Siden nouw.com også i år kjøre på med 30daychallange og jeg har tenkt på å bevynne å blogge igjen, må jo det være perfekt å slå sammen! Problemet har vært at jeg ikke helt har klart å bestemme meg for hvordan jeg skulle starte igjen, så da må jo dette være den perfekte måten å komme i gang og holde motivasjonen oppe.


Målet med og være med på utfordringen er jo rett og slett og komme skikkelig i gang igjen, se om jeg kjem meg inn i noe rutiner igjen. Rett og slett se om den skrive lysten som ligg å pushe i bakgrunnen er stor nok til at jeg klare og komme meg skikkelig inn igjen i blogging. Jeg har tenkt på at jeg vil ha en helt ny start, eneste jeg vil beholde er selve blogg navnet. Prosessen med og slette alt av gamle innlegg er fult i gang, noe som tar sin tid men. Jeg er glad for innlegg skrevet tidligere, men kjenner på meg selv at jeg har vokst mye siden jeg startet, mange av innleggene føler jeg er for dårlig og halvveis i tillegg. Ønsket om blanke ark kommer av ønsket om bedre kvalitet, jeg håper bare hodet, motivasjonen, formen og alt annet holder følge. Har troen på at vist jeg klarer denne utfordringen så er jeg kommet godt i gang og forhåpentligvis kommet inn i rutine så det blir lettere å holde det.

At Nouw har kommet med denne utfordringen er jo helt perfekt, som blogger trenger man at og til att lite push for å finne ny motivasjon eller inspirasjon. Så en slik utfordring er jo perfelt, enten man prøver å komme inn igjen i gamet igjen eller bare treng en liten push for å ikke miste motivasjonen.


Jeg håper dette gir nok motivasjon til å få bloggen her oppe å går igjen, på en skikkelig måte og ikke halvveis. At jeg klare og skrive og dele om det jeg ønsker og utvikle bloggen i den retningen jeg ønsker. 


#nouw30daychallange

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hallo skjønninger, beklager sein oppdatering i dag. Men rakk dessverre ikke oppdatere dere før jeg skjekket ut fra hotellet, å dermed ble det ikke noe innlegg. Å dessverre er ikke ice.net alltid like samarbeidsvillig heller, så er ikke alltid like lett og oppdatere når en er på farten gitt. Men nå er vi på vei til Göteborg, er rundt tre timers kjøring igjen.
Jeg personlig hadde lite lyst og forlate Stockholm, som bil og motorsykkel elsker falt byen godt i smak hos meg, å vel en god samling av kjekke gutter. Så hadde nok ikke gjort noe å blitt værende der over lengre tid, å finne seg en kjekk fyr med flott bil å lev storby livet litt også. Selv om jeg egentlig trives best på landet kunne jeg fint bod i en storby for en periode for å oppleve, gjerne flere over hele verden. Sånn at man får god tid til å bli kjent med byen, folkene og historien litt bedre en man blir på korte ferier. Pluss å bare trakke ut for døra for å få amerikanske pannekaker med nutella hadde jeg ikke sagt nei til, eller cruise rundt i flotte biler. Nei nå drømmer jeg meg jo helt vekk, en dag når inntekten er på plass blir det nokk litt reising å teste ut det å bo forskjellig steder i verden håper jeg på.

Nei høres fryktelig overfladisk ut nå gitt, men er nok mer storby livet og interessen for biler å historie som gjør at jeg hadde lite lyst å reise derfra. Jeg forelsker meg så utrolig fort i steder at det er nesten er dumt, haha. Men det er vel en liten eventyrer i meg som vil oppleve mest mulig byer og steder. Lure på om jeg må lage meg ett kart så jeg kan krysse av steder jeg har vært, å hvor jeg vil besøke.

