Har du noen ganger kvelder der du bare ikke får sove, uansett hvor mye du ønsker og sove å hvor trøtt du er så vil ikke hjernen slutte å la tankene surre rundt? Jeg har en sånn natt igjen nå, så egentlig tenkte jeg at jeg kunne dele noen av sangene som blir spilt denne natta.

Håper noen av sangene faller i smak, det er rolige sanger med betydningsfulle tekster som jeg har forelsket meg helt i den siste tiden.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Personlig

Mormor. Ingenting glede meg mer enn å besøke Mormor, det er så koselig hos henne og så mange minner som ligger i stedet. Samtidig er det så koselig og bare sitte å snakke å bruke tid på å høre hvordan ting går og historier fra jeg var liten, mamma var liten og helt tilbake til Mormor sine historier.


Havet! Å som jeg elsker havet, jeg blir så lykkelig av å være i nærheten av sjøen. Lukten og lyden av bølgene, jeg slapper sånn av da. Alle sommerene mine er brukt rundt sjøen, å se solen forsvinne ned i sjøen, høre på lydene mens man er ute i båten. Da er jeg virkelig lykkelig.


Foreldrene mine. Rett og slett forholdet mellom foreldrene mine, jeg har det beste forholdet til mine foreldre jeg kunne hatt. Di er mine aller bestevenner, mange vill sikkert syntes det er rart. Men kveldene jeg sitter hjemme hos di på kjøkkenet og prater vekk kvelden er di beste. Mamma er min beste venninne, som jeg snakker med om alt. Jeg føler meg så heldig som er heldig å har ett så godt forhold til foreldrene mine.


Å ta bilder, å se di og redigere di, alt med bilder finner jeg en form for lykke følese i. Det er min hemmelige egen lilleverden som jeg selv kan bestemme hvem jeg vil dele med. Jeg snakker mye gjennom bildene mine, men bare få tall vil skjønne hva jeg seier, å det er noe med det jeg liker. Samtidig elske jeg å leke med bilde former, overraske med utrykk og se hva andre tenker om det.


Bil turer uten mål, eller generelt bare være i bil. Jeg har alltid funne roen i å være i bil, både når jeg selv kjører meg også å sitte på med andre. Jeg har vært slik så lenge jeg kan huske, det var få ting jeg gledet meg mer til en bilturer med familien om sommeren. Bil turer, korte eller lange, er noe jeg aldri vokser fra tror jeg. Enten jeg er sint, lei meg, glad eller bare lei så hjelper alltid en biltur.


Historie faktisk, elsker å bare falle inn i historie bøker eller dokumentarer. Vet ikke helt hvorfor, men jeg liker å lære om hva som har skjedd tidligere, samt hva som skjer nå. Jeg hatet det når jeg var yngre, men nå er jeg helt frelst. Tror det kommer fra pappa som er helt lik, som er veldig gøy for da har jeg noen å diskutere med og lære av. Alltid gøy og snakke om ett tema med pappa for han kan så mye å vi kan ha lange diskusjoner med god stemning. Å aller gøyest er det at vi begge syns det er så mye gøyere når vi ikke nødvendigvis er hundre prosent enig i en diskusjon, å det blir aldri krangler av det.


Café kos med venninner, å bare prate bort tiden. Det trengs vel ikke forklares så dypt, gode samtaler med venninner/venner generelt er noe som man bare må bli lykkelig av.


Bøker, å kunne rømme inn i en annen verden å bare slippe hverdagen helt for en liten stund. Uansett hva bøker det er, selv om lese periodene mine går litt opp å ned så elsker jeg å rømme i bøker. Men er alt for dårlig til å gi meg selv tid til å faktisk lese, enda jeg egentlig ikke gjør på noe så er jeg ikke flink til å finne frem boken min. skjerpings


Likes

Comments

Hei Hei søtinger og god lørdag til dere!

