Tjena alla snälla peps som kikar in här. Hoppas att ni mår lika awesome som moi.

Så vad har jag gjort på sista tiden då?förutom att ha klarat alla np,skickat in massa inlämningar,haft sömnlösa nätter pga plugg. Så har jag umgåtts med mina finfina vänner,och i måndags så landade jag hemma i sverige.

Om ni minns så skrev jag om att jag behöver ta en paus och bara dra mig mot värme där jag mår som bäst. Och självklart så fick jag det ;). Valde att åka till Spanien då vädret är på topp och såg finalen i Barcelona. Allt om resan kommer snart. Men kan inte säga mer än att jag är lycklig lottad

puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej 

Sitter här och pluggar inför nationella provet som jag har imorgon. SÅ himla tufft och tråkigt nu sista veckorna,det är så mycket som måste göras klart. Annars så går det som det ska. Planerar två resor som jag kanske berättar om senare. Ni vet ju att jag vill bort härifrån till lite varmare väder,strand,sol och bad åhh. Bara tanken...😍

Men men,nu så ska jag ta och plugga kommer förmodligen göra det hela natten så haha. 

skriver imorgon,puss

Bjuder på en bild jag tog i Turkiet ❤

Likes

Comments

​Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har haft SÅ mycket att göra sista tiden. Jag är i en period där jag rensar människor ur mitt liv som om de vore ogräs på en gräsmatta. Rycker bort de och slänger de i papperskorgen. Och jag mår så himla mycket bättre nu. 

Så igår var jag i Norrköping med hjärtat mitt. Shoppade där,fikade och åt god mat. Riktigt skönt och bara dra iväg sådär spontant. Har även tagit massa körlektioner och det är så himla kul. Ok inte första gången då jag tryckte på bensin lite för mycket... hahah men it´s all good. Thanks God

Btw hann inte säga Glad påsk! Bättre sent än aldrig

Likes

Comments

Åh så skönt med påsklov. Thank god​! Låg i sjukhuset idag men mår bättre nu. 

Försöker övertyga mina föräldrar att jag ska jobba. Men jag är en "bortskämd" unge kan man säga. Så de säger att de kan ge mig lika mycket som jag skulle tjäna där. Men jag vill inte jobba för pengar! Vill jobba för det är kul!

Ska till gymmet imorgon med mitt hjärta. Sen ska jag åka till norrköping för att träffa några. 

Nu så ska jag fortsätta smsa och kolla på en film.

Puss

Likes

Comments

Tjena bloggen sitter just nu med en uppsats som ska skrivas klart. Vill ut so bad. Vädret är på topp Men jag har så mycket att göra. hoppas att jag hinner med en sväng ut men vi får jag se.

Funderar på att klicka hem den här sköningen :


Ni hittar den här

Puss

Likes

Comments

heej

Hoppas att ni mår bra. Har varit lite mia från bloggen. Sen har haft massa prov och lite annat pågång så det var det. 

Men vad har jag gjort annars? Jo har varit med mina fina fina vänner. Fixade mina naglar. Och pluggar osv.

Just nu sitter jag och äter vattenmelon dock är bilden gammal för jag kom hem nyss så det va inte någon bra ljus

Likes

Comments

​Hej babes

Kan inte fatta att det är måndag imorgon? Liksom det känns som att det va måndag igår wtf. Dagarna går så förbaskat fort. Har inte hittat klänningar och har lite panik kan jag säga.

Det gäller två bröllop,en förlovningsfest och andra klänningar för mindre fester. Liksom whut har inte alls hittat några. 

Nationella proven har börjat också, har gjort svenska muntliga. Så nu så är det igång också. Har många tankar. Och har panik över alla nationella prov som ska vara avklarade innan sommaren. Tänkte även börja gymma men jag vet inte när jag ska fixa kort osv. I need a tan and i need to get my nails done. Åhh jag har så mycket att göra. Kommer förmodligen resa någonstans på påsklovet för en kort period. Stress äter upp mig,vill bort härifrån..


Likes

Comments

Har ni också haft ett ögonblick där ni bara tänker. Jag måste göra si och så men istället säger fuck it orkar inte mer? Hahaha helt ärligt så bryr jag mig inte om någonting längre. Jag mår bättre ja. men jag kommer få de som är omkring mig att må dåligt. Men vem bryr sig? inte jag iallafall längre. Ni brydde inte er när ni verkligen skulle varför skulle jag? Haha alltså jag låter skit taskig men sorry thats the truth. Jag bryr mig inte om vad du åt igår eller vad du tänker göra med din kille. Jag bryr mig inte om huset du inte fick. Sorry to interrupt you but idgaf.

De som känner mig kommer säga eh Nermin du är ju precis tvärtom haha det va då.

Liksom berätta varför jag ska bry mig när ingen förtjänar det? Jag bryr mig inte ens om mina egna problem tror du att jag kommer bry mig om dina? Låt mig va bara

Likes

Comments

Sitter i matten lektionen och har skit kul :) :) :) haha eller? Ne men skit tråkigt vill hem bara. 

kom hit i onödan också. Skulle börja 8:30 men de andra hade nationellaprov så vi hade ingen lektion. Sen kommer jag till skolan och får reda på att engelskan är inställd så hade rast till 12:45 kunde ha sovit juu :(

Men men idag verkar det vara en tråkig dag jag orkar bara inte haha. 

Likes

Comments