Hej allesammans! Denna dag skulle jag egentligen spendera genom att jobba med lite skolarbete. Det gick inte som förväntat på jag säga, dvs blev inge smartare idag heller. Alldeles strax är det iaf dags för ett träningspass, så skönt att komma tillbaka till träningen efter en månads uppehåll. Så får vi se om de blir några nya tag lite senare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja nu var alltså sista skoldagen den här veckan över. Lång ledigheten firas in med en kväll i sängen, man har ju trots allt en hel del att gör i morgon. Men tråkigheterna varar inte så länge, för redan på fredag är det dags för den efterlängtade balen. Då blir det fin besök!

Likes

Comments

Hej allihopa! Har inte bloggat riktigt på en månad ungefär, men nu är jag tillbaka i Sverige och i skolan. Jag ska försöka uppdatera er lite med kommande inlägg nu i veckan. Idag blev den första skoldagen. Vaknade sju i morse pigg och taggad inför de sista dagarna nu. Vilket dock snabbt övergick i panik då man insåg att allt arbete ska in senast nästa fredag. Vi har alltså två veckor på oss att få in allt och bland dessa veckor så har vi även massa annat skoj som balövningar, balen och ett hejdå till vänner i Linköping då jag redan på söndag flyttar tillbaka till Vadstena för en vecka.

Så idag blev de alltså en komma igång med skolan dag med följd av balövning. Känns skönt att få tillbaka lite rutiner och inte minst hälsan som ballat ur dessa veckor.

Tillbaka till Braga.

Likes

Comments

I fredags bytte jag ut min praktik på coop till att arbeta tillsammans med min far. Han tog med mig ända till Sala för att sköta om dessa växter. Är de inte otroligt häftigt hur man lyckats få till denna miljö inomhus. För ja detta är inomhus, stället du finner detta stora växthus är på ett ålderboende i Sala. Förstå mig inte fel nu, jag menar inte ett ålderdomshem utan ett hem där du behöver vara 50+ för att få bo på. (vet inte riktigt vad det heter.) Tycker dock inte ens jag fångat en bråkdel av hur mäktigt detta ställe egentligen är. Växten vi ser här nere till vänster är längre än jag själv.

Likes

Comments

Här i I gävle blev det snabbt fullt upp. I går på snar eftermiddag träffades delar av släkten för att fira min kära farmor som fyllde år. Tyvärr så var hon inte så pigg och lite sjuk så blev ändå ett ganska snabbt besök. Idag har man tagit en två timmars promenad runt stan.

Men nu blir det till att duscha inför ikväll. Ska nämligen på ett litet party ikväll med.

Likes

Comments

Självklart så skedde det en del köp i Portugal, man kan ju inte komma till ett nytt ställe utan att handla något. Blev en del blandade saker men favoriten var ju allt bikinin. Alltså gud va jag älskar denna bikini. Har länge letat efter en som jag själv skulle vara nöjd med, och tro mig det är inte lätt, men nu äntligen hittade jag den.

Likes

Comments

Första dagen hemma spenderades i värmen. Josefin kom runt tolv ett i fredags med lite godsaker som vi smaskade på under förmiddagen. Det blev även lite Mûlki och kinamat. Riktig bra start på dessa veckor här hemma i Gävle.

Likes

Comments

Vi kom hem till Sverige i torsdags. Blev en långdag med uppstigning klockan 5 för att ta sig till flyget. Väl ståendes vid flygplatsen började överläggningen. Det hade alltså blivit så att jag stod med två tåg biljetter hem, ena till Linköping och ena till Gävle. Frågan är, vart åkte jag?

Likes

Comments

Andra dagen avklarad i den sköna värmen. Kan ju inget annat än att säga hur vacker denna stad är!

Likes

Comments

Praktiken på pena aventura fungerade inte så värst bra för oss, så igår drog jag och Alice till staden Braga för en ny praktikplats. Första dagen inleddes med shopping och till att lära känna staden. Nu är vi äntligen på planmark.

Likes

Comments

FOTOGRAFERING

Instagram@aalexzandraa