Ok....ja har satt som mål, att gå upp 0.5kg i veckan. Ja kunde satt 1.0kg men man ska ju aldrig gå ut för hårt liksom 😜. Nu kan det väl va lite knackigt ibörjan mene...
Från måndag 10/10 till söndag 16/10 skulle jag ligga på 13650 kalorier, å som sagt, ja trycker att det är lite svårt att äta sådär mycket, men har ändå fått i mej 6268 kalorier mer än det...å gått ner 3gram 😑...⬅som ja sa, det e ju sånna här gånger ja typ, lägger ner 😂. Va faan. konstant mätt å äter som en gris och det ger mej tre gram mindre 😶😶😶!?

Startvikt: 46.7kg
målvikt: 52-55kg
kalori mål per V.: 13650
kalorier totalt. v.1: 19918
vikt efter v.1: 46.3

Jobb: 28.75h

Övrigt fläng: Ullared & Mora

Rökning: oförändrat


Start vikt. Blev visst nå knepit med vågen där 👆

Måndag morgon 😑

A. Det va väl inte riktigt en sån kurva ja va ute efter 🙈.  Men det e väl bara  å äta å se glad ut. Hoppas på en skjuts till månda morron. Annars vetåfan 😂.

I denhär kaloriräknarappen får man ju fylla i vikt, målvikt, längd och va pass aktiv man är. Ja tar ju mer än gärna bilen å jag tränar inte. Men jobbandet å flängandet kanske tar mer än va ja tror...el nåt 😜?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I mora och lite vila på maten. Det har varit ett par fartfyllda dagar mellan Värmland, ullared och slutstation mora innan det blir hemfärd och åter till jobbet. Det är sånna här gånger som jag mer än gärna slarvar med maten och brukar överleva på snickers, cigg och latte 🙈. Speciellt som på turen till ullared. Kom hem runt 02.30 å jag va så satans trött på fredan. Innan färden till Mora hade jag en treåring att gratulera, så han fick nudelluch istället för tårta av mej 😅, men iallafall. Jag har lyckats hålla mej till och med över mitt dagliga mål intag av kalorier.

Visst. Andra kanske inte tycker att det borde va så svårt. Men jag e ju då sån, som samtidigt kan äta mycket till middan men kanske inte äter så mycket mer sen. Jag äter mej aldrig matkomamätt utan jag äter tills jag e nöjd liksom. Å småäter inte direkt heller. Två mål mat om dagen e väl min standard. Med nåt litet mellanmål. På ett hum...ett ibland å kaffe emellan. Å det har inget att göra med att jag vill hålla mej smal. Jag äter när jag e hungrig och eller när ja tycker att jag hinner 🙈...en stressig dag kan det va ganska lite 😜... De här matrutinerna e ju sånt jag vaggan in sen länge. Typ sen ja pendla 10mil fram å tillbaka på gymnasiet...

Sen i måndas har jag hållit mej över 1950 iaf. Frukost, lunch,middag, kvällsmat och mellanmål. Jag har lite svårt å förstå att folk äter såhär mycket och jag är konstant mätt 😂. Inget fel med det men...Ja e ju inte direkt hungrig när det e dags för dendär bananen liksom 😜

Eftersom ja inte e hemma så har jag inte vägt mej på ett par dar. Vill väga mej på samma våg liksom. Har en digital som ja synkar med smartscale appen i Telen. Åsså vill ja väga mej på morgonen innan jag gör mej i ordning. Lär göra en veckosammanställning imorron. Får vi se 🤗


Likes

Comments

Jag har ju tänkt här att jag ska försöka bli lite fluffig. Öka volymen på min kropp så att säga 😜. Tyvärr, så brister jag gärna i min karaktär och har för vana att aldrig slutföra sånt jag påbörjat. Jag blir uttråkad och tappar min motivation, speciellt om resultaten kommer för sakta 😜. Då jag är lite impulsivt lagd kanske det inte är så konstigt 😉.
Jag har oxå tänkt lägga om andra vanor. Rökning tex. För 7853e gången typ 😑. Nikotinlös blir jag nog aldrig men snus är ju en bra grej 🤗....man ska aldrig säga aldrig 👍.
Jag kan, lite grann, en nypa eller två, kalla mej själv för arbetsnarkoman. Ja gillar att jobba. Och att flänga runt. Men har väl kommit fram till det att det kanske inte är super bra. Energin börjat liksom sina 😜.
Så. efter snart 3 veckor nu, i dvala. Sovit om vartannat, varje minut jag kunnat. Efter avskärmning från omvärlden, efter självrannsakan. Så va det väl bara dethär jag kom fram till 😅.
-my wounds are healed. let's heal my body- 👍

Bloggen är typ min logg. Ett sätt att försöka driva mej själv liksom. Men det spörs. Hur det går 😜😅😉🖖

Jag ska upp i 1950 kalorier om dagen och om min kaloriräknarapp stämmer så bestod min frukost av 1600. Min vikt idag är 46,7 och min målvikt ligger mellan 52-55. 

 Jag kommet väga mej varje morgon.

Då så...hejjade mej. Eller nåt 😉

Likes

Comments