Nesida Stende
Nesida Stende
Nesida Stende

Är just nu på ett tåg, men vart är jag på väg? Jo faktum är att jag är på väg hem från Gävle. Vad jag gjorde där? Ja det är en hemlis det. Om ni undrar över om jag nu inte har skola dessa dagar. Jo det har jag men som sagt, sanningen är att jag aldrig började skolan egen efter helgen. Vinkade ju av Robin i måndags och ägnade den dagen till att ta farväl av honom. Tisdag och Onsdags har spenderats i Gävle och delvis i Edsbyn. Men nu är man på väg hem för att gå i skolan i morgon. Som sällskap på tåget har jag Josefin, som ska vidare till sin "pojkvän".

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vill bara avsluta denna dagen med att gratta min älskade pojkvän på hans födelsedag. Är så tacksam över att jag har dig i mitt liv! Hoppas din födelsedag blev dig värdig bae.

Likes

Comments

Då var det dags att börja packa igen då. Två år i lägenheten och nu är det dags igen. Började packa igår efter att jag vinkat av Robin på stationen. Man känner sig alltid så tom efter att han åkt, så jag tog den tomheten till att fokusera på att vi snart i augusti planerar att flytta ihop. Ja ni läste rätt snart så är man sambo. Lämnade in kontraktet i söndags, så fram till Juni har man lägenheten. Då jag ändå inte kommer bo i Linköping över sommaren så var det dags att lämna in det redan nu. Är så taggad!

Likes

Comments

Fick ett par tips angående havregrynsgröten som jag inte var så förtjust i, så jag valde att testa ett av tipsen idag, nämligen havregrynsgröt med morot. Helt klart en förbättring men tyvärr för salt för min smak. Luktade himmelskt när den tillagades. Om man brukar säga att chia latte smakar jul, så luktade denna jul.

Vill ni testa? Här kommer receptet

Blanda 1 finriven morot, 1 dl havregryn, 2.5 dl vegetabilisk mjölk, 1 krm salt, 1 krm kanel, 1 krm malen kardemumma och 1 krm vaniljpulver i en kastrull och koka på medelvärme i 2-3 minuter. Servera med vegetabilisk mjölk, kokosflarn, solroskärnor, linfrön och limezest.

Likes

Comments

Efter fem underbara dagar så var det tyvärr dags för Robin att åka hem igen. Han åkte igår runt fem, men inte fören vi fått i oss lite kinamat ute i det fina vädret. För kan ni tänka er, de börjar bli sommar 😍

Tiden går fort när man har kul, som man brukar säga. Känns nästan inte som att han hann hit innan han åkte igen. Men man tröstar sig med att det bara är två månader tills nästa gång. Då blir det en bal på slottet. Vi hann dock ändå med att göra en del, och en av de delarna var att fira honom, då han fyller år idag. Firade honom med lite mat på Pinchos och Skönheten och odjuret på bio. Tyvärr så blev det dock väldigt ont om bilder.

Likes

Comments

Den här grejen med havregrynsgröt, hur funkar den egentligen? Jag är en person som verkligen tycker om sötma, allt sött är vad jag vill ha, dock inget med socker. Så hur kan man då få denna gröt att bli god? (söt)

Någon där ute som har något tips? har testat koka med hallon som jag sätt andra göra, men de får inte riktigt fram den här söta smaken. Den blir godare, de blir den. Men den blir inte riktigt som jag vill ha den.

Tips?!

Likes

Comments

Om det är någonting som jag verkligen älskar, så är det att se hur nyanserna i jackan och naturen går ihop.

Blev en liten förhandsvisning inför uppladdningen i morgon!

Likes

Comments

Då var dagen före doppardagen äntligen här. Längtan är så stor. Sådan tur är så fick man lite hjälp med att lugna nerverna idag, då jag och Didrick bestämde oss för att ta en vända med kameran efter skolan. Som jag tidigare nämnt så älskar jag som sagt att stå framför kameran! Men mer om det och bilderna kommer upp i morgon. Häng med och kika på dem då!

Likes

Comments

Just nu kan jag knappt vänta tills i morgon, för i morgon kan vi äntligen säga I MORGON. På onsdag är alltså den stora dagen jag väntat på nu i tre månader. Det var alltså så länge sedan vi träffades. Så på onsdag får jag äntligen möta upp honom på stationen! Känns så overkligt.

Likes

Comments

FOTOGRAFERING

Instagram@aalexzandraa