Oppskrift

Her om dagen fikk jeg skikkelig onden for å fylle opp frysen med litt bakst. Så var det dette å bestemme seg for hva skulle man bake, hva er godt å ha på lager i frysen av noe litt mern søtt og godt, uten at det er kaker med 100kg sukker? Valget falt på muffinsene du ser nedenfor, å jeg angrer ikke ett sekund! Det er jo egentlig favoritt muffinsen min etter mamma en dag fant ut hon skulle bruke opp di godt modne banane som lå på kjøkkenbenken før di ble helt ødelagt, falt veldig i smak for å si det mildt.

Men jeg bestemte meg for å lage di 100% fra bunn og gjøre en liten vri på di å lage di litt grovere, så jeg testet ut og lage med sammalt hvetemel i stede for siktet hvetemel. Siden Sammalt mel inneholder mer kostfiber, vitaminer og mineraler en siktet hvetmel, hvertfall etter det jeg har lært og google støtte meg, men skrik ut vist jeg tar feil Siden jeg ble så fornøyd med dem tenkte jeg å dele oppskriften med dere, håper noen tester di ut og legger igjen en kommentar om hva dere syns om di!

Oppskrift
dæsj (ca 50g) smeltet smør
4 godt modne bananer
ca 1 dl sukker
1 egg
2 1/2 dl sammalt hvetemel finmalt
1ts Vanlijesukker
1ts bakepulver
stekes på 200 grader i 10-15 min avhengig av størrelsen
fremgangsmåte

Mos bananene skikkelig gjerne med stavmikser vist du har. Rør sammen smøret, ett egg, vanlije sukkerer og sukkeret. før du blander inn melet og bakepulveret. Rør ikke mer i røren en nødvening. jeg fikk 21 store muffins av denne røren, og har fryst ned en god del, testet å tatt di opp igjen å di er fortsatt like gode! disse er perfekt til å fryse ned og har å gomle på spør du meg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Endelig er fredagen her og tid for helg igjen, just to state the obvious I've sucked at updating this week. Kjem ikke med ett langt unnskyldnings innlegg, bare kjedelig uke med lite spennede ting blandet med ikke 100% og mangel på ord. Sånn blir det vel en del frem over, savner og blogge men å finne ting å skrive om som kan være spennede er ikke så lett når jeg er ute av trening, å finne ut hva vil jeg dele om nei kommer seg etterhvert. Jeg har ikke bare lagt inne alene denne uken har vært sosial denne uken. Bare føler ikke helt det så fryktelig spennede for dere å lese om at jeg har vært ute å kjørt rundt med ene bestekompisen og besøkt ei god venninne etter gammelt for å rask si hei. Spesielt når jeg ikke husket å ta noe bilder eller noe.

I går derimot var jeg ute og spiste med ei venninne jeg ikke har sett på alt for lenge, noe som var veldig koselig. Er så koselig å møte å bare mase, selv om jeg ikke tok noe bilder for å dele med dere. Er ikke flink nok til å ta opp kamera for å ta bilder i sånne situasjoner, syns det er litt rart. Etter den koselige lille daten ble det en hastetur til Lindås for å hente noen ting til kveldens planer, før det bar rett hjem igjen for å hoppe rett i middagen. Ble en sein middag kl. 22 til meg å min kjære, så kan si dagen gikk ganske i ett fra jeg kom meg ut av døra til jeg la meg, men definetivt en kjempekoselig dag. Hva kveldens store planer er skal jeg dele med dere i løpet av dagen, men nå må jeg få i meg frokost å begynne på dagen oppgaver.

Men først skal jeg prøve å motstå fristelsen med serie få gjort litt av dagens gjøremål, noe som definetivt ikke blir gjort vist jeg begynner på noe serie. Konsentrasjonen er litt ondsfraværende så her må jeg bare bestemme meg og komme meg i gang så jeg får gjort ferdig. Jeg har noen innlegg jeg skulle fått skrevet klar, før det er litt husmorsplikter som står for tur som må gjøres også dessverre.

