I´ll be home, Meghan Trainor

Ja idag kan jag verkligen inte sluta le. Vaknade alldeles slut och det värkte i hela kroppen. Men när man kom ut från jobbet möttes man av en överraskning. Är verkligen redo för julen nu! Är så sugen på att bara sitta men några nära & kära, och bara spela sällskapsspel, med en kopp glögg i handen och massa massa saffran!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter ännu en härlig helg så är det nu måndag! Denna helg var full med överraskningar och spontanitet. Ett krogbesök var inplanerat i lördags, men sittandes i min lägenhet med Josefin sådär lite påverkade med vår middag, så bestämde vi oss för att köra på att gå ut fredag istället. Men närmare kvällstid i lördags så tog vi beslutet att spendera ännu en kväll på krogen. Helgen avslutades ju sedan självklart på gymmet!

Likes

Comments

Hade en sådan där underbar dag nu förra fredagen. Började så pass bra att jag kraschade mobilen, otippat va? Och nej det slutade inte där, det gick så långt att när dagen var slut så fick man ett sånt där "var försiktig nu när du går hem", och tro mig, helt klart välförtjänt. Men nu så har man iaf en sprillans ny telefon, dock inga nummer.. Så blir svårt att få tag i mig genom samtal nu mår jag säga, de som känner mig kan intyga att jag aldrig svarar i telefon när jag inte vet vem det är som ringer.

Annars så har helgen varit 10/10. Joakim flyttade dock ut i lördags vilket inte var lika roligt.. Men vilket gör att hans lägenhet står tom nu fram tills han flyttar undan sina saker, så fram tills dess så har min kära bror en inneboende. Känns riktigt skönt att få bo själv igen, åtminstone ens stund. Hade en skit bra kväll igår. Och sen så har man ju börjat spela lite igen.

Likes

Comments

Ja den senaste veckan så har verkligen allt varit off. Ni har kanske märkt att det inte blivit något bloggande, vad som heller inte blivit till har varit träningen. Hoppade alla träningspass förra veckan för att tanke va att man skulle friskna till, då jag börjar bli sjuk. Så därför spenderades hela förra veckan i sängen med en serie. Blev man nå friskare tro? Ne inte alls.. Så nu är det slut med slöandet! Frisknade jag inte till under slöandet så får man träna bort det!

Likes

Comments

Ja gott folk, det är alltså Halloween! Ja jag vet att Halloween förmodligen var helgen som passerade, men här i Sverige brukar det ju alltid firas Halloween hela månaden nästan! Så denna Halloween bjuder jag tyvärr inte på någon maskeraddräkt, men några bilder har man lyckats skrapa ihop. Kan ju dock nämna att man höll på att frysa fingrarna av en under fotoshooten.

Likes

Comments

Helt klart en sån där dag då man inte riktigt orkar med någonting, men hur tacklar vi det tro? Jo vi tar en åtta timmars jobb dag, åker hem för att laga mat till alla och drar på ytterkläderna igen för att ta sig iväg mot gymmet. Man kan ju välja att göra det bästa eller sämsta av situationen och jag väljer att pusha den åt rätt håll!

Likes

Comments

Hej allesammans! Kom hem från min helg i Linköping igår kväll. Har haft en sådan underbar helg och kan knappt vänta tills nästa gång. Hotell vi bodde på va över kritik, allt var bara så mysigt. Självklart så blev det en del inhandling så man blev snäppet pankare, men främst så umgicks man med mor min. Blev även en härlig kväll ute, då man träffade på några gamla vänner.

Likes

Comments

Efter en dags jobb så kom man äntligen på tåget mot Linköping, problemet va att när man väl kom på tåget så var det ganska fullt.. Fick sitta på en sidoplats ända fram till Stockholm. Men nu är man äntligen på plats, har även hunnit sova lite, så nu taggat vi till vad resten av dagen kan erbjuda! Måste ju dock säga att man inte klagar på utsikten.

Likes

Comments

Ja kommer ni håg de planerna jag nämnde att jag hade inför helgen? Ja det handlar då om att nu på fredag så åker jag iväg till mitt kära Linköping! Ska faktiskt dit för att möta min mor över helgen, då båda bor så pass långt bort så kommer vi att spendera nätterna på ett hotell! Kommer väl då också förhoppningsvis bli så att man träffar på några vänner också!

Likes

Comments

Ja som ni kanske förstått så har jag på senaste tiden varit väldigt motiverad till att träna. Har så gott som tränat varje dag på senaste tiden, men idag blir det en fin vilodag. Ibland måste man ju även ta sig i kragen och ta hand om annat i ens liv och inte alltid fly till gymmet. Så idag kommer det bli en bloggdag, men de får även bli lite tvätt och städning. Ska dock även ta och olja in mitt hår, då man har speciella planer till helgen!

Likes

Comments

Instagram@aalexzandraa