Håper lørdagen deres har vært bra så langt, min har gått litt i ett for å være ærlig. Siden jeg har flydd rundt med mine foreldre for å se på fliser og litt til badene som skal fikses. Samtidig gå og leite etter litt dill til leiligheten for å få litt ny pynt etter hvert. Syns det er ekstremt gøy og drive å designe å styre når noe skal pusses opp, så glede meg kjempe til jeg endelig får ett sted som er mitt jeg kan pusse opp slik jeg ønsker. Å vel med mye gåing og masse frem og tilbake i butikker så var det selvsagt noen som måtte slukne på sofaen når ting skulle gjøres. Haha, hoff så sliten for tiden at det er ikke første gangen denne uken det har blitt en middagslur, må si jeg ikke føle meg helt 19 år gammel. Når jeg ligg som ett slakt og sover på sofaen vitende om at venner gjør seg klar for fest og byn, vist di ikke allerede hadde begynt da.

Vet ikke helt hva mer det er å fortelle fra denne lørdagen, ikke noe sånn spennende lørdag blogg messing akkurat men. Satser på at det blir noen litt mer spennende innlegg etterhvert vist jeg greie opprettholde bloggingen frem over. Målet frem over er i hvertfall å ikke legge vekk bloggen igjen, å heller finne igjen en balanse i hverdagen der bloggen passer inn. Så får vi se hvordan det går, å heller ta det litt mer som det kommer å ikke legge masse press på meg selv.

Men en ting jeg vet jeg vill hvertfall er å få en god blanding av hverdagsinnlegg, personlige innlegg og bilder. Slik at det blir en balanse mellom på en eller annen måte mellom innlegg. Jeg vet ikke helt hva som venter på meg i år for å være ærlig, siden det veldig lite planer som er lagt for dette året. Det er ingen konkrete ting som er bestemt av noen slag, så kan enten bli ett kjedelig år med lite ting som skjer eller ett veldig gøy år fylt med spontane ting. Vi får heller se hvor jeg ender i år, å så skal jeg prøve å passe på at jeg drasser med meg bloggen på slep.

Nei nå får jeg legge vekk bloggen for kvelden å nyte resten av kvelden med noe godt i glasset og en gourmet middag som nærmer seg. Jeg er virkelig bare mer og mer begeistret for rolig prate kvelder med noe godt i glasset fremfor full fest å folk strødd rundt for di er for fulle til å stå. Vel passer jo fint har jo alltid følt meg som en gammel sjel i en ung kropp, aldri helt skjønt meg på alt di på min alder styre med, men det er noe jeg tenkte jeg kunne skrive om senere en gang.

Ønsker alle en god lørdag videre!

Likes

Comments

Meninger/Tanker, Personlig

Jeg har selvsagt valgt og starte helgen på den beste måten, med slapp morning med youtube i senga! Egentlig har jeg vært våken så lenge nå at det er litt for gale å sitte under dyna enda, men jeg har fått gjort litt fra senga så det får være innafor.

Jeg har jo tidligere i år delt med dere at jeg ønsker å komme inn igjen i gamet, og vi kan vel trygt konkludere med at det gikk rett vest. Jeg har ikke planer om å gjør dette til enda ett unnskyld innlegg for fraværet her, men ett innlegg med samling av tankene jeg har hatt mens jeg har vært vekke.

Det er ikke så ufattelig mange spennende ting som har skjedd som jeg angrer på at jeg ikke har delt på bloggen sånn sett. I denne perioden har det egentlig vært litt deilig å være uten. Rett og slett fordi tankene og følelsene mine har vært ett enste kaos den siste tiden, halvparten av tiden har jeg ikke vist hva følelsene og tankene mine har vært. Det har vært så alt for vanskelig og skille fra hverandre tanker og følelser, og skille mine tanker fra andres meninger at jeg har ikke vist helt hvordan jeg selv har følt det.

