I torsdags tog jag och mina kära vänner oss friheten till att kolla lite på balklänningar då vi fick ledigt under dagen. Man blev ju bara mer och mer taggad på balen som snart kommer, vilket även faktiskt sker på Vadstena slott för oss i Vadstena. Hade dock lite lite tid så blev inte så många klänningsprovningar men fler kommer snart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fick äntligen hem mina efterlängtade proteinpulver och kosttillskott. Alla som varit runt om mig kan nog invända till min frustration efter dem. Men här är de äntligen och dyra var dem, hoppas bara de ger effekt nu då!

Likes

Comments

Lördagen planerades att sova bort då jag va lite nere och vaknade sex på kvällen. Men trots det så fick min kära vän Jesper med mig ut tillslut. Det blev en härlig kväll med vänner och en del alkohol trots allt.

Likes

Comments

Veckan som varit har jag fått besök av min kära Robin som hälsade på. Vi spenderade tiden mest till att göra något jag absolut älskar, att shoppa. Ena dagen var vi i Norrköping och utforskade staden där och andra dagen var vi hemma i Linköping och kollade runt lite. Blev även en ute kväll på fredagen då jag var tvungen att visa lite vad Linköping har att erbjuda och tyvärr så behövde han åka hem på lördagen för att orka hela vägen upp till Luleå.

Dessa bejbs blev då också inköpta under veckan.

Likes

Comments

Student kryssning - beställd. studentmössa - beställd.

Ända som är kvar nu är vilken fantastisk klänning man ska ha på sig på balen. Har så svårt för att bestämma mig.. Dessa tre underbara och vackra klänningar ligger på topp just nu, frågan är bara, ska ha en sån stor klänning?

Likes

Comments

Fick även hem min Hollies jacka förra vecka som jag glömt blogga om. Är så kär i jackan. Längtar så efter kallare väder så man kan börja klä sig lite varmare!

Likes

Comments

Har ju under sommaren börjat övningsköra osv inför körkortet. Tyvärr så hade teorin hängt väldigt efter under den här tiden, trots det så bokade jag upp teoriprovet. Kan ju säga att jag knappt läst på någonting fören de två dagarna innan jag skulle göra provet. Satt med frågorna i sex timmar om dagen, och det kändes som att det skulle gå åt skogen.. men..

Jag klarade det!

Likes

Comments

Hade tidigare idag studentmössprovning på skolan och har därför ägnat resten av eftermiddagen åt att designa min kära mössa. Blev riktigt nöjd med resultatet.

​Nu taggar vi bara tills det är dags!

Likes

Comments

Invigde krogen i fredags tillsammans med de bästa, så länge jag har väntat på på att få gå in (lagligt)

Blev även en vända på lördagen med. Men tyvärr så blev vi lite färre den här gången men kul var det allt ändå.

Likes

Comments