Hatar lösenord ibland alltså.. Man orkar inte vara inne på något eller spela något osv på länge och så glömmer man bort det och sen äre skitsvårt att komma på det igen. Speciellt om sidan eller spelet inte har någon bra hjälpmetod.. Blir bara så förbannad. Vill komma på mitt lööööösen :'(<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenare det va inte igår!

Nu har jag blivit redhead igen. Tycker jag passar i det men har insett att det är väldigt jobbigt. Man måste hålla på att använda färg-schampo typ 1 gång i veckan och allting blir rött när håret är blött osv. Så har insett att det kanske inte är värt besväret i allafall :P Funderar på en annan färg. Någon som kan hjälpa mig? Vilken färg tycker ni? :)


Love Yah!  Har de bäst! <3

Likes

Comments

Hoppas alla har haft en bra början på detta år! :) Det har jag! Fick ju fira det med min pojkvän så jag är glad. :)

Pusshej!<3


Likes

Comments

Sitter och äter Gorby's. Inte direkt lyxmaten men men.. den får duga. Har nu sökt några jobb och hoppas på att snart få anställning någonstan. Börjar bli rätt snålt om pengar och börjar tröttna på att bara sitta hemma och göra ingenting. Ha det gött allihopa!

Pusshej! <3MISS MY RED HAIR :(<3

Likes

Comments

Hello! ;D va länge sen! Hur äre? Mår alla bra? Vad bra det gör också jag. På måndag blir det stan, knuffen och kanske arbetsförmedlingen. Beror på när det är öppet. 

Nu ska jag vara en liten nörd och spela WOW. Pusshej! ^^

 

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev. Det har inte hänt så mycket sedan jag skrev sist. Har fyllt och festat lite och umgåtts med familjen och pojkvännen. Hoppas ni alla har det bra! 

För er som inte redan är medlem här ta chansen och bli det http://www.nattstad.se/blogga?r=847923

Finns ingenting att förlora :) Har ni redan en blogg så kan man flytta den hit utan några svårigheter och vem vill inte tjäna lite extra pengar? :) Ha det gott, Puss! :*

Likes

Comments


Fattar ni att farsan var 45 här och han tror att han va snygg. 

Likes

Comments

Min syster har två söta barn Charlie som jag skrev om nyss och så är det Isak en liten vilding.Idag är Isak 3 år gammal och har spring i benen hela dagarna. Han gör sitt oavsätt vad andra säger. Att vara moster kan ha sina fina stunder men kan också ha sina nackdelar när barnen inte riktigt vill lyssna till någon. Men min systers ungar är bland de sötaste som finns när de väl vill.

Mina två små pigga syskonbarn. Sötare finns inte.


Och så får man ju inte glömma att de har en väldigt fin mamma som de ska vara glada över att de har i sina liv. Älskar er :)


Likes

CommentsMin rumpa, pappa och min systers första son Charlie hans första år på jorden. För rund för att börja börja krypa. Från att åla till att gå på en gång. Mammas tuttar var goda. Till er som inte vill amma, friska ungar behöver äta rätt. Idag är charlie 5 år och en frisk och kraftig kille med mycket spring i kroppen. 


Likes

Comments

Dags att lägga sig så jag kommer upp imorgon.

SovGott och Puss på er! :-*Likes

Comments