Meninger/Tanker, Personlig

Skrevet dagen jeg satt meg på toget og var klar for oppholdet her på rehabilitering.

Jeg har løpt rundt hele morgningen.

Super stresset for å fikse di aller siste detaljene og super nervøs for reisen.

Men likevel tar jeg meg selv i å stå i dør åpningen og se på deg,

inntullet i dynen så trygg å fredfull.

Nesten alt er klart til å løpe ut dørene straks, så jeg tillater meg

å legge meg ned sammen med deg i noen minutter.


Kjenne varmen din inntil meg, kjenne armene holde rundt meg og

pusten din mot nakken en siste gang for nå.

Det er bare noen minutter men det føles så lenge, men så alt for kort.

Men alt av stress og nervøsitet forsvinner for en liten stund

. Å jeg kan være trygg her i noen minutter før virkeligheten henter oss inn.


Jeg gjør alt jeg kan for at virkeligheten skal holde seg unna lengst mulig,

fordi jeg vet i det alarmen ringer nå så bryter denne roen.

Da har jeg ikke lengre tid til å ligge her å kjenne på varmen fra deg,

kjenne hjerte ditt slå eller føle fingrene dine stryke meg forsiktig i ansiktet og nakken.

Når marerittene kommer kan jeg ikke bare åpne øynene og se deg,

jeg kan ikke bare krabbe lengre inn i armene dine og sove trygt resten av natta.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Fredagen er kommet og det er endelig helg. Snapchat, instagram og facebook fylles opp med alle som skal ut på byn, fest eller ut å holde leven av en eller annen form. Vi må ikke glemme resten av halvparten som annonserer at di kjører i dag, eller den gjengen som bare samles med bilene for å slappe av etter lang uke.

Jeg der i mot har ikke bestemt meg for om jeg er glad det er helg eller ikke. Det er deilig at det er helg så kroppen og hodet får slappet litt av, men det har gått så alt for fort. Det er jo deilig med helg men det betyr uka straks er over å den har rast avgårde. Er på en måte ikke klar for helg helt enda jeg, føler jeg mangler halve uken jo. Kroppen derimot har sikkert veldig godt av helg, haha.

 Deilig du kom, men hvorfor så tidelig? haha

Nå bare en uke igjen her oppe, å jeg både gleder og gruer meg til å komme heim igjen. Det er rett og slett litt pyton og tenke på at jeg skal heim til alt stress og hverdagen igjen, fordi jeg vet ikke hvordan jeg vil takle det. Vil jeg greie og holde på rutinene etter heim reisen, vil alt arbeide her holde seg eller vil jeg glemme det så fort jeg kommer heim. Jeg har en lang vei å gå når jeg kommer heim kjenner jeg, men det skal også bli litt godt å få startet på den veien nå snart.

Nei, jeg tror jeg bare må ha en positiv innstilling til at det blir godt å komme heim og at jeg greier å forholde meg til det jeg har lært. Jeg har tross alt mye igjen jeg skal jobbe med når jeg kommer heim. Jeg har fortsatt ein uke igjen på denne flotte plassen, sammen med dei utrolig koselige folkene på gruppen, å resten som er her.

Jeg skal hvertfall nyte siste tiden, på dette flotte stede sammen med herlige mennesker og komme heim med mest mulig kunnskap.

Likes

Comments

Meninger/Tanker

Hei skjønne dere!

Nå er det noen dager siden sist innlegg, men for meg har det vært helt greit i denne perioden. Jeg kjenner jeg trenger å fokusere på det jeg lærer her opp å samtidig få tid til dei andre som er her, for man lærer så mye fra hverandre. Det er så flott stemning her både i undervisningene, turene og på kveldene når vi kan gjøre som vi selv vil. Å Jeg kjenner jeg trenger å fokusere på å virkelig lære det jeg er her for, å når kveldene da kommer er jeg utslitt i hodet og greier ikke sette meg ned å skrive til dere dessverre.

