Vel hei igjen, jeg prøvde jo å starte opp igjen bloggen for to uker siden, å vel det gikk jo rett vest. Selvsagt rett ette jeg bestemte meg for å prøve og starte opp igjen bloggen, dukket det opp masse avtaler. Å selv om formen er mer stabil for tiden er jeg likevel utslitt etter avtaler, å da er det null energi til overs til konsentrasjon for blogging.

Skal ikke se bort i fra at det skjer igjen, at det ikke blir oppdatert hver dag, hvertfall ikke flere ganger om dagen med det første. Jeg har jo veldig lyst og ta opp igjen skrivingen, men det var mye mye vanskeligere og stare opp igjen en jeg så for meg. Det skal jeg hundre prosent innrømme, men forhåpentligvis kommer jeg inn i det igjen etter hvert. Dere får nok bare ha tålmodighet til meg

I mellom tiden mens jeg prøver og komme meg tilbake i blogg gamet, så kan dere følge meg på Instagram og snapchat


Men som alltid starter jeg å skrive igjen rett før jeg egentlig skal legge meg, så klokken er jo over midnatt som egentlig betyr jeg burde sove nå, haha god start eller hva? Enda bedre så er den ene dagen jeg drøyer legge rutinene mine siste ukene (med unntak av helger ofc) er kvelden jeg sitter med feber og nese som renner. Ganske sikker på at der influensa som vil ta over, så jeg burde definitivt sove i håp om å slippe en runde med influensa nå altså.

Jeg får egentlig sjeldent influensa, enda det er ofte nå de siste årene i forskjell til før, men når det først er min tur ja da kan jeg avlyse alt. Det er nok flere som har hørt om manne influensa, når en mann får influensa og bare dør strak ut på sofaen og blir en sutrete liten baby? hahah! Vel jeg tror en fint kan konkludere med at jeg føle med di å kjenne for godt til denne manne influensa, jeg blir totalt slått ut og litt til når influensa først tar takt i meg.

Nå ble det mye random babling her, men ja jeg tror jeg tar kvelden. Så håper jeg alle dere skjønninger lager dere selv en fantastisk uke, og sender noen gode tanker denne retingen her så kanskje jeg kommer meg inn på sporet igjen denne gangen!

Likes

Comments

Hello cuties!

sitter for øyeblikket og nerder Revenge body with Khloe Kardashian! god bless, elsker programmet og har omtrent nedtelling til ny episode! For det første elsker jeg Khloe, dama er gorgeus! Men også fordi jeg elsker og se trenings program, med total forvandling er gøy og se! Det er også så mye motivasjon og finne i det, så er perfekt og se på for så jeg faktisk går gjennom med min egen trening. Selv om det ikke er i nærheten av så tunge treningsøkter eller forandringer.

Dette er en av reisene jeg har bestemt meg for at skal skje i 2017, rett og slett fordi jeg har prøvd alt annet jeg har fått beskjed om, nå er det på tide og prøve lett trening. Dette er noe kroppen min sårt trenger, siden flere av musklene i kroppen rett og slett har skrudd seg av om jeg kan si det på den måten. Kjernemuskulaturen er så svak at det rett og slett er skummelt. Det fører til mye unødvendig smerter for andre muskler må ta over å en blir rett og slett stiv og full i muskel knuter.

Tenkte jeg skulle lagen ett innlegg om målene mine for 2017, litt for dere og litt for meg selv så jeg ikke bare kan trekke di tilbake å unngå målene mine. Jeg kjenner jeg er virkelig klar for at dette skal bli mitt år, jeg har bestemt meg for at dette skal bli ett bra år!

I`m ready for you! I`m ready to make 2017 my year!

Men nå er det jo kommet sol til Bergen igjen så jeg får prøve å nyte den best mulig når den først er her, så blogges vi!

Klem Jeanine

Likes

Comments

Hello cuties! Long time no see, new year, new month, new week which means new plan and new start!

