. Allt går precis som det ska och jag har det verkligen superbra. Nu hoppas jag att det håller så heeela 2017😉Likes

Comments


Typiskt, mina nagellack är snart slut och vissa har torkat. Så måste fixa lite nya i morgon. Min favorit är O.P.I´s 😊 Kostar lagom och det håller. Så man får vad man betalar för. Men har ni tips på hållbart nagellack så tips gärna. Alltid kul att testa nytt.


Likes

Comments