Jeg har vert så høyt og så lavt, men ikke i form av typiske humørsvinger, pms eller noe slikt. Mer som å være fanget i en sirkel av usikkerhet, andres følelser og tanker, at man alltid føler man er på kanten av totalt sammenbrudd med det aldri kommer helt. Heller ikke den vanlige lykkelig på dag tid og når kvelden kommer tar den med seg tanker, når på døgne har ikke lengre noe å si.

Jeg har aldri hatt en periode det jeg sliter med å vite om jeg er lykkelig med triste dager eller trist med lykkelige dager. Jeg har alltid vist om jeg var i en trist og dårlig periode eller en glad og lykkelig periode, vist dere skjønner? Men likevel føler jeg mer ulykkelig, trist, sint og skuffet en jeg gjør lykkelig, glad, stolt og full i glede. Jeg kjenner på at jeg er så lei som det går ann å bli nå, av å stå fast på samme sted i samme spor uten å bevege meg noen retning. Jeg føle meg endelig sikker nok på at jeg har fått gått gjennom alt av tanker og følelser i meg til å konkludere med at det er trist med gode dager.

Kjenner jeg desperat trenger å få orden på dette igjen, jeg trenger å finne lykken igjen og kjenne at jeg har kontroll på egne tanker og vet mine egne følelser. Jeg trenger og få kontroll over meg selv igjen, før jeg graver meg for dypt i dette sporet. Men heldigvis kan jeg se lyset i tunnelen igjen og føler meg ikke så fanget lengre, det er ett stykke frem til lyset men jeg ser det. Jeg peiler meg inn en retning og vet jeg når frem til slutt, bare helt når vet jeg ikke.


Litt forandring og ting som skjer må alltid til, hos meg hvertfall. Jeg er ikke personen som takler å gjøre det samme i ett sett hver dag, uten forandringer, å kjøre meg fast i ett spor der alle dager ser likt ut er ett levendes marretitt for meg. Å det er jo nettopp dette som har skjedd, jeg sitter fast i ett kjedelig, ensomt og tungt mønster som dreper følelsen av å være lykkelig rett og slett.

Likes

Comments

Denne uken gikk jo dessverre akkurat slik jeg fryktet selv om jeg håpte og gjorde mitt beste for å unngå det. Veldig irriterende når jeg endelig bestemte meg for å skrive igjen, så typisk. Men var ikke noe valg å skrive selv om influensa slo til denne gangen, jeg var rett og slett helt ødelagt og slått ut. Med solbriller inne helt til jeg lag meg, hvert minste lys gjorde meg enda dårligere igjen sammen med lyder. Og så svimmel, det var jo helt forferdelig alt surret jo når jeg satt oppreist i en liten stund. Nei hoff dessverre null blogging når formen skal være sånn, men vi får prøve igjen nå.

Men på i går var heldigvis formen veldig mye bedre. Så jeg kunne reise en tur til sentrum sammen med barndoms venninna min som er her nede på besøk. Helt rart og tenke på hvor mange år siden vi så hverandre sist, det var på ungdomsskolen en gang og det begynner faktisk å bli noen år siden. Men sånn er det når vi, så bokstavelig talt som det går, bor på hver sin ende av landet. Bergen - Hammerfest er ikke en tur man tar for å hilse på noen en helg, det blir jo fort en veldig lang dag med reising på den strekningen. Så det var koselig å kunne ta en tur til byn med litt shopping og obligatoriske ut og spise. Vi valgte og slå oss ned på jacob aall, som ligger i fjerde etasje på Exhibition, det er så god mat der samt så koselig stemning.

Men fredags kvelden ble en rolig en med serie og film kveld på sofaen. Man kan trygt si enerig nivået er langt fra på topp igjen enda, for å si det sånn. Men jeg må innrømme jeg stortsett alltid velger en film kveld med enten venner eller familie fremfor fylla, fest og styr. Er det bare meg som er sånn, eller noen som kjenner seg igjen i dette?

