Header

Avslutar kvällen men en stor kopp varm choklad. Risdryck och Oboy med andra ord. hur avslutar ni kvällen?

Hemma igen efter ett par timmar hos svärföräldrarna. God mat och trevligt sällskap som vanligt. Tintin var helt slut som ni ser på bilden. Han ska ju alltid förfölja svärmors minsta rörelse, så inte konstigt att han är helt slut efteråt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon! jag har egentligen vaknat första gången klockan 06.05, men jag hade huvudvärk så återvände till sängen och vaknade 08.00 istället.

Nu myser jag i soffan med en stor kopp kaffe. muminmugg med vintermotiv, vilket passar bra med våra 5 minusgrader. snart blir det mycket kallare och så kommer snön! härliga stora mängder i finaste byn, vilket jag verkligen älskar här i Övertorneå.


Nu ska jag sitta och virka till Nyhetsmorgon. mina söta amigurumis som beställningarna bokstavligt talat ramlat in. pattern är gjord av Made by Maike. men jag har fått tillptelse att virka dessa och sälja obegränsat antal. så, totalt har jag 20 beställningar. Så förutom arbetet och hemmauppgifter och en intressant kurs vid kalix folkhögskola så bet jag precis vad jag har att göra.

Likes

Comments

Det som Inläggstiteln redan avslöjat, så är jag bara såå glad att det är mörkt ute. För att tända ljus och mysa är en favorit för mig. En kopp kaffe på morgonen, eller en stor kopp te på kvällen med mysponchon på och virknålen i högsta hugg. Låter inte det mysigt?

Likes

Comments

Idag har jag vakat av från arbetet kl 08.30 (började jobba 12.00 igår och vi har sovande jour) så nu tar jag det lugnt och håller på att förnya bloggen. provar koder för att göra så den är anpassad efter så som jag vill ha den. Men det är inte så lätt när all kodning ändras hela tiden, tycker jag. Men såklart när man inte har kodat så mycket senaste 7-8 åren. Så provar på helt enkelt.
Snart kommer snön, så ska försöka ta lite fina vinterbilder, för ooh vad jag saknat vintern. Så blir det fina vintriga och juliga bilder istället :) Första snön "pyttelite" kom igår, så lite vitt var det på backen och bilen, men idag lyser det med sin frånvaro.
Mycket har hänt sedan senaste gången jag skrev i bloggen. För det första har jag börjat arbeta på ett HVB hem med ensamkommande barn. Det är verkligen ett givande arbete där man känner att man verkligen kan påverka. Och jag kände att vården inte riktigt är för mig. Och efter att jag blev sjuk, så känner jag att jag behöver något annat, som jag kan utvecklas inom och som jag inte behöver arbeta mycket fysiskt pga mina axlar. Ett arbete jag trivs med och där jag har stora möjligheter att gå frammåt och som jag känner att jag vill utbilda mig mer inom. Läser för nuvarande en kurs vid folkhögskolan som heter Tvärkulturell krishantering. En superintressant kurs, ser fram emot första träffen, för denna utbildning har tre träfftillfällen, och varje tillfälle är 3 dagar.

Likes

Comments