Har saknar att skriva här så vi gör ett nytt försök nu då :) Vi får se hur länge det håller sig :)

Det är ca 2 månader sedan ja skrev här sist och har ju fått en del meddelande om varför jag inte fortsätter att skriva och ja blir glad att ni faktiskt saknar mig :) blir lite till ego boost så där...

Har fått några frågor under denna tid och det är ju lite roligt och tänkte att ja kan besvara några utav dom nu i detta inlägg.


Studierna går bra och jag betar av kurs för kurs, precis på börjat Specialpedagogik 1 som ska vara klar om typ en månad.

Körkortet står stilla men ja pluggar till det när tiden finns

Jobbet har gått jätte bra har fått prova på olika saker nu och jag trivs hur bra som helst.

Bästa utav allt är att livet går som jag vill att det ska gå, det flyter på nu allt är bara bra.

Vikten står ja stilla med, men jag mår bra och försöker forma kroppen till det jag vill ha :)


Alla tre pojkarna går på dagis nu och nästan full tid tyvärr men det blir så när man har plugg/jobb/kurser nästintill varje dag tass igen på efter middagarna då man kan mysa extra mycket :)


Håller detta nya försöks inlägg kort i dag tror ja :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså det går undan nu jag hinner knappt att vara med mina underbara barn.

Jobbar, studerar och pluggar körkort, försöker hinna att vara mamma, kompis och familjemedlem. Försöker att finnas för dom som finns för mig. Men det är lite mycket nu men mycket posetiv och det är bra, men det kan bli för mycket utav det också,, jag hinner inte längre ut och jogga om dagarna, jag hinner inte blogga, hinner knappt städa min lägenhet. Mycket man inte hinner med, men visserligen sjukt bra med mycket jobb genererar en hel del pengar och det tackar man ju inte nej till, men vad ska jag med pengar till om jag inte ens orkar slå i gång datorn på kvällarna så ja kan inte spendera pengarna på varken bra eller dåliga saker liksom.

Det går 76 kr/dagen för mig för tillfället, cigg och energidricka. haha bra kombo där :)


Men jag har hunit med en del ändå, tänkte lägga upp lite blandade bilder :)


​Dra en kort sammanfattning om vad som har hänt :) 

Badat med barnen och myst med mina fina pojkar :) Kryssning med Henke. Party med goa människor

Solat. Power Meet med Henke och goa människor. Träffat nya goa människor. Hbtq fik med goingar :).  


Likes

Comments

Känns som om allt håller på att släppa för min del, allt går som det ska gå :)

Och jag känner mig lyckligare än på enormt länge, dagarna går så fort och man hinner så himla mke.. Tyvärr kommer träningen i kläm men får försöka finna tid till det också :) Har bara 10kg till sen är jag ju nöjd, hoppas de kommer snart iaf :)

På Fredag blir min lilla Yosh 3år jag kan inte fatta att det har gått så himla fort, så stor kille så självsäker och så enormt snäll :)

Denna vecka har ja så sjukt mycket att göra och i dag ska jag hinna göra kakor också, uhm undra hur ja ska lyckas hinna med allt, Onsdag ska ja till kursen, Torsdag blir det lindesberg med kursen och på fredag ska ja på arbetsintervju.. Allt bara lossnar och flyter på så jävla härligt :)


Bara en sak som fattas och det är du baby <3<3

Likes

Comments

Blir knäpp i huvudet allt jag tänker på är att plugga, nu när du är ute ur livet igen ( trotts känslor som finns) så går det lättare, ha fan va illa att skriva något sådant, men det är sant så :P

Lättare att fokusera sig på att göra allt som man ska göra, fast "närheten" is killing me slowly :O

Men värsta pluggmode atm, nyduschad, musik, sonen sover och massa snyggt att kolla på (A) och pluggande så klart ;) sökt jobb i tyskland också bara för att :) haha :D

Insåg också att jag har inte skrivit något sedan en evighet tillbaka, ber om ursäkt har haft så sjukt mycket att göra helt ärligt. Plugg, plugg, möten, barnen, mig själv, lägga på hyllan och inte lägga på hyllan, halkbanan har jag gjort, spenderat tid med syskonen, festat, sökt jobb och lägenhet, plågat folk, med piercingar, ja det finns en del som jag har hunnit med sedan sist, träning också dessutom :)

Fortfarande är jag så sjukt nöjd över mitt beslut att sterilisera mig så jag ångrar inget ännu så ni vet liksom :P


Take Care babes <3

Likes

Comments

Tog en 30 minuters lugn promenad i dag nu på kvällen, kände mig så otroligt rastlös. Kändes otroligt bra och i morgon blir det en lugn promenad med lite jogging i gen, hoppas att det går bra iaf :)

Så otroligt skönt att få gå ut lyssna på musik och bara blicka framåt, tankarna ger en så himla mycket frihet och jag drömmer mig bort låååångt bort. Fan va härligt :)

I morgon blir det lite samtal och skit som ska avklaras, förhoppningsvis får vi reda på om lilla Lucas får dagis plats så vi kan jobba och studera till hösten.

