Dags att skriva lite om hur in i vassen snyggt det är med läderbunda böcker i bokhyllan.. och den där matplatsen! Väldigt trevligt att elementskydden matchar stolarna. En omedveten fullträff?

Objektet hittar ni här och det är Behrer & Partners som är mäklare, av någon anledning tenderar jag att fastna för deras objekt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej, jag inser att jag inte är först med att lyfta fram detta köket men det spelar ingen roll - jag gör det ändå.

Perfekt kombination med grått kök, färgstarka mattor, ljusa golv och Y-stolarna. Copy & paste tack!​Bilderna är lånade från www.skeppsholmen.se

Likes

Comments

Den här lägenheten är så fin, härliga grå toner med en väldigt fin lampa hängandes över köksbordet. Har kollat in den länge och tycker den ger rummet en fin och annorlunda karaktär med sin gröna färg.

Sedan kan vi ju prata lite om hur sjukt smart det är med ett så långt skrivbord!

​Bilderna är lånade från Fastighetsbyran.se

Likes

Comments

Trillade över detta fina hus härromdagen. Ett hus jag tror många har fastnat för. Ren perfektion!

Detta hus är verkligen ett livsstilshus med fantastisk natur i närheten.


Likes

Comments

Är så sugen på ett vitoljat trägolv och det på Nordhemsgatan ger precis den svala naturliga känslan jag är ute efter. Dock är det inte så hundvänligt så får nog tänka ett par gånger extra på det...

Men alltså, Y-stolen och vitoljat golv, hur fint!

Likes

Comments

Hej!

Då jag är en notorisk hemnet:are med en dator överbelastad av inredningsbilder så kanske det är på tiden att jag faktiskt sparar inspirationen i bloggformat.

Låt oss starta nesting med ett drömhus i Köpenhamn, råkar jag trilla över en jackpot så slår jag definitivt till på detta hus!

Skönheten hittar ni här.


Likes

Comments