Likes

Comments

Hei dere! Nå har jeg funnet ett lite rom til å oppdatere dere, har nemlig vært ute på farten siden pappa slapp meg av litt før ni. Denne klomsen her har nemlig glemt nøklene siden igjen i bilen til J, som da har lagt og sove så da ble det til sentrum å nyte sola. Og da følget selvsagt litt shopping med, skal vise dere senere. Måtte ha meg nye sommer sko og kjole, å siden jeg gikk i bukse og flis trengtes det virkelig.
Heldigvis var snille Susanne grei og kom til sentrum litt tidligere en vi planlagte, så det ble ikke mange timer venting alene i sentrum. Lille gull har fått både eplejuice og sjokolade så ho er strålende fornøyd, mens vi har kost oss me kald cola i varmen. Å det er virkelig ikke tull at Bergen er Norges vakreste by spesielt når det er sol.

Men jeg tenker å oppdaterte dere litt mer senere når jeg får nøklene mine og sekken med tingene slik at jeg kan ta litt bilder å bloggen skikkelig.

Likes

Comments

Hei god dag dere! De ble litt mer hektisk tidligere i dag en planlagt, jeg hadde plutselig ikke så god tid som antatt likevel. Derfor er det litt sein oppdatering fra meg i dag også, blitt en dårlig vane dette. Men det kommer seg så snart uken er ferdig, siden det er litt som skjer denne uken.

I øyeblikket sitter jeg i bilen sammen med J, vi er nemlig kommet oss ut til han for de neste dagene. Så jeg skal heller oppdatere litt bedre i kveld når vi ikke er ute med hans kompiser. Samtidig skal jeg prøve å gjøre klart noen innlegg til torsdagen når jeg er i konfirmasjon slik at bloggen blir oppdatert da.

Føler jeg har falt langt tilbake i bloggingen noe jeg ikke trives med, å enda mindre liker jeg å skuffe dere fantastiske lesere! Det er jo dette jeg liker å drive med så skjønner ikke hvorfor jeg faller ut hele tiden, men jeg føler ikke jeg streker til over alt. Å føle at jeg ikke strekker til med alt jeg skulle ha gjort, personene jeg har i livet samtidig få skrevet skikkelige innlegg til dere. Jeg vet ikke alltid hva jeg skal skrive å dele med dere, jeg føler ofte jeg lever ett for kjedelig og lite spennende for dere å lese om.

Likes

Comments

Sykdom, Personlig

Hei Skjønninger! Tester ut litt mobil blogging til dere mens jeg sitter å venter. Har ikke fått oppdatert tidligere fordi jeg har vært å jobbet, vel hjulpet tante med å få klar nye butikken. Å siden jeg måtte ta masse telefoner i dag tidlig etter en relativt dårlig morgen, masse dårlige nyheter er alltid veldig koselig om morgningen.

Må ærlig innrømme jeg ble forbanna i dag tidlig, å få nyheten om at en enkelt lege ødelegger for at du skal få hjelp, å så få beskjed om at nav har rotet så husleiga ikke er betale å de nekter å fikse. Relativt lite koselig morgen for å si det slikt, blir så sur når slikt skjer. Dette kunne kostet meg leiligheten, altså å ikke få beskjed engang gjør meg hvertfall sint.

Det er helt sykt at systemene tillater slikt, både det at en lege kan ødelegge så mye og at nav kan risikere min bo plass på den måten. Det burde da virkelig ikke være lov, det er jo rett og slett helt sykt at slikt skjer. Å selv om det kan virke som jeg bare e missfornøyd med legen å dermed sur så er det jo dessverre ikke det. Dette er snakk om at en voksen man som jobber som lege nekter å ta meg inn for å ta testene, fordi han har bestemt seg, enda jeg har det svart på hvit at det han har bestemt seg for ikke stemmer. Til og med fra der han sendte meg, å nekte å gi meg hjelp fordi en lege mener det er psykisk når han selv har fått det svart på hvit at det er feil, blir rett og slett for dumt.