Men nå må snart komme meg avgårde her å opp til, enda, en filmkveld som vente på meg.

Likes

Comments

Vel hei igjen, jeg prøvde jo å starte opp igjen bloggen for to uker siden, å vel det gikk jo rett vest. Selvsagt rett ette jeg bestemte meg for å prøve og starte opp igjen bloggen, dukket det opp masse avtaler. Å selv om formen er mer stabil for tiden er jeg likevel utslitt etter avtaler, å da er det null energi til overs til konsentrasjon for blogging.

Skal ikke se bort i fra at det skjer igjen, at det ikke blir oppdatert hver dag, hvertfall ikke flere ganger om dagen med det første. Jeg har jo veldig lyst og ta opp igjen skrivingen, men det var mye mye vanskeligere og stare opp igjen en jeg så for meg. Det skal jeg hundre prosent innrømme, men forhåpentligvis kommer jeg inn i det igjen etter hvert. Dere får nok bare ha tålmodighet til meg

I mellom tiden mens jeg prøver og komme meg tilbake i blogg gamet, så kan dere følge meg på Instagram og snapchat


Men som alltid starter jeg å skrive igjen rett før jeg egentlig skal legge meg, så klokken er jo over midnatt som egentlig betyr jeg burde sove nå, haha god start eller hva? Enda bedre så er den ene dagen jeg drøyer legge rutinene mine siste ukene (med unntak av helger ofc) er kvelden jeg sitter med feber og nese som renner. Ganske sikker på at der influensa som vil ta over, så jeg burde definitivt sove i håp om å slippe en runde med influensa nå altså.

Jeg får egentlig sjeldent influensa, enda det er ofte nå de siste årene i forskjell til før, men når det først er min tur ja da kan jeg avlyse alt. Det er nok flere som har hørt om manne influensa, når en mann får influensa og bare dør strak ut på sofaen og blir en sutrete liten baby? hahah! Vel jeg tror en fint kan konkludere med at jeg føle med di å kjenne for godt til denne manne influensa, jeg blir totalt slått ut og litt til når influensa først tar takt i meg.

Nå ble det mye random babling her, men ja jeg tror jeg tar kvelden. Så håper jeg alle dere skjønninger lager dere selv en fantastisk uke, og sender noen gode tanker denne retingen her så kanskje jeg kommer meg inn på sporet igjen denne gangen!

Likes

Comments

Hello cuties!

sitter for øyeblikket og nerder Revenge body with Khloe Kardashian! god bless, elsker programmet og har omtrent nedtelling til ny episode! For det første elsker jeg Khloe, dama er gorgeus! Men også fordi jeg elsker og se trenings program, med total forvandling er gøy og se! Det er også så mye motivasjon og finne i det, så er perfekt og se på for så jeg faktisk går gjennom med min egen trening. Selv om det ikke er i nærheten av så tunge treningsøkter eller forandringer.

Dette er en av reisene jeg har bestemt meg for at skal skje i 2017, rett og slett fordi jeg har prøvd alt annet jeg har fått beskjed om, nå er det på tide og prøve lett trening. Dette er noe kroppen min sårt trenger, siden flere av musklene i kroppen rett og slett har skrudd seg av om jeg kan si det på den måten. Kjernemuskulaturen er så svak at det rett og slett er skummelt. Det fører til mye unødvendig smerter for andre muskler må ta over å en blir rett og slett stiv og full i muskel knuter.

Tenkte jeg skulle lagen ett innlegg om målene mine for 2017, litt for dere og litt for meg selv så jeg ikke bare kan trekke di tilbake å unngå målene mine. Jeg kjenner jeg er virkelig klar for at dette skal bli mitt år, jeg har bestemt meg for at dette skal bli ett bra år!

I`m ready for you! I`m ready to make 2017 my year!

Men nå er det jo kommet sol til Bergen igjen så jeg får prøve å nyte den best mulig når den først er her, så blogges vi!

