Header

Dagen har bestått av att ligga eller sitta på soffan eller i sängen för att jag känt mig svimfärdig emellan varven. Denna influensa är inge vidare. Ännu haft lite feber idag men mindre. Greys anatomi har jag titat på dem stunderna jag varit vaken och orkat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har varit lite frånvarande senaste månaden, men har för det första haft mycket för mig. Har även gått från 70% arbete till 100% tillfälligt till och med Augusti 2017.

Utöver det så har mina sköldkörtelvärden inte varit de bästa. Jag brukar få sämre värden till hösten, vilket jag fått nu i alla fall tre år i rad, så innan jag fick börja höja mitt Levaxin, och innan dem börjar ge effekt (ca: 4-6 veckor) så har jag varit sjukt trött. Har arbetat, sovit på rasterna, och försökt dona här hemma. Nu har jag dock börjat komma tillbaka till min gamla enegi igen vilket känns skönt.

Men för tillfället har jag åkt på influensan, så är det det orkeslös, men av en annan anledning då. Men glad är man, för julen är över, nyårsafton är snart här, och ett nytt bättre år är det att se fram emot. Som jag säger varje år, Nästa år, dvs år 2017 kommer bli mitt bästa år. Hittils har det stämt! :) Visserligen blev jag utbränd i januari detta år, men jag kom tillbaka, och jag mår riktigt bra nu.

Likes

Comments

Sitter nu ikväll och tittar på första filmen av Pirates of the Caribbean - Svarta pärland förbannelse. Visst har jag sett den ett par gången, men den är ju riktigt bra faktiskt. Och när jag ligger i soffan med lite feber kvar ännu, hostar som en... ja, mycket är det i alla fall. och inte orkar göra så många knop, så är filmen ännu bättre.

Julen spenderades ett par timmar hos svärföräldrarna, och sedan kom vi hem, förberedde maten (det mesta var förberett) tittade på Kalle ankas jul och sedan blev det julklappsöppning. Det var verkligen skönt att få vara de flesta timmarna hemma, och speciellt på kvällen när jag inte mådde så bra. Alvedon kan verkligen göra under måste jag säga :)

Likes

Comments