Hejjj!

Ursäkta för inaktivitet men har typ inte haft tid. I torsdags var vi på orientering med halva skolan i bokskogen. Jag tycker orientering är ganska kul, men jag var ändå lite nervös. Jag hade prestationsångest och ville göra alla banor (det fanns 5 st)  men det gick bra (gjorde alla hehe) !!

Men alltså skolan:((( Har prov om revulotioner på tisdag och muntligt franska på onsdag. Men jag får försöka se positivt och tänka att efter det är det typ inget förutom nån inlämning och och NO-prov !! yäääz:))

Igår tittade jag i alla fall på ESC. Jag hejade faktiskt på Ukraina (den låten asså). Alla ba "aaah Frans vinner". Jag ba "HAHAH BISH PLIS no"

Har btw sviinont i ryggen. Tror det beror på mina skor. Mina skor e ett skämt och en tragedi samtidigt haha. De är liknar vita vans men är köpta på rea på skopunkten för 49 kr hahahah. Har använt dem typ varje dag huur länge som helst så sulan är platt som fan och tyget är inte vitt längre. Har inga andra skor heller...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte ha en ny grej på bloggen! Jag har extremt blandad musiksmak och kan lyssna på allt i princip. Så varför inte dela med sig lite?


1. Poetic- Seinabo Sey


2. Gosh- Jamie xx


3. Javerde- Huset


4. Buzzcut Season- Lorde


5. Speak to me- Pink Floyd (inte riktigt en låt men älskar det)


6. tous les mêmes- Stromae


7. bara få va mig själv- Laleh


8.Words- Ane Brun


9. Din mamma- Oskar Linnros


10. Radioactive- Imagine Dragons

Likes

Comments

Lite bilder som får min kreativitet flöda även jag inte ens har koppling till det haha. Men kan vi ba ta ett moment och älska Luna Lovegood, hon förgyller liksom mitt liv haha.

Idag hade jag egentligen planer på att åka och simma (har inte gjort det sen somras !!!!!!) men ingen ville följa med så jag struntade i det. Istället blev det sovmorgon, en cykeltur och pluggaaa. Asså pallar inte med plugg även om det inte är väldigt mycket. Blir ändå så stressad. På engelska fick vi ba 3 veckor på oss att låna, läsa OCH skriva en hel recension på en bok. Logik?

Det som gör mig mest stressad är muntligt prov i franska. Det är sååå jobbigt och stelt. Man kommer in i rummet som par och får instruktioner. Sedan ska man börja prata direkt från huvudet och det blir typ kortslutning i hjärnan. Så man sitter där, stirrar desperat på varandra medan läraren spelar in det och man ba "eeehm je ne sais pas how man ska säga det". Så jobbigt haha.

Likes

Comments

Asså sry för lack på uppdatering, men igår var jag o familjen på landet och glömde såklart mobilen. När vi sedan kom hem var jag så trött att jag glömde ladda mobilen så den har varit helt urladdad.

Idag var i alla fall jag, mamma, min syster och hunden en sväng till Västra Hamnen för att promenera och ta en fika. Det känns verkligen som sommarvärme, kan liksom gå i linne.

När vi sedan skulle köra hem la bilen av och vi blev stuck mitt i en korsning och fick ringa till bärgning. Sedan vare bara att ringa taxi för att vi hade inget busskort med oss. Lyckat hahah.

Ska försöka komma med ett mer intressant inlägg imr med bilder, Nu ska jag i alla fall ta och titta på ett avsnitt av Orange is the new black och äta lite choklad. Gonatttt<3


Likes

Comments

Hej! Idag var jag på 50 årsfirande av mammas kompis som bor på landet. Jag och min syster gick till ett sädesfält (har en förkärlek för sädesfält hahah) och tog lite bilder med mobilen och nån bild med min polaroidkamera.
Men shiiit va varmt det är!!! Det var nästan helt vindstilla idag så tror det måste varit över 20° i solen. Så skönt men ändå sååå konstigt, det liksom snöade för knappt 2 veckor sen haha.
<3

Likes

Comments

Såå för att jag inte ska verka tråkig och okänd tänkte jag skriva lite snabbfakta om vem jag är so you can enter my world haha. Och let's be honest: att läsa snabbfakta om någon annan som man aldrig hört om är ganska kul....

ASTRID:

Ålder: 14
Stjärntecken: Vågen♎
Längd: 158/159 uhuuuhuu
Ögonfärg: blågrågrön

FAVORIT
mat: sushi och orientalisk mat����

bok: harry potter⚡

film: asså sååå många....men interstellar, indiana jones, back to the future, good will hunting, Ace Ventura 2, Aladdin och många fler

färg: varm klar solgul och klar djupblå

djur: måååånga men älskar isbjörnar

affär: zara, hm och typ primark hah om det e kläder

skolämne: geografi, musik, no och svenska, franska

blogg: kenzas, zara larsson, angelica blick och http://nouw.com/illusionist

årstid: sommaaar�� (och sen vår, typ maj��)

youtubekanal: pewdiepie, ijwtbc, tasty och buzzfeedblue

FRÅGOR
Om du fick ta med dig 3 saker till en öde ö, vad hade du tagit med dig då?
svar: asså om man kan slita med sig ett land sååå
nä men jag hade tagit med mig min mamma, en bra båt och mat. Men om man får chilla på ön så blire harry potter bok, kompis och sviiinstora högtalare så man kan spela sviiinhög musik hahah

Vad är du bra på?
svar: emmm e ganska bra på att laga mat��

Vad är du dålig på?
svar: har dålig balans när jag går och e jätteklumpig så jag snubblar hela tiden hahah

Rädsla?
svar: har brutaal emetofobi, annars e jag rädd för sådär "psycho" grejer som att en flicka ska plötsligt stå i mitt rum o ba titta på mig med djupträngande ögon...

Konstig talang?
svar: venne om talang men e ganska bra på allmän fakta och "onödig" fakta hah

Fun fact?
svar: min STÖRSTA dröm över ALLT (bortsett från Hogwartsbrev) är att flyga som peter pan asså ååååhh

Intressen: harry potter, musik, film, tänka, dansa, astronomi, disney classics, fotografera, djur, mat

SÅÅÅ! Här e lite om mig till o börja med. Beskåda även min fantastiska webcam bild:)

Likes

Comments

lååånghelg���� nä men asså det känns som om det är lov även om det ba är två dagar mer (torsdag o fredag är helgdagar). Måste ändå plugga lite med en bokanalys på engelska som måste finslipas.
Kmr skriva bättre än detta men kände ba för att uppdatera lite hahah��

Likes

Comments

alltid ganska stelt med första inlägg och att jag ens skriver detta gör det ba ännu mer stelt. Men sho människor. Läget?

Likes

Comments