Jeg har utsatt og utsatt det å faktisk ta opp igjen skrivingen her på bloggen igjen, bare fordi jeg vet ikke helt hva jeg skal dele. Siden det ikke alltid skjer så mye spennende i min hverdag som ofte har vært grunnen til at bloggen har død ut igjen etter en periode. Med dager som i dag, som har vært en ufattelig slap mandag.

Men jeg tror jeg er klar for å starte å ta dere med på 2017 reisen min, jeg har ingen anelse hva dette året har og by på. Men jeg krysser fingrene for ett bedre år en hva 2016 ble for meg, så får vi se om kjærligheten for blogging er her enda og klar for å blomstre igjen.

Likes

Comments

Hei igjen dere! Satt litt og tenkte på hvordan jeg ville skrivet ett unnskyld innlegg til dere om fraværet mitt, men gikk en runde med meg selv og skjønner jeg skal ikke skrive ett unnskyld innlegg.

Jeg måtte ta ett valg om hva jeg skulle prioritere, helsa mi eller blogge å da syns jeg ikke at jeg skal unnskylde eg for å ha valgt helsa. Jeg elsker å blogge og ta bilder, men dessverre kjemper helsa i mot inni mellom å jeg må ta pauser. Jeg må innrømme det plager meg litt for mye å ikke alltid kunne drive med det jeg liker fordi helsen min, som 19 åring, setter en stoppe. Så jeg jobber med å godta det at av og til greie jeg ikke alt jeg vil på en dag, men det er ikke verdens undergang. Men helt ærlig så er det j*vlig og ikke få til alt man ønsker og burde/skulle greie når jeg er så ung som jeg er. Å se resten av min årsklasse og venner, begynne på høgere utdanning, få seg lærlingplass eller faste gode jobber di har stortrives i, er ufattelig tungt.

Så det er vanskelig å huske på at man ikke er mislykket eller verdiløs, så det er noe jeg jobber mye med, for det er bare en annen vei som er ment for meg. Så det presset jeg legger på meg selv med bloggen og bildene blir fort ekstremt høye og det ender med at jeg bruker for mye av energien min på bloggen å tviler på om det er bra nok. Samme med bilder vist jeg putter for mye press på meg selv blir jeg rett og slett aldri fornøyd fordi fort føler at med det perfekte bildet beviser jeg at jeg ikke er mislykket. Fordi jeg glemmer at jeg er ikke misslykket selv om jeg er syk og dermed ikke har fått fullført utdanning.

Nå har dette vært ett ekstra tøft år med bestemor som gikk vekk i sommer og salget av det huset og alt som følger med, så det å sørge tar jo mye krefter. Så da følte jeg heller for å sørge sammen med familien og da ble det rett og slett for mye med formen så jeg greide rett og slett ikke holde bloggen gående.

Men nå nærmer vi oss nytt år med stormskritt å det og få komme tilbake til Eiken har gitt meg motivasjonen til å endelig ta et opp igjen. Men denne gang på mine primisser,så ikke presse meg for mye rundt det og rett og slett komme meg rolig inn i gamet igjen. Å ta pauser når jeg trenger det, å rett og slett la meg selv få ha di dagene der det eneste jeg får gjort er å puste inn å ut.

Jeg er bare 19 år og har så mye fremfor meg å kjenner meg klar til å finne min vei, finne ut hva jeg er ment til å gjøre og min mening i livet. Å dette idylliske stedet med alle disse fantastiske menneskene har fått meg til å huske at jeg er langt fra mislykket bare fordi jeg ikke er A4, jeg er unik fordi jeg er meg. Jeg er heldig og har en helt fantastisk familie og herlige venner så bare det gjør meg vellykket!

