Header
View tracker

Har inte bloggar på ett tag och det har hänt mycket och har många anledningar att jag inte orkar lägga ut inlägg men vill inte ta upp de. Men nu börjar jag blogga igen. Idag är det en härlig fredag har varit hemma hela veckan för jag varit sjuk men kom till skolan idag och hela klassen åkte ut till stensjön och paddlade. Det var riktigt härligt. Får se vad kvällen tar mig.
Det börjar bli riktigt fint väder nu och de har varit de några dagar! Längtar till sommarlovet och känner hur det närmar sig. Bara 28 dagar kvar nu. Det är galet! Ha fortsatt härlig fredag och festa lugnt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 74 readers

Likes

Comments

View tracker

Blev en sen tisdagskväll, tog ett härligt bad. Nu försöker jag att somna men jag blev alldeles för pigg när jag tog en kall dusch efter badet och det hjälper inte att pappa har sin tjej över. Dem har sitt rum bredvid och pratar om allt mellan himmel och jord. Hoppas dem somnar snart och att även jag gör det, kram från en trött pigg arg irriterad mig.

  • 171 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår när jag kom hem hade vi ingen god mat så bestämde mig för att gå till netto och handla. Dem har inte så stort utbud men lite plockade jag på mig så det blev pizza med god sallad till, köpte frukter bär och försökte va lite nyttig med Loka. Sen efteråt la jag mig i ett härligt skumbad. Smörjde även in mig med brun utan sol igår.

När jag vaknade så var kroppen jämn och fin men mina händer ser ju förskräckliga ut lite sådär orange typ kyckling händer. Idag är jag helt slut, får kämpa mig upp så jag kan skrubba bort min orange fejk bränna. Någon som har tips så man får en lika jämn färg på händerna som på resten av kroppen? Hoppas ni har haft en bra start på veckan och är taggade för Valborg i helgen för det är jag iallafall, kram!

  • 186 readers

Likes

Comments

Min helg har varit bra. I fredags hade jag vänner hos mig och kröka lite sen senare under fredagen åkte vi till Åsa på fest, men vi kom lite sent så festen när nästan slut när vi ankom. Men jag hade en bra fredag ändå! På lördagen var jag på fest i Anneberg med många olika vänner från olika håll så de var kul. Söndagen låg jag helt död i sängen och åt mat och gick in på alla olika sidor för att kolla tips på hur man skulle få bort sin bakfylla. Men de var skönt att komma hem för hade sovit borta hela helgen, så bästa på söndagen var ju att komma hem till sin egen säng.

Nu är det måndag och jag vill bara hem, känns fortfarande som jag är bakis, eller så börjar jag bli sjuk. TA MIG HÄR IFRÅN. Vill ha sommar lov!

Likes

Comments

I fredags spenderade jag och min klass dagen i Göteborg, vi gjorde olika studiebesök, tillexempel på Chalmers, skriver mer om helgen senare men här är några bilder från dagen i Göteborg

  • 256 readers

Likes

Comments

Nu ligger jag i min mysiga säng och försöker somna men känner mig ganska pigg, lyssnar på kärleksbrev av hov. Den har verkligen fastnat på mitt huvud och är sjukt bra.
Hoppas alla är taggade för helgen, för de är jag iallafall!

  • 286 readers

Likes

Comments