I begynnelsen prøve jeg å skrive mellom timene og på kvelden, men jeg gikk glipp av mye på kveldene samtidig så ble det rett og slett litt for mye å prøve å jobbe ekstra inni mellom skoledagen. Vi har en god del undervisning, og veldig mye av det er ting du må få tenke litt på og fordøye for å finne ut hvordan du skal forholde deg til det. Det ble litt vanskelig når jeg da skulle prøve å oppdatere dere når jeg egentlig burde tenkt på hva jeg har lært å gå gjennom det.

Samtidig så går vi en god del turer her som kroppen skal bli vant til å det er slitsomt nok i seg selv det, så det ble litt mer slitsomt når vi kom i gang merket jeg. Å jeg tenker det at det får være greit det, jeg er her for å jobbe med meg selv og kroppen min så jeg satser på det er litt forståelse fra dere skjønne lesere.

Men jeg tror jeg skal bli flinkere til å la vær og tenke jeg må skrive så mye, og av og bare dele bilder fra noen av di flotte turene vi har her. Så får jeg oppdatert dere,  eg må ikke alltid skrive lange innlegg. Jeg ligger jo under kategorien fotografi så da burde jeg kunne legge ut noen enkle innlegg med flotte bilder tenker jeg.

Likes

Comments

Meninger/Tanker, Personlig, Sykdom

God lørdag dere! Kjenner godt på kroppen at det er egentlig veldig deilig med helg nå, å få mulighet til å slappe av og førdøye uken som nett har vært. Søndag var jeg på plass på rommet mitt her og klar for ett tre ukers opphold langt vekke, selv om jeg liker å være vekke inni mellom var det litt annerledes denne gangen. Denne gangen var det ikke en kose tur med venner eller besøke familien eller slike ting, denne gangen sto en seriøs/alvorlig tur for dør.

Jeg har ikke skrevet rett ut hvor jeg er eller hva jeg er på, rett og slett fordi jeg viste at i det jeg skrev det ville det nok komme en del spørsmål. Jeg ville derfor ta meg tid til å bli kjent med opplegget og legge meg opp en mening før jeg skulle svare på noen spørsmål. Søndags ettermiddag når jeg kom hit gjorde jeg meg klar for mine tre uker på rehabilitering, ikke viste jeg helt hva som ville møte meg eller hvordan det ville på virke meg. Jeg hadde veldig mye forskjellig tanker når avreise datoen nærmet seg og det var ikke mindre tanker når jeg ankom her. Så det siste jeg ville var å få en melding eller kommentar med ordene..

har du ødelagt livet ditt med stoff også nå?

har du begynt å dope deg selv også nå?

Er du blitt alkoholiker?

Disse meldingen var noe av det jeg var mest redd for når jeg tenkte på at jeg skulle på Rehabilitering, selv om jeg viste så alt for godt det ikke ikke var derfor jeg skulle hit. At det er så langt fra derfor jeg er her nå, at stoff og alkohol virkelig ikke har noe med dette og gjøre i det hele tatt. Likevel fryktet disse meldingene meg, rett og slett fordi jeg viste ikke hvordan jeg skulle forklare hvorfor jeg skulle på rebahilitering når det ikke var derfor. Jeg hadde en liten frykt i meg for at folk ikke ville tro meg når jeg sa det var for sykdom/ utmattelse.

Jeg hadde fortalt det til noen få venner før jeg reiste, og selv da kom spørsmålene om dop og alkohol. Jeg fikk enda mindre lyst å dele det når selv venner spurte om slike ting.

Du på rehabilitering? Du bruker da ikke stoff vel?

Du som nesten ikke drikker hva skal du på rehabilitering etter?

