ns nesida stende ns
ns nesida stende ns
ns nesida stende ns
View tracker

Idag har vart en väldigt spännande dag. Har bland annat nästan krockat.

Själva dagen har varit otroligt bra trots den tidiga morgonen. Började då åtta och med tanke på att man bor en timme ifrån skolan så hade man behövt gå hemifrån vid kvart i sju för att hinna till pendeln, men tack vare en kär liten vän så fick man skjuts till skolan så man fick sova en halvtimme längre. Dagen var utspred med roliga och inte så krävande lektioner. Gick även halvdag på det då jag fick studera hemifrån på den sista lektionen. Men det var då efter skolan på vägen hem som det nästan hände. Efter den lilla vintertid vi fått så har vi ju inte så mycket sol, men när den väl kommer så kan man säga att det räcker för tre dagar. Det var alltså pga solen som min kompis inte såg bilen som stod precis framför henne, vilket nästan ledde till något väldigt tråkigt.

Annars så har dagen fortsättning varit väldigt bra. Fick hem min kära klänning och har just nu köpt en pizza so jag ska smaska på medan jag åter kollar på Game of thrones.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hade först inte tänkt att visa min kära klänning, men eftersom den kom hem redan idag så kunde jag inte hålla mig. Blev så kär i den. Dock så väger den tre kilo så lite jobbigt att hålla upp den.

Likes

Comments

View tracker

Balklänningen är nu fixad, ska bli så kul att få hem den och prova den. Men sen måste man ju gömma den igen, får ju inte bli för van vid hur den ser ut. Ska ju vara som ny när du väl tar på den igen. Så spännande! Hoppas den är här snart.

Hur den ser ut får förbli en hemlighet för er andra, men så mycket som att säga att den är av samma märke och stil som de ovan kanske ger er en liten hint 😉

Likes

Comments

Jag befinner mig just nu och ungefär ett och ett halvt år tillbaka (med ett par uppehåll) i ett riktigt långdistansförhållande. Då menar jag alltså inte ungefär 20 mil som de är ungefär till Stockholm, då snackar jag om över 100 mil, han bor alltså i Luleå. Men jag anser inte att jag bör klaga. Trots hur jobbigt det är att skiljas från han så lär man sig att uppskatta den tiden man har med människan.

Men det var just en sådan kväll, efter att vi firat jul och träffat släkt osv, som vi nu skulle skiljas åt dagen efter. Jag föll i gråt i hans famn då jag visste att det skulle dröja ett längre tag innan vi skulle ses igen. Kan ni då gissa vad han då frågar mig i hans omfamning? "Vet du varför det gör så ont?" Jag skakar på huvudet och väntar på svaret. Han svara alltså "För att det är äkta". Tror aldrig jag varit så tagen av ett par ord, så mina sorgsna tårar ändrades till lyckotårar.

Så ja när ni hört lite mer angående hur det kom till, så hoppas jag att andra också kan förstå hur betydelsefullt det faktiskt är, och inte bara är plockat.

Likes

Comments

Idag hade vi en heldag som vi skulle jobba med vårt UF- företag. Jag och Didrick valde då att jobba hemifrån mig. Kom väl kanske ite så långt, men vi lyckades knyta ett par kontakter ändå. Men det bästa var då mitt i allt då vi hade bestämt att vi skulle ut och fota lite, då han tycker om att fotografera och jag själv tycker om att stå framför kameran.

Likes

Comments

Så här är det alltså att vara välsignad med världens bästa människa. Klart vi har våra dispyter, men i slutändan är du alltid det bästa som har hänt mig

Likes

Comments

Har suttit en större del av dagen och kollat på lite kläder osv på datorn. Vad som fångade mitt öga extra mycket var utbudet på Madlady! Tänk er bara någon av dessa röda godingar till julhelgen!

Blev dock kär i ett par andra också. Tänk er bara hur det skulle kännas att öppna ett paket och hitta någon av dessa i det!

Klicka på produkten för att komma till försäljaren vet jag!

Likes

Comments

Jag som verkligen, verkligen inte tycker om att prata inför folk var i tisdags en föreläsare på en konferens. Ja nu är det ju så att det bara var inom skolan då vi går den utbildningen med inriktning hotell och konferens så detta var en uppgift som funnit genom tiderna på vår skola. Ettorna får för första gången vara med och anordna konferensen, tvåorna finns med som publik medan vi i trean är föreläsare, så ja det var ändå en del folk på plats.

Konferensen gick förvånansvärt bra då man fått en del komplimanger om framförandet. Vilket är ett otroligt bra framsteg för mig som i ettan började gråta för att jag inte ville göra min guidning. Måste säga att jag är otroligt stolt över mig själv som valde att göra det live, då vissa valde att spela in en video.

Likes

Comments

Gick ut igår och skulle kolla lite snabbt på rean som fortfarande fanns kvar då jag skrev i fredags att jag blev sugen på att köpa något till mig själv. Hittade alltså den här perfekta koftan som verkligen var jag, men blev precis riktigt irriterad på new yorkers hemsida när jag försökte leta efter an bild på den. Går inte att hitta nå kläder där, bara ett få antal som de själva valt ut att visa., väldigt dåligt!

Men men blev iaf en tröja igår också tillsammans med en bunt smink som jag beställde idag från tambeauty. Så otroligt billigt smink som även är bra!

Likes

Comments

Didrick kom vid tio i morse till mig, då vi tänkt spendera dagen åt att shoppa lite nu när det är black friday och allt. Vi började med att kolla på stan här i Linköping, men bestämde oss för att ta en tripp ut till Tornby vid halv ett, då Alice också kom. Var där ute fram till tre och spenderade sedan resten av dagen på stan igen. Var nog inte hemma fören vid halv sex. Så glad över att man hittat julklappar åt alla utom sin far. Trotts de jag nu slösat idag så tycker man att man kanske borde känna för att hålla igen lite, men blev så sugen på att handla något till mig själv, speciellt nu under rabatterna!

Likes

Comments