Nesida Stende
Nesida Stende
Nesida Stende

Då var det alltså början på lovet idag då? Ne själv så tog jag mitt lov redan igår då jag legat hemma i feber de två senaste dagarna, inte så jätte roligt. Men idag är det i alla fall dags att dra mig neråt mot Halmstad. Lite sjukdom mm är inget inte lite smink kan dölja, men illa låter man. Hela den kommande veckan ska spenderas där nere tillsammans med lite familj och en del jobb. Förhoppningsvis så blir det lite skolarbete också medan man ändå håller på.

Hoppas dock ni andra får en bra kommande vecka, utan sjukdomar mm!

Likes

Comments

Det jag verkligen brinner för är ju att upptäcka världen, därför är ju målet att jobba som flygvärdinnan ett par år innan man stadgar sig. Men att vilja upptäcka världen och allt vad den kan erbjuda är också ett skäl till valet av praktik som man kommer ha nu i April.

Jag och två till kommer alltså att ta oss ner till Portugal för att jobba på en äventyrspark som heter Pena Aventura. Denna park har allt att erbjuda mellan både golf, olika klättringar, paintball, alpine coaster, pilskytte, paddling, med så mycket mer! Vi kommer att bo i en Bongalow, alltså vi kommer få en egen lite stuga att dela på. Är så sjukt taggad på att komma till ett nytt land, i en hel månad! Kan ni fatta en månad? Tur är också att man har en uppgift i skolan som gör att man kommer att blogga om dagarna och uppgifterna så gott som varje dag, både på svenska och engelska.

Alla dessa aktiviteter plus mera erbjuder dem!

Likes

Comments

Kan ni tänka er känslan av att stå i bageriet hela dagen och verkligen sukta efter två alla hjärtans dag bakelser, men när man väl slutat och ska ta och köpa dem där, så inser man att man inte har kortet med sig.. Får hoppas på mer tur i morgon! Det ända firandet för mig idag var en liten middag med mig själv. Kände för att ta fram fin porslinet och silver besticken, så de gjorde jag också. Men så mycket mer firande tyckte jag inte går för sig, det är ju trots allt bara "Fake alla hjärtans dag". Den riktiga alla hjärtans dag kommer då min kära pojkvän kommer på besök!

Dock så blir det lite mys framför en kärleksfilm med babe i andra änden av telefonen vid samma film.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades genom att fixa sig och sedan en utekväll. Jag och Josefin valde dock att dra gränsen med att säga att vi här med är för gamla för sådant. Körde på en nästan nykter kväll och var påväg för att hämta jackorna redan lite över nio. Sov som en stock och vaknade upp någotlunda pigg runt tio.

Likes

Comments

Idag var det en riktig frukost på ingång. För idag fyller min Josefin 19 år! Blev en blandning av allt man kan tänka sig. En bra början på en bra dag!

Likes

Comments

Om jag var borta igår? Ja det var jag. Funderade en stund om jag kanske skulle lämna alla stavfel osv bara för skojs skull men ne de ska fixas. Bloggade från mobilen igår kväll då jag var för trött för att ta upp datorn, och vi vet ju alla hur det brukar gå med den kära autocorrecten.

Idag hälsade mamma på mig på jobbet under den sista timmen och efter jobbet följde jag med henne till mormors gamla lägenhet. Blev till att plocka ihop lite av de som fanns kvar och ska även tillbaka dit i morgon och fixa lite. Kändes så skumt att se den där lägenheten tom, som man varit i på loven mm sedan man var liten. Nu blir det till att ägna resten av kvällen till att umgås med Josefin som kom idag!

Likes

Comments

Ja nu var det dags igen för mig att få mig min tupplur. Hela dagen har de känts som att de är fredag, men tyvärr sånär det dags att. Anna upp ut den lilla dvalan och trösta dig med att de faktiskt är fredag i morgon. Ska bli så skönt att få sova ut lite igen och sedan är de bara en vecka kvar på praktiken. Vilket dock är lite tragiskt då man trivs. Hade iaf tillräckligt med energi för att handla efter jobbet och efter de blev de godmat. Lyckades även görs min första coleslaw!

Likes

Comments

Ja tyvärr så hände det idag.. Det egentligen mest mänskliga misstaget som vi alla gör någon gång. Jag försov mig.. Hade det inte varit för min kära och underbara pojkvän som börja misstänka något när jag inte svarade, så han väckte mig med en ringning. Hade det inte varit för han, så hade bara gud vetat när man annars hade vaknat.

Men tyvärr så är man idag, trots de pluset man fick i sömnen, så är man helt slut. Tänkte varva av lite när jag kom hem från jobbet med en smoothie och lite Ung och Bortskämd, då jag missade gårdagens. Men känner just nu att jag bara vill lägga mig och sova. Så nu blir det till att poppa lite popcorn och lägga mig och läsa!

Likes

Comments

Ja idag kände jag att jag hade lite energi över till att stå i köket och laga något riktigt. Körde på en hemmagjord Pirog som min mamma brukar göra. Blev så otroligt god, tror ärligt inte jag hade kunnat ha i en annan mängd kryddor för att det skulle kunna bli nå godare.

Likes

Comments

Har länge varit lite små dåligt fixat här hemma, så idag tog jag tag i att fixa i ordning lite. Bland annat så fixade jag ihop min lilla kärleks hörna på nattduksbordet. Där finns nu bland annat en liten nalle jag fått av min kära i en bukett blommor, två kärleks brev/kort och även min julklapp som jag fått av honom. För er som inte resan vet det, så fick jag en make up kurs på "Make up store"! Har dock lite svårt för att ha rött i mitt rum, speciellt nära till hands. Men som sagt rött är ju kärlekens färg, så passa in gjorde den där. I den röda asken ligger alltså värde kortet.

Fixade även till sängen för att se hur det nya gick ihop med resterande. Verkligen inte fel!

Likes

Comments