Klem Jeanine

Likes

Comments

Hello cuties! Long time no see, new year, new month, new week which means new plan and new start!

Jeg har utsatt og utsatt det å faktisk ta opp igjen skrivingen her på bloggen igjen, bare fordi jeg vet ikke helt hva jeg skal dele. Siden det ikke alltid skjer så mye spennende i min hverdag som ofte har vært grunnen til at bloggen har død ut igjen etter en periode. Med dager som i dag, som har vært en ufattelig slap mandag.

Men jeg tror jeg er klar for å starte å ta dere med på 2017 reisen min, jeg har ingen anelse hva dette året har og by på. Men jeg krysser fingrene for ett bedre år en hva 2016 ble for meg, så får vi se om kjærligheten for blogging er her enda og klar for å blomstre igjen.

Likes

Comments

Hei igjen dere! Satt litt og tenkte på hvordan jeg ville skrivet ett unnskyld innlegg til dere om fraværet mitt, men gikk en runde med meg selv og skjønner jeg skal ikke skrive ett unnskyld innlegg.

Jeg måtte ta ett valg om hva jeg skulle prioritere, helsa mi eller blogge å da syns jeg ikke at jeg skal unnskylde eg for å ha valgt helsa. Jeg elsker å blogge og ta bilder, men dessverre kjemper helsa i mot inni mellom å jeg må ta pauser. Jeg må innrømme det plager meg litt for mye å ikke alltid kunne drive med det jeg liker fordi helsen min, som 19 åring, setter en stoppe. Så jeg jobber med å godta det at av og til greie jeg ikke alt jeg vil på en dag, men det er ikke verdens undergang. Men helt ærlig så er det j*vlig og ikke få til alt man ønsker og burde/skulle greie når jeg er så ung som jeg er. Å se resten av min årsklasse og venner, begynne på høgere utdanning, få seg lærlingplass eller faste gode jobber di har stortrives i, er ufattelig tungt.

Så det er vanskelig å huske på at man ikke er mislykket eller verdiløs, så det er noe jeg jobber mye med, for det er bare en annen vei som er ment for meg. Så det presset jeg legger på meg selv med bloggen og bildene blir fort ekstremt høye og det ender med at jeg bruker for mye av energien min på bloggen å tviler på om det er bra nok. Samme med bilder vist jeg putter for mye press på meg selv blir jeg rett og slett aldri fornøyd fordi fort føler at med det perfekte bildet beviser jeg at jeg ikke er mislykket. Fordi jeg glemmer at jeg er ikke misslykket selv om jeg er syk og dermed ikke har fått fullført utdanning.

Nå har dette vært ett ekstra tøft år med bestemor som gikk vekk i sommer og salget av det huset og alt som følger med, så det å sørge tar jo mye krefter. Så da følte jeg heller for å sørge sammen med familien og da ble det rett og slett for mye med formen så jeg greide rett og slett ikke holde bloggen gående.

Men nå nærmer vi oss nytt år med stormskritt å det og få komme tilbake til Eiken har gitt meg motivasjonen til å endelig ta et opp igjen. Men denne gang på mine primisser,så ikke presse meg for mye rundt det og rett og slett komme meg rolig inn i gamet igjen. Å ta pauser når jeg trenger det, å rett og slett la meg selv få ha di dagene der det eneste jeg får gjort er å puste inn å ut.

Jeg er bare 19 år og har så mye fremfor meg å kjenner meg klar til å finne min vei, finne ut hva jeg er ment til å gjøre og min mening i livet. Å dette idylliske stedet med alle disse fantastiske menneskene har fått meg til å huske at jeg er langt fra mislykket bare fordi jeg ikke er A4, jeg er unik fordi jeg er meg. Jeg er heldig og har en helt fantastisk familie og herlige venner så bare det gjør meg vellykket!

Likes

Comments

Instagram : Nesse97 // Snapchat : jene3007

Instagram@nesse97