Ringa och boka tider ska också ske, allting känns så himla nära nu om jag bara kunde sätta mig och plugga det förbannade körkortet, men allting försvinner ut ur huvudet på mig, men något måste ju fastna iaf :)


Min fina underbara Petra, jag hoppas att du förstår utav hela mitt hjärta att jag finns hos dig och ställer upp för dig med allt jag kan, jag älskar dig och vill dig inget ont.

Att se dig lycklig gör mig lycklig gumman, du är den finaste vännen jag har och jag gör allt för att du ska må bra och vara glad :)

För dig ska jag lova av hela mitt hjärta att körkortet ska fixas så jag kan komma hem till dig och fina Bella snart jag lovar..... Fan vad jag saknar dig mitt hjärtsnurr... (faaaan vad gullig jag är då)Likes

Comments

​Äntligen är den genomförd och jag har smärta, men klart värt det :) 

Så nöjd att jag äntligen har fått gjort den och att jag kan släppa dom tankarna, har vart så sjukligt nervös för hela operationen. 

bara för några år sedan så rekommendera dom inte ens att kvinnor skulle sterilisera sig för att det är för riskfullt och att det är lättare för män att göra det,. 

Visserligen så blev jag sövd och och operationen tog sin lilla tid, men så nöjd över resultatet och jag behöver inte oroa mig något mer. 

Bilder får komma upp senare när jag har lagt över det till datorn.... 


​Ps dom sa att jag kunde bli lite svälld, men jag tycker det ser ut som om jag vore gravid liksom :P 

Likes

Comments

I morgon äntligen får ja genomgå min operation, ååh vad jag har längtat som en tok, men är så sjukt nervös, men jag vet att det är en enkel operation och det går snabbt..

Ska bli en sådan enorm lättnad att få genomgå detta, så nu blir det stängt i fabriken inge mera barn. Bara mina fina tre underbara pojkar, kan inte ha finare pojkar än vad jag har liksom :)

<3 Chris . Yosh . Lucas <3

The best trio in the world :)


Har fan vart sjukt aktiv i dag gjort en hel del, pratat med finaste och pratat med min baby, träffat mamma en sväng, hämtat en skiva till skrivbordet med pappsen, myst med mina barn och promenerat, vart ute och pw/jogging tur med min älskade baby i telefonen, 38 minuter tog det, och för ca sex månader sedan så tog samma vända ca en timme och trettio minuter liksom. helt sjukt vad saker kan ändras fort,..


ca sex månader sedan ....

ca 3 veckor sedan 

Likes

Comments

Enda gången som jag känner att jag vill skriva något i denna blogg, så är det när mina tankar är kassa, när man tänker på allt jävla dumt som kan va kul för stunden att göra, men som i detta läge ger dumma konsekvenser.

Orden kommer inte fram när jag mår bra när allt flyter på som det ska, men när något blir fel eller inte blir som ja hade planer på att det skulle göra då känner jag i hela kroppen att det finns så mke att skriva om, oavsett om det är bra eller dåligt...

Nu var det länge sen, livet har vart sjukligt bra, allt har bara flutit på bra liksom, gått ner 11kg sen sist jag skrev och träningen går hur bra som helst oavsett vad man tränar liksom ;)

Hoppas det vänder till det bättre i gen så ja slipper känslan av dumma saker.....


Likes

Comments

jobbig inlägg iaf för mig men det måste skrivas, har tänkt länge på detta och har inte vetat alls om jag ska publicera detta eller som jag ska skita i det.

men här kommer det iaf ...

tyvärr så är jag enormt känd för mitt hetsiga temperament, att min stubin är kort som fan och att jag reagerar snabbt och hårt på en gång... jag har ju inte haft det lättaste livet, ( som många andra )

jag har haft det sjukt tufft och väldigt få som vet om allt, och väldigt få som har stöttat mig igenom mina tuffa tider, men absolut så finns det guldkorn som jag har och bär enormt nära mig i mitt hjärta är otroligt tacksam och glad över att jag har haft er och att ni har verkligen gjort allt för att hjälpa mig...