Det er jo helt sykt at leger kan holde på slikt, dette setter faktisk stopper for livet mitt, det hindrer meg å både få utdanningen min, jobbe og tjener penger så jeg kan støtte meg selv økonomisk. Skal jeg si som snart 19 år at livet mitt alt er ødelagt, for jeg får ikke utdanning nå, ikke mulighet til å jobbe, og det forventes at jeg skal bo hjemme hos foreldrene mine å leve av dem til jeg på magisk vis blir frisk på egen hånd noe som ikke skjer.

Dette er jo virkelig ikke ett liv jeg ønsker meg, jeg ønsker jo hjelpen til å bli frisk( frisk i mine øyner er å bli bedre) og jeg vil faktisk ikke sitte hjemme å få penger for å ikke gjøre noe. Jeg vil jobbe å tjene mine egne penger så jeg kan føle meg så frisk så mulig. Jeg vil føle meg flink, være stolt over meg selv og tingen jeg har fordi jeg har jobbet for dem.
Jeg ønsker ikke dette livet, jeg ønsker å være
en del av samfunnet vist dere skjønner, jeg vil ikke sitte hjemme å syndes synd på meg selv. Jeg har jo stort ønske om å få utdanningen min, få mulighet til å bruke den, til å lære nye ting og oppleve ting og gjøre en nytte for meg uten for huset.

Likes

Comments

Hei skjøninger! Sein oppdatering i dag, men sånn er det vel inni mellom. Var rett og slett for utslitt når jeg sto opp til å sitte meg ned å oppdatere dere. Å når man da står seint opp blir det sein oppdatering.
Å plutselig fikk jeg litt hastverk når det ble endringer i planene for dagen, så da var det bare å hive seg om å fikse seg å pakke litt.

Fant nemlig ut at jeg virkelig trengte meg en tur ut av huset, holder på å gå fra vettet når dagene kun går i det samme. Trengte med andre ord sårt en tur vekk fra samme fire vegger, rutiner og gjøre noe nytt.

Så det var virkelig på tide å komme seg litt ut, selv om jeg må være forsiktig går det jo Ann å finne på litt ting uten for huset med andre heldigvis.
Så da ble det en tur ut med J, en helt grei måte og komme seg litt ut på. Selv om forbudet mot fysisk aktivitet fortsatt står og ikke lov å gå i oppover bakker og litt sånn, er heldigvis biltur noe som er lov.

Å siden jeg er så glad i å kjøre bil, er jo det helt perfekt. Men skal prøve og oppdatere dere litt mer og bedre senere, siden jeg nå sitter i bil å blogger fra mobilen.

Likes

Comments

Hei hei dere søtinger! 

Har endelig satt meg ned ved spisebordet, som jeg har gjort om til mitt lillekontor nå som jeg er hjemme hos foreldrene mine, etter en lang dag med utforsking. Jeg har vært ute og kjørt i tre nesten fire timer i dag, litt uten mål og mening, rett og slett bare kjørt rundt og utforsket alle side veier vi kunne finne. Det har vært så fint vær så meg og pappa har rett og slett utnyttet det at han har fri denne uken så vi har tatt kjøreturer og tatt masse bilder, det er så utrolig koselig med pappa tid. Enda gøyere er det når vi kan bruke tiden på noe vi begge elsker. Man får så masse flotte bilder av og bare kjøre rundt og stoppe akkurat der du føler du finner noe å ta bilder av.  Bare se hvor fint det er og se ut over sjøen, det er noe med sjø som er så fint og beroligende. 
Kjenner jeg drømmer meg langt bort til lange solrike sommerdager tilbrakt i båt, sommeren kan virkelig ikke komme fort nok når jeg ser på disse bildene. Noen av dere som drømmer om sommerdager i båt?

Likes

Comments

+ Får dyrket foto interessen min med masse foto turer sammen med pappa, som er hovud grunnen til at jeg forelsket meg i foto.

+ Jeg føler endelig jeg mestrer å blogge igjen og trives endelig skikkelig bak tastaturet igjen. 

