När man inte går igenom det på samma sätt som den andra så är det enormt svårt att förstå varandra. helt naturligt för vi alla är olika, Och det är då allt bara blir fel. Och jag vet inte om det hjälps att försöka förklara hur det är, för har ingen aning om det blir förstått på samma sätt som man menade.

Det är bara lättare att säga halva sanningen i stället för hela för då blir det bara jobbigt när mer och mer känslor kommer in.

De enda rätta är att jag valde din lycka före min egen och det gör fruktansvärt ont.

Så hur går man då vidare till att bara vara vän? vet inte och jag vill inte ha dig som min vän, vill ha dig som min som jag har haft i över ett år och smärtsamt som det är så är det slut och jag går i tusen bitar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min fina stora och starka kille, med dina få år som du har levt har du fått gått igenom otroligt mycket. och tyvärr så blir det mer och tyvärr så är livet bra jobbigt men jag vet att du fixar det för du är så envis. Skulle du inte orka så har du din mamma här som står bredvid dig och stöttar dig genom allt.

I dag fick du gå upp 3 på morgonen för att hålla dig vaken till ditt första eeg undersökning och han gjorde allt som läkaren sa och han va helt underbart duktig😊
jag är så stolt över dig, sen fick vi spendera nästan 1 timme Falu sjukhus för nästa läkarbesök och som tur va fick vi komma in tidigare åh det var otroligt snällt utav din underbara läkare.

jag älskar dig Chris jag är så stolt mamma ❤

Likes

Comments

Sommaren är slut och vintern har kommit, skrapa rutorna på bilen och på med en massa kläder på en själv och barnen,. Solen ligger och lyser så otroligt fint över alla kalla platser som finns nu.

livet ger en otroligt svåra stunder och mitt liv har vart allt annat än lätt, försöker kämpa och försöker bli en bättre människa för alla som finns i min närvaro, men otroligt svårt men kämpande och envisheten är starkare än vad den någonsin förr har varit.

Likes

Comments

Har saknar att skriva här så vi gör ett nytt försök nu då :) Vi får se hur länge det håller sig :)

Det är ca 2 månader sedan ja skrev här sist och har ju fått en del meddelande om varför jag inte fortsätter att skriva och ja blir glad att ni faktiskt saknar mig :) blir lite till ego boost så där...

Har fått några frågor under denna tid och det är ju lite roligt och tänkte att ja kan besvara några utav dom nu i detta inlägg.


Studierna går bra och jag betar av kurs för kurs, precis på börjat Specialpedagogik 1 som ska vara klar om typ en månad.

Körkortet står stilla men ja pluggar till det när tiden finns

Jobbet har gått jätte bra har fått prova på olika saker nu och jag trivs hur bra som helst.

Bästa utav allt är att livet går som jag vill att det ska gå, det flyter på nu allt är bara bra.

Vikten står ja stilla med, men jag mår bra och försöker forma kroppen till det jag vill ha :)


Alla tre pojkarna går på dagis nu och nästan full tid tyvärr men det blir så när man har plugg/jobb/kurser nästintill varje dag tass igen på efter middagarna då man kan mysa extra mycket :)


Håller detta nya försöks inlägg kort i dag tror ja :)


Likes

Comments

Alltså det går undan nu jag hinner knappt att vara med mina underbara barn.

Jobbar, studerar och pluggar körkort, försöker hinna att vara mamma, kompis och familjemedlem. Försöker att finnas för dom som finns för mig. Men det är lite mycket nu men mycket posetiv och det är bra, men det kan bli för mycket utav det också,, jag hinner inte längre ut och jogga om dagarna, jag hinner inte blogga, hinner knappt städa min lägenhet. Mycket man inte hinner med, men visserligen sjukt bra med mycket jobb genererar en hel del pengar och det tackar man ju inte nej till, men vad ska jag med pengar till om jag inte ens orkar slå i gång datorn på kvällarna så ja kan inte spendera pengarna på varken bra eller dåliga saker liksom.

Det går 76 kr/dagen för mig för tillfället, cigg och energidricka. haha bra kombo där :)


Men jag har hunit med en del ändå, tänkte lägga upp lite blandade bilder :)


​Dra en kort sammanfattning om vad som har hänt :) 

Badat med barnen och myst med mina fina pojkar :) Kryssning med Henke. Party med goa människor

Solat. Power Meet med Henke och goa människor. Träffat nya goa människor. Hbtq fik med goingar :).  