Likes

Comments

Det ikke er lenge siden jeg endelig greide og dra meg selv opp av senga å få i meg noe frokost. Det ble en lang men koselig dag i går, deilig å være i sentrum igjen sammen med gode mennesker. Det og bare nyte en fin sommer dager i byn uten planer, bare være her å nå er så ufattelig deilig. Hvertfall nå som det går mot slutten på sommeren., da er det bedre og viktigere å få nyte di siste skikkelig fine sommer dagen føle jeg. Men kjenner jeg er skikkelig ute av trening på å blogge, siden jeg ikke en gang tenkte tanken på å ta bilder mens jeg var ute. Men det kommer seg vel etterhvert med litt tid, jeg vet hvertfall jeg skal prøve å bli flinkere. Som å ta med kamera på dagens planer å prøve å huske å bruke det, så får jeg se om jeg får oppdater flere ganger i dag eller ikke.

Litt som må gjøres før jeg kan starte på dagens planer, siden leiligheten må klargjøres for besøk i natt. Så jeg får sette i gang så jeg rekker bussen senere i dag, noe som ikke er min spesialitet for å si det mildt.

Likes

Comments

God mandag søtinger!

Klare for en ny uke med nye muligheter, kjenner jeg er det hvertfall selv om det blir en litt dårlig start i dag med en form som ikke er helt på topp. Men får bare gjør det beste ut av det, litt husarbeid som ryddig og klesvask inni mellom episodene. Så sant jeg får det til, blitt litt for obsessed med prison break sånn 100 år etter alle andre, men skjønner endelig hva fascinasjonen var! kommet meg til sesong 2 og greier rett og slett ikke stoppe, denne serie obsession min tar helt av for tiden huff, håper noen kjenner seg igjen i å være litt for glad i serier.

Men i mellom episodene skal jeg også få prøvd å lagt en plan for bloggen denne uken for å se om jeg finner tilbake til bloggen 100% med litt planlegging. Men ikke ha for høye forhåpninger til flere innlegg om dagen hver dag tar nok litt tid å komme tilbake for fullt, men deilig og skrive igjen. Så vist det er innlegg dere ønsker skrik ut å legg igjen en kommentar, blir satt stor pris på!

Likes

Comments

Hei hei hal

Søndagen er allerede godt i gang som betyr at helgen snart er over for denne gang dessverre. Men har en pakke som jeg fikk fredagen som står og venter på meg så gleder meg litt til å komme hjem å få teste. Men det er ikke å noe å si på at denne helga startet konge men fikk en kjedelig nedtur i går dessverre. Lørdag ble en smertefull kveld godt det finnes smertestillende er alt jeg har å si, veldig takknemlig for at smertene er svært svake i dag. Kryssefingrene for at det holder seg slik i hele dag med litt flaks.

Så lørdagen får heller gå litt i glemme boka for denne gangen tenker jeg. Tenke jeg skal skrive om fredagen selv i ett eget innlegg når jeg får skrevet på pc. I mellomtiden tenkte jeg å dele antrekket fra fredagens kvelden, selv om jeg egentlig irriterer meg grønn over den ekstremt dårlige kvaliteten. Men ble tatt i gangen med alt for dårlig lys og med tlf, men var det jeg hadde så får gå for denne gang. Så skal jeg prøve og komme meg inn i rutine så det blir bedre bilder. Vist jeg begynner å skriver mer å mer her på bloggen igjen hvertfall, vi får se hvordan det blir frem over.

