Posted i: Everyday, Fashion

Hey friends 💃🏼

I dag var min veninde og jeg på "Den lille smalle" i Odense gågade. Her fik vi virkelig slappet af i hinandens selskab med to gange caffe latte, og en lækker juice to go! Helt klart en af de mest hyggeligste cafeer i Odense - efter min mening!

Vi valgte at sidde udenfor, trods det SKIDE dårlige vejr.. Men vi tænkte "what the hell", for her kan vi sidde og måske være lidt "ekstra højlydte", hehehe 😛 Som i kan se ovenover på billedet spekulerede jeg nøje over, hvad næste stop mon skulle være.. Og hov, det endte selvfølgelig med Samsø Samsø, for der havde jeg nemlig haft kig på en SÅ FLOT nederdel!

Nedenunder kan i se shoppe Nete, og den flotte nederdel som jeg lige hapsede.. Det var nødvendigt, eller.. Den var i hvertfald flot! Men derudover prøvede jeg også det flotteste sæt fra H&M. Jeg brugte min super gode viljestyrke, og lod vær med at købe det. Men gud, hvor havde jeg lyst! 🙈

I morgen skal jeg til fødselsdags-brunch hos min veninde Anna, og der vil min fine nederdel jo helt sikkert være en god anledning at tage på. Måske kan i være så heldige, at se et sødt indlæg på bloggen fra den lækre brunch hos hende.

Billedet til venstre: Nederdel fra Samsøe Samsøe.

Billedet til højre: Grå stribet blazer og bukser (sæt) fra H&M.

Kys Netemus! ✨

​hej

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Everyday, Lifestyle

HEJ PIGER OG MÅSKE DRENGE 💓

Når man starter en ny blog, så skal man vel skrive hvorfor? Right? Ja, jeg har faktisk lige fået sabbatår her i sommers, og jeg har virkelig ALTID tænkt på, at jeg gerne vil have min egen blog. Jeg har nemlig altid fulgt andre og læst deres blogge. NU! Ja, nu har jeg tid til at komme i gang. Så nu er det min tur! Og jeg glæder mig til at komme i gang.

Jeg startede oprigtigt på min blog her i sommers, men så fik jeg den ide, at stoppe ret brat med det samme. Jeg tænkte: ''Naaa, er det ikke skørt med sådan en blog?''. Men heldigvis har jeg ikke rigtigt fået ''blogger-ideen'' ud af mit hoved siden, så derfor starter jeg altså igen.. Men nu til spørgsmålet: ''Hvorfor vil jeg blogge?''. Jo, nu skal du høre! Jeg er en meget social pige, og jeg elsker bl.a. de sociale medier, som Facebook, Instagram og Snapchat. På disse netværks opstår der kommunikation, og jeg elsker at kommunikere med venner og bekendte på den ene eller den anden måde. En anden grund til, at jeg vælger at blogge er, at jeg kan skrive mine tanker og oplevelser ned - disse ting kan jeg desuden kigge tilbage på. Og muligvis få god respons på det? Desuden har jeg hørt, at mange blogger lærer sig selv bedre at kende, og muligvis også hinanden.

En tredje grund er, at jeg elsker tøj!! VIRKELIG MEGET! Derfor vil jeg gerne inspirere jer derude, og håbe på, at min smag af tøj kan gavne jeres stil. Det tør siges, at jeg er virkelig ALT FOR god til, at bruge penge på tøj og accessories.. NOT GOOD! Jeg skal nemlig ud og rejse med en veninde i 2 måneder til Australien, (rejse opdatering will come) derfor burde jeg slappe lidt af på den front.. Så hey, jeg håber derfor i kan shoppe for mig! Jeg vil i ihvertfald meget gerne guide jer igennem, hvad jeg synes er flot i de forskellige sæsoner.

Den sidste grund til, at jeg vil blogge er, at jeg elsker at skrive! Men kun om spændende ting, og det kan jeg jo gøre her. For man kan individuelt helt selv bestemme, hvad man vil skrive om. Hvis du selv overvejer det, så kom da i gang. Det er dig selv, ene og alene, som skal tage beslutningen om det.

KYS NETEMUS ✨

Et billede af mig fra Juli måned ude foran mit hjem i Nyborg. 😝😝

​hej

Likes

Comments