Likes

Comments

Meninger/Tanker, Personlig, Sykdom

For akkurat ett år siden delte jeg dette innlegget med dere, å jeg vil rett og slett dele det en gang til. Dette er ett av innleggene meg er mest fornøyd med, spesielt rundt mitt livet med sykdom. Det har vært ett tøft år i år også, så nå krysser jeg fingrene for ett godt år i vente. Selv om jeg har fått oppleve masse godt og fantastiske mennesker i år også, har det vært ett tungt år men med gode stunder.

Håper dere tar dere tid til å lese gjennom, igjen!

Det er litt rart og sitte bak tastaturet og skulle dele dagene og tankene mine igjen, det vil nok ta litt tid før dette blir normalt igjen i mine øyner. Man forandrer seg jo stadig som person, så ting blir annerledes du vokser opp og meninger og tanker forandrer seg. Ikke rart jeg syns det er litt merkelig og skulle sitte her og dokumentere dagene mine igjen, selv om det føles så naturlig samtidig, jeg har jo holdt på med det av og på i mange år nå. Så det sitter ganske naturlig i hendene enda, de flyr over tastaturet før jeg rekker og tenker over det i grunn.

Jeg har bestemt meg for at nå skal jeg tilbake, jeg savner bloggingen for mye, og jeg kan ikke la noen eller noe ta fra meg det jeg elsker og holde på med. Men det betyr også at det blir litt forandring på bloggen, jeg har lært så utrolig mye forskjellig på godt og vondt i år, og all lærdommen skal jeg ta med meg videre. Året i år har virkelig vært som en berg og dalbane, så mange opp og ned turer, fylt med sorg og glede og sykdom.

Dette har vært det værste og beste året med sykdommen, året begynte veldig bra jeg fikk mer energi og fikk være med på mye av det jeg ville, jeg følte endelig at ting gikk i riktig retning. Lite viste jeg at det bare ville vare i en liten stund og i bunn og grunn var beint ut falskt. At jeg følte meg bra og hadde energi var reint oppspinn fra meg selv. Jeg greide og lure meg selv ganske lenge, men det fikk brutale konsekvenser.

I oktober ble jeg så syk at jeg ikke kunne sitte oppreist på egenhånd i mer en noen få minutter av gangen. Jeg lå konstant på gulvet hjemme i stuen hos forelderen mine og prøve og få i meg noe form for næring. Og endte til slutt opp med innleggelse på legevakten for å få sukker intravenøst, det var den værste tiden med sykdommen. Følelsen av og ikke bli tatt seriøst når du ligger på gulvet på legevakten på grunn av utmattelse og smerter. Jeg gikk lenge uten og være ute av huset, og datt så langt bak i skolen at eneste løsningen var nok en gang og droppe ut. Jeg sliter ende, jeg er blitt utrolig mye bedre men er langt fra stabil og oppegående igjen.

Jeg må fortsatt konstant ha hjelp til de dummeste ting, jeg har gode og dårlige dager. Haukeland som jeg har vært inn og ut av de fire siste årene, har gitt opp saken min. Noe som ble en veldig tung nyhet og takle, jeg vet jo at det finnes flere ting som kan prøves, så det at de gir opp var som å møte veggen. Jeg ville helst bare ligge inne i sengen og syns synd på meg selv, jeg følte alt håp var ute i lang tid. Men nå er endelig håpet kommet litt tilbake, jeg skal ikke gi opp ikke nå, jeg har så mye fremfor meg. Sykdommen skal ikke få ta fra meg mer, jeg nekter og overgi live mitt. Jeg har alt for mange mål og drømmer til å gi opp nå. All min tid blir nå brukt på bestemte måter, fordelt på venner og familie, og alt av arbeid som følger med sykdommen, mye mer en man skulle tro av papir arbeid som følger med. Jeg skal prioritere riktig og få gjort mest mulig jeg vil, før jeg må legges inn.