Likes

Comments

Oppskrift

I går bestemte jeg meg helt spontant for å lage rundstykker og tok det veldig på sparket, men ble overraskende fornøyd med resultatet. Jeg får mer og mer lyst til å bake og lage ting fra bunnen, som eget brød, rundstykker og ostehorn osv. Siden de siste årene kan jeg spise mindre å mindre av det som er kjøpt på butikken, vet ikke hva det er som er i brødet som gjør det. Jeg spiser ikke brød lengre siden jeg blir så dårlig nesten med en gang, så selv om taco lefser i aller varianter er en grei erstatter hadde det vært så koselig å kunne spise brød og rundstykker. Blir ett lite savn etterhvert skal jeg si deg, som egg og bacon på skive, masse smør og fersk hjemmelaga syltetøy osv å det er så savn!

Så ble aldri så lite fornøyd når rundstykkene jeg prøvde på i går ble vellykket og jeg tålte di. Å di ble enda bedre en jeg så for meg, sånn skikkelig bolle rundstykker der er så godt!

Oppskrift

Hvetemel ca 5 dl

havremel Ca 3 dl

Smør 75g/ en dæsj

Salt 1ts

bakepulver 2t

melk ca 3 dl

Kna smøret inn i melet, salt og bakepulveret før du tilsetter melken. Del opp deigen til passelig størrelse på rundstykkene, før du pensler di med egg. Blir sikra 12 små rundstykker med denne oppskriften.

steik på 275 i ca 10 min.

Likes

Comments

Mandagen er snart over så det er på tide og gjøre seg klar for ny dag, men først havnet jeg vist en tur bak tastaturet igjen! Selv om jeg har lite å fortelle fra i dag, jeg har virkelig ikke tatt meg til noen fornuftig i det hele tatt. Utsatte rett og slett søndagen til i dag hahah. Det er så godt å få slappet av etter helga som har vært så koselig og utrolig gøy, men stjal litt energi så godt å slappe helt av i dag. Bare vandre rundt i oversized t-skjorte, søteste knee sokkene jeg fikk av lillebror i gave og glant på serie etter serie i dag!

Bare se på disse fantastisk søte sokkene jeg fikk i gave i går av lillebror. Tilfeldig fun fact jeg har en ting for sokker, strikke sokker, fluffy sokker, pokemon sokker, knee sokker jah, hahah er skikkelig merkelig jeg vet hehe.

Likes

Comments

ukas/månedens

Ukens opptur

Detfinetivt å ha bursdag! Jeg elsker å ha bursdag enda eller generelt bursdager! Har alltid vært glad i bursdager så vidt jeg kan huske.

Ukens tanke..

Har tenkt veldig mye på alder, livet og hva som venter i fremtiden. Tenkt veldig mye på hvor stor forskjell det er på hvor i livet alle vennene mine er i forskjell til hverandre og meg. Det er liksom to helt forskjellige steder i livet, er rart og være i skille der livene til alle rundt deg og deg selv.

ukas ned tur...

Må være å ikke kunne reise vekk som planlagt for helgen, det er alltid like kjipt når planer ikke går som det skal altså. Å som det ødelegger humøret mitt alltid.

Ukens høydepunkt...

Det må definitivt helgen generelt, med noen av di aller beste menneskene jeg kunne hatt rundt meg! Jeg greier ikke velge mellom fredagen som ble brukt på å gå ut å spise med en liten gjeng venner, lørdags kvelden og natta som ble brukt på biltur med bestekompis eller søndagen som ble feiret med mamma og lillebror! Alt i alt bare en kjempe bra dag! Ganske perfekt måte å feire bursdagen på føle jeg!

Ukens innkjøp

Kjedelig nok har det vært lite innkjøp jeg kan vise frem denne uka, så det eneste innkjøpet denne uken må bli rens til ansikte. Som foresten er den beste jeg har vært borti så langt, men utrolig kjedelig innkjøp.

Ukens sang...

Jer har utrolig merkelig musikk smak med denne uken har det vært to forskjellige: Drugs - lil aaron og

Thank you - MKTO som har vært mest på hjernen.

