Ja igår var den efterlängtade födelsedagen, nu är jag alltså äntligen 19 år! Har nu ett tag haft ögonen på dessa underbart fina glas från Carolina Gynning, men har aldrig blivit till att jag köpt mig ett par. Men lika bra de, för de gjorde att de fanns kvar på önskelistan när pappa och Inga frågade vad jag önskade mig. Så nu är även jag ägare till dessa glas!

En annan sak som funnits på önskelistan under ett längre tag är detta spelet, Monopol - Game of Thrones. Såg det för första gången i en spelaffär i Halmstad, sa direkt till Joakim att jag skulle köpa med mig ett sådant innan jag åkte hem från Halmstad. Några dagar senare förbjuder min kära bror mig från att köpa de, då han redan då avslöja min blivande present. Ska bli så kul att testa det någon dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hård träningen är igång. Har äntligen börjat satsa lite bättre på gymmet och igår utfördes ett av de jobbigaste passen på länge. Tror ärligt att Josefin vill ha död på mig. Men trots de så blir det idag ännu ett pass med henne. Vad säger man, bästa sättet att bli av med träningsvärk är att fortsätta träna!

Likes

Comments

Ja som sagt ny stad, ny bostad, nytt jobb, så varför inte ett nytt jag? Ja gott folk sanningen lyder att jag nu äntligen faktiskt färgat mitt kära hår rött. Efter allt som hänt och på grund av allt nytt just nu, så kände jag att lilla jag även behövde förnya mig lite. Hade dock en tanke på att kanske göra en ny tatuering, nu när sommaren är över och allt. Men valde istället för att göra något som gick lite fortare och som syntes lite bättre. Och kan ärligt talat inte vara nöjdare!

Likes

Comments

Helgen blev tillslut av som planerat. Blev dock inget röstande för mig då kyrkan tydligen stängde klockan två, vilket jag fick reda på halv två, och då var man fortfarande hemma, så lite svårt att hinna. Annars så spenderades dagen hos min kära bror och kvällen spenderades hos Josefin och på krogen. Blev en lovande kväll och måste bara nämna att jag verkligen älskar min klänning. Sammet, så klart, men även i mörkgrön vilket får mig att känna att det snart är jul! Längtar ju faktiskt en del, även om de betyder att det bara blir kallare.

Likes

Comments

Vad jag gör? Jo just nu ligger jag bara hemma i sängen med ett glas cola och håller på att somnar, låter inget spännande eller hur? Ne men faktum är att jag faktiskt haft en spännande och fullproppad dag om jag ska vara ärlig. Blev till att kliva upp tidigt för att hinna ner på stan för att uträtta några ärenden , följt med att jag fick hjälpa Inga att handla lite då hon just nu hoppar på kryckor. Dagen/ kvällen avslutades med en middag på Pinchos.

Och morgondagen kommer att blir minst lika fullproppad som denna dag. Först blir det en trögstart här hemma, då jag redan nu vet att jag kommer att vara trött i morgon. Följd av att ta mig till brorsan för att umgås, äta och rösta i kyrkovalet. Ska jag vara ärlig så är jag inte ett dugg påläst just nu, men får väl ta en snabb genomgång i morgon innan man lägger sin röst. Och till sist så blir det till att ta sig ut till en krog med Josefin.

Så ja till sist, jag tycker att denna tid i sängen med mina Cola är välförtjänt!

Likes

Comments

Ja en viktig punkt som jag tidigare inte nämnt är att jag för stunden är bosatt i Gävle. Ni som möjligen följt mig genom bloggen vet att det fanns planer på att röra mig ännu högre upp i Sverige, alltså Luleå. Om jag kommer att flytta dit? Så är svaret nej. Skälet till att jag skulle dit från början berodde ju på en relation, som idag inte längre är aktiv. Men om jag kommer att stanna i Gävle? Som det ser ut nu för tillfället så är det Gävle som gäller. Men jag måste ju säga att jag saknar min kära stad Linköping.

Likes

Comments

Tog en liten mysig lunch på espresso house, kände att det var enklast så då man idag spenderar hela dagen med ärenden på stan, alltså Gävle stad, och tyckte att de va lite onödigt att åka hem. Senare är det dock även tänkt att man ska hinna med att träna, men det känns som att det kanske hinner ändras innan vi kommer dit. Men men vi får se.

Likes

Comments

Ända sedan jag kom till Gävle så har det varit lite si - sådär med frukosten och kosten i helhet. Men idag tog jag mig friheten och gjorde min efterlängtade havregrynsgröt tillsammans med kosttillskotten, det kändes riktigt bra. Men vad som känts lite mindre bra är att jag bokstavligen gott och blivit galen här hemma av att inte riktigt ha något att göra, så idag har jag bestämt mig för att palla mig iväg till stan och sedan ta en vända på gymmet, kanske blir till att hälsa på brodern min också då han ligger hemma och är sjuk. Och vet ni vad? Det finns ett paket hos honom som bara ligger och väntar på mig.

Likes

Comments

📷: @josefinc

Tog mig en sväng på stan med min kära bästa vän igår, då jag just nu bor några minuter ifrån henne. Slutade med att vi tog oss friheten till att ta några bilder innan vi gick hem. Kan inte säga annat än att jag är nöjd. Men måste bara påpeka att fotona är helt klart hennes förtjänst.

Likes

Comments

Ska jag vara ärlig så ja, jag vet att en del av er till och med undrat om jag fortfarande lever. Så ja här är mitt svar, det gör jag. Vet att det varit tyst ifrån mitt håll nu ett tag men är på bättringsvägen, så nu ska det allt fixas.

Likes

Comments

FOTOGRAFERING

Instagram@aalexzandraa