när mitt liv började ta ändring är väl då när jag blev tillsammans med Nosan, livet var fullt med äventyr med honom och jag visste att hans liv inte var det bästa och glad är så glad att jag fick han lycklig i något år iaf att jag fick tillbringa mina dagar tillsammans med honom fast han inte mådde bra, visserligen hade vi riktiga skit dagar han och jag precis som alla andra.. men vi bet i hop och vi klarade det tillsammans....

men den 6 juni 2006 den dagen jag hittade dig var den hemskaste dagen som än så länge har funnits i mitt liv. Att hitta den killen man älskade så djupt, så mycket, hängd i våran lägenhet var den värsta tiden i mitt liv, jag kände själv hur jag stängde av allting och bara gjorde det jag skulle göra, och jag gjorde det. det var hemskt att göra allt men vad skulle jag göra,!?!?

ringa 112, ringa mamma, ringa nosans mamma, nosans kompis ringde och jag var tvungen att berätta vad som hade hänt. satt i hörnet i lägenheten och bara skaka, nej usch den hemskaste tiden i mitt liv.. och jag tror efter det så börja mitt liv gå utför som en stor bana ända tills oktober 2011 när jag fick veta att jag var gravid...

livet efter nosan försvann handlade om fest, droger, flytt, hittade alla möjliga dåliga killar, fick stå och ta emot så mke skit, och så himla mke polismöten, soc möten och en massa skit hela dagarna. när man flyttar till Hedemora, så självklart börjar man prata med en urgullig kille som inte alls visa sig vara urgullig utan en person som mådde så himla dåligt så han tog livet av sina föräldrar. sen blev man kär i nästa dåliga kille som försökte mörda mig några ex antal gånger, pga droger....

allting handlade om fest och droger, mera alkohol/droger ju bättre var det....

Tillslut tog det stopp när lossas mamman tog tag i allt, då hon bodde nära och att hon har mycket kontakter och hade fått veta allt som jag har gjort, och jag är så enormt lycklig att hon satte stopp för allt och kämpade för att jag skulle få det bra...

Jag fick det bra tillslut, en stund tills nästa dåliga kille kom upp efter jag hade flyttat till Eskilstuna, han kom och tog mig med storm, men efter bara några månader så började kontrollen komma hos honom, fick inte göra det och inte det, skulle bara göra det han tyckte att jag skulle göra, jag sa inget till någon för jag var nog så borta ändå efter allt skit man har fått i sig....

våldtäkter flertal gånger, gruppvåldtäkter, misshandel, och mera som fanns i vardagen,...

Är så himla glad att jag blev gravid så jag fick styrkan att verkligen säga nej och att inte ta tillbacka honom,.

Men bara några månader senare så tog Jonas modet till sig och faktiskt frågade om vi skulle träffas, ajo visst tänkte jag höggravid och jävlig men visst träffa mig du.. haha :)

Har aldrig varit med om ett sådant långt och utdraget farväl som när vi skulle säga hej då... sen den 2 juni så kom du till mig och du stannade kvar, den 5 juni så bestämde vi oss att prova som ett par, och det har lyckats. jag har haft en sådan underbar tid tillsammans med dig och jag är så enormt glad för alla stunder och att du är en sådan fantastisk pappa till våra barn, är så tacksam att du tog till dig Chris och att du älskar honom precis som dina egna barn...

Du är min bästa vän och du kommer alltid att vara det, jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du alltid kommer vara min bästa vän!!!

Men om jag ska försöka återgå till mitt jävla humör,

visst jag tappar humöret jag blir riktigt förbannad och kan bli riktigt elak, men det beror helt på vad du gör emot mig, hur du behandlar mig, hur du behandlar mina barn.. Så länge du är reko emot mig och mina barn så är jag lugn, men gör ett snedsteg och då kommer mitt humör fram igen.

Men att folk inte kan lita på mig ang barnvakt och att jag inte kan hålla humöret, då vill jag bara säga till er, fuck you och dra åt helvete rent ut sagt...

Jag har vart barnvakt i sådana många gånger och vad jag vet så har ingen gnällt om att jag inte har gjort ett bra jobb med barnen,. och jag skulle aldrig någonsin göra något emot ett barn....

klarar knappt att skriva mera för det gör så ont att folk kan tro att jag skulle vara en elak och dum person...

Likes

Comments

härlig söndag, sitter just nu och myser med min fina Yosh framför en film. snart dags att göra lite middag.

tråkig väder ute så har inte vart ute så mycket i dag, tyvärr. skulle vilja ta en promenad men :(

får se senare hur man gör :)

Likes

Comments