ns nesida stende ns
ns nesida stende ns
ns nesida stende ns
Header

Hur snygga var inte dessa?

Tänk att idag och fram till den 22 Januari så får ni 20% med KODEN "Newyear" In och kolla vet jag!

Klicka på varorna för att komma till dess sida!

Likes

Comments

Tog mig en liten tripp på stan med Lina idag efter skolan och hittade två par skit snygga byxor. Dr. Denim har länge varit mina favorit byxor och eftersom mina förra svarta gått sönder så fick det bli ett par nya + ett par extra. Så nöjd med köpet, speciellt när de verkligen sitter som ett andra skinn!

Likes

Comments

Tipps till dig som som känner sig trött, ork lös och/eller deprimerad!

Det har gått nästan två månader sedan jag kom hem med med mina kosttillskott och proteinpulver. Man skulle kunna tro att ett proteinpulver som är så pass dyrt skulle kunna hålla sig rätt länge, men icke. Efter lite mer än en månad så började mitt kära proteinpulver mögla vid kontakt med mjölk. Jag trodde först att det kanske var själva shaken som mögla då den inte blivit diskad direkt efter användning, men nej. Dock så kan jag så mycket som bara skylla på mig själv där, då jag inte varit så engagerad i att placera dem på ett kallt ställe.

Men till att sammanfatta detta märke med kosttillskott osv så måste jag säga att jag aldrig mått bättre än vad jag gjort med dessa! Visst man ser tydligt på kroppen vilken påverkan de har på den, då de säljer dem som "Burner" och "Toner" till exempel. De är alltså till för att hjälpa kroppen att bränna fett och forma muskler. Men vad jag ska berätta för er nu är att dessa piller ger en mer energi än vad ni kan ana. Jag har själv alltid varit en person som alltid känt mig trött. Jag har alltid velat gå och sova så fort jag kom hem från skolan, spelar ingen roll hur många timmar jag sovit, jag var alltid trött. En annan sak jag alltid hade svårt för var att sätta mig med mina skolarbeten och göra dem, det gick liksom inte. Så fort man försökte så fick jag panik inombords och bara kunde inte.

Dessa piller har fått mig att må så mycket bättre än vad jag någonsin gjort förut. De får mig att vakna på morgonen och känna mig relaterat pigg. Den senaste tiden har jag kunnat sitta kvar efter skolan och pluggat bara för att få någonting gjort. Jag har till och med bestämt dag med en kompis varje vecka som vi ska plugga på. De kanske inte låter som ett så stort steg, men min egna mentor pratade med mig för bara ett litet tag sedan efter att de haft sin terminskonferens. Hon sa tydligt att varje lära bara hade goda saker att säga om min prestation på senaste tiden och undrade vad som hade fått mig till de. Att till och med varje lärare jag haft i skolan kan se skillnad så kan ni kanske förstå vilken effekt dem haft. Jag försökte nu över lovet att sluta med dessa då de tagit slut, jag tänkte att jag kanske bara behövde knuffen till det bättre, men jag märkte ganska direkt att det inte längre var detsamma.Nu har jag kommit igång med dem igen och de går inte mer än två dagar utan att jag är på gymmet igen.

Jag är gladare, positivare, har bättre koncentration, presterar bättre och har oerhört mycket mer energi med dessa! Så ett tips till alla där ute som behöver en liten knuff åt rätt håll!

Tryck på burkarna för att komma till dess hemsida där du kan läsa vad de gör och vad de innehåller! Testa!

Likes

Comments

Uppe och klar och redo för att ta mig till pendeln mot skolan. Planerna för dagen är de vanliga - skola, plugga & Gym. Får se om de blir någon mer uppdate under dagen.

Ja dessa är ju bara guld värda. Måste verkligen säga att Calvin Klein är en kvinnas bästa vän!

Likes

Comments

Fick idag ett väldigt älskvärt paket på posten. Mina kära kosttillskott höll nämligen att ta slut precis innan jul, så blev till att beställa nya nu när man kommit hem igen. Ska bli så kul att testa en ny burk nu. Tonern har jag då haft sedan innan, men den tog helt slut innan jag åkte iväg så har en helt ny burk nu. Multi vitaminen är då den nya burken som jag nu ska testa och som räcker en hel månad längre än va resterande av burkarna gör. Ska bli så kul att köra igen!

