Fick med mig hem lite nytt igår. Ska fixa till håret lite på lördag så det ser bättre ut och sen köpte jag en lite mer "sexigare" BH😅 Oftast använder man ju samma bekväma bhar men tänkte en lite snyggare modell kan göra så mycket mer. Dock insåg jag under provningen att min storlek är sjukt mycket större😥 Jag vill så gärna få kraft till att super banta så jag kommer ner 15-20 kg. Ska ta tag i detta från och med 1 december!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​God morgon!

Tänkte börja min dag med att tipsa er om mina två favoriter just nu. Diors primer har tagit mig till helt nya nivåer nu. Så den primer kommer stanna i mitt sminkskåp. Och sen har vi Cliniques anti-blemish. Den lägger sig som en perfekt "ny" hud på ansiktet. Man kan dölja alla fula finar, sår, blemmor med mera. Fast den är så tunn så döljer den allt så himla bra. Jag är såå nöjd!


Likes

Comments

God morgon!​

Bara dom senaste veckorna har livet känt lite "stormigt" eller vad man ska kalla det. Jag är ju van vid att livet är super tufft och inte så rättvist. Men jag väljer att fortsätta leva. Idag hoppas jag få mitt akuta svar från CSK. Nämnde ju om mina starka cellförändringar. Och dom såg inte alls bra ut nu när jag var där i måndags. Så jag kommer att få göra en operation men vilken sort det blir vet man inte ännu, dom tog en massa prover och någon sorts skrapning som gjorde så sjukt ont. Till och med läkaren såg oroad ut så det gjorde att det knep sig lite i magen. Men förhoppningsvis ringer hon idag annars blir det senast måndag. 

Det är så mycket som är på gång i mitt huvud just nu som man mår skit för men jag väljer att inte visa någon det. För jag vet hur människan funkar. Bättre än många andra. Man har haft vänner, familj förr som inte brytt sig. Då är det bättre att hålla saker för sig själv.


Likes

Comments

Innan man ska till jobbet ikväll så tänkte jag köra på en spadag. Det behövs verkligen för imorgon är det fullbokat hela dagen så då vill man gärna vara lite fräsch😉

Jag har fått veta att jag har svåra cellförändringar så förhoppningsvis kommer jag kunna gå på undersökningen imorgon, för sen två månader tillbaka så har mina blödningar strulat vilket jag tror är pga mina cellförändringar, men blöder man för mycket så "kan"/"vill" dom inte göra det men jag tänker iallafall gå dit så får dom avgöra då. För jag vill verkligen inte ställa in det, menar jag blöder hela tiden och alla dagar i månaden just nu så det kvittar ju om dom vill vänta. Jag kommer troligtvis fortfarande blöda om 3-6 dagar. Jag är lite nervös för besöket imon men jag försöker att inte tänka så mycket på det. Det blir som det blir imorgon och det tar jag då 


Likes

Comments

​Hur mycket längtar vi inte efter denna nu?😉 Inte så långt kvar tills den kommer. Jag har bara sett den nyaste en gång så tänkte spara den tills denna släpps. Jag är så sjukt nyfiken på vilka alla nya är och vad det är dom vill.


Likes

Comments

​God morgon!

Sitter och funderar på om man skulle beställa hem lite nya blush från benefit? Jag har två super gamla från bareminerals som jag aldrig använder så känns som att jag skulle vilja köpa en eller två som passar mig i färgen. Dom jag har, har jag bara köpt för att. Och det var innan man kunde så mycket om smink haha. Får fundera lite på den, det ända är att jag gillar inte att deras förpackningar är så stora och klumpiga. Dom tar så mycket mer plats. 


Likes

Comments

​Heej på er.

Då var det torsdag, men jobbveckan är inte slut ännu. Men det är bara till att kämpa på. Pengarna rullar ju inte in av sig själv. Så försöker att ta det lugnt så gott man kan men svårt att släppa jobbet just nu men det blir förhoppningsvis ändringar på det. Så tar mig en nocco skum tomte så länge😉 

Jag är så himla nöjd med min nya klocka, jag verkligen älskar den. DOCK måste jag in till stan och förminska den lite. Den satt alldeles för löst.

Hoppas ni får en underbar dag!


Likes

Comments

Idag mår jag verkligen dåligt. Var vaken över 35 timmar igår kväll. Fick stanna över på jobbet igår natt så jobbade 17 timmar i sträck. Allt är kaos på jobbet så jag känner bara en sån inre stress. Och fast jag sovit i natt så känner jag mig typ sjuk idag. Huvudvärk, illamående och svettningar. Så idag vill jag bara hålla mig i sängen och kolla på massa filmer.


Likes

Comments

Heej på er!

Hoppas allt är bra med er. Idag öppnade jag mitt paket MK med klockan😍 Jag är verkligen såå nöjd med den. Blev några nya nagellack med igår på emporia. Nästan All shopping gick till julklappar. Så nu är vi nästan helt färdiga med den biten.


Likes

Comments