Nu var det ungefär två veckor sedan jag köpte denna skönhet, men med tanke på det stora frånvarande från mitt håll så väljer jag att lägga upp den nu. Är så kär i denna jacka, och det bästa med den är att dem är fodrad, så det kommer gå att använda den en bit in på vintern också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter si sådär en månad nu sedan jag slutade skolan så har jag äntligen börjat komma igång igen. Med en ledig dag så vaknade jag upp utvilad och redo för att äntligen ta mig ut för att träna igen. Ska jag vara ärlig så tror jag inte att jag tränat på cirka en månad nu. Och innan dess så såg det ungefär likadant ut. Så nu får vi se om det håller den här gången, så det var dags med en stadig frukost och ut och träna. En månad har som sagt gått på sommaren och ändå så har man inte hunnit göra något. Delvis för att det inte varit något bra väder, men även för att jag varit så upptagen med jobb och spelande. Börjar kännas som att spelandet är en drog för mig, när jag väl börjar lite smått så går det inte att sluta.

Likes

Comments

Skolans slut och farvälet till de vänner som man spenderat de senaste tre åren med har nu skett. I tisdags var alltså den efterlängtade studenten. Då jag går i en skola ute i Vadstena så var ett flak ej acceptabelt. Kommunen gick tyvärr ej med på att vi skulle få åka flak. Det vi gjorde istället var att vi åkte båt en bit i Vättern.

Helt klart dessa brudar som gjort mina tre är på gymnasiet! Kommer sakna dem alla.

Likes

Comments

Ja nu har det kanske varit lite tomt från mitt håll i ungefär en vecka, varför? Jo för lilla jag var och hälsade på min kära. Tyvärr så är jag väldigt dålig på att ta bilder och att blogga när jag är där. Men det är på grund av att jag känner att jag vill spendera varje minut med han när jag väl är där, och därför kommer det endast komma bilder från ett tillfälle från denna helg/vecka. Vad som har gjorts? Jo de är främst att mysa. Vi var till exempel tillbaks i Galven, där vi möttes för första gången för två år sedan.

Likes

Comments

Ja som sagt studentveckan var nu igång, men inte står jag här med min Studentgatan och klass nej. I själva verket så är jag faktiskt påväg lite högre upp, nämligen Edsbyn. Om ni undrar vad jag ska göra där så ska jag träffa Robin och ta ett stop över natten hos min far.

Likes

Comments

Ja det finns som sagt en del att blogga ifatt om. En av de sakerna jag missat att berätta är den lilla detaljen om att lilla jag flyttat. För tillfället är man tillbaka på ruta ett i elevhemmet, där man började. Men väldigt snart så blir det Halmstad över sommaren. Och vet ni vart det bär av sen? Jo till Luleå för att bli sambo med min kära.

Så nu tar man ett farväl till mina älskade skor som inte får följa med över sommaren.

Likes

Comments

Ja idag är det alltså exakt en vecka kvar tills studenten, helt sjukt! Studentveckan är här med också igång och ikväll blir det en del aktiviteter. Vad det blir har jag ingen aning om än, men tyckte mig höra något om kubb. Så taggad!

Likes

Comments

De sista dagarna i skolan är nu här. De märks när man nu haft den sista retoriklektionen. Och inte var det en vanlig lektion inte. Vår kära lärare hade fått oss alla att skriva ett avskedstal som en sista uppgift. Långbord med levande ljus och bakelser fanns på plats. Bland de mysigaste vi gjort i skolan.

Likes

Comments

Dagen efter balen blev de mys med min kära. Dagen börja med någon timmes sol i det varma vädret, följt utav en promenad i stan med glass och ett stop vid bryggan. Efteråt så blev det dags för favoritrestaurangen Pinchos och en biokväll. Dagen kunde inte bli bättre.

Likes

Comments

FOTOGRAFERING

Instagram@aalexzandraa