Likes

Comments

Känns som om allt håller på att släppa för min del, allt går som det ska gå :)

Och jag känner mig lyckligare än på enormt länge, dagarna går så fort och man hinner så himla mke.. Tyvärr kommer träningen i kläm men får försöka finna tid till det också :) Har bara 10kg till sen är jag ju nöjd, hoppas de kommer snart iaf :)

På Fredag blir min lilla Yosh 3år jag kan inte fatta att det har gått så himla fort, så stor kille så självsäker och så enormt snäll :)

Denna vecka har ja så sjukt mycket att göra och i dag ska jag hinna göra kakor också, uhm undra hur ja ska lyckas hinna med allt, Onsdag ska ja till kursen, Torsdag blir det lindesberg med kursen och på fredag ska ja på arbetsintervju.. Allt bara lossnar och flyter på så jävla härligt :)


Bara en sak som fattas och det är du baby <3<3

Likes

Comments

Blir knäpp i huvudet allt jag tänker på är att plugga, nu när du är ute ur livet igen ( trotts känslor som finns) så går det lättare, ha fan va illa att skriva något sådant, men det är sant så :P

Lättare att fokusera sig på att göra allt som man ska göra, fast "närheten" is killing me slowly :O

Men värsta pluggmode atm, nyduschad, musik, sonen sover och massa snyggt att kolla på (A) och pluggande så klart ;) sökt jobb i tyskland också bara för att :) haha :D

Insåg också att jag har inte skrivit något sedan en evighet tillbaka, ber om ursäkt har haft så sjukt mycket att göra helt ärligt. Plugg, plugg, möten, barnen, mig själv, lägga på hyllan och inte lägga på hyllan, halkbanan har jag gjort, spenderat tid med syskonen, festat, sökt jobb och lägenhet, plågat folk, med piercingar, ja det finns en del som jag har hunnit med sedan sist, träning också dessutom :)

Fortfarande är jag så sjukt nöjd över mitt beslut att sterilisera mig så jag ångrar inget ännu så ni vet liksom :P


Take Care babes <3

Likes

Comments

Tog en 30 minuters lugn promenad i dag nu på kvällen, kände mig så otroligt rastlös. Kändes otroligt bra och i morgon blir det en lugn promenad med lite jogging i gen, hoppas att det går bra iaf :)

Så otroligt skönt att få gå ut lyssna på musik och bara blicka framåt, tankarna ger en så himla mycket frihet och jag drömmer mig bort låååångt bort. Fan va härligt :)

I morgon blir det lite samtal och skit som ska avklaras, förhoppningsvis får vi reda på om lilla Lucas får dagis plats så vi kan jobba och studera till hösten.

Ringa och boka tider ska också ske, allting känns så himla nära nu om jag bara kunde sätta mig och plugga det förbannade körkortet, men allting försvinner ut ur huvudet på mig, men något måste ju fastna iaf :)


Min fina underbara Petra, jag hoppas att du förstår utav hela mitt hjärta att jag finns hos dig och ställer upp för dig med allt jag kan, jag älskar dig och vill dig inget ont.

Att se dig lycklig gör mig lycklig gumman, du är den finaste vännen jag har och jag gör allt för att du ska må bra och vara glad :)

För dig ska jag lova av hela mitt hjärta att körkortet ska fixas så jag kan komma hem till dig och fina Bella snart jag lovar..... Fan vad jag saknar dig mitt hjärtsnurr... (faaaan vad gullig jag är då)Likes

Comments

​Äntligen är den genomförd och jag har smärta, men klart värt det :) 

Så nöjd att jag äntligen har fått gjort den och att jag kan släppa dom tankarna, har vart så sjukligt nervös för hela operationen. 

bara för några år sedan så rekommendera dom inte ens att kvinnor skulle sterilisera sig för att det är för riskfullt och att det är lättare för män att göra det,. 

Visserligen så blev jag sövd och och operationen tog sin lilla tid, men så nöjd över resultatet och jag behöver inte oroa mig något mer. 

Bilder får komma upp senare när jag har lagt över det till datorn.... 


​Ps dom sa att jag kunde bli lite svälld, men jag tycker det ser ut som om jag vore gravid liksom :P 

Likes

Comments

I morgon äntligen får ja genomgå min operation, ååh vad jag har längtat som en tok, men är så sjukt nervös, men jag vet att det är en enkel operation och det går snabbt..

Ska bli en sådan enorm lättnad att få genomgå detta, så nu blir det stängt i fabriken inge mera barn. Bara mina fina tre underbara pojkar, kan inte ha finare pojkar än vad jag har liksom :)

<3 Chris . Yosh . Lucas <3

The best trio in the world :)


Har fan vart sjukt aktiv i dag gjort en hel del, pratat med finaste och pratat med min baby, träffat mamma en sväng, hämtat en skiva till skrivbordet med pappsen, myst med mina barn och promenerat, vart ute och pw/jogging tur med min älskade baby i telefonen, 38 minuter tog det, och för ca sex månader sedan så tog samma vända ca en timme och trettio minuter liksom. helt sjukt vad saker kan ändras fort,..


ca sex månader sedan ....

ca 3 veckor sedan 

Likes

Comments