Likes

Comments

Har du noen ganger kvelder der du bare ikke får sove, uansett hvor mye du ønsker og sove å hvor trøtt du er så vil ikke hjernen slutte å la tankene surre rundt? Jeg har en sånn natt igjen nå, så egentlig tenkte jeg at jeg kunne dele noen av sangene som blir spilt denne natta.

Håper noen av sangene faller i smak, det er rolige sanger med betydningsfulle tekster som jeg har forelsket meg helt i den siste tiden.

Likes

Comments

Personlig

Mormor. Ingenting glede meg mer enn å besøke Mormor, det er så koselig hos henne og så mange minner som ligger i stedet. Samtidig er det så koselig og bare sitte å snakke å bruke tid på å høre hvordan ting går og historier fra jeg var liten, mamma var liten og helt tilbake til Mormor sine historier.


Havet! Å som jeg elsker havet, jeg blir så lykkelig av å være i nærheten av sjøen. Lukten og lyden av bølgene, jeg slapper sånn av da. Alle sommerene mine er brukt rundt sjøen, å se solen forsvinne ned i sjøen, høre på lydene mens man er ute i båten. Da er jeg virkelig lykkelig.


Foreldrene mine. Rett og slett forholdet mellom foreldrene mine, jeg har det beste forholdet til mine foreldre jeg kunne hatt. Di er mine aller bestevenner, mange vill sikkert syntes det er rart. Men kveldene jeg sitter hjemme hos di på kjøkkenet og prater vekk kvelden er di beste. Mamma er min beste venninne, som jeg snakker med om alt. Jeg føler meg så heldig som er heldig å har ett så godt forhold til foreldrene mine.


Å ta bilder, å se di og redigere di, alt med bilder finner jeg en form for lykke følese i. Det er min hemmelige egen lilleverden som jeg selv kan bestemme hvem jeg vil dele med. Jeg snakker mye gjennom bildene mine, men bare få tall vil skjønne hva jeg seier, å det er noe med det jeg liker. Samtidig elske jeg å leke med bilde former, overraske med utrykk og se hva andre tenker om det.


Bil turer uten mål, eller generelt bare være i bil. Jeg har alltid funne roen i å være i bil, både når jeg selv kjører meg også å sitte på med andre. Jeg har vært slik så lenge jeg kan huske, det var få ting jeg gledet meg mer til en bilturer med familien om sommeren. Bil turer, korte eller lange, er noe jeg aldri vokser fra tror jeg. Enten jeg er sint, lei meg, glad eller bare lei så hjelper alltid en biltur.


Historie faktisk, elsker å bare falle inn i historie bøker eller dokumentarer. Vet ikke helt hvorfor, men jeg liker å lære om hva som har skjedd tidligere, samt hva som skjer nå. Jeg hatet det når jeg var yngre, men nå er jeg helt frelst. Tror det kommer fra pappa som er helt lik, som er veldig gøy for da har jeg noen å diskutere med og lære av. Alltid gøy og snakke om ett tema med pappa for han kan så mye å vi kan ha lange diskusjoner med god stemning. Å aller gøyest er det at vi begge syns det er så mye gøyere når vi ikke nødvendigvis er hundre prosent enig i en diskusjon, å det blir aldri krangler av det.


Café kos med venninner, å bare prate bort tiden. Det trengs vel ikke forklares så dypt, gode samtaler med venninner/venner generelt er noe som man bare må bli lykkelig av.


Bøker, å kunne rømme inn i en annen verden å bare slippe hverdagen helt for en liten stund. Uansett hva bøker det er, selv om lese periodene mine går litt opp å ned så elsker jeg å rømme i bøker. Men er alt for dårlig til å gi meg selv tid til å faktisk lese, enda jeg egentlig ikke gjør på noe så er jeg ikke flink til å finne frem boken min. skjerpings


Likes

Comments

Instagram : Nesse97 // Snapchat : jene3007

Instagram@nesse97