Jeg kjente på følelsen av å ikke bli trodd når jeg fortalte at jeg skulle hit for utmattelse sykdommen jeg sliter med. For å få hjelp til å leve ett mer normalt liv, til å nå målene mine og få hjelp til å håndtere tanker og alt annet som følger med. Jeg er tross alt nitten år og føler alt for ofte at hele livet bare flyger forbi meg uten at jeg får være med. Jeg ble syk som femten, selvsagt er ikke mitt og ditt hode likt da, våre håndteringer av ting og stress er ikke likt, våre drømmer er ikke like og mitt syn på livet er ikke likt som ditt.

Så ja jeg er på rehabilitering for å lære å ta vare på kroppen og hodet mitt, for å lære hvordan jeg skal håndtere stress og at jeg har lengre turer å gå til målet mitt en jeg trodde når jeg satte det målet.

I etter tid føler jeg meg så dum for å la noen andres tanker hindre meg i å være så åpen som jeg lovet å være med dere. Men jeg er ett menneske jeg også så av og til kjenner jeg også på hva andre kan tenke om meg og ting jeg gjør.

Men nei rehabilitering er ikke bare for stoff og alkohol, det er for sykdom og skader også. For mennesker trenger å bygge opp kroppen igjen etter en operasjon, skade eller sykdom. Så enkelt forklart er jeg egentlig på ett mestrings kurs med opptrening, men det heter rehabiliterings senter.

Likes

Comments

God kveld skjønninger!
I kveld kjenner jeg at jeg er godt sliten nå når jeg satt meg ned i senga med pc´n og musikk på ørene. Det er heldigvis sånn god sliten da så er en deilig følelse, så det skal bli veldig godt og sove i nå snart. Men i dag har det gått sånn i ett at den lille pausen jeg hadde på dagtid den ble rett og slett sovet vekk.

Derfor har det ikke vært så mye oppdatering i dag, å jeg ser att noen av dagene er litt tyngre enn andre. Så nå som helga kommer tenkte jeg at jeg skulle ta meg tid til å skrive noen skikkelig innlegg til dei hektisk dagene, så det blir oppdatert litt skikkelig her inne. Heldigvis er det fri i helgene så da har jeg mulighet til å få skrevet litt skikkelig innlegg også. Hjelper jo litt på at det er ikke så mye annet å gjøre så blir forhåpentligvis ikke så distrahert da.

Jeg tenker det at kanskje dere har noen ting dere lurer, som jeg kan da svare på i helgen. Det kan være i grunn hva som helst, alt fra oppholdet mitt her på rehabiliteringssenter til fotografering eller livet generelt. Jeg syns hvertfall det er gøyt og vite litt hva dere lurer på, og litt om hva dere vil lese om, syns det er en veldig fin måte og bygge opp bloggen til så bra den kan bli.

Likes

Comments

God kveld dere!

Nå er det egentlig blitt litt seint for meg etter en lang dag i sola kjenner jeg. Men jeg fikk noen ideer under undervisningen i dag, som jeg har jobbet litt med i hodet i hele dag. Å nå klødde det litt i fingrene etter å skrive ett litt mer skikkelig innlegg til dere. Det er litt intressant undervisning vi får, å det setter i gang noen nye tanker i hodet kjenner jeg, noe som da selvsagt er meningen. Men det er så enkle ting som man egentlig burde ha gitt litt mer tid til å tenke på, men det faller bort i den hektiske hverdagen som eller er. Jeg vet jeg har sagt jeg skal skrive ett innlegg der jeg forklarer litt hvorfor jeg er og hva jeg gjør her, å det kommer snart jeg må bare få satt meg ned og skrevet det, etter jeg har fått litt mer kjennskap til opplegget å kan forklare best mulig.

Men noe av det som ble sagt i undervisningen i dag fikk som sagt meg til å få en liten idee til innlegg her, eller fikk ideer til flere så veldig gøy det. Greiene var at vi rett og slett fikk en liten lekse, at før vi la oss så skulle vi si en ting til oss selv som vi var takknemlig for. Derfor så tenkte jeg at jeg skulle dele noen av tingene jeg er takknemlig for med dere.