+ Været har vært strålende siste tiden, både med masse sol men også varmen stiger noe kroppen min er evig takknemlig for! Kjenner det på hele kroppen at den er mer fornøyd jo varmere det blir i luften ute, så det er deilig og se våren komme nå. Enda deiligere er det og faktisk være hjemme i barndomshuset og nyte fine været på stor solrik tarasse. 

+ Bruker masse tid på safe stedet mitt som er ett av mine favoritt steder i hele verden, nemlig i bil. Det er utrolig deilig og bare sitte i bil igjen, de roer nærvene mine, jeg får sortert tankene mine og jeg blir rett og slett lykkelig i bil. Er virkelig ett skikkelig bil menneske, så enten jeg kjører eller sitter på er jeg ti ganger lykkligere i bil. - Forsatt veldig sliten etter alt styret med leger, haukeland og legevakt de siste ukene. Det kjennes virkelig på kroppen. 

- Forsatt masse tanker som jeg ikke har fått flettet ut og funnet ut av etter nettene på Haukeland. Ved innleggelse er det alltid masse tanker som kommer, både om grunnen til at du er der men også alt mulig annet. Det er nesten litt skummelt hva hjernen din roter opp i når du ligger våken om natten på ett sykehus. 

- En månde med veldig lite aktivitet før sjekk for å finne ut om alt har ordnet seg eller det blir ytrligere uker med svært lite aktivitet. Selv om jeg elsker og være med familien min, kan jeg ærlig innrømme at jeg ser at det kan blitt tungt og ensomt å være en måned her. Ikke fordi jeg ikke trives hjemme hos mamma å di, men rett og slett fordi de aller fleste vennen mine er igjen i sentrum. Og jeg vet selv hvor mye jeg hater og være inne 24/7 uten sosial kontakt med venner, og her ute blir det lite av sånn. 

- Utslettet er enda ikke helt vekke så huden er kraftig irritert og skriker etter fuktighetet, rett og slett helt ødelagt. Siden alt av utslettet ikke er vekke er heller ikke all hevelsen gått vekk, forsatt ganske oppblåst/hoven i ansiktet etter halsbetennelsen og utslettet. 

 

Likes

Comments

I´m just another blonde stupid teenage girl screaming for attention and the only way i can get it is by using my body? Because I'm blonde and i like taking selfies in the mirror and i have nothing else to give to the world. I'm a dropout, i use my time to write about clothes and makeup while the world is in chaos.

Nobody would ever believe me when i say i use my time reading, i'm passionate about what's happening in the world and the story of my country and the world. Nobody would believe me if i say all i wanted for christmas last year was war related books, and i got so many i couldn't decide where to begin.
Would you belive me if i say i use my time reading about the terror happening in the world, to read about religions to get an understanding of other religions? If i told you my dream job i in the military as a photographer to show the world what is happening, to follow my dads footsteps and join FN. That my dream is to make a difference, to open peoples eyes and show them whats happening. To show how much knowledge we are missing, and how much power there is in knowledge...

Likes

Comments

Antrekk

Hei søtinger!
Er nett kommet inn igjen etter å ha kost meg i de siste minutene med fin sol på tarassen, jeg har fått rediger noen fine og litt unike antrekksbilder! Tidligere i dag reiste jeg på en liten foto tur med pappa, vi satte oss i bilen uten noe bestemt sted eller mål og bare kjørte rundt. 


Vi bestemte oss for å kjøre opp i høyden og se om vi fikk noen fine bilder av utsikten. Men på toppen fant vi ett litt annet syn en de vi var forberedt på, høyt oppe på fjellet møtte vi nemlig på noen søte lamaer, litt uten om det vanlige men flott syn. Jeg kunne ikke la muligheten til å ta antrekkes bilder med disse flotte dyrene i bakgrunnen forsvinne, så da ble de litt spesielle antrekks bilder i dag. 

Likes

Comments

Instagram : Nesse97 // Snapchat : jene3007

Instagram@nesse97