Jeg er atten år og håper på og bli så syk at jeg må legges inn, det er noe av det merkeligste jeg har måtte si høgt for meg selv og andre. Men det er blitt den enste veien, jeg er syk og har vært det lenge nok til å kjenne kroppen min og sykdommen. Jeg kan kjenne at kroppen kjemper hardt for og holde meg oppe, jeg går på reserve og er konstant full i smerter og utslitt. Men det skal ikke hindre meg i og ha det gøy før dagen kommer deg jeg må legges inn, for jeg vet den kommer. Og jeg vil jo helst at det skal skje fortest mulig slik at jeg kan få noen svar, jeg er lei av og ikke bli tatt seriøst og ikke få svar.


jeg har tenkt lenge og tenkt på om jeg skulle begynne og blogge igjen eller ikke, jeg elsker jo og skrive og ta bilder så bloggen er alltid savnet. Men så er det di periodene jeg er dårlig, da legger jeg som regel vekk bloggen fordi jeg tør ikke alltid dele hvordan det egentlig er i dårlige perioder. Dårlige perioder er også noe det begynner og bli ekstremt mye av for tiden, som varer lengre og er verre en tidligere. Jeg vil jo egentlig dele, for meg selv og for dere, men når du er dårlig og helst vil gjemme det for du vil ikke høre hvor syn det er i deg eller at du bare er ute etter oppmerksomhet. Så da ble det lettere og bare legge alt vekk i disse periodene, men nå skal jeg gjøre det, endelig skal jeg ta kontrollen og dele nøyaktig det jeg vil og ikke la negativitet stoppe meg, kommentarfeltet vil bli stengt på noen innlegg av denne grunnen.

Likes

Comments

YouTube

Må bare dele i tilfelle det er flere som ikke har fått det med seg, spekuleringene rundt Kylie Jenner og Terror jr! En fan har tydeligvis oppdaget at det er hennes stemme i videoen og at jenner navnet er og finne i registeret over opphavsrettene. Det menes at det er kylie selv som synger i sangen «3 strikes» fra glosses videon som ble sluppet i forbindelse med sminkekoleksjonen til kylie. Men også om hun kan være jenta bak den rosa parykken i Gruppen terror Jr, Kylie skal vist nok stå bak aliaset Lisa Terror i følge fan og presse. Litt gøy med sånne spekulasjoner!

Selv må jeg jo inrømme jeg er fan av kylie og syns det hadde vært litt gøy vist det stemte da! Så selvfølgelig følger jeg henne på intsa, twitter og snapchat. Å vist flere følger henne på snapchat fikk dere kanskje med dere at hun sa dette ikke var henne. Må innrømme jeg er en av di som syns det er litt gøy med overfladisk drama og spekulasjoner inni mellom.

Hva tror du?

Likes

Comments

Oppskrift
Oreo Ostekake!

Ca. 36 oreo kjeks

Smeltet smør

800Gram Krem ost

1/3 Cup (0.7 dl) sukker

1 spise skje vanilje ekstrakt

1 cup (2,3 dl) varm melk

8 gram gelatin

Lånt fra google

  1. Del kremen i midten på oreo kjeksen og selve kjeksen i to forskjellige boller
  2. plaser kjeksen i plastik pose (eller blender) og knus det til fin sand. Sett vekk litt av kjeks smulene til senere.
  3. Hell kjeks smulene oppi en bolle og tilsett smeltet smør litt og litt til det minner om våt sand.
  4. Press kjeks blandingen gjevnt ut over i bunnen på en rund kakeform, pass på at kjeksblanding er såpass våt at den henger skikkelig fast men ikke for mye.
  5. I en panne på lav varme, bland sammen krem ost, sukker, kremen fra kjeksene og vanilje ekstrakt. Rør til det ikke er mere klumper igjen.
  6. Mål opp melken og varm den opp før du blander gelatin oppi og rører til gelatinen er helt oppløst. Hel dere etter melken oppi panna med krem ost blandingen. Rør konstant rundt i blandingen til den begynner og boble såvidt, ta vekk fra varmen når den akkurat begynner og boble.
  7. Hel blandingen med krem ost opp i kake formen der kjekssmulene er presset sammen for å lage kake bunnen. Bruk gjerne slikke pott eller noe for å gjevne ut blandingen når du heler den opp i kake formen.
  8. Fordel smulene du satte vekk tidligere som pynt på toppen før du setter kaken i kjøleskapet i minimum 4 timer. Jeg lot den stå over natten som jeg syns var akkurat passe!
  9. Enjoy!!