Min fulla uppsättning!

Vilket även består av en burk Burner som snart är väldigt slut, och en burk Protein pulver i smaken Cockies and Cream.

Likes

Comments

Förstår verkligen inte var ifrån min energi kommer ifrån just nu. Gick upp åtta i morse, vilket är en tidig söndags morgon för att vara jag. åt en rejäl frukost, tog mig till gymmet och var sedan inte hemma igen fören runt två. Blev bara tvungen att stanna en stund vid Drottningbro och kolla ut mot Stångån. Det kändes verkligen som att våren var på väg då man möttes av solen och det tinande vattnet. Andades in luften och bara njöt för ett ögonblick tills man började att gå vidare. Väl hemma så tog man sig en shake, dusch och ett snabbt mellanmål med gröt. Så gott som resten av dagen spenderades genom att möblera om lite. Trivs så i det nya rummet, men tyvärr så är det inte kort vänligt ännu då det står en säng mitt i rummet som ska upp på vinden. Kvällen avrundades med så mycket som en snabb solning, lite mandariner på burk och en film med älskling på andra sidan mobilen som kolla på samma film.

Jag skulle säga att denna dag har varit fylld med sysslor som borde fått mig utmattad. Det värker i benen efter gymmet men fortfarande så håller kroppen energin uppe. Känner lite att det kommer bli svårt att sova inatt. Tur för mig är att morgondagen är en studiedag så om det skulle behövas, så har jag råd med att vara vaken hela natten. Men låt oss hoppas på att det inte blir så.

Likes

Comments

Dagen efter min brors födelsedag alltså den 28 onde december så tog man sig en liten bit ännu längre upp i Sverige, till Edsbyn. Då jag skulle fira in det nya året hos pojkvännen. Det blev tre rätters till middag, bingo till de och efter det blev det lite bowling. Hela kvällen avrundades med ett bubbelbad. För att han är verkligen helt otrolig.

Åkte dock därifrån i går. Kom hem till en sjuk broder i Gävle och en ny opererad fader, så blev till att ställa sig och laga mat så fort man kom innanför dörren. Denna dag fortsätter resan neråt så man nu ska ner till Halmstad för att träffa min kära mor och jobba lite.

Likes

Comments

Kom alltså hem till Gävle den 21 December, perfekt med någon dag innan julen så man hinner packa upp osv innan allt händer. Där väntar ena brodern tsm med min far och hans sambo. Dagen efter kommer pappas sambos dotter och ytterligare en dag senare kommer min andra bror. Det var egentligen tänkt att vi skulle fira jul hos vår mor i år, men de blev ändrade planer då man ska ner till Halmstad i slutet av lovet. Så därför valde vi att ge varandra julklapparna efter jul när vi alla kommer ner till Halmstad. Julen firades hemma tsm med min fars sambos son och hennes mor. Den 26 blev det även en vända på Gavlerinken då Brynäs spelade, och vann.

Likes

Comments

Nu har det gått närmare två veckor sedan man slutade skolan. Hade planerat in ett fullspäckat schema, men som vanligt har man ju inte direkt följt det. Har gjort alldeles för lite skolarbete och spenderat för mycket pengar.Men vad ska man säga, det är ju jul. Då är det tid för att träffa nära kära och bara ta det lugnt.

Första veckan på lovet började lite tidigare än va själva lovet i sig gjorde då man fick besök av sin kära pojkvän redan helgen innan. Det blev som sagt till att ta det lugnt med lussekattsbak, restaurang, en liten spa kväll och chokladfondy. Blev även ett besök hos en piercingstudio då Robin bestämt sig för att göra några nya hål. Men redan onsdag den 21 december var vi på väg mot Gävle, då han kunde l'mna av mig där på vägen till Edsbyn.

Likes

Comments

Har alltid velat gå på en maskeradbal i hela mitt liv. Tycker att hela grejen med dem är så vackra. Så frågan är, ska man införskaffa en nu till balen? Inte möjligen till att ha den p sig under kvällen, då lär man ju bli lite uttittad då man är den ända som har de isf, men kanske till bilderna man tar innan allt? Tänk er bara att ha en sådan här mask!

Likes

Comments