Jeg er takknemlig for...

🌺 At jeg fortsatt har drømmer og mål

🌺 At det finnes så mange fantastiske mennesker rundt meg

🌺 At jeg har mulighet til å være her sammen med flotte mennesker

🌺 At jeg lærer så mye av alle mennesker rundt meg

🌺 Min fantastiskee familie

🌺 Å kunne nyte lyden av naturen og finne roen

🌺 Å ha den store interressen for fotografering siden man ser verden fra ett annet syn da

🌺 At jeg for at jeg har ett positivt syn på ting

🌺 Dere snille og herlige lesere og følgere

🌺 At jeg tillater meg selv å være lykkelig

Hva er du takknemlig for i kveld, del det med meg i kommentar feltet under!

Likes

Comments

God dag dere flotte mennesker!

Tenkte jeg skulle prøve å få ut ett litt raskt innlegg og vise dere noen bilder fra den flotte starten på dagen jeg fikk. Her er det nemlig slik at i løpet av dei to timene etter du er stått opp burde du være uten en tur og gjøre en aktivitet. I går startet vi dagen med en kjempe kort tur i rolig tempo. Ikke for å trene men rett og slett for å få litt luft og få i gang kroppen til dagen som kommer.

I dag derimot startet vi dagen med en helt annen type tur, i dag ble det nemlig kano tur. Bare en kort en, men gud så fantastisk det føltes. En flott rolig start, med nydelig vær og masse flott å se på. Det ga virkelig krefter og lyst på dagen. Det gir en sånn skikkelig morgen ro i kroppen, du stresser ikke med alt som skulle og burde vært gjort du bare nyter øyeblikket. Rett og slett nyter alt av lyder, lukter og alt det fine og se på. Plutselig var lyden av biler, fugler, bekker og lyden av padla som traff vannet det vakreste du hadde hørt. 
Sku gjerne hatt en insjø i hagen og en kano så dette kunne vært starten på dagen hver dag det var fint vær, ikke at det er så ofte det er sol å fint vær i Bergen da, haha.

Se hvor nydelig det var ut på i dag tidlig, er det ikke helt nydelig?

Likes

Comments

Fotografi

Jeg tok med meg kameraet i går når jeg skulle en liten tur bort på butikken her, i håp om å få noen flotte bilder. Jeg kan ikke si jeg ble skuffet, det er så mye fine motiver her det er rett og slett så utrolig vakkert her. Jeg har alltid synst gårder på østlandet/og sørlandet er så fint, mye finere en dei gårdene vi har på vestlandet syns jeg. Så når jeg oppdaget at her er det flotte gårder over alt, da kriblet det i fingrene etter og gå på en liten foto tur for å si det mildt.

Jeg har alltid vært veldig glad i å være på landet, selv om jeg valgte og flytte til sentrum så er det på landet jeg trives best og slapper mest av. Men så er det jo den lille der med at man vil jo ut og oppleve litt andre ting før man slår seg ned på ett sted også, det kjente jeg hvertfall mye på. Trives du best i byer eller på landet?

Her har jeg rett og slett forelsket meg litt i naturen og alle dei fine gårdene, jeg personlig kunne godt bodd ett sted som dette. Eller gjerne der husene er litt tettere så du får en liten bygd, å få det sammensveisede miljøet er alltid noe jeg har syns var så fantastisk. Kunne godt budd her for en periode, men for å spesifisere ikke nødvendigvis på gård da eller hadde vært interessant og bodd på en går for en periode. Hm nå roter jeg meg helt bort her, skulle si jeg kunne godt bodd her for en periode, selv om jeg ville nok flyttet hjem til vestlandet igjen etter hvert da.

Likes

Comments

Instagram : Nesse97 // Snapchat : jene3007

Instagram @nesse97