Lånt fra Google

Likes

Comments

Hallo skjønninger!
Jeg har fikset så litt senere i dag kommer det oppskrift på kake, satser på det er noe som faller i smak, pun intended! Siden vi er kommet litt ut i dagen allerede å jeg endelig kom meg tidlig opp så døgnrytmen er på vei i riktig retning, har jeg alt fått gjort ett par ting i dag. Blant annet hentet meg inn igjen på The Walking Dead så nå er jeg klar for å begynne på nyeste sesongen, så snart di er ferdig og laste ned!

Nå er det bare å hente seg inn igjen på resten av seriene jeg ser på, noen andre som har samme problem? Som ser på litt for mange forskjellige serier samtidig?

Samtidig har jeg endelig sullet meg til å komme i gang med boken jeg kjøpte i begynnelsen av oktober! Jeg har ventet lenge på lese denne boka, å så glemmer jeg den i bokhylla før jeg får startet på den dårlige greier! Jeg har vært Liverpool fan hele livet, å en person og spiller jeg alltid har sett opp til er Steven Gerrard! Så denne boka er virkelig en jeg gleder meg til å sette meg inn i! Noen av dere som har lest boka?

Likes

Comments

ukas/månedens
THIS MONTH'S UPSWING:

Siden denne måneden har vært en ganske slapp måned å ikke har skjedd så mye å jeg ikke har blogget er det litt rart og skulle dele månedens opptur som dere ikke aner noe om. Men månedens opptur må nok være enten familie middagen vi hadde i sentrum for å feire min kjære mamma sin bursdag eller kino daten for å se burning 2. Å som jeg har telt ned til filmen, å så misfornøyd når alle så den mens jeg feiret familie bursdager hele den helgen, heldigvis ble det min tur etterhvert også!

THIS MONTH'S LETDOWN: Blir litt vanskelig og ploke ut bare en ting, har ikke vært en stor konkret skuffelse denne månden så tror jeg kan si meg heldig der. Privat livet mitt har gått gjennom en rå berg og dalbane på flere nivåer, oktober har rett og slett vært ganske opp å ned i det private livet. Men det har heldigvis vært nok av di gode øyeblikke for å gjøre opp for det,

THIS MONTH'S CRAVING: Jeg har hatt så mange forskjellige cravings denne måneden at det er helt morsomt, alt fra Mc´Donalds milkashake og nuggets, te og kakao til epler. Cravings mangler det hvertfall ikke på denne måneden, alltid craving på noe nytt.

THIS MONTH'S FAVOURITE OUTFIT: Sett bort i fra min kjærlighet for jogge klær og treningstights, så har jeg lagt min elsk på t-skjorte knytt opp sammen med kjørt og lange gensere med over the knee boots.

THIS MONTH'S TRAVEL: Nok en måned uten å reise, men lysten til å reise blir stadig større og større! Så må innrømme jeg fantaserer litt om forskjellige reise mål, og misunner alle som er ute og reiser nå. Kunne så alt for godt trengt litt sol før snø og is setter inn, eller sludd og is som det blir her på vestlandet.

THIS MONTH'S FAVOURITE SONG: Jeg har hatt ett par favoritter denne måneden, falt helt for blant annet marina and the diamonds og nye albumet til Lady Gaga!

THIS MONTH'S BEST BUY: Hoff har vært alt for flink til å finne ting på ebay denne månenden, så masse nytt dill som enda venter på å dukke opp i postkassen. Men så langt litt lipglosser, sminke koster og di søteste pokemon sokkene!

THIS MONTH'S FAVOURITE DRINK: Blir nok noe så kjedelig som Solo denne måneden.

THIS MONTH'S FAVOURITE BOOK: Litt skuffet over meg selv for å måtte si jeg har ikke leste eller begynt på en eneste bok i hele oktober, enda jeg kjøpte meg ny bok for å lese. Men denne måneden skal jeg få begynt på den.

THIS MONTH'S FAVOURITE MOVIES: Hvordan skal jeg velge, er det en ting jeg har gjort denne måneden er det å sett mye film! Favortiten må være Cape Fear fra 1991! Anbefaler den vist du liker filmer om litt psykopatiske folk og litt brutale filmer, ikke til å anbefale for noen som reagerer lett og ikke er glad i brutale scener!

THIS MONTH'S FAVOURITE SERIES: quantico, helt avhengign for en genial og fantastisk serie!! Ferdig med sesong en nå og vil allerede se den om igjen!

THIS MONTH'S MOST POPULAR POST: Siden jeg ikke har blogget denne måneden er det ingen oversikt over denne månedens mest leste post, så det får vi ta neste månende.

SOMETHING I REGRET: Er det mulig å angre på at man ble syk hele Halloween helgen, i såfall angrer jeg på det! For jeg som elsker halloween har greid å være syk to år på rad nå, og dermed gått glipp av de gøye halloween feiringene, så typisk eller hva?

IN NOVEMBER, I LOOK FORWARD TO... At vinteren er rett rundt hjørne og forhåpentligvis er snøen det også, jeg gleder meg som ett lite barn til snø. Håper sånn på å få en skikkelig vinter med masse god snø! Selvsagt så gleder jeg jo meg til at det nå er litt mer okey og telle ned til jul, med å så smått ta inn litt julesanger, juleting og alt sammen som følger med! Endelig skal jeg drikke kakao med krem og marshmallow i julekopper uten å gjemme det!

IN NOVEMBER, I'M DREADING.. Perioden når temperaturen begynner å falle igjen å den ikke ligger stabilt, gud så ondt det er kan ikke fordra den perioden når den ligger å vipper mellom ett par pluss grader eller ett par minus grader. Kroppen min sliter sånn da så den delen gruer jeg meg til veldig, å vist det blir veldig kald vinter siden jeg ikke tåler kulde.

Likes

Comments

God morgen eller god formiddag er vel litt mer rett på denne tiden. Skulle til å sei vi er på ny uke med nye muligheter men glemte helt vi er kommet til tirsdag, siden gårsdagen gikk i full rulle hele dagen. Hadde nemlig tenkt å sette meg ned å få fikse noen innlegg, men da jeg våknet var det bare og hive seg rundt. Merker på slike dager når det er ærend i byen som skal gjøres hvor sliten jeg blir, jeg hadde ingen sjans i å holde øynene åpen når jeg kom hjem. Jeg har nok en lang vei og gå før en runde med æren i sentrum ikke gjør meg utslitt, men samtidig utrolig deilig å få gjort det inni mellom. Men nå babler jeg fælt her om alt mulig kjedeliglige ting.

Det jeg egentlig tittet innom for å si var at forhåpentligvis kommer bloggingen litt mer på rett kjør igjen. Siden influensaen er på vei vekk igjen og jeg endelig ser data skjermen igjen, noe som er utrolig deilig følelse. Jeg fikk endelig somlet meg til å få tatt synstest, så endelig ser jeg data skjermen når jeg skriver og det er da ett skritt i riktig retning.

Så nå har jeg planagt litt hva jeg vil skrive om frem over, men vil gjerne høre hva deres ideer og tanker om hva dere vil lese om.

Likes

Comments

Instagram : Nesse97 // Snapchat